Bli ditt bästa jag!

Personligt Ledarskap 90 dagar


Du vill ha en stor och snabb förändring NU och har inte tid att vänta!

Det kan låta klyschigt, men grunden till att du ska kunna forma ditt liv så att det blir som du vill och skapa äkta djupa relationer, är självkärlek och självkännedom  – hjärtintelligens.

Allt börjar med dig!

Du behöver förstå vem du är och framför allt varför du är som du är. För du är ett resultat av dina präglingar. När du bryter dina präglingar kommer du i stället bli den du egentligen är. Då kommer ditt liv och dina relationer att förändras dramatiskt och för alltid.

Bli ditt bästa jag! | PL90, hjälper dig med precis detta och mycket mer.

Du kommer att få beprövade lösningar på dina utmaningar, som verkligen fungerar och håller i längden.

Det här är en utbildning för dig som längtar efter att må fantastiskt bra och vill känna dig levande, på riktigt!

Oavsett vad just DU drömmer om, så kommer du att få de bästa verktygen som finns för att förverkliga detta! 

Personligt ledarskap 90 dagar är en distansutbildning som är upplagd för att kunna kombineras med arbete och andra aktiviteter. Detaljerat innehåll finns längre ner på sidan. Läs hela kursbeskrivningen och följ instruktionerna så får du all information du behöver.

REFERENSER & UTLÅTANDEN

Toppbetyg från våra deltagare!

Se videopresentationen och läs fler utlåtanden – klicka på knappen!

Till referenser ➢
 • För bara några månader sedan hade vi ett stagnerat förhållande som efter 6,5 år var på väg mot ett definitivt slut. Nu älskar, känner och lever vi, och vi har hittat passionen som vi båda saknat så mycket.

  Ni har väckt oss på alla plan och vi har en relation som är magisk och mycket djupare än någon av oss tidigare upplevt!

  Peter och Cecilia

 • Jag har varit på flera av Tony Robbins kurser, även på Fiji, och har lärt mig mycket. Men jag har inte känt mig så hel som jag gör nu. Det här är så annorlunda, så hjärtfyllt.

  Att kursen har varat under så många dagar, 90 dagar, är otroligt bra, eftersom jag långsamt har kommit in i nya vanor. Jag har haft möjlighet att stöpas in i den formen som är jag och känt att nu börjar jag bli JAG – att jag har blivit mer och mer hel.

  Det är helt fantastiskt. Och jag kan behålla det även när det gungar omkring mig. Jag känner att jag älskar mig själv. Den största biten är att jag har fått uttrycka äkta ilska och kunnat stå kvar i min kraft och verkligen känna den.

  Human Awareness kurser har gjort att mitt liv har fått en vändning. Jag har fått en helt annan livskvalitet och mitt liv är så mycket mer levande. Tack för allt ni har gjort och ger. Jag har blivit så fantastiskt väl omhändertagen. Jag är rörd och tacksam.

  Pia Frida Boäng

 • Sedan jag och min fru gått Personligt Ledarskap 90 dagar och Fånga LIVET! tillsammans finns det ett innan och ett efter och jag vill aldrig mer gå tillbaka till livet innan kurserna. Det har varit som att födas på nytt.

  Min största utmaning var att jag hade lätt för att förlora mig själv och hellre valde att fly och undvika. Jag har nu tagit väldigt stora steg i den riktningen som jag ville och värderar saker på ett annat sätt. Jag står mera i mig själv, är mycket tryggare och känner tydligt vad jag vill och inte och jag ser det jättesnabbt. Och det här lugnet, det är helt otroligt.

  Jag har fått en chans till. Jag är otroligt tacksam för de här kurserna!

  T M

Låter något av detta bekant?

 • Dina relationer fungerar inte som du vill. Du längtar efter djupa, äkta, sunda och okomplicerade relationer som ger kraft och inspiration i stället för tvärtom. 
 • Du är trött på masker och rollspel och vill kunna vara dig själv.
 • Du skjuter upp sådant som är livsviktigt. Förändringar som du egentligen vet är helt nödvändiga, men som du tycker att du kan ta i morgon i stället, eller nästa vecka eller nästa månad … och så går åren.
 • Du har svårt att stå upp för dig själv, sätta gränser och tappar lätt bort dig själv. 
 • Du har så mycket mer som du vill, kan och är men som inte kommer till sin rätt.
 • Du längtar efter bättre självkänsla och självförtroende.
 • Det känns som att du inte har tid att leva och livet springer ifrån dig.
 • Du vill utveckla ditt känslomässiga omfång, din emotionella intelligens. 
 • Du känner inom dig att det finns så mycket mer att uppleva som du inte har tillgång till. Så som kärleken till dig själv och livet – det som vi så lätt tar för givet, men som egentligen är det viktigaste av allt.
 • Du har redan arbetat i åratal med dig själv, men upplever att samma utmaningar och problem fortsätter att komma tillbaka, gång på gång.
 • Du har läst någon av våra böcker och vill tillämpa hjärtintelligens i ditt eget liv – unika kunskaper som du inte hittar någon annanstans.
 • Du vill utvecklas och växa som människa genom att få verktygen som hjälper dig att navigera förbi dina motstånd och försvar.

