Bli ditt bästa jag!

Personligt Ledarskap 90 dagar


Du vill ha en stor och snabb förändring NU och har inte tid att vänta!

Den här utbildningen hjälper dig att bli den du egentligen är! Det kan låta klyschigt, men grunden till att du ska kunna skapa äkta djupa relationer med andra och forma ditt liv så att det blir som du vill, är självkärlek och självkännedom  – hjärtintelligens.

Allt börjar med dig!

Du behöver förstå vem du är och framför allt varför du är som du är. För du är ett resultat av dina präglingar. När du bryter dina präglingar kommer du i stället bli den du egentligen är. Då kommer dina relationer att förändras dramatiskt och för alltid. 

Personligt Ledarskap 90 dagar hjälper dig med precis detta och mycket mer.

Det här är en utbildning för dig som längtar efter att må fantastiskt bra och vill känna dig levande, på riktigt!

Du kommer att få beprövade lösningar på dina utmaningar, som verkligen fungerar och håller i längden. 

Oavsett vad just DU drömmer om, så kommer Personligt Ledarskap 90 dagar ge dig de bästa verktygen som finns för att förverkliga detta! 


Utbildningen är upplagd för att kombineras med arbete och andra aktiviteter. 

REFERENSER & UTLÅTANDEN

Toppbetyg från våra deltagare!

Se videopresentationen och läs fler utlåtanden – klicka på knappen!

Till referenser ➢
 • För bara några månader sedan hade vi ett stagnerat förhållande som efter 6,5 år var på väg mot ett definitivt slut. Nu älskar, känner och lever vi, och vi har hittat passionen som vi båda saknat så mycket.

  Ni har väckt oss på alla plan och vi har en relation som är magisk och mycket djupare än någon av oss tidigare upplevt!

  Peter och Cecilia

 • Jag har varit på flera av Tony Robbins kurser, även på Fiji, och har lärt mig mycket. Men jag har inte känt mig så hel som jag gör nu. Det här är så annorlunda, så hjärtfyllt.

  Att kursen har varat under så många dagar, 90 dagar, är otroligt bra, eftersom jag långsamt har kommit in i nya vanor. Jag har haft möjlighet att stöpas in i den formen som är jag och känt att nu börjar jag bli JAG – att jag har blivit mer och mer hel.

  Det är helt fantastiskt. Och jag kan behålla det även när det gungar omkring mig. Jag känner att jag älskar mig själv. Den största biten är att jag har fått uttrycka äkta ilska och kunnat stå kvar i min kraft och verkligen känna den.

  Human Awareness kurser har gjort att mitt liv har fått en vändning. Jag har fått en helt annan livskvalitet och mitt liv är så mycket mer levande. Tack för allt ni har gjort och ger. Jag har blivit så fantastiskt väl omhändertagen. Jag är rörd och tacksam.

  Pia Frida Boäng

 • Sedan jag och min fru gått Personligt Ledarskap 90 dagar och Fånga LIVET! tillsammans finns det ett innan och ett efter och jag vill aldrig mer gå tillbaka till livet innan kurserna. Det har varit som att födas på nytt.

  Min största utmaning var att jag hade lätt för att förlora mig själv och hellre valde att fly och undvika. Jag har nu tagit väldigt stora steg i den riktningen som jag ville och värderar saker på ett annat sätt. Jag står mera i mig själv, är mycket tryggare och känner tydligt vad jag vill och inte och jag ser det jättesnabbt. Och det här lugnet, det är helt otroligt.

  Jag har fått en chans till. Jag är otroligt tacksam för de här kurserna!

  T M

Låter något av detta bekant?

