Vägra följa John

Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka

vagra-folja-john-9789176299968

 • Human Awareness

  “Ni har i grunden ändrat mitt liv till ett bättre. Har lyssnat på VFJ säkert 10 gånger under 3 år. Varje gång får jag nya insikter. Tack ännu en gång!”

  VD

 • Human Awareness

  “En helt fantastisk bok som har fått mig att se på livet ur en helt annan synvinkel. Den har öppnat upp mig och fått mig att våga ta steget mot min dröm. Så otroligt motiverande bok som alla BÖR läsa.”

 • Human Awareness

  “Författarnas glödande engagemang för människan och ökad medvetenhet är beundransvärd, storartad och livsviktig!”

  LEG PSYKOTERAPEUT OCH FAMILJETERAPEUT

 • Human Awareness

  “2000-talets hittills viktigaste bok! Jag önskar att alla läser den – då kan världen bli ett paradis!”

  VD

 • Human Awareness

  “Min nya Bibel! Den bästa bok jag läst i personlig utveckling – har allt, och du kan/bör läsa den långsamt och många gånger. Att följa budskapet gav mig utveckling. Jag rekommenderar den varmt!”

  COACH OCH BOENDEHANDLEDARE

 • Human Awareness

  “Början på mitt eller ditt nya liv kan faktiskt finnas innanför de här pärmarna.”

 • Human Awareness

  “Bokklubben rekommenderar starkt denna bok! Högt betyg blev det! Bra med alla faktahänvisningar, bredden och att den är skriven av författare som inte kommer från sjukvård/humanoria sektorn – det blir lite annan ton och annat språk. Stort Grattis till en superfin bok ♡♡♡”

  SJUKGYMNAST

 • Human Awareness

  “Inget lull-lull eller känslomässigt tvivelaktigt tyckande och tänkande. Författarna säger det på precis rätt sätt, sakligt och ur ett intellektuellt perspektiv med källhänvisningar. Du får tänka till själv om ditt liv och vårt samhälle, och därmed öka ditt medvetande.”

  VD

 • Human Awareness

  “Jag verkligen älskar ”Vägra följa John”! Har läst personlig utveckling i massor under mer än 40 år, men den här är riktigt bra och jag kommer att rekommendera den till mina kursdeltagare. Tusen tack för att ni har skrivit den!”

  FÖRETAGARE OCH UTBILDARE I SAMTALSPEDAGOGIK

 • Human Awareness

  “Er bok är den mest ANGELÄGNA bok som finns i dag – på svenska. OM jag satt i Nobelkommittén – DÅ hade ni fått ett PRIS – störst av alla … Kärlek till er!”

 • Human Awareness

  “Jag är mållös, vilken bok! Den har inspirerat, berört och givit mig nytt perspektiv på livet.”

 • Human Awareness

  “Jag kände mig så härligt normal när jag läste boken och inser att jag aldrig har följt John.
  Boken har potential att förändra världen om vi alla följer vårt innersta och slutar följa någon som inte ens existerar, nämligen John.
  Ju fler som läser den och tänker till själva, ju fortare går det.
  Författarna ställer sig upp likt barnet i sagan om kejsarens nya kläder och pekar på den nakna sanningen. ”

  LEG SJUKSKÖTERSKA

 • Human Awareness

  “Läs den här boken om du inte redan har gjort det. Fantastisk! Jag läste med mycket stor behållning, och då ska du också veta att jag läst många böcker i den här genren. Bra, enkelt upplägg och den handlar om hela människan.”

  COACH & KONSLUT

 • Human Awareness

  “Verkligen bra bok! Vad mycket jag har lärt mig, nu ska jag praktisera kunskaperna … Tack författarna!”

  FINLAND

 • Human Awareness

  “Efter femtio sidor hade jag redan fått ett nytt perspektiv på tillvaron. Inte bara min egen i största allmänhet utan mänsklighetens, på jorden. Först blev jag ivrig och slängde i mig hela boken på en gång, men nu njuter jag av dess delar i sakta mak och liksom suger på innehållet utan att tugga.”