Om du känner igen dig i någon eller flera av punkterna ovan – läs vidare!

Harmonisk kvinna grön park 1920x1080

Varför finns den här utbildningen?

Det är fullt möjligt för dig att forma livet som du vill, men sanningen är att det inte händer av sig själv. Du kanske är framgångsrik på jobbet men inte lika "framgångsrik" i dina nära relationer.

Vi har själva upplevt detta, och med hjälp av den kunskap och verktyg som vi använder i den här utbildningen har vi förändrat våra liv på alla plan. Därför är vi passionerat entusiastiska över att hjälpa andra att göra detsamma.


Här är utmaningen

Varför är det så svårt ...

 • att skapa nära, äkta relationer?
 • att förändra beteenden som du inte trivs med?
 • att leva som du egentligen vill?

Jo, det beror på att du i första hand styrs av din  "programmeringar", dina undermedvetna präglingar, vilket gör att livet på många sätt handlar om kamp och överlevnad snarare än lycka, harmoni och passion.

Hela 95 % av alla beslut fattas av ditt undermedvetna, och om du inte förstår hur det här fungerar, kan det sabotera ditt liv i åratal, till och med hela livet. Tills du bestämmer dig för att förändra det, vill säga!

Sanningen är den att du skulle inte nöja dig med dåliga relationer, bränna ut dig eller utsätta dig för ständig stress, och inte heller hålla fast vid ett jobb där du inte trivs, stoppa i dig skräpmat, eller hålla på med annat som du mår dåligt av, om du verkligen var i kontakt med dina äkta känslor och hade gjort dig fri från dina ogynnsamma präglingar. Det vill säga, om du hade utvecklat din hjärtintelligens. Så enkelt är det!

Vi har lösningen till hur du tar dig förbi det som hindrar dig och uppnår det du längtar efter!

par-ben-äng-original

Investering i dig själv som ger resultat!

Här är några exempel på resultat som du kan förvänta dig när du fullt ut går in i processen.

 • Du kommer att lära dig allt om hur du skapar äkta, djupa relationer – hjärtintelligenta relationer.
 • Du får hjälp att lösa upp blockeringar (präglingar och känslotrauman) som hindrar dig i dina relationer och livet.
 • Du kommer i kontakt med dina äkta känslor vilket gör att du känner dig levande och energifylld.
 • Du lär dig att stå upp för dig själv, sätta gränser och ta den plats du behöver. 
 • Du lär dig att kommunicera från hjärtat på ett rakt och tydligt sätt. 
 • Du kommer att kunna vara sann och ärlig, både mot dig själv och andra. 
 • Du kommer att bli en fena på att hantera konflikter.
 • Du lär dig att hantera rädslor och försvar så att du kan kliva framåt dit du vill, i stället för att stanna kvar där du inte vill vara.
 • Du kommer tillrätta med begränsande tankar och mönster som får dig att känna dig otillräcklig.
 • Du uppnår inre lugn och blir fri från stress. 
 • Du blir bättre på att fatta beslut, eftersom ökad hjärtintelligens ger dig större handlingskraft.
 • Du utvecklar din intuitiva förmåga, din magkänsla, och vågar lita på den. Du kommer att uppleva synkronicitet och flow i ditt liv.
 • Du tar makten över ditt liv nu och för alltid!

Programmets utformning

Vi arbetar tätt tillsammans med dig så att du når de mål som du satt upp. I den här utbildningen får du lära dig att behärska alla de komponenter som ingår i Human Awareness metodik. Du har under 90 dagar full uppmärksamhet och guidning av din personliga Mastery-coach och handledare, som steg för steg hjälper dig att integrera våra viktigaste framgångsfaktorer i ditt dagliga liv, speciellt anpassat till dina personliga målsättningar.


Introduktionspaket

Vi gör tillsammans en kartläggning av ditt nuläge, där du tar fram din startpunkt och målsättning med utbildningen. Du tydliggör de delar av ditt liv där ditt behov av förändring är störst. Det kan vara saker som du är medveten om sedan tidigare, men även annat. 

Du har kanske en gömd (eller glömd) förmåga inom dig, som du inte är kontakt med i dag, men som är unik för just dig. Något som skulle kunna tillföra helt nya aspekter till ditt liv, dem du har runt omkring dig och din sysselsättning.


7 moduler i djupgående personlig utveckling

Du kommer att fördjupa dig i samtliga komponenter som ingår i Human Awareness utvecklingsmodell och lära dig att behärska dessa både var och en för sig och tillsammans. Helt enkelt lära dig allt om hjärtintelligens. 

Varje modul börjar med en presentation (20–30 minuter) där vi går igenom teorin, som kompletteras med kraftfulla övningar. Dessa hjälper dig att omsätta kunskaperna i praktiken och förstärker utvecklingsprocessen. Mediafiler och dokument med kompletterande information och övningar ingår.

