Personligt Ledarskap i Grupp 

Fånga LIVET!

 

Detta är en djupgående kurs som lyfter ditt liv till nästa nivå

Vår mycket populära 5-dagars livekurs är ett unikt tillfälle att stanna upp och möta dig själv, släppa stress, krav och rädslor, och fylla på livsenergi.

Tillsammans med de andra i gruppen kommer du i kontakt med såväl dina motstånd och blockeringar som din inre drivkraft och styrka. Du kommer att få stor inblick i gruppdynamik när den är som allra bäst.

Vi lovar att du aldrig har varit med om något liknande och ditt liv och dina relationer kommer att förändras för alltid!

Att utvecklas som människa är helt nödvändigt för att leva ett rikt liv. Det innebär att du mer och mer blir den du egentligen är, och då ser du både dig själv och omvärlden i ett helt nytt ljus. Du får möjlighet att välja annorlunda och gå från ord till handling, och den här kursen ger dig en rejäl boost!

Kursen är holistisk och inkluderar både kropp och själ, med “detox” från det som håller dig tillbaka. Du kommer att vara med om upplevelser som du inte hittar någon annanstans!

Känner du igen dig?

 • Känns det som att du inte har tid att leva och att livet springer ifrån dig?
 • Sitter du fast i allt det negativa som finns omkring dig och i världen?
 • Känner du inom dig att det finns så mycket mer att uppleva, som du längtar efter, men inte har tillgång till, så som kärleken till dina barn, din partner och inte minst till dig själv och livet? Allt detta som vi så lätt tar för givet, men som egentligen är det viktigaste av allt.
 • Är du trött på att spela roller i stället för att kunna vara dig själv?
 • Är du högkänslig, hsp, och vill vända detta till en tillgång i stället för att må dåligt av det?
 • Längtar du efter djupa, äkta, sunda och okomplicerade relationer som ger dig kraft och inspiration i stället för tvärtom?
 • Är du redo och modig nog för att titta närmare på hur dina beteenden och din självbild påverkar dig själv och andra?

Kursens utformning

Tillsammans med de andra i gruppen frigör du kraften i DIG SJÄLV. Detta uppnås genom att vi medvetet använder gruppdynamiken i kombination med det unika hos varje individ. På så sätt öppnar sig ett helt nytt spektrum av möjligheter, vilket gör att du steg för steg kan ta dig dit du vill i ditt liv.

Under kursen gäller cyberdetox, det vill säga inga mobiltelefoner, plattor eller datorer. Många är ständigt uppkopplade och i princip aldrig ”avkopplade” och närvarande, varken med sig själv eller andra och när du släpper dessa distraktioner och går fullt in i kursen får du successivt igång ditt energiflöde och din livsenergi.

Känslan är obeskrivlig och många har glömt, eller aldrig tidigare upplevt, hur det är att vara fullt närvarande – det får du uppleva hos oss!

Vi utgår alltid från att alla människor har en inneboende kraft och kunskap om hur de kan nå sin fulla potential. Detta gäller alla områden, såväl hälsa, relationer, jobb som något annat. 

Oavsett var du befinner dig i livet kan du skapa ännu mer av det du vill ha!

Jag hade mycket höga förväntningar innan jag åkte på den här kursen, men de har överträffats med råge. Stort tack för en fantastisk kurs! 

Johan Stenberg, vd

Att uppleva energin som uppstår i Fånga LIVET! är fantastiskt! Trots att jag sedan tidigare har en hel del erfarenhet av personlig utveckling öppnade jag upp för många nya insikter och känslor. Delar som jag inte ens trodde fanns inom mig kom upp till ytan och har gett mig möjligheten till ett mer medvetet och närvarande liv. Min självkänsla har ökat och jag känner att livet ger mig otroliga möjligheter.

Jeanette Stendahl, lärare

En tuff resa, men en enorm kick i det inre ledarskapet som du tar med dig så länge du lever!