 • Human Awareness

  “Har läst er helt underbara bok och blivit så inspirerad. Känner mig upplyst och har fått lust att påverka och förändra. Berättar om den och rekommenderar den ofta till vänner, och även patienter.”

 • Human Awareness

  “Tack för hjälpen med livet!”

  “FEJAN-BLOGGAREN”

 • Human Awareness

  “Bästa boken någonsin, och den kom till mig när jag behövde den som mest. Kände att det är inget fel på mig utan känner mig stolt att jag tagit mod till mig att våga vägra följa John. Tack för en helt fantastisk bok!”

  COACH

 • Human Awareness

  “Att läsa ”Vägra följa John” har varit en otroligt stor upplevelse som gett mig hopp om att livet har så mycket mer att ge, fast jag kommit upp en bit i ålder. Ni sätter ord på det jag redan har känt och ni beskriver det på ett så konkret och bra sätt! Jag sprider information om att den här boken finns, till alla omkring mig!”

  POLIS, PENSIONÄR

 • Human Awareness

  “Spännande när ni skriver om en ny tidsålder, jag hoppas att detta skifte innebär att vi går ifrån det ytliga och självcentrerade tankesätt som råder idag, till något som istället ser till oss alla som en helhet. ”

  CIVILINGENJÖR, VINNARE AV KONSTNÄRSDRÖMMEN 2016

 • Human Awareness

  “Jag är djupt imponerad och övertygad om att boken är en av de bästa som skrivits inom området personlig utveckling! Jag har själv länge funderat på att skriva en bok i ämnet men skrinlägger nu dessa planer. ”

  LEGITIMERAD LÄKARE

 • Human Awareness

  “Jag är totalt fångad av boken! Oerhört välskriven och oerhört intressant! Detta är en bok jag hoppas blir översatt till fler språk så att den kan spridas till många fler medresenärer! Gör dig själv en tjänst och investera i boken, du kommer inte att ångra dig!”

 • Human Awareness

  “Har precis läst Er fantastiska “Vägra följa John – ett mästerverk!”

 • Human Awareness

  “Jag är mållös, vilken bok! Den inspirerar, berör och har givit mig nytt perspektiv på livet.”

  BLOGGARE PÅ "FINN DIN INRE BALANS"

 • Human Awareness

  “En annorlunda bok om personlig utveckling och att leva livet mer som den man egentligen är.”

 • Human Awareness

  “Jag har läst boken två gånger, men nu när jag lyssnar på den, så börjar jag verkligen förstå allt klokt ni skrivit i den! Framförallt så minns jag så mycket bättre när jag lyssnar.”

 • Human Awareness

  “Vägra följa John är den bästa boken om självhjälp som jag har nånsin läst!
  Den är en riktig guldgruva. Tack så mycket!”

 • Human Awareness

  “Er bok är en gåva från himmelriket. En fantastisk skattkista att ösa ur. Har följt Eckhart Tolle och Chopra och lärt mig mycket av dessa två fantastiska medmänniskor. Men er bok är lättare att ta till sig. Det är en bok i samma anda, men den skingrar fler moln.”

 • Human Awareness

  “Jag rekommendera alla jag känner att läsa er bok.”

 • Human Awareness

  “En av de absolut bästa böcker som givits ut! Rekommenderar denna underbara, fantastiska & härliga bok bok av hela mitt hjärta! Den är SÅ oerhört bra och viktig! Tusen tack Carl & Anneli för den!”

 • Human Awareness

  “Bryt ny mark, hitta din egen väg!”

 • Human Awareness

  “Jag helgillar den här boken. Absolut läsvärd och innehåller mycket spännande information. Handlar kort och gott om att leva livet fullt ut på alla plan, både hälsomässigt men också mentalt och själsligt.”