Klicka här och läs mer om innehållet i de sju modulerna ➢


Individuella Human Awareness-sessioner

Det räcker inte med att att förstå, tänka, fokusera och prata. För att du ska kunna komma vidare i ditt liv så måste du känna dina äkta känslor. Det är det enda sättet att frigöra och släppa djupa blockeringar och känslotrauman som håller dig tillbaka. 

Din coach skapar tillsammans med dig ett förstärkt fält som gör detta möjligt. Du kommer att uppleva hur sådant som du tidigare har uppfattat som motstånd och problem, i stället blir hanterbart och överkomligt.

Human Awareness-metoden, som är djupgående och transformerande, har terapeutisk och livsförändrande effekt, med bestående resultat.

Dessa tillfällen är ett effektivt sätt att hitta din inre drivkraft, fylla på energi, få guidning och stöd i de utmaningar och möjligheter som du står inför, så att du når dina målsättningar.

Coachingmötena sker främst virtuellt över nätet, vilket är vår specialitet. Det vill säga, du kan befinna dig var som helst i landet eller världen. I vissa fall kan även coachingmötena ske fysiskt på plats.

Omfattning: 8 tillfällen à 1 timme.

Avslappad man grön skog 1920x1080

Är du rätt person för den här utbildningen?

Våra deltagare är medvetna människor med förståelse för att det är möjligt att aktivt påverka sitt liv, och som är redo att ta nästa steg. De som söker sig till oss stämmer in på nedanstående:

 • Du har antagligen läst eller lyssnat på någon av våra böcker om hjärtintelligens, Kärlek utan tjafs eller Vägra följa John och tagit till dig budskapet.
 • Du har god förmåga till självreflektion och förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv.
 • Du är beslutsam och villig att gå utanför din komfortzon, även om det ibland kan vara obekvämt.
 • Du är redo att lämna de gamla hjulspåren, släppa taget om ogynnsamma mönster och blockeringar och styra in på en ny väg som är så mycket mer glädjefylld och inspirerande.
 • Du är öppen för att ta till dig ny kunskap – dvs lära nytt och lära om.
 • Du ser fram emot att gå in i en helt ny fas av ditt liv!
 • Du är så motiverad och redo att ta dig förbi det som hindrar dig att du har bestämt dig för att du vill ha en förändring NU!
Man många dörrar 1920x1080

Är du redo att gå vidare? ... Då är nästa steg enkelt!

Om du läst så här långt känner du antagligen en pirrande längtan efter att ta steget som kommer att förändra ditt liv.

Men du har kanske tankar som: ”Det här låter för bra för att vara sant”, ”Jag är inte helt redo för detta”, "Kommer det verkligen att funka för mig också?", ”Jag klarar nog av att göra förändringen själv”, ”Jag vet ju redan allt det här, vad mer finns att lära?”, ”Det är för dyrt”, ”Det funkar inte just nu – jag har alldeles för mycket på gång så jag måste hitta rätt tillfälle”, eller något liknande.

Var uppmärksam på om det är ditt ego som uttalar sig. Egot kommer alltid försöka hitta ett sätt att få dig att INTE ta det viktiga steget. Det är i all välmening förstås, eftersom egots uppgift är att hålla dig kvar i den trygga komfortzonen och säkra din överlevnad.

Men livet kan vara så mycket mer än att bara överleva. Livet inte bara kan utan ska vara alldeles fantastiskt! Vägen förbi det inre motståndet är att lyssna på ditt hjärta och din intuition och att lita på din känsla.

Vi har själva varit i den här situationen många gånger då vi klivit in i sammanhang som legat utanför vår komfortzon. Men vi skulle aldrig ha varit de personerna vi är i dag, utan dessa steg.

Det är så vi lever våra liv i dag – genom att våga utmana oss själva och fortsätta växa och utvecklas hela tiden, och vi är så tacksamma över att få hjälpa andra att göra detsamma!

Kursansvariga

Anneli Påmark och Carl Österberg är författare till de bästsäljande böckerna Kärlek utan tjafs: hemligheten bakom en lycklig relation och Vägra följa John: hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka

Human Awareness-coacher

Samtliga coacher är certifierade Mastery-coacher och har stor erfarenhet av Human Awareness metodik.

Coachingmötena sker främst virtuellt över nätet, vilket är vår specialitet. Det vill säga, du kan befinna dig var som helst i landet eller världen. I vissa fall kan även coachingmötena ske fysiskt på plats.

Kursstart

Vi erbjuder flexibel kursstart i mån av tillgängliga coacher. Du anmäler ditt intresse nedan och får därefter information om hur snart du kan påbörja utbildningen.

anneli-carl-2-3000x2000

Vi rekommenderar även följande alternativ 

Har du frågor?

Ta del av vanliga frågor & svar här ➢

Undrar du vilken utbildning du ska välja?

Boka ett kostnadsfritt vägledande samtal här ➢