Kämpa, kämpa, kämpa – det är inte livet!

shutterstock_582804631-2880x1920-edited

Är du en sån som ger och ger, är till för alla andra, men glömmer bort dej själv?

Sån var jag!

Jag levde mitt liv för att alla runt om mej skulle må bra. Det är underbart att ge till andra, men vad händer med mej när jag i all min strävan, efter att alla andra ska må bra, glömmer bort mej själv.

Känner du igen dej?

Jag födde tre barn, samtidigt som jag utbildade mej på högskolan. Kämpa, kämpa!

Livet blev inte lättare när jag blev ensamstående med tre småttingar. Kämpa, kämpa!

Heltidsarbete och tre barn att ta hand om, försöka få ekonomin att gå ihop. Kämpa, kämpa!

Träffade en ny man, skaffade stor gård, många djur och många barn. Kämpa, kämpa!

Blev svårt sjuk lång tid. Kämpa, kämpa!

Min levnadspartner får cancer och går bort. Blir helt ensam med gården, djuren och barnen. Kämpa, kämpa!

Startar företag. Kämpa, kämpa!

Lägger ner företag. Kämpa, kämpa!

Säljer gården. Kämpa, kämpa!

Hittar Human Awareness och hjärtintelligens. Ojojoj, tänk om jag hade hittat hit tidigare! Så mycket mindre kämpande det hade varit i mitt liv med ett annat förhållningssätt till allt som händer i livet, till känslor, präglingar och min inre sanning och önskan.

Idag känner jag att om jag tar hand om mej själv så är jag så mycket mer för alla nära och kära som jag värnar om. Om jag ger MEJ vad jag behöver så klarar jag att ge mer även till alla andra. Och jag blir lugn i sinnet och mår bra.

Jag säger inte att allt detta inte hade hänt mej i livet om jag hade vetat det jag vet idag om hjärtintelligens. Men jag tror att jag hade behövt kämpa mindre om jag hade klarat av att stanna upp, vara i nuet, lyssna på hjärtat, låtit andra hjälpa och ta hand om mej när jag behövde.

Livet är inte en kamp, det ska levas och upplevas, inifrån och ut, till fullo och tillsammans.

Det är mitt motto! ❤️


madeleine-lundqvist

Gästbloggare: Madeleine Lundqvist


Har du fått nog av att kämpa dig genom livet?

Här är Här är lösningen ➢