  BLOGGARE PÅ "LIFEVISION – HÄLSA"

 • Human Awareness

  “Efter att ha läst ett par hundra böcker i den här genren, där många är väldigt lika varandra, är det sällan jag blir imponerad. Vägra följa John är en frisk fläkt som skiljer sig från mängden. Den är genomtänkt och bjuder på unika exempel, spännande infallsvinklar och perspektiv som öppnar upp nya världar. Rekommenderas varmt!”

  FÖRELÄSARE OCH HUMÖRTRÄNARE

 • Human Awareness

  “Wow vilken bok! Jag älskar den, den liksom har ALLT. Boken har förändrat mitt sätt att se på mig själv och världen vilket lett till att jag har ett bättre liv idag. Min man har aldrig varit intresserad av böcker inom personlig utveckling men till och med han tycker att den är riktigt bra. Åh vad jag önskar att alla läser Vägra följa John! ”

  FÖRSKOLLÄRARE

 • Human Awareness

  “Er bok är bara fantastisk. Den har fått mig att öppna så många ögon och har redan hunnit skapa en stor skillnad i mitt liv. Ni verkligen tokinspirerar. Jag ser på mig själv och alla människor på ett annat sätt än förut. Jag ser alla som "gudomliga själar" och lever mer i nuet än någonsin. Tack för att ni finns och har skrivit denna bok. ”

 • Human Awareness

  “Resan in i en ny tidsålder.”

Boken finns som inbunden bok, och ljudbok inläst av Anders Ekborg.
Beställ på nätet, köp den hos traditionell bokhandel eller lyssna på strömmande tjänst, och den finns så klart även på biblioteken.

(Klicka på logotyperna så kommer du vidare till boken på respektive tjänst.)

Meningen med livet är att du ska må riktigt, riktigt bra!

Vad längtar du verkligen efter?

Vill du veta varför du gör som du gör och inte som du innerst inne vill?

Har du försökt förändra ditt liv och fortfarande inte tagit dig hela vägen?

Ditt hjärta har svaret. Ditt hjärta har alltid haft svaret.

Vägra följa John vänder upp och ner på den etablerade synen på hälsa, framgång och lycka.

Det finns otaliga strategier för hur du ska kunna förändra ditt liv, men ingen av dem kan förändra det helt. Den här boken ger dig den enda metod du behöver för att göra just det. En metod som inte bara lärs ut, inte bara appliceras på ditt liv, utan den blir ditt liv.

Ditt hjärtas intelligens kommer att ta dig hela vägen!

En livsförändrande bok

Denna fantastiskt populära och viktiga bok har nått stora framgångar. Den senaste utgåvan är Vägra följa John i en helt ny tappning, med ännu starkare läsupplevelse.

Boken är kraftigt uppdaterad, omarbetad och utökad, så att budskapet är ännu lättare att ta till sig. Fokus ligger på hur du genom att lära dig att bli hjärtintelligent, tar dig hela vägen till det livet som du längtar efter att leva. Genom denna bok lär du dig allt om det otroligt spännande området hjärtats intelligens.

Om författarna

ANNELI PÅMARK och CARL ÖSTERBERG, tidigare framgångsrika chefer inom näringslivet, har bytt ut en ohållbar och ohälsosam jakt på bekräftelse och status mot ett liv präglat av inspiration, passion och livsglädje.

Anneli och Carl arbetar idag som författare, kurs­ledare och föredragshållare. De har introducerat Heart IQ-metoden i Sverige och integrerat denna i sin egen metodik, Human Awareness utvecklingsmodell. Tillsammans håller de kurser och utbildningar inom djup­gående personlig utveckling, coaching och ledar­skap.

Genom deras arbete har tusentals människor hittat kraften i hjärtats intelligens, så att de kan leva sitt liv som de innerst inne vill!

ekborg_share-1024x602.png

Vägra följa John är en omarbetad och uppdaterad utgåva av den framgångsrika boken som utkom första gången 2014.

ISBN:
Inbunden 9789176299968 (Bokfabriken – 2018)
Ljudbok 9789176299999 (Bokfabriken – 2018)

Information om tidigare utgåvor ➢