Unika utbildningar i ledarskap, inte som alla andra

Human Awareness kurser handlar om personligt ledarskap med fokus på relationer och kommunikation. Du kan därför gå våra kurser genom ditt egna företag eller din arbetsgivare.

Med andra ord, det är inte ytterligare en ledarskapsutbildning utan vi arbetar med hela människan bakom yrkesrollen – djupgående personlig utveckling.

Oavsett om du vill utvecklas som privatperson eller i din yrkesroll, så handlar det i grund och botten om samma sak.

Du behöver verktyg för att växa som människa!

När du går till jobbet så är du inte enbart din jobbroll utan du har alltid med dig den du är och hur det ser ut i ditt privatliv – allting hänger ihop.

Human Awareness avancerade ledarskapsmetodik går långt bortom stereotyper som olikfärgade gubbar, bokstavskombinationer och situationsanpassade beteenden som – handen på hjärtat – är svåra att omsätta i praktiken.

"Att veta men inte göra, är inte att veta."

Okänd

När allt faller på plats

Teorier och intellektuella kunskaper får sitt verkliga värde först när det har satt sig i ryggraden så att du använder dig av det utan att behöva tänka – hos oss får du lära dig att göra det.

Du kommer att få pusselbitar och insikter som gör att det du redan har lärt dig faller på plats och integreras på ett ännu djupare plan, så att du kan tillämpa det på riktigt.

Human Awareness förändrar dig på djupet och för alltid!

Nedan hittar du information, om våra unika kurser och utbildningar i personligt ledarskap och självutveckling.

Våra utbildningar

Personligt Ledarskap 90 dagar komplett självutveckling
⁌ Led dig själv ⁍

Under den här utbildningen kommer du att se både dig själv och omvärlden i ett helt nytt ljus. Kursen ger en djup förståelse för hur dina egna beteenden, behov, känslor och självbild påverkar dig själv och andra.

Du får del av ett komplett system som ger långsiktiga, bestående resultat och påverkar ditt liv i grunden och för alltid!

Utbildningen har veckovis start.

 Läs mer om utbildningen ➢

Ladda ner en kortfattad kursbeskrivning ➢

Fånga LIVET!/Personligt Ledarskap i Grupp (PLG)
⁌ Samverka med andra ⁍

Detta är en djupgående 5-dagarskurs som hjälper dig att fånga livet både på arbetet och privat. Du lär känna dig själv – din innersta essens. Tillsammans med de andra i gruppen kommer du i kontakt med, och frigör, din inre drivkraft och styrka.

Du får inblick i ett mycket annorlunda ledarskap, som du inte hittar någon annanstans.

Utbildningen går i Stockholm.

Läs mer ➢

Ladda ner en kortfattad kursbeskrivning ➢

⁌ Coachande ledarskap/Certifierad coach ⁍

 Ta ditt ledarskap till en nivå som du inte trodde var möjlig, och dessutom har du möjlighet att bli certifierad coach!

Den här utbildningen riktar sig till dig som redan arbetar med att hjälpa människor att utvecklas och växa. Du kommer att få lära dig den mest omfattande och effektiva metod som finns för att motivera och inspirera människor till att bli sitt allra bästa jag.

Läs mer ➢


Human Awareness
Magnus Johansson - föreläsare, författare och kursledare

“Unik upplevelse i personlig utveckling. Detta koncept hjälper mig i alla delar av livet. Relationer, jobb och hälsa!”

föreläsare, författare och kursledare

Human Awareness
Laima Romiene - vd

“Mycket av det jag är, gör, och har uppnått, har jag Human Awareness att tacka för. Kurser som måste upplevas av alla minst en gång under sin livstid! Bra struktur, inget flum, starka processer och 100 % närvaro! Du blir förändrad på ett sätt du bara kunde drömma om!”

vd

Human Awareness
Peter Berggren - ambulanssjukvårdare

“Jag har alltid tyckt om att resa. Men den inre resan jag fick uppleva när jag gick PL90 slår allt! Jag är så tacksam att jag gick den här utbildningen. Äntligen lever jag på riktigt!”

ambulanssjukvårdare

Human Awareness
Anna Ramström - Global Project Manager

“Oavsett hur bra du tycker att du känner dig själv så finns det så mycket kvar. Så många insikter som gör att du växer som människa.
Jag är så tacksam för att jag fick möjligheten att vara med. 90 dagar fyllda med insikter som har integrerats så att de verkligen känns, som har gjort resan till förändringen till något helt annat än jag visste fanns i mig… 90 dagar och de uppsatta målen av förändring känns i hela mig…”

Global Project Manager

Human Awareness
Mariette Goldring - ekonom

“Jag har kommit närmare mig själv, fått ökad förmåga att respondera istället för att reagera, ökad förmåga att lyssna både på andra och inåt, fått en ökad självtrygghet, känner mig uppskattad för den jag är och det har verkligen denna grupp varit en stor källa till. Detta är ett tryggt sätt att utforska sitt sinne och sina känslor på, under professionell ledning och med stöd av övningar som får oss att se att vi själva har ansvar för hur vi mår och vad vi gör.
Jag rekommenderar Human Awareness kurser för kombinationen av väl underbyggd struktur, deras engagemang och förmåga att få alla att känna sig trygga och älskade i gruppen och för att de bidrar med en så stark växtkraft till de som deltar!”

ekonom