Personligt Ledarskap i Grupp (PLG)

Fånga LIVET!

 

En unik kurs i djupgående självutveckling 

Vår mycket populära 5-dagars livekurs är ett fantastiskt tillfälle att stanna upp och möta dig själv, släppa stress, krav och rädslor, och fylla på livsenergi.

Tillsammans med de andra i gruppen kommer du i kontakt med såväl dina motstånd och blockeringar som din inre drivkraft och styrka. Du kommer att få stor inblick i gruppdynamik när den är som allra bäst.

Vi lovar att du aldrig har varit med om något liknande och ditt liv och dina relationer kommer att förändras för alltid!

Att utvecklas som människa är helt nödvändigt för att leva ett rikt liv. Det innebär att du mer och mer blir den du egentligen är, och då ser du både dig själv och omvärlden i ett helt nytt ljus. Du får möjlighet att välja annorlunda och gå från ord till handling, och den här kursen ger dig en rejäl boost!

Kursen är holistisk och inkluderar både kropp och själ, med “detox” från det som håller dig tillbaka. Du kommer att få vara med om upplevelser som du inte hittar någon annanstans!

Känner du igen dig?

 • Känns det som att livet springer ifrån dig och du inte har tid att LEVA?
 • Sitter du fast i allt det negativa som finns omkring dig och i världen?
 • Känner du inom dig att det finns så mycket mer att uppleva, som du längtar efter, men inte har tillgång till? Så som kärleken till dina barn, din partner och inte minst till dig själv och livet – allt detta som vi så lätt tar för givet, men som egentligen är det viktigaste av allt.
 • Har du tappat bort dig själv? 
 • Är du trött på att spela roller i stället för att kunna vara den du egentligen är?
 • Längtar du efter djupa, äkta, sunda och okomplicerade relationer som ger dig kraft och inspiration i stället för tvärtom?
 • Vill du känna verklig lycka och villkorslös kärlek?
 • Är du redo och modig nog för att titta närmare på hur dina beteenden och din självbild påverkar dig själv och andra?
 • Älskar du personlig utveckling och strävar efter att bli den bästa versionen av dig själv? 

Om du känner igen dig i någon eller flera av punkterna ovan – läs vidare!

Kursens utformning

Tillsammans med de andra i gruppen frigör du kraften i DIG SJÄLV. Detta uppnås genom att vi skapar en unik miljö präglad av nyfikenhet, öppenhet och trygghet mellan kursdeltagarna, där vi medvetet använder gruppdynamiken i kombination med det unika hos varje individ. På så sätt öppnar sig ett helt nytt spektrum av möjligheter, vilket gör att du steg för steg kan ta dig dit du vill i ditt liv.

De flesta har glömt, eller aldrig tidigare upplevt, hur det är att vara fullt närvarande och i kontakt med hela sig. Den känslan är obeskrivlig och du får uppleva det hos oss!

Vi utgår alltid från att alla människor har en inneboende kraft och kunskap om hur de kan nå sin fulla potential. Detta gäller alla områden, såväl hälsa, relationer, jobb som något annat. Oavsett var du befinner dig i livet kan du skapa ännu mer av det du vill ha!

Många är ständigt uppkopplade och i princip aldrig urkopplade och närvarande, varken med sig själv eller andra. Under kursen gäller cyberdetox, det vill säga inga mobiltelefoner, plattor eller datorer. När du släpper dessa distraktioner och går fullt in i kursen får du igång ditt energiflöde, din livsenergi.

Jag hade mycket höga förväntningar innan jag åkte på den här kursen, men de har överträffats med råge. Stort tack för en fantastisk kurs! 

Johan Stenberg, vd

Du kan sluta leta nu. Utbildningen du söker är precis framför näsan på dig! Jag skulle inte vilja leva en dag till UTAN denna! Det bästa som hänt mig sedan min födelse! Jag ser nu hur mitt sätt att vara sprider ringar på vattnet. Bland mina patienter, bland mina kollegor. Det som har hänt inom mig är oändligt stort..

Maria Falk, leg. dietist

En tuff resa, men en enorm kick i det inre ledarskapet som du tar med dig så länge du lever!

Peter Nilsson, affärscoach

Avslappad kvinna grön skog 1920x1080

Vad du får ut av kursen och hur ditt liv förändras

Här är några exempel på resultat som du kan förvänta dig när du fullt ut går in i processen.

