Vägra följa John

Omnämnd som 2000-talets viktigaste bok! 

vagra-folja-john-9789176299968

Se till att det här blir ditt bästa år någonsin.
Den här boken hjälper dig att göra det! 

Vi människor styrs av inre krav som kommer från värderingar och oskrivna regler som vi har fått med oss under uppväxten, från föräldrar, skola och vår kultur.

Ovanpå det bombarderas vi hela tiden av olika budskap om hur vi ska se ut, hur vi ska bete oss och till och med hur vi ska tänka och känna.

Så vem säger att du måste fortsätta att leva enligt normer, värderingar och traditioner som skapades för så länge sedan att de flesta i dag varken vet när, hur eller varför?

Och vem bestämmer att du måste följa alla dessa nya normer som kommer hela tiden?

Er bok är en gåva från himmelriket. En fantastisk skattkista att ösa ur. Har följt Eckhart Tolle och Chopra, och lärt mig mycket av dessa två fantastiska medmänniskor. Men er bok är lättare att ta till sig. Det är en bok i samma anda, men den skingrar fler moln.

Elke van Beesel, undersköterska

 

Världsklass!! Ni har fått mig och min man att tänka i helt andra banor! Boken är vår ”livs-uppslagsbok".

Carina Jerlov, föreläsare inom pedagogik

Svaret är ingen!

Men du behöver ta kommandot och aktivt välja hur DU vill leva.

För att du ska bli FRI att göra det behöver du ha full koll på ditt ego annars är du chanslös – ditt ego kommer alltid att vinna. 

Många har beskrivit egot tidigare, men inte på det här sättet.

I den här boken kommer du att få verklig förståelse för hur ditt ego fungerar och varför det så idogt har hindrat dig från att följa ditt hjärtas röst.

Efter att ha läst ett par hundra böcker i den här genren, där många är väldigt lika varandra, är det sällan jag blir imponerad. Vägra följa John är en frisk fläkt som skiljer sig från mängden. Den är genomtänkt och bjuder på unika exempel, spännande infallsvinklar och perspektiv som öppnar upp nya världar. Rekommenderas varmt!

Jesper Caron, föreläsare och humörtränare 

 

Det här är en bok alla borde läsa, för den tar tag i våra trossystem, vad vi matas med av media, och den ifrågasätter en del s.k. vetenskapliga bevis. Den sätter ljus på dolda myter och oskrivna regler.
Den ger också tips på hur vi kan bejaka det friska i stället för att bekämpa det sjuka - att lägga fokus på rätt saker, för det är där vi ger vår energi.

Gunnel Saric, författare, hälsocoach

Digitala böcker

Vägra följa John finns även som e-bok och ljudbok.

Ljudboken är inläst av Anders Ekborg. 

ekborg_share-1024x602

Vägra följa John är en bok som handlar om hur du gör för att skapa livet du drömmer om.

Det är den perfekta läsningen för dig som känner att de gamla hjulspåren inte leder åt rätt håll och att livet känns för trångt, för jobbigt, för tråkigt ...

Funderar du ibland (eller ofta) över vad det är som hindrar dig från att nå det du önskar?

Tror du kanske att du inte har det som krävs för att få ett hälsosamt, rikt och lyckligt liv, och att det bara är andra som lyckas?

Då är det dags att tänka om!

Vägra följa John innehåller allt du behöver för att en gång för alla förändra ditt liv till det du innerst inne längtar efter.

Er bok är bara fantastisk. Den har fått mig att öppna så många ögon och har redan hunnit skapa en stor skillnad i mitt liv. Ni verkligen tokinspirerar. Jag ser på mig själv och alla människor på ett annat sätt än förut. Jag ser alla som "gudomliga själar" och lever mer i nuet än någonsin. Tack för att ni finns och har skrivit denna bok. 
Martin Ahlstrand

  

Boken är verkligen inspirerande och tänkvärd … Rekommenderas varmt!.

Josefina Tengroth, relationscoach

Vägra följa John hjälper dig att städa bort gamla föreställningar och mönster som inte längre gagnar dig, och lär dig hur du i praktiken går tillväga för att skapa ditt liv så att det blir så som du vill.

Om du känner att ”NU är det dags för mig” är den här boken verkligen för DIG!

Och du, det har aldrig varit mer angeläget än precis just nu!

Bästa boken någonsin, och den kom till mig när jag behövde den som mest. Kände att det är inget fel på mig, utan känner mig stolt att jag tagit mod till mig att våga vägra följa John. Tack för en helt fantastisk bok!

Emma-Linda Borg

 

Att läsa Vägra följa John har varit en otroligt stor upplevelse som gett mig hopp om att livet har så mycket mer att ge, fast jag kommit upp en bit i ålder. Ni sätter ord på det jag redan har känt och ni beskriver det på ett så konkret och bra sätt! Jag sprider information om att den här boken finns, till alla omkring mig!

Christer Philipsson, pensionerad polis

Vägra följa John visar att du redan har de resurser som behövs för att förändra ditt liv.

Det handlar bara om ifall du är beredd att välja annorlunda, så att du kan använda dig av de resurserna.

Den här boken ger dig inspiration och mod att göra det!

Jag är mållös, vilken bok! Den har inspirerat, berört och givit mig nytt perspektiv på livet.

Therese Holmgren, bloggare på "Finn din inre balans"

 

Ni har i grunden ändrat mitt liv till ett bättre. Har lyssnat på VFJ säkert 10 gånger under 3 år. Varje gång får jag nya insikter. Tack ännu en gång!

Stefan Svensson, vd

Om författarna

Anneli Påmark och Carl Österberg, civilingenjörer och tidigare framgångsrika chefer inom näringslivet, har bytt ut en ohållbar och ohälsosam jakt på bekräftelse och status mot ett liv präglat av inspiration, passion och livsglädje.

Anneli och Carl arbetar idag som författare, kurs­ledare och föredragshållare. De håller kurser inom djup­gående personlig utveckling och ledarskap och utbildar och certifierar coacher i Human Awareness coachingmetod. 

Fokus ligger på hur du genom att lära dig att bli hjärtintelligent, tar dig hela vägen till det livet som du längtar efter att leva. Genom denna bok lär du dig allt om det otroligt spännande området hjärtats intelligens.

Genom Human Awareness har tusentals människor hittat kraften i hjärtats intelligens, så att de kan leva sitt liv som de innerst inne vill!

anneli-carl-2-3000x2000

Tack för hjälpen med livet!

Leon "Fejan-bloggaren" Lind, 14 år

  

Först fascinerade boken mig och sen kom den att förändra mitt liv. Den ledde mig till fantastiska saker som jag inte trodde var möjligt. Vill du veta hur du hittar till mer livsglädje, läs Vägra följa John.

Laima Romiene, vd

Boken finns både som inbunden bok och ljudbok, inläst av Anders Ekborg. Du hittar den överallt där böcker säljs och strömmas.

Resan in i en ny tidsålder.

Tidningen Inspire

Början på mitt eller ditt nya liv kan faktiskt finnas innanför de här pärmarna.

Tidningen Amelia

Bryt ny mark, hitta din egen väg!

Tidningen Hälsa

En annorlunda bok om personlig utveckling och att leva livet mer som den man egentligen är.

Tidningen IFORM