Fånga LIVET!
Personligt Ledarskap i Grupp (PLG)

 

Meningen med livet är att du ska må riktigt bra och leva så som du verkligen vill!

Vår mycket populära 5-dagars livekurs är ett unikt tillfälle att släppa det som inte längre gagnar dig och börja leva FULLT UT.

Vi lovar att ditt liv och dina relationer kommer att förändras för alltid!

Fånga LIVET! är en djupgående kurs som du kan gå individuellt eller tillsammans med andra som du vill skapa djupare och mer inspirerande och äkta relationer med.

Att utvecklas som människa är helt nödvändigt för att leva ett rikt liv. Det innebär att du mer och mer blir den du egentligen är, och då ser du både dig själv och omvärlden i ett helt nytt ljus. Du får möjlighet att välja annorlunda och gå från ord till handling, och den här kursen ger dig en rivstart!

Fånga LIVET! är holistisk och inkluderar både kropp och själ, med “detox” från det som håller dig tillbaka. Du kommer att vara med om upplevelser som du inte kan hitta någon annanstans!

 

REFERENSER & UTLÅTANDEN

Toppbetyg från våra deltagare!

Se videopresentationen och läs fler utlåtanden – klicka på knappen!

Till referenser ➢
 • Jag har slängt mig ut från flygplan och helikoptrar. Kastat mig ner för berg och pressat min kropp förbi bristningsgränsen. Utforskat skogen, havet och olika delar av världen. Men aldrig har jag känt och upplevt något i närheten av de senaste dagarna. Och nu står jag här med en verklighet och framtid som jag kan forma exakt som jag vill. Allt har förts till sin spets och in i ett nytt ljus.

  Lucas Berndtsson

 • Vi vill tacka er, Anneli och Carl, för en helt magisk kurs! Er styrka, proffsighet, ödmjukhet, samstämmighet, mjukt inkännande, kärleksfulla, humoristiska, glada, kreativa, kunskapsgivande, omtänksamma och trygga varande gör att … allt blir magiskt! Tack även till alla er i gruppen som gjorde att vi tillsammans skapade ett tryggt fält att vistas i. Det är otroligt hur mycket positivt som kan hända och som fortsätter att hända efter Fånga LIVET! Vi är så tacksamma!

  Lena och Staffan Sundqvist

 • En tid har gått sen Fånga Livet på Fredriksborg och det var där och då jag öppnade mitt hjärta för livet. Varje dag sedan dess fylls det med kärlek och jag befinner mig i ljuv förundran och tacksamhet. Tack! 💖 

  Anja  Eneberg

Känner du igen dig?

 • Har du tappat bort dig själv? 
 • Känns det som att du inte har tid att leva och att livet springer ifrån dig?
 • Vill du känna verklig lycka och villkorslös kärlek?
 • Längtar du efter djupa, äkta, sunda och okomplicerade relationer som ger dig kraft och inspiration i stället för tvärtom?
 • Är du trött på att spela roller i stället för att kunna vara den du egentligen är?
 • Känner du inom dig att det finns så mycket mer att uppleva, som du längtar efter, men inte har tillgång till? Så som kärleken till din partner, dina barn (om du har barn) och inte minst till dig själv och livet – allt detta som vi så lätt tar för givet och försummar, men som egentligen är det viktigaste av allt.
 • Är du redo och modig nog för att titta närmare på hur dina beteenden och din självbild påverkar dig själv och andra?

Om du känner igen dig i någon eller flera av punkterna ovan – läs vidare eller boka tid så berättar vi mer. 

HA-dag-Linkoping-5-edited

Kursens utformning

Tillsammans med de andra i gruppen frigör du kraften i DIG SJÄLV. Detta uppnås genom att vi medvetet använder gruppdynamiken i kombination med det unika hos varje individ. På så sätt öppnar sig ett helt nytt spektrum av möjligheter, vilket gör att du steg för steg kan ta dig dit du vill i ditt liv.