Peter Nilsson, affärscoach

Avslappad kvinna grön skog 1920x1080

Vad du får ut av kursen och hur ditt liv förändras

 • Du får ökad energi och vitalitet och känner dig positiv och inspirerad.
 • Du hittar ett nytt sätt att förhålla dig till rädslor och försvar, som hjälper dig att kliva framåt i livet dit du vill, i stället för att fastna i det som inte gagnar dig. 
 • Du får förståelse för hur dina präglingar har påverkat ditt liv och kan därigenom lösa upp blockeringar som hindrar dig.
 • Du blir mer stresstålig i och med att du stannar upp och hittar inre lugn och närvaro.
 • Du lär dig att kommunicera rakt och tydligt från hjärtat, så att det verkligen landar hos mottagaren.
 • Du får en stark upplevelse av på vilket enastående sätt människor kan samverka när alla drar åt samma håll – oöverträffad gruppkänsla och gruppdynamik – och vi visar hur det går till att skapa detta. Detta är unika kunskaper som du inte hittar någon annanstans i Sverige.
 • Du blir bättre på att hantera konflikter och får lättare att fatta beslut.
 • Du ökar kontakten med både dina egna och andras känslor, vilket gör att dina relationer blir djupare, mer äkta och givande. Det här är en ny dimension som du får ta del av och uppleva under kursen.
 • Du utvecklar din intuitiva förmåga och får konkret upplevelse av vad synkronicitet och gruppintelligens är.
 • Du lär känna dig själv – din essens. Det ger dig en inre trygghet som hjälper dig att stå stark i dig själv, med tydliga gränser och i kontakt med dina behov, även när det stormar omkring dig.
 • När du tar personligt ansvar får du makt över ditt liv!

När du har balans i livet är det gynnsamt både privat och på jobbet!

Om du är arbetsgivare, läs mer om varför dina medarbetare (och du själv) ska gå Human Awareness utbildningar ➢

Fantastiska innehållsrika dagar! Utvecklande och inspirerande! Älskar konceptet! Dessa dagar är helt klart värda vad som helst. Härligt att helt och fullt få utrymme och tillfälle att öppna sitt hjärta och kunna gå vidare i livet med kärlek! UNDERBART!

Estelle Ekström, leg. sjuksköterska

Vill du leva ett lyckligare, mer glädjefyllt och kärleksfullt liv? Då är Fånga LIVET! en möjlighet att via mycket kompetenta ledare få tillgång till sina inneboende krafter, energi, glädje, kärleksfullhet och lekfullhet. Det blir så bra som jag tillåter det att bli för mig, men med den metodik, övningar/processer och kursledare så gör alltsammans att det blir bäst! TACK!!

Christer Goldring, personalkonsult

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill må riktigt bra och utvecklas genom ökad självkännedom och förståelse för hur du samverkar med andra människor. Det är en verklig hitta-dig-självkurs!

Du kan gå kursen individuellt eller tillsammans med andra som du vill skapa djupare och mer inspirerande och äkta relationer med (passar utmärkt för par, vänner, kollegor, släktingar etc).

Är du rätt person för den här kursen?

Våra deltagare är medvetna människor som aktivt vill påverka sitt liv och är redo att ta nästa steg. De som söker sig till oss stämmer in på nedanstående:

 • Du har god reflektiv förmåga, dvs att du kan se dig själv ur ett större perspektiv och du förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv och ditt växande som människa.
 • Du är beslutsam och villig att gå utanför din komfortzon, även om det ibland kan vara obekvämt.
 • Du är villig att vara ärlig mot dig själv, redo att släppa taget om gamla mönster och blockeringar, och lämna de gamla hjulspåren för att styra in på en ny väg som är så mycket mer glädjefylld och inspirerande.
 • Du är beredd att investera i dig själv – tid, energi, fokus och pengar.
 • Du är nyfiken och öppen för att lyssna på och ta till dig ny kunskap, som kanske inte stämmer med det du fått lära dig tidigare – dvs lära om och lära nytt!
 • Du är coachbar och öppen för feedback.
 • Du fungerar bra tillsammans med andra människor och är lösningsfokuserad.

Är den här kursen rätt för dig och är du rätt person för den här kursen? Det tar vi reda på tillsammans! Vi har alltid ett personlig samtal med de som är intresserade, för att garantera högsta kvalitet och bästa resultat för de som deltar.

Leende man träd 1920x1080

Förkunskaper och krav

Eftersom den här kursen till stor del är upplevelsebaserad och mycket djupgående, behöver du ha tidigare erfarenhet av personlig utveckling. Det kan vara exempelvis kurser i personlig utveckling, ledarskapsutbildningar, coaching eller terapi.

Det är en fördel om du har läst boken Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka, och tagit till dig budskapet.

Du får vara med om upplevelser som kräver god förmåga till självreflektion, vilket är en viktig förutsättning för att du ska kunna bidra till gruppdynamiken och din egen utveckling.

Minimiålder är 18 år.

Den här kursen ingår i utbildningen Human Awareness Platinum

Magiskt – jag kan starkt rekommendera Human Awareness kurser!

Richard Behm, vd

Om du vill lära känna dig själv på djupet
Om du vill uppleva ovillkorlig kärlek
Om du vill vara med om något magiskt
Då ska du åka på den här kursen!