 • Dina relationer fungerar inte som du vill. Du längtar efter djupa, äkta, sunda och okomplicerade relationer som ger kraft och inspiration i stället för tvärtom. 
 • Du är trött på masker och rollspel och vill kunna vara dig själv.
 • Du skjuter upp sådant som är livsviktigt. Förändringar som du egentligen vet är helt nödvändiga, men som du tycker att du kan ta i morgon i stället, eller nästa vecka eller nästa månad … och så går åren.
 • Du har svårt att stå upp för dig själv, sätta gränser och tappar lätt bort dig själv. 
 • Du längtar efter bättre självkänsla och självförtroende.
 • Det känns som att du inte har tid att leva och att livet springer ifrån dig.
 • Du biter ihop och kör på utan att känna efter hur du egentligen mår.
 • Du vill bli bättre på att kommunicera från hjärtat, på ett rakt och tydligt sätt. 
 • Du vill utveckla ditt känslomässiga omfång, din emotionella intelligens. 
 • Du känner inom dig att det finns så mycket mer att uppleva som du inte har tillgång till. Så som kärleken till dina barn, din partner och inte minst till dig själv och livet. Allt detta som vi så lätt tar för givet, men som egentligen är det viktigaste av allt.
 • Du har redan arbetat i åratal med dig själv, men upplever att samma utmaningar och problem fortsätter att komma tillbaka, gång på gång.
 • Du har läst någon av våra böcker och vill tillämpa hjärtintelligens i ditt eget liv – unika kunskaper som du inte hittar någon annanstans.
 • Du är redo och modig nog för att titta närmare på hur dina beteenden och din självbild påverkar dig och dina relationer med andra människor.
 • Du vill utvecklas och växa som människa genom att få verktygen som hjälper dig att navigera förbi dina motstånd och försvar.

Om du känner igen dig i någon eller flera av punkterna ovan – läs vidare!

Harmonisk kvinna grön park 1920x1080

Varför finns den här utbildningen?

Det är fullt möjligt för dig att forma livet som du vill, men sanningen är att det inte händer av sig själv. Du kanske är framgångsrik på jobbet men inte lika "framgångsrik" i dina nära relationer.

Vi har själva upplevt detta, och med hjälp av den kunskap och verktyg som vi använder i den här utbildningen har vi förändrat våra liv på alla plan. Därför är vi passionerat entusiastiska över att hjälpa andra att göra detsamma.


Investering i dig själv som ger resultat!

Här är några exempel på resultat som du kan förvänta dig när du fullt ut går in i processen.

 • Du kommer att lära dig allt om hur du skapar äkta, djupa relationer med din partner och andra människor – hjärtintelligenta relationer.
 • Du får hjälp att lösa upp blockeringar (präglingar och känslotrauman) som hindrar dig i dina relationer och livet.
 • Du kommer i kontakt med dina äkta känslor.
 • Du lär dig att stå upp för dig själv, sätta gränser och ta den plats du behöver. Detta gör att andra in din omgivning kan göra detsamma – win-win. 
 • Du kommer att bli en fena på att hantera förändringar och konflikter.
 • Du lär dig att kommunicera från hjärtat – såväl att uttrycka dina egna behov som att lyssna på andra. Du utvecklar förmågan att förstå både det som uttrycks öppet och mellan raderna.
 • Du lär dig att hantera rädslor och försvar så att du kan kliva framåt dit du vill, i stället för att stanna kvar där du inte vill vara.
 • Du kommer att kunna vara sann och ärlig, både mot dig själv och andra. 
 • Du får ökad energi och vitalitet och känner dig riktigt levande.
 • Din stressnivå minskar markant eller försvinner helt.
 • Du får bättre förmåga att ta hand om din hälsa, så att du mår riktigt bra även långsiktigt. 
 • Du blir bättre på att fatta beslut, eftersom ökad hjärtintelligens ger dig större handlingskraft.
 • Du kommer tillrätta med begränsande tankar och mönster som får dig att känna dig otillräcklig.
 • Du utvecklar din intuitiva förmåga, din magkänsla, och vågar lita på den. Du kommer att uppleva synkronicitet och flow i ditt liv.
 • Du tar makten över ditt liv nu och för alltid!
par-ben-äng-original

Här är utmaningen …

Varför är det så svårt

 • att skapa nära, äkta relationer?
 • att förändra beteenden som du inte trivs med?
 • att leva som du egentligen vill?

Jo, det beror på att du i första hand styrs av din  "programmeringar", dina undermedvetna präglingar, vilket gör att livet på många sätt handlar om kamp och överlevnad snarare än lycka, harmoni och passion.