Under kursen gäller cyberdetox, det vill säga inga mobiltelefoner, plattor eller datorer. Många är ständigt uppkopplade och i princip aldrig ”avkopplade” och närvarande, varken med sig själv eller andra. När du släpper dessa distraktioner och går fullt in i kursen får du igång ditt energiflöde och din livsenergi.

Känslan är obeskrivlig och många har glömt, eller aldrig tidigare upplevt, hur det är att vara fullt närvarande – det får du uppleva hos oss!

Det som är helt unikt för våra kurser är att vi jobbar bara med det som är sant och äkta. Vi forcerar inte fram några känslor utan låter gruppintelligensen och synkroniciteten visa vägen.

Vi utgår alltid från att människor har en inneboende kraft och kunskap om hur de kan nå sin fulla potential. Detta gäller alla områden, såväl relationer, jobb och hälsa som något annat. Oavsett var du befinner dig i livet kan du skapa ännu mer av det du vill ha! Det här är en ny dimension som du får ta del av och uppleva under kursen.

Hur förändras ditt liv?

Här är några exempel på vad du får ut av kursen och hur ditt liv förändras.

 • Du får ökad energi och vitalitet och känner dig otroligt levande.
 • Du lär känna dig själv, din essens. Det ger en inre trygghet som hjälper dig att stå stark i dig själv – med tydliga gränser och i kontakt med dina behov – även när det stormar omkring dig.
 • Du lär dig att kommunicera rakt och tydligt från hjärtat.
 • Du stannar upp, ser över dina mönster och ändrar riktning i ditt liv.
 • Du får förståelse för hur dina präglingar har påverkat ditt liv och får hjälp att lösa upp blockeringar och motstånd som hindrar dig.
 • Du ökar kontakten med både dina egna och andras känslor, vilket gör att dina relationer blir djupa, äkta och givande. 
 • Du utvecklar din intuitiva förmåga – magkänsla – och får konkret upplevelse av vad synkronicitet och gruppintelligens är.
 • Du hittar ett nytt sätt att förhålla dig till rädslor och försvar, som hjälper dig att kliva framåt i livet dit du vill, i stället för att fastna i det som inte gagnar dig. 
 • Du ”landar i dig själv”, hittar lugn och närvaro, och din stressnivå minskar radikalt.
 • Du får en stark upplevelse av på vilket enastående sätt människor kan samverka när alla drar åt samma håll – oöverträffad gruppkänsla och gruppdynamik – och vi visar hur det går till att skapa detta. Detta är unika kunskaper inom personlig utveckling som du inte hittar någon annanstans.

När du genom den här kraftfulla formen av självutvecklig tar personligt ansvar, får du makt över ditt liv!

HA-dag-Linkoping-3-edited

 

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill må riktigt bra och utvecklas genom ökad självkännedom och förståelse för hur du samverkar med andra människor. Detta är en verklig hitta-dig-självkurs!

Du kan gå kursen individuellt eller tillsammans med andra som du vill skapa djupare och mer inspirerande och äkta relationer med (passar utmärkt för par, vänner, kollegor, släktingar etc).

Är du rätt person för den här kursen?

Våra deltagare är medvetna människor som aktivt vill påverka sitt liv och är redo att ta nästa steg. De som söker sig till oss stämmer in på nedanstående:

 • Du har god reflektiv förmåga, dvs att du kan se dig själv ur ett större perspektiv och du förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv och ditt växande som människa.
 • Du är beslutsam och villig att gå utanför din komfortzon, även om det ibland kan vara obekvämt.
 • Du är villig att vara ärlig mot dig själv, redo att släppa taget om gamla mönster och blockeringar, och lämna de gamla hjulspåren för att styra in på en ny väg som är så mycket mer glädjefylld och inspirerande.
 • Du är beredd att investera i dig själv – tid, energi, fokus och pengar.
 • Du är nyfiken och öppen för att lyssna på och ta till dig ny kunskap, som kanske inte stämmer med det du fått lära dig tidigare – dvs lära om och lära nytt!
 • Du är coachbar och öppen för feedback.
 • Du fungerar bra tillsammans med andra människor och är lösningsfokuserad.
 • Du är så motiverad och redo att ta dig förbi det som hindrar dig – och hitta lösningar på dina utmaningar – att du har bestämt dig för att du vill ha en förändring NU!
 • Du ser fram emot att gå in i en helt ny fas av ditt liv!

