Fånga LIVET!
Personligt Ledarskap i Grupp (PLG)

 

Meningen med livet är att du ska må riktigt bra och leva så som du verkligen vill!

Vår mycket populära 5-dagars livekurs är ett unikt tillfälle att släppa det som inte längre gagnar dig och börja leva FULLT UT.

Vi lovar att ditt liv och dina relationer kommer att förändras för alltid!

Fånga LIVET! är en djupgående kurs som du kan gå individuellt eller tillsammans med andra som du vill skapa djupare och mer inspirerande och äkta relationer med.

Att utvecklas som människa är helt nödvändigt för att leva ett rikt liv. Det innebär att du mer och mer blir den du egentligen är, och då ser du både dig själv och omvärlden i ett helt nytt ljus. Du får möjlighet att välja annorlunda och gå från ord till handling, och den här kursen ger dig en rivstart!

Fånga LIVET! är holistisk och inkluderar både kropp och själ, med “detox” från det som håller dig tillbaka. Du kommer att vara med om upplevelser som du inte kan hitta någon annanstans!

REFERENSER & UTLÅTANDEN

Toppbetyg från våra deltagare!

Se videopresentationen och läs fler utlåtanden – klicka på knappen!

Till referenser ➢
 • Jag har slängt mig ut från flygplan och helikoptrar. Kastat mig ner för berg och pressat min kropp förbi bristningsgränsen. Utforskat skogen, havet och olika delar av världen. Men aldrig har jag känt och upplevt något i närheten av de senaste dagarna. Och nu står jag här med en verklighet och framtid som jag kan forma exakt som jag vill. Allt har förts till sin spets och in i ett nytt ljus.

  Lucas Berndtsson

 • Vi vill tacka er, Anneli och Carl, för en helt magisk kurs! Er styrka, proffsighet, ödmjukhet, samstämmighet, mjukt inkännande, kärleksfulla, humoristiska, glada, kreativa, kunskapsgivande, omtänksamma och trygga varande gör att … allt blir magiskt! Tack även till alla er i gruppen som gjorde att vi tillsammans skapade ett tryggt fält att vistas i. Det blev en kärleksboost både för oss och det är otroligt hur mycket positivt som har fortsatt att hända även efter kursen!  Vi är så tacksamma!

  Lena och Staffan Sundqvist

 • Hela jag blir varm när jag tänker tillbaka på helgens Fånga Livet. Att få uppleva så mycket kärlek på så kort tid trodde jag inte var möjligt .. är så otroligt tacksam över all kärlek jag fick som har stärkt mig i massor.... Sen att jag har fått uppleva denna Fånga Livet kurs med min älskade finaste syster har jag inga ord för. Är sååå oerhört tacksam att vi fick uppleva detta tillsammans, känner att våra syskonband har stärkts i massor ❤️. Min önskan är nu att mina 2 andra syskon kommer att ta till sig Fånga Livet och följer med oss nästa gång 🙏 Längtan idag är att få leva mitt liv i kärlekens tecken till alla runt omkring och bevara känslan i min kropp efter Fånga Livet. Tack 🙏för denna resa .. Bästa resan jag gjort i hela mitt liv och den kommer jag att fortsätta på.

  Elisabeth H

Känner du igen dig?

 • Har du tappat bort dig själv? 
 • Känns det som att du inte har tid att leva och att livet springer ifrån dig?
 • Vill du känna verklig lycka och villkorslös kärlek?
 • Längtar du efter djupa, äkta, sunda och okomplicerade relationer som ger dig kraft och inspiration i stället för tvärtom?
 • Är du trött på att spela roller i stället för att kunna vara den du egentligen är?
 • Känner du inom dig att det finns så mycket mer att uppleva, som du längtar efter, men inte har tillgång till? Så som kärleken till din partner, dina barn (om du har barn) och inte minst till dig själv och livet – allt detta som vi så lätt tar för givet och försummar, men som egentligen är det viktigaste av allt.
 • Är du redo och modig nog för att titta närmare på hur dina beteenden och din självbild påverkar dig själv och andra?

Om du känner igen dig i någon eller flera av punkterna ovan – läs vidare eller boka tid så berättar vi mer. 

HA-dag-Linkoping-5-edited

Kursens utformning

Tillsammans med de andra i gruppen frigör du kraften i DIG SJÄLV. Detta uppnås genom att vi medvetet använder gruppdynamiken i kombination med det unika hos varje individ. På så sätt öppnar sig ett helt nytt spektrum av möjligheter, vilket gör att du steg för steg kan ta dig dit du vill i ditt liv.

Under kursen gäller cyberdetox, det vill säga inga mobiltelefoner, plattor eller datorer. Många är ständigt uppkopplade och i princip aldrig ”avkopplade” och närvarande, varken med sig själv eller andra. När du släpper dessa distraktioner och går fullt in i kursen får du igång ditt energiflöde och din livsenergi.

Känslan är obeskrivlig och många har glömt, eller aldrig tidigare upplevt, hur det är att vara fullt närvarande – det får du uppleva hos oss!

Det som är helt unikt för våra kurser är att vi jobbar bara med det som är sant och äkta. Vi forcerar inte fram några känslor utan låter gruppintelligensen och synkroniciteten visa vägen.

Vi utgår alltid från att människor har en inneboende kraft och kunskap om hur de kan nå sin fulla potential. Detta gäller alla områden, såväl relationer, jobb och hälsa som något annat. Oavsett var du befinner dig i livet kan du skapa ännu mer av det du vill ha! Det här är en ny dimension som du får ta del av och uppleva under kursen.