Agneta Lyrhagen, egenföretagare och utbildare i samtalspedagogik

Plats

För att öka tillgängligheten för deltagarna som kommer från hela Sverige och andra platser, finns kurserna i Stockholm.

Med stor omsorg har vi valt Fredriksborg Hotell på norra Värmdö i Stockholms skärgård.

Du får uppleva en fantastisk miljö med vacker natur och lugnt och avskilt läge på en höjd alldeles intill vattnet. Platsen öppnar upp för nya perspektiv, stort välbefinnande, glädjerik kreativitet och flödande inspiration.

Kosten är av högsta kvalitet och består av fantastiskt god, ekologisk och 100 % växtbaserad mat, utan socker, mjöl/gluten eller tillsatser.

Vi abonnerar hela hotellet, vilket skapar lugn och optimala förutsättningar för deltagarna.

Kursen är unik i sitt slag. Den värme och omtanke som Anneli och Carl har förmågan att skapa är helt unik . Vill du vara med min en magisk resa och få uppleva sann tro, hopp och kärlek så är det här helt rätt kurs. Fantastiskt upplägg och metod för att få alla att öppna sina hjärtan. Jag är överväldigad. All värme till er, ni är fantastiska!

Johan Rösler, Senior Logistic Consultant 

Kursdatum 2023

Våren

17–21 april – kursen börjar fyllas, hög tid att boka

Hösten

25-29 september
2-6 oktober


Start- och sluttider

Kursen startar måndag kl. 10.00 med incheckning från kl. 8.30 (senast kl. 9.30) och slutar fredag kl. 15.00.

Det är mycket viktigt att du kan delta under hela kursen, både för din egen skull och på grund av gruppenergin.

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg är Certifierade coacher och gruppledare, och författare till den bästsäljande boken Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka. 

anneli-carl-2-3000x2000

Intresseanmälan

Vi har alltid personlig kontakt med dem som vill gå våra kurser – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av att förändra ditt liv. Detta är en av anledningarna till att våra utbildningar håller så hög kvalitet och ger så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kommer du till ett frågeformulär som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning. Uppgifterna kommer att hanteras i enlighet med vår integritetspolicy.

Därefter får du möjlighet att boka tid för ett kostnadsfritt, vägledande telefonsamtal, där vi stämmer av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar.

Obs! Vi har mycket stor efterfrågan på våra utbildningar och hanterar endast förfrågningar som kommer via intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan är inte bindande.

Human Awareness metodik är verkligen unik och fantastisk! Tack vare er lever jag mer och mer, följer mitt hjärta mer och mer, mår såååå mycket bättre! Jag har transformerats. Jag älskar mitt liv mer och mer. Första gången jag gick en kurs hos er var för knappt tre år sedan å så mycket har hänt WOW! Så tacksam. Fortsätt med det ni gör! Det gör skillnad!

Linda Ellbén, undersköterska

Att vakna utsövd, lycklig och känna att nu börjar resten av mitt nya levande liv, det är så sköööööööööööööönt. Jag kan bara tacka den osynliga kraft som visade på boken Vägra följa John som ledde vidare till en magisk kurs med Human Awareness. Mina nya kära vänner, med Anneli o Carl i spetsen, har visat på kraften i människor som tror och älskar. Mina nyvunna insikter och erfarenheter lockar till inre krafttag som jag inte tidigare trott vara möjligt. Jag upplever ett fantastiskt gränslöst tillstånd som jag vill fortsätta befinna mig i. Det är inte nödvändigt att förstå, det räcker så gott med att känna det som känns med kärlekens hjälp. Tack för mitt nya liv, älskade vänner!

Christer Philipsson, pensionerad polis

Jag är outsägligt tacksam för att ni finns, och med sådan passion, humor och medmänsklighet förändrar liv och denna jordiska tillvaro. Er proffsighet, dynamik och förmåga att se, fånga upp och ta hand om allt som händer i gruppen är helt makalös. Det kändes som att landa från en annan dimension/galax när jag kom hem.

På sätt och vis var det också så, för den inre plats vi kursdeltagare varit på tillsammans med er är en plats som legat slumrande likt en utopi som nu fått fysisk form och liv. Nu vet jag att denna plats finns och att den kan växa och ge ringar på vattnet om jag tillåter, tränar och odlar. Jag tror ingen av oss vill förlora det när vi väl fått en glimt in, då det är en värld av rikedom bortom allt materiellt tröstegods. Jag ser redan att dagarna med er har bidragit till steg mot läkning.

Elisabet, leg. fysioterapeut