Är den här kursen rätt för dig och är du rätt person för den här kursen? Det tar vi reda på tillsammans! Vi har alltid ett personlig samtal med de som är intresserade, för att garantera högsta kvalitet och bästa resultat för de som deltar.

HA-dag-Linkoping-4-edited

Förkunskaper och krav

Du behöver ha tidigare erfarenhet av personlig utveckling, eftersom kursen till stor del är upplevelsebaserad och mycket djupgående. Det kan vara exempelvis kurser i personlig utveckling, personligt ledarskap, ledarskapsutbildningar, självledarskap, livscoaching, karriärcoaching etc eller terapi.

Alternativt ska du ha läst eller lyssnat på någon av våra böcker och tagit till dig budskapet:

Plats

För att öka tillgängligheten för deltagarna som kommer från hela Sverige och andra platser, finns kurserna i Stockholm.

Med stor omsorg har vi valt Fredriksborg Hotell på norra Värmdö i Stockholms skärgård.

Du får uppleva en fantastisk miljö med vacker natur och lugnt och avskilt läge på en höjd alldeles intill vattnet. Platsen öppnar upp för nya perspektiv, stort välbefinnande, glädjerik kreativitet och flödande inspiration.

Kosten är av högsta kvalitet och består av fantastiskt god 100 % växtbaserad mat som är lagad från grunden, utan socker, mjöl/gluten eller tillsatser.

Vi abonnerar hela hotellet, vilket skapar lugn och optimala förutsättningar för deltagarna.

Kursdatum

Våren 2024

Datumen är inte bestämda ännu, men du kan med fördel redan nu anmäla dig och reservera en plats. 

 

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg är certifierade coacher och gruppledare. De är författare till den bästsäljande boken Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka och den nyligen utgivna boken Kärlek utan tjafs: Hemligheten bakom en lycklig relation.

Läs mer om Anneli & Carl ➢

anneli-carl-2-3000x2000

Intresseanmälan

Vi har alltid personlig kontakt med dem som vill gå våra kurser – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av att förändra ditt liv. Detta är en av anledningarna till att våra utbildningar håller så hög kvalitet och ger så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kommer du till ett frågeformulär som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning. Uppgifterna kommer att hanteras i enlighet med vår integritetspolicy.

Därefter får du möjlighet att boka tid för ett kostnadsfritt, vägledande telefonsamtal, där vi stämmer av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar.

Vi kommer att förbereda oss genom att läsa igenom dina svar så att vi kan ge dig tips och konkreta exempel på vad just du behöver göra för att komma vidare. Då kommer vi också tillsammans fram till om den här utbildningen kommer att tillföra det du förväntar dig.

Obs! Vi har mycket stor efterfrågan på våra utbildningar och hanterar endast förfrågningar som kommer via intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan är inte bindande och garanterar inte heller en plats på den utbildning som du är intresserad av.

Balans i livet är gynnsamt både privat och på jobbet!

Personligt Ledarskap i Grupp (PLG) – Fånga LIVET!, är en unik djupgående ledarskapsutbildning, med fokus på självutveckling, gruppdynamik och kommunikation. Du kan därför, om du har möjlighet, gå den här kursen genom ditt egna företag eller din arbetsgivare. Här kan du läsa mer om Human Awareness – personlig utveckling på jobbet ➢