Hur förändras ditt liv?

Här är några exempel på vad du får ut av kursen och hur ditt liv förändras.

 • Du får ökad energi och vitalitet och känner dig otroligt levande.
 • Du lär känna dig själv, din essens. Det ger en inre trygghet som hjälper dig att stå stark i dig själv – med tydliga gränser och i kontakt med dina behov – även när det stormar omkring dig.
 • Du lär dig att kommunicera rakt och tydligt från hjärtat.
 • Du stannar upp, ser över dina mönster och ändrar riktning i ditt liv.
 • Du får förståelse för hur dina präglingar har påverkat ditt liv och får hjälp att lösa upp blockeringar och motstånd som hindrar dig.
 • Du ökar kontakten med både dina egna och andras känslor, vilket gör att dina relationer blir djupa, äkta och givande. 
 • Du utvecklar din intuitiva förmåga – magkänsla – och får konkret upplevelse av vad synkronicitet och gruppintelligens är.
 • Du hittar ett nytt sätt att förhålla dig till rädslor och försvar, som hjälper dig att kliva framåt i livet dit du vill, i stället för att fastna i det som inte gagnar dig. 
 • Du ”landar i dig själv”, hittar lugn och närvaro, och din stressnivå minskar radikalt.
 • Du får en stark upplevelse av på vilket enastående sätt människor kan samverka när alla drar åt samma håll – oöverträffad gruppkänsla och gruppdynamik – och vi visar hur det går till att skapa detta. Detta är unika kunskaper inom personlig utveckling som du inte hittar någon annanstans.

När du genom den här kraftfulla formen av självutvecklig tar personligt ansvar, får du makt över ditt liv!

HA-dag-Linkoping-3-edited

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill må riktigt bra och utvecklas genom ökad självkännedom och förståelse för hur du samverkar med andra människor. Detta är en verklig hitta-dig-självkurs!

Du kan gå kursen individuellt eller tillsammans med andra som du vill skapa djupare och mer inspirerande och äkta relationer med (passar utmärkt för par, vänner, kollegor, släktingar etc).

Är du rätt person för den här kursen?

Våra deltagare är medvetna människor som aktivt vill påverka sitt liv och är redo att ta nästa steg. De som söker sig till oss stämmer in på nedanstående:

 • Du har god reflektiv förmåga, dvs att du kan se dig själv ur ett större perspektiv och du förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv och ditt växande som människa.
 • Du är beslutsam och villig att gå utanför din komfortzon, även om det ibland kan vara obekvämt.
 • Du är villig att vara ärlig mot dig själv, redo att släppa taget om gamla mönster och blockeringar, och lämna de gamla hjulspåren för att styra in på en ny väg som är så mycket mer glädjefylld och inspirerande.
 • Du är beredd att investera i dig själv – tid, energi, fokus och pengar.
 • Du är nyfiken och öppen för att lyssna på och ta till dig ny kunskap, som kanske inte stämmer med det du fått lära dig tidigare – dvs lära om och lära nytt!
 • Du är coachbar och öppen för feedback.
 • Du fungerar bra tillsammans med andra människor och är lösningsfokuserad.
 • Du är så motiverad och redo att ta dig förbi det som hindrar dig – och hitta lösningar på dina utmaningar – att du har bestämt dig för att du vill ha en förändring NU!
 • Du ser fram emot att gå in i en helt ny fas av ditt liv!

Är den här kursen rätt för dig och är du rätt person för den här kursen? Det tar vi reda på tillsammans! Vi har alltid ett personlig samtal med de som är intresserade, för att garantera högsta kvalitet och bästa resultat för de som deltar.

HA-dag-Linkoping-4-edited

Förkunskaper och krav

Du ska ha tidigare, praktisk erfarenhet av Human Awareness-metoden (eller Heart IQ) innan du kan delta i Fånga LIVET! Det vill säga, ha gått någon av våra distansutbildningar, blivit coachad eller liknande.

Anledningen är att alla deltagarna behöver ha erfarenhet av hjärtintelligens, eftersom kursen till stor del är känslo- och upplevelsebaserad. På så sätt kan vi tillsammans skapa ett förstärkt fält som möjliggör djupgående och livsförändrande transformationer.

Du är en fördel om du har läst eller lyssnat på någon av våra böcker och tagit till dig budskapet:

Plats

För att öka tillgängligheten för deltagarna som kommer från hela Sverige och andra platser, finns kurserna i Stockholm.

Med stor omsorg har vi valt Fredriksborg Hotell på norra Värmdö i Stockholms skärgård.

Du får uppleva en fantastisk miljö med vacker natur och lugnt och avskilt läge på en höjd alldeles intill vattnet. Platsen öppnar upp för nya perspektiv, stort välbefinnande, glädjerik kreativitet och flödande inspiration.

Vi abonnerar hela hotellet, vilket skapar lugn och optimala förutsättningar för deltagarna.

Kursdatum hösten 2024

16–20 oktober, onsdag–söndag – endast 1 plats kvar

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg är certifierade coacher och gruppledare. De är författare till de bästsäljande böckerna Kärlek utan tjafs: hemligheten bakom en lycklig relation och Vägra följa John: hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka.

Läs mer om Anneli & Carl ➢

anneli-carl-2-3000x2000

Behöver du vägledning?

Ta del av vanliga frågor & svar här ➢

Undrar du vilken kurs du ska välja?

Boka ett kostnadsfritt vägledande samtal här ➢