Hela 95 % av alla beslut fattas av ditt undermedvetna, och om du inte förstår hur det här fungerar, kan det sabotera ditt liv i åratal, till och med hela livet. Tills du bestämmer dig för att förändra det, vill säga!

Sanningen är den att du skulle inte nöja dig med dåliga relationer, bränna ut dig eller utsätta dig för ständig stress, och inte heller hålla fast vid ett jobb där du inte trivs, stoppa i dig skräpmat, eller hålla på med annat som du mår dåligt av, om du verkligen var i kontakt med dina känslor och fullt medvetet närvarande. Det vill säga, om  du hade utvecklat din hjärtintelligens. Så enkelt är det!

Vi har lösningen till hur du tar dig förbi det som hindrar dig och uppnår det du längtar efter!


Personligt Ledarskap 90 dagar är unik

Vi arbetar med helheten och använder oss av hjärtintelligens och det förstärkta fältet. Det ger dig djup förståelse för hur dina egna beteenden, behov, känslor och din självbild påverkar dig och andra.

Innan vi tog fram Human Awareness-metoden, vår egen metodik, gick vi en mängd olika utbildningar – både i traditionellt ledarskap och inom personlig utveckling och hälsa. Var och en av dessa var bra och gav resultat på olika sätt. Men det var först efter en 3-årig utbildning inom hjärtintelligens som vi fick tag på de sista pusselbitarna. Allt föll på plats för att kunna ge våra deltagare verkligt transformerande och bestående resultat. Vår metod är noga utprovad och kvalitetssäkrad och allt vi lär ut använder vi oss av i våra egna liv. Vi vet att det fungerar och det kommer att fungera för dig också!

Human Awareness-metoden – som bygger på den senaste kunskapen inom personlig utveckling och psykologi – involverar samtliga delar som tillsammans skapar äkta, djupa relationer, god fysisk och psykisk hälsa, personligt ansvarstagande, och hjälper dig på alla plan i ditt liv.

I den här utbildningen drar vi nytta av alla de komponenter som ingår i Human Awareness-metoden. Du kommer att få ett komplett system som förändrar dina relationer och ditt liv i grunden och för alltid.

Om du är fullt engagerad i ditt växande som människa och redo att gå in i en helt ny fas av ditt liv, så är den här utbildningen för dig!


Programmets utformning

Introduktionspaket

Vi arbetar tätt tillsammans med dig så att du når de mål som du satt upp. Du börjar med en kartläggning av ditt nuläge, där du tar fram din startpunkt och dina målsättningar med kursen.

Du kanske har en gömd (eller glömd) förmåga inom dig, något som du inte är medveten om i dag, men som är unikt för just dig. Vi hjälper dig att hitta detta – kvaliteter som kommer att berika ditt liv.


7 moduler i djupgående personlig utveckling

Du kommer att fördjupa dig i samtliga komponenter som ingår i Human Awareness-metoden och lära dig att behärska dessa både var och en för sig och tillsammans. 

Varje modul börjar med en presentation (20–30 minuter) där vi går igenom teorin, som kompletteras med kraftfulla övningar. Dessa hjälper dig att omsätta kunskaperna i praktiken och förstärker utvecklingsprocessen. Mediafiler och dokument med kompletterande information och övningar ingår.

Klicka här och läs mer om innehållet i de sju modulerna ➢


Individuella Human Awareness-sessioner

Under de här 90 dagarna kommer du att ha full uppmärksamhet och guidning av en av våra certifierade Human Awareness-coacher. Du får steg för steg hjälp att integrera Human Awareness viktiga framgångsfaktorer i ditt dagliga liv, speciellt anpassat till dina personliga målsättningar.

Det räcker inte med att att förstå, tänka, fokusera och prata. För att du ska kunna komma vidare i ditt liv så måste du känna. Det är det enda sättet att verkligen frigöra och släppa djupa blockeringar och känslotrauman som håller dig tillbaka. 