 • Du hittar ett nytt sätt att förhålla dig till rädslor och försvar, som hjälper dig att kliva framåt i livet dit du vill, i stället för att fastna i det som inte gagnar dig. 
 • Genom övningar och processer får du förståelse för hur dina präglingar har påverkat ditt liv och kan därigenom lösa upp de blockeringar som hindrar dig.
 • Du blir mer stresstålig i och med att du stannar upp och hittar inre lugn och närvaro.
 • Du får ökad energi och vitalitet och känner dig positiv och inspirerad.
 • Du lär dig att kommunicera rakt och tydligt från hjärtat, så att det verkligen landar hos mottagaren. 
 • Du lär dig att hantera konflikter.
 • Du får en stark upplevelse av på vilket enastående sätt människor kan samverka när alla drar åt samma håll – oöverträffad gruppkänsla och gruppdynamik – och vi visar hur det går till att skapa detta. Detta är unika kunskaper inom personlig utveckling som du inte hittar någon annanstans.
 • Du ökar kontakten med både dina egna och andras känslor, vilket gör att dina relationer blir djupare, mer äkta och givande. Det här är en ny dimension som du får ta del av och uppleva under kursen.
 • Det som är helt unikt för våra kurser är att vi jobbar bara med det som är sant och äkta. Vi forcerar inte fram några känslor utan låter gruppintelligensen och synkroniciteten visa vägen.
 • Du utvecklar din intuitiva förmåga – magkänsla – och får konkret upplevelse av vad synkronicitet och gruppintelligens är.
 • Du lär känna dig själv, din essens. Det ger dig en inre trygghet som hjälper dig att stå stark i dig själv – med tydliga gränser och i kontakt med dina behov – även när det stormar omkring dig.
 • När du genom den här kraftfulla formen av självutvecklig tar personligt ansvar, får du makt över ditt liv!

Balans i livet är gynnsamt både privat och på jobbet!

Personligt Ledarskap i Grupp (PLG), är en unik ledarskapsutbildning med fokus på gruppdynamik och kommunikation. Du kan därför, om du har möjlighet, gå den här kursen genom ditt egna företag eller din arbetsgivare. Här kan du läsa mer om Human Awareness – personlig utveckling på jobbet ➢Fantastiska innehållsrika dagar! Utvecklande och inspirerande! Älskar konceptet! Dessa dagar är helt klart värda vad som helst. Härligt att helt och fullt få utrymme och tillfälle att öppna sitt hjärta och kunna gå vidare i livet med kärlek! UNDERBART!

Estelle Ekström, leg. sjuksköterska

Vill du leva ett lyckligare, mer glädjefyllt och kärleksfullt liv? Då är Fånga LIVET! en möjlighet att via mycket kompetenta ledare få tillgång till sina inneboende krafter, energi, glädje, kärleksfullhet och lekfullhet. Det blir så bra som jag tillåter det att bli för mig, men med den metodik, övningar/processer och kursledare så gör alltsammans att det blir bäst! TACK!!

Christer Goldring, personalkonsult

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill må riktigt bra och utvecklas genom ökad självkännedom och förståelse för hur du samverkar med andra människor. Detta är en verklig hitta-dig-självkurs!

Du kan gå kursen individuellt eller tillsammans med andra som du vill skapa djupare och mer inspirerande och äkta relationer med (passar utmärkt för par, vänner, kollegor, släktingar etc).

Är du rätt person för den här kursen?

Våra deltagare är medvetna människor som är intresserade av personlig utveckling, och aktivt vill påverka sitt liv och är redo att ta nästa steg. De som söker sig till oss stämmer in på nedanstående:

 • Du har god reflektiv förmåga, dvs att du kan se dig själv ur ett större perspektiv och du förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv och ditt växande som människa.
 • Du är beslutsam och villig att gå utanför din komfortzon, även om det ibland kan vara obekvämt.
 • Du är villig att vara ärlig mot dig själv, redo att släppa taget om gamla mönster och blockeringar, och lämna de gamla hjulspåren för att styra in på en ny väg som är så mycket mer glädjefylld och inspirerande.
 • Du är beredd att investera i dig själv – tid, energi, fokus och pengar.
 • Du är nyfiken och öppen för att lyssna på och ta till dig ny kunskap, som kanske inte stämmer med det du fått lära dig tidigare – dvs lära om och lära nytt!
 • Du är coachbar och öppen för feedback.
 • Du fungerar bra tillsammans med andra människor och är lösningsfokuserad.

Är den här kursen rätt för dig och är du rätt person för den här kursen? Det tar vi reda på tillsammans! Vi har alltid ett personlig samtal med de som är intresserade, för att garantera högsta kvalitet och bästa resultat för de som deltar.

Leende man träd 1920x1080

Förkunskaper och krav

Eftersom den här kursen till stor del är upplevelsebaserad och mycket djupgående, behöver du ha tidigare erfarenhet av självutveckling. Det kan vara exempelvis kurser i personlig utveckling, personligt ledarskap, ledarskapsutbildningar, självledarskap, livscoaching, karriärcoaching etc eller terapi.

Du kommer att få vara med om upplevelser som kräver god förmåga till självreflektion, vilket är en viktig förutsättning för att du ska kunna bidra till gruppdynamiken och din egen utveckling.

Det är en fördel om du har läst någon av våra böcker om relationen med dig själv, Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka, och relationen med andra, Kärlek utan tjafs: Hemligheten bakom en lycklig relation.

Fånga LIVET! kan med fördel kombineras med utbildningen Personligt ledarskap 90 dagar (PL90).

Magiskt – jag kan starkt rekommendera Human Awareness kurser!

Richard Behm, vd

Om du vill lära känna dig själv på djupet
Om du vill uppleva ovillkorlig kärlek
Om du vill vara med om något magiskt
Då ska du åka på den här kursen!

Agneta Lyrhagen, egenföretagare och utbildare i samtalspedagogik

Plats

För att öka tillgängligheten för deltagarna som kommer från hela Sverige och andra platser, finns kurserna i Stockholm.

Med stor omsorg har vi valt Fredriksborg Hotell på norra Värmdö i Stockholms skärgård.

Du får uppleva en fantastisk miljö med vacker natur och lugnt och avskilt läge på en höjd alldeles intill vattnet. Platsen öppnar upp för nya perspektiv, stort välbefinnande, glädjerik kreativitet och flödande inspiration.

Kosten är av högsta kvalitet och består av fantastiskt god, ekologisk och 100 % växtbaserad mat, utan socker, mjöl/gluten eller tillsatser.

Vi abonnerar hela hotellet, vilket skapar lugn och optimala förutsättningar för deltagarna.

Kursen är unik i sitt slag. Den värme och omtanke som Anneli och Carl har förmågan att skapa är helt unik . Vill du vara med min en magisk resa och få uppleva sann tro, hopp och kärlek så är det här helt rätt kurs. Fantastiskt upplägg och metod för att få alla att öppna sina hjärtan. Jag är överväldigad. All värme till er, ni är fantastiska!

Johan Rösler, Senior Logistic Consultant 

Kursdatum 2023

Hösten

25–29 september (må-fr)
4–8 oktober (on–sö)


Start- och sluttider

Kursen startar kl. 13.30 och slutar kl. 15.00.

Det är mycket viktigt att du kan delta under hela kursen, både för din egen skull och på grund av gruppenergin.

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg är certifierade coacher och gruppledare. De är författare till den bästsäljande boken Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka och den nyligen utgivna boken Kärlek utan tjafs: Hemligheten bakom en lycklig relation.

Läs mer om Anneli & Carl ➢

anneli-carl-2-3000x2000

Boka tid

Vi har alltid personlig kontakt med dem som vill gå våra utbildningar – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av självutveckling och att förändra ditt liv. Detta är en av anledningarna till att våra utbildningar håller så hög kvalitet och ger så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och boka en tid för ett kostnadsfritt, vägledande samtal, där vi stämmer av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar.

Du kommer först få besvara några frågor som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning samt hjälper oss att ge dig den bästa vägledningen under samtalet. Uppgifterna hanteras i enlighet med vår integritetspolicy.

Obs! Vi har mycket stor efterfrågan på våra utbildningar och hanterar endast förfrågningar som kommer via intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan är inte bindande.

Human Awareness metodik är verkligen unik och fantastisk! Tack vare er lever jag mer och mer, följer mitt hjärta mer och mer, mår såååå mycket bättre! Jag har transformerats. Jag älskar mitt liv mer och mer. Första gången jag gick en kurs hos er var för knappt tre år sedan å så mycket har hänt WOW! Så tacksam. Fortsätt med det ni gör! Det gör skillnad!

Linda Ellbén, undersköterska

Att vakna utsövd, lycklig och känna att nu börjar resten av mitt nya levande liv, det är så sköööööööööööööönt. Jag kan bara tacka den osynliga kraft som visade på boken Vägra följa John som ledde vidare till en magisk kurs med Human Awareness. Mina nya kära vänner, med Anneli o Carl i spetsen, har visat på kraften i människor som tror och älskar. Mina nyvunna insikter och erfarenheter lockar till inre krafttag som jag inte tidigare trott vara möjligt. Jag upplever ett fantastiskt gränslöst tillstånd som jag vill fortsätta befinna mig i. Det är inte nödvändigt att förstå, det räcker så gott med att känna det som känns med kärlekens hjälp. Tack för mitt nya liv, älskade vänner!

Christer Philipsson, polis

Jag är outsägligt tacksam för att ni finns, och med sådan passion, humor och medmänsklighet förändrar liv och denna jordiska tillvaro. Er proffsighet, dynamik och förmåga att se, fånga upp och ta hand om allt som händer i gruppen är helt makalös. Det kändes som att landa från en annan dimension/galax när jag kom hem.

På sätt och vis var det också så, för den inre plats vi kursdeltagare varit på tillsammans med er är en plats som legat slumrande likt en utopi som nu fått fysisk form och liv. Nu vet jag att denna plats finns och att den kan växa och ge ringar på vattnet om jag tillåter, tränar och odlar. Jag tror ingen av oss vill förlora det när vi väl fått en glimt in, då det är en värld av rikedom bortom allt materiellt tröstegods. Jag ser redan att dagarna med er har bidragit till steg mot läkning.

Elisabet, leg. fysioterapeut