Din coach skapar tillsammans med dig ett förstärkt fält som gör detta möjligt. Du kommer att uppleva hur sådant som du tidigare har uppfattat som motstånd och problem, i stället blir hanterbart och överkomligt.

Human Awareness-metoden, som är djupgående och transformerande, har terapeutisk och livsförändrande effekt, med bestående resultat.

Dessa tillfällen är ett effektivt sätt att hitta din inre drivkraft, fylla på energi, få guidning och stöd i de utmaningar och möjligheter som du står inför, så att du når dina målsättningar.

Ni kommer att ses genom Zoom-möten.

Omfattning: 8 tillfällen à 1 timme.

Avslappad man grön skog 1920x1080

Är du rätt person för den här utbildningen?

Våra deltagare är medvetna människor med förståelse för att det är möjligt att aktivt påverka sitt liv, och som är redo att ta nästa steg. De som söker sig till oss stämmer in på nedanstående:

 • Du har god reflektiv förmåga och förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv.
 • Du är beslutsam och villig att gå utanför din komfortzon, även om det ibland kan vara obekvämt.
 • Du är redo att lämna de gamla hjulspåren, släppa taget om ogynnsamma mönster och blockeringar och styra in på en ny väg som är så mycket mer glädjefylld och inspirerande.
 • Du är öppen för att ta till dig ny kunskap – dvs lära nytt och lära om.
 • Du har redan erfarenhet av personlig utveckling alternativt har du läst eller lyssnat på någon av våra böcker om hjärtintelligens, Kärlek utan tjafs eller Vägra följa John och tagit till dig budskapet.
 • Du ser fram emot att gå in i en helt ny fas av ditt liv!
 • Du är så motiverad och redo att ta dig förbi det som hindrar dig att du har bestämt dig för att du vill ha en förändring NU
Man många dörrar 1920x1080

Är du redo att gå vidare? ... Då är nästa steg enkelt!

Om du läst så här långt känner du antagligen en pirrande längtan efter att ta steget som kommer att förändra ditt liv.

Men du har kanske tankar som: ”Det här låter för bra för att vara sant”, ”Jag är inte helt redo för detta”, "Kommer det verkligen att funka för mig också?", ”Jag klarar nog av att göra förändringen själv”, ”Jag vet ju redan allt det här, vad mer finns att lära?”, ”Det är för dyrt”, ”Det funkar inte just nu – jag har alldeles för mycket på gång så jag måste hitta rätt tillfälle”, eller något liknande.

Var uppmärksam på om det är ditt ego som uttalar sig. Egot kommer alltid försöka hitta ett sätt att få dig att INTE ta det viktiga steget. Det är i all välmening förstås, eftersom egots uppgift är att hålla dig kvar i den trygga komfortzonen och säkra din överlevnad.

Men livet kan vara så mycket mer än att bara överleva. Livet inte bara kan utan ska vara alldeles fantastiskt! Vägen förbi det inre motståndet är att lyssna på ditt hjärta och din intuition och att lita på din känsla.

Vi har själva varit i den här situationen många gånger då vi klivit in i sammanhang som legat utanför vår komfortzon. Men vi skulle aldrig ha varit de personerna vi är i dag, utan dessa steg.

Det är så vi lever våra liv i dag – genom att våga utmana oss själva och fortsätta växa och utvecklas hela tiden, och vi är så tacksamma över att få hjälpa andra att göra detsamma!

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg är författare till Kärlek utan tjafs: hemligheten bakom en lycklig relation och den bästsäljande boken Vägra följa John: hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka. 

Human Awareness-coacher

Samtliga coacher och handledare i Personligt Ledarskap 90 dagar är certifierade Human Awareness-coacher med stor erfarenhet.

Kursstart

Flexibel kursstart i mån av tillgängliga coacher. Du anmäler ditt intresse nedan och får därefter information om hur snart du kan påbörja utbildningen.

anneli-carl-2-3000x2000

Behöver du vägledning?

Ta del av vanliga frågor & svar här ➢

Undrar du vilken kurs du ska välja? Boka ett kostnadsfritt vägledande samtal här ➢

Vi rekommenderar även nedanstående kurs, som är ett utmärkt alternativ: