Referenser & utlåtanden

Se videon med några deltagare som berättar om sina upplevelser av Human Awareness, presenterad av Carl Österberg.

Human Awareness ...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

...får högsta betyg av 99 % av deltagarna!

Läs nedan vad några referenser har att säga om våra kurser och utbildningar.

par-generell
L N
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi kunde inte se hur vi skulle kunna fortsätta leva tillsammans. Jag hoppades att jag skulle kunna få tillbaka mina känslor och glädje med min man, men visste inte om det var möjligt. Efter att ha gått ”Bli ditt bästa jag" har vi hittat tillbaka till varandra. Vi har försökt att nå varandra under hela vår 25-åriga relation, men har inte på riktigt nått varann förrän vi gick den här kursen. Jag ser resten av livet tillsammans med min man och vet vad jag behöver för att kunna vara lycklig. Det är det viktigaste för mig, att han är lycklig som människa och att jag är lycklig som människa, för då blir vi lyckliga tillsammans. Om du är i en relation som inte fungerar skulle jag alla dagar i veckan rekommendera att gå den här kursen. Att känna den harmoni som jag gör och också att vi har gjort den här resan tillsammans är fantastiskt.
man-generell
T M
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sedan jag och min fru gått Human Awareness kurser finns det ett innan och ett efter och jag vill aldrig mer gå tillbaka till livet innan kurserna. Det har varit som att födas på nytt. Min största utmaning var att jag hade lätt för att förlora mig själv och hellre valde att fly och undvika. Jag har nu tagit väldigt stora steg i den riktningen som jag ville och värderar saker på ett annat sätt. Jag står mera i mig själv, är mycket tryggare och känner tydligt vad jag vill och inte och jag ser det jättesnabbt. Och det här lugnet, det är helt otroligt. Jag har fått en chans till. Jag är otroligt tacksam för de här kurserna!
Carina Edman
Carina Edman
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kurserna Bli ditt bästa jag!, PL90 och Fånga LIVET! går rakt in i mitt hjärta. Värt varenda minut och varenda krona! ✨💕 Och hållbart för framtiden 👌❤️ Det jag lärde o fick vara med om förändrade min inställning till livet o mig själv. Idag har jag ett lugn inom mig o känner att jag har mer glädje till livet. Tusen tack Anneli o Carl, ni två har så mycket kunskap och visdom som ni sänder ut, så ni är kompletta som par och utbildare - vägvisare - lots. Och tack min fantastiska coach. ❤️
Maria Sundesten
Maria Sundesten
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag tror att du kan gå i terapi hela livet och inte komma framåt eftersom du bara är i ”mindet” och pratar och pratar. Det här är ett sätt att komma in till sig själv och hitta svaren och lösa upp knutar som jag inte tror att det går att göra på så många andra sätt, till exempel med terapi. Den här metoden går in direkt i kroppen och hjärtat och det är så himla effektivt. Personligt Ledarskap 90 dagar ger så mycket, du får hjälp att komma vidare, och verkligen bra och konkreta verktyg som du kan använda i ditt vanliga liv. Du är den viktigaste personen i ditt liv och du behöver ta ansvar för att bli den bästa versionen av dig själv. Det här är ett jättebra sätt att göra det på. Att prioritera sig själv för sin egen skull men också för sina anhörigas skull. Jag känner mig tacksam och stolt för den jag är och jag uppskattar mig själv och tycker faktiskt att jag är en bra person. Jag är en bra förebild för mina barn och det här har hjälpt mig jättemycket. Det här är en milstolpe i mitt liv!
man-generell
Per A
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har många gånger fått höra att jag har en god förmåga att sätta ord på saker och ting, men för mig är det först den senaste tiden som svaren till de riktigt viktiga frågorna har börjat falla på plats. De svaren som på riktigt kommer inifrån mig själv och inte utifrån någon annans åsikter och lärdomar. Jag hade inte med detta som något av de fem mål jag satte upp inför kursen, men det yttersta målet för mig har hela tiden varit att lära mig att leva i nuet - och inte bara, med hjälp av drömmar om framtiden, försöka fly mitt förflutna. Men, om jag ska vara helt ärligt så var anledningen att jag inte uttryckte det som ett mål, att jag helt enkelt tappat tron på att det var möjligt. Idag lever jag så. Jag känner mig mer komplett än jag har gjort någonsin. Med er hjälp har jag, under de senaste 90 dagarna, lyckats med det jag såg som omöjligt. Ord kan inte ens börja att beskriva hur tacksam jag är för detta, men jag skulle utan att överdriva vilja påstå att det landar någonstans på skalan mellan "gett mig livet tillbaka" och "räddat mitt liv".
kvinna-generell
K O
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag och min man har varit i en lång kris med mycket bitterhet på grund av min otrohet för 10 år sedan. Genom Human Awareness har vi hittat tillbaka till varandra. ❤️ Det är helt omöjligt att med ord beskriva vad jag har fått vara med om tillsammans med er, men vi båda har fått ur oss så mycket känslor och blockeringar som legat mellan oss. Och insikterna håller fortfarande på att både regna och slå ner som blixtrar på mig. 
När andra små flickor gifter sig med sina pappor så gifte jag mig med min mamma. I och med att mamma var så ”stark” som kunde hantera (inte kännas vid) sina känslor och jag var svag som inte kunde hantera mina känslor så behövde jag få den styrkan utanför mig själv, från mamma. Detta har skapat distans i mina relationer. Då jag har behövt människor för att jag själv varit för svag så har jag ju inte kunnat riskera att förlora dem. Jag skulle ju inte klara mig själv. Detta har gjort att jag inte kunnat visa hela mig. För vad ifall de inte accepterar mig som jag är och lämnar mig… . Att hitta styrkan inom mig och veta att jag kan välja människor i mitt liv av kärlek, inte för att jag behöver dem, betyder så obeskrivligt mycket i så många led. Och att jag nu, kan visa mig själv… Det blev tydligt för mig att jag inte vill ha min man för att jag är för svag för att klara mig själv. Jag vill ju ha honom i mitt liv för att jag älskar honom. ❤️ Jag har fortsatt processa att styrka för mig har varit att inte känna känslor och kan också nu förstå hur jag använt både kaffe, cigaretter och mat för att hantera mina känslor… Och hur det har påverkat mig när jag har försökt att stänga av känslorna. Jag har ju klippt av min vägvisare, min GPS. Inte konstigt att det känts som att jag gått vilse i mig själv och varken vetat vad jag velat eller vart jag skulle ta mig. Sen är det ett kapitel i sig att alla känslor jag känt inte ens har varit mina egna… Det har blivit så tydligt hur jag känner andras känslor i mig. Så det har blivit ännu mer att stänga av.. Jag har haft fullt upp med fel saker helt enkelt =). Tänk vad som kan hända nu när dessa insikter landar. Detta är början till en helt ny värld!!! Vi känner oss nyförälskade och det häftiga är att jag faktiskt börjat tycka om mig själv också igen.. till och med älska! Det är svindlande.
Anna Limmergård
Anna L
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Du kan bli fri från dina problem, det går att bli av med det som hindrar dig, du behöver inte gå och dra på det längre. Jag har aldrig varit så mycket i mitt hjärta, så öppen och känt mig så på rätt ställe, så fullt ut accepterad och älskad som jag har gjort på era kurser. Alla borde få uppleva detta och känna den kärleken och kraften. Det här har betytt så otroligt mycket för mitt liv. Både kollegor o vänner säger att jag är mycket gladare nu för tiden, men det viktigaste är att jag själv känner mig så mycket lyckligare! Jag har hittat mig själv igen och blivit den fantastiska Anna som jag var tidigare. Jag är tillbaka i glädje, livslust och energi!
par-generell
Peter och Cecilia
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
För bara några månader sedan hade vi ett stagnerat förhållande som var på väg mot ett definitivt slut. Ett avslut ingen av oss önskade, men insåg nödvändigt för bådas välmående. Nu älskar, känner och lever vi, och vi har hittat passionen som vi båda saknat så mycket. Ni har väckt oss på alla plan och vi har en relation som är magisk och mycket djupare än någon av oss tidigare upplevt! Vi har båda ändrat oss i grunden vill jag påstå, vi lever, känner och älskar oss själva och varandra på ett helt annat sätt än tidigare. Vi är nu helt transparenta och öppna för varandra och det känns så befriande. Skrattar gråter och älskar livet, vårt liv. ❤️ Visst inser jag att prövningar kommer komma men vi står väl rustade och starka tillsammans att ta oss an dem. Ser givetvis mest fram emot allt bra och härligt som kommer längs vår väg. Min tidigare inre rastlöshet och oro (läs sökande) är så gott som bortblåst och jag kan njuta av dagen som är. Mitt ego som skapat så många tunga jobbiga tankar genom åren har jag nu ganska god koll på och noterar direkt när det försöker ställa till det. Passionen och livsglädjen som jag länge saknat har kommit tillbaks och ökar var gång jag ser min älskade i ögonen. Jag känner av hela mitt hjärta att jag vill vara med min vackra underbara countrytjej Svensson och ingen annan. Du förtjänar det bästa och jag ska göra allt för att ge dig det. Med mig vill jag att du ska vara trygg och älskad! ❤️
kvinna-generell
Karin H
Jag känner det som att en spärr har låsts upp i mitt hjärta. Hur kunde det sitta så hårt? Jag har inget tryck över bröstet längre, inget obehagligt hjärtpåslag med puls på 280. Jag kan äntligen andas djupa andetag nu och känna att luften når ut i varenda liten alveol i mina lungor. Jag känner mig kraftfull, modig och grundad, med ett stort inre lugn och det känns som att jag står stabilt i min inre kraft. Igår fick jag möjlighet att testa den kraften mot min man, och jag utmanade mig själv att stå kvar. Vi möttes på ett fint sätt till slut där vi båda satt o grät, mest lyckotårar. Vi kom några steg på vår väg framåt. Min man är väldigt generös med att säga att han älskar mig, men jag har haft svårt att ta emot det, och även att säga det tillbaka till honom. Igår kände jag för första gången att orden "Jag älskar dig!" kom direkt från mitt hjärta och med en kraft jag aldrig känt förut. Det var med en helt ny nerv och känsla! Underbart är det! Jag är så lycklig på riktigt, glad och tacksam att jag kommit så långt i min personliga utveckling och jag hade aldrig kunnat det utan er båda Anneli och Carl, och gänget från kursen. ♥️ Det är magi! Verkligen! Jag älskar min högre version av mig själv.
Kenneth Ledin
Kenneth Ledin
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ni gör verkligen skillnad i människors liv, ni har gjort stor skillnad i mitt liv. Ni har öppnat mitt hjärta så att all kärlek nu flödar med full kraft, jag har lärt mig lyssna till mitt hjärta och är nu medveten om hur allt hänger ihop och hur jag funkar. Det stod på hemsidan att "Ditt liv kommer att förändras för alltid!" så jag anmälde mig till Fånga LIVET! och Personligt Ledarskap 90 dagar. För en gångs skull var det kurser som håller vad de lovar. De har förändrat mig i grunden. Jag tyckte att kursavgiften var ganska dyr innan, men nu efter så känns det bara som ett bidrag, för jag fick livet och det är ovärderligt! Vilket år detta har varit och vilken resa jag har gjort! Nu när jag ser tillbaks så inser jag vilka gigantiska steg jag tagit. Jag har tidigare levt som i en dimma men nu är allt kristallklart. Nu börjar livet och den nya världen!
anna-hessel-edited
Anna Hessel
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Titeln "fånga livet" är precis vad Human Awareness kurser har betytt för mig. Jag har fångat livet!! Jag har kommit i kontakt med mig själv, hela mig! Jag är så lycklig!!!! Det här är resten av mitt liv! Ett ljust och vackert liv fullt med kärlek! Allt runt omkring mig känns så mycket mer äkta, så mycket mer klart och tydligt. Jag känns på riktigt!  Jag beundrar ert arbete bortom allt.
man-generell
B P
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag gick Personligt Ledarskap 90 dagar för att rädda mitt förhållande, men längs vägen ledde det till att jag hittade mig själv! Jag hade stängt in mycket, ja faktiskt allt innan, men här har det varit ett rum att lära känna mig själv och uttrycka saker som är jobbiga, som jag inte kunnat prata med någon annan om. Mitt issue har varit att jag anpassat mig och varit till lags för att jag har trott att det blir bättre då men det blir det ju inte. Det bli bara ett luftslott av det. Jag hade som mål att känna självkänsla och komma tillrätta med min svartsjuka. Svartsjukan har försvunnit och det har nog med att göra att jag har hittat mig själv på ett annat sätt. Den känslan är jätteskön. Det har blivit så ju mer jag hittat mig själv. Bara en sån sak att min fru skulle iväg på fest med jobbet i lördags och jag sa bara ”Ha det så kul, vi ses när du kommer hem” och kände ingenting mer. Hade det varit för ett halvår sedan hade det varit ett helt annat läge. Min familj tycker att jag förändrats väldigt mycket och allt har blivit till det bättre. Jag kan prata om känslor, känna känslor och har lärt mig att uttrycka känslor. Jag och min fru har kommit varandra mycket närmare än på länge. Den här kursen gör skillnad, den förändrar. Det är magiskt. Jag rekommenderar den absolut för det jag har varit med om har varit fantastiskt. Jag känner mig väldigt taggad på den nya resan och ser väldigt mycket fram emot livet!
kvinna-generell
M M
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har helt och hållet fått känna skiftet i perspektiv, från misstro till tillit. Jag har fått en enorm förståelse, både för mig själv och andra människor, inte minst min man (vi har gått Human Awareness kurser tillsammans). Livet är så enormt olikt i det som är nu och det som har varit och jag ser fram emot den dagen då jag inte liksom kommer att minnas att, det där har varit jag och min situation! Det är så väldigt annorlunda, mest inom mig. Men det märks genom hur människor bemöter mig och gamla vänner säger att det har hänt något, att jag ser annorlunda ut på något vis. För mig är det en bekräftelse, för det känns så bra att vara mig själv i mötet!
John Erik K-edited
John Erik Kostenniemi
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har alltid satt mitt företag först, men nu har jag berikat mig själv och satt mig själv först. Jag är mer harmonisk och har fått större vitalitet, är inte lika stressad som tidigare och kan känna spontan glädje. Det har varit en fantastisk upplevelse hela vägen och om du vill leva livet fullt ut, gå då Personligt Ledarskap 90 dagar och Fånga LIVET!. Tack för att jag fick möjlighet att gå de här kurserna!
par-generell
M M
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi är så tacksamma för att ni har hjälpt oss. Det medförde en total vacker förändring och vi började att prata helt annorlunda. Våra känslor kom på plats och medförde djupa samtal från hjärtat igen och många glädjetårar. Ni har en unik enastående plattform där ni förmedlar fantastisk kärlek oss och alla. För oss är ni Nobelpristagare idag imorgon alla dagar. Vi har verkligen hittat tillbaka till hjärtat och våra känslor, glädje och kärlek. Hjärtans TACK!
Birgitta Wigert
Brigitta Wigert
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack Anneli och Carl för att jag fick chansen att vara med på 90-dagars kursen och Fånga LIVET! Mitt mål med att gå kurserna var att komma närmare mig själv och bli tydligare i mina relationer. Jag har kunnat ta itu med beteenden som inte gagnat mig men som jag helt enkelt varit omedveten om. Jag har kunnat vara öppen och sårbar i processer som i grunden förändrat beteendemönster och lockat fram en otrolig kreativitet glädje och livslust. Jag har fått uppleva hur levande, riktiga människor gör tänker och känner. Jag har kunnat landa i mig själv och fått insikter som på ett magiskt sätt förändrat mitt förhållningssätt till omvärlden och till mig själv. Jag kan nu klappa mig själv på axeln och glädjas åt mina framsteg och och mitt mod att ha kollat vad som finns i mitt mörker. Jag vågar visa vem jag är och stå kvar när det känns obehagligt. Jag har genom träning fått tillgång till mina känslor och min intuition som kommer att hjälpa mig vidare i min utveckling. Detta var bara början men dessa verktyg kan inte tas ifrån mig och livet blir bara rikare. Jag känner både stor sorg att dessa dagar är över och en omåttlig glädje att ha fått förmånen att uppleva detta. Jag kommer att välja bort så mycket av mitt tidigare liv. Energikrävande sysselsättningar till ingen nytta och förödande relationer. Kanske blir jag en ensling. Men en fri ensling med kraft och tid att göra det jag njuter av. Nu kan jag ta ut svängarna. Jag vet att livet aldrig blir detsamma och att allt är en öppen bok som nu skall fyllas med mina egna drömmar att förverkligas. Ingenting kan stoppa mig!
Gunilla Henriksson
Gunilla Henriksson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag var under många år i ett väldigt destruktivt förhållande. Jag var rädd för att avsluta relationen, men till slut förstod jag att om jag inte lämnade relationen så skulle jag förlora mig själv helt. Jag följde hjärtat, men rädslan över konsekvenserna fanns kvar i mig. Jag kände fortfarande på djupet att något viktigt fattades i mitt liv, men jag kunde inte riktigt hitta vad det var. Så kom jag i kontakt med Human Awareness. För första gången hittade jag tillbaka till den jag verkligen är och egentligen alltid hade varit. På en av Fånga LIVET-kurserna var jag med om en stark upplevelse då jag verkligen fick stå upp för mig själv. En man fick spela min exsambo och det blev så verkligt! Tack vare denna starka process klarade jag av att träffa min exman igen efter 8 år, och vara i min styrka. Han tackade mig till och med för att jag avslutat relationen, eftersom han insåg att det var det bästa för alla inblandade. Detta förstod han efter 8 år! Jag hade följt hjärtat och jag fick bevisat att det jag gjort var rätt. Det kändes fantastiskt! Jag hittade även den sista pusselbiten som fattades – att möta mig själv tillsammans med andra på ett djup som är svårt att beskriva. Ett djup som är som att titta upp på stjärnhimlen – ett djup med så stor kärlek som jag önskar att alla människor ska få uppleva någon gång i sitt liv. Jag hade hittat det jag alltid letat efter, som var att bli bejakad och sedd av andra i total närvaro – och det var så läkande. Jag kände mig älskad för den jag är. Min längtan att få hålla på med, och använda Human Awareness koncept själv, var väldigt stark inom mig och jag har därför utbildat mig till diplomerad coach och gruppledare. Jag är så tacksam för att gjorde det. Jag har fått ett nytt liv tack vara Human Awareness! För mig är det så otroligt värdefullt att få coacha klienter och uppleva deras transformation till att bli sig själva mer och mer, att stå upp för sig själva och växa. Att leva fullt ut och följa sitt hjärta och sitt hjärtas längtan.
kvinna-generell
Linda
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Personligt Ledarskap 90 dagar fick mig att komma över hinder som jag kämpat med i hela mitt liv!! Vill du ha förändring på riktigt behöver du inte längre leta! Startskottet är mitt framför dina ögon. Go for it!
Henrik-Ohlsson-249w-286h
Henrik Ohlsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har hittat ett inre lugn Vet ni hur skönt det är? Det här är det bästa och viktigaste som hänt mig! Allt var så välplanerat och oerhört proffsigt. Finns inte ord som kan beskriva hur jag känner. Så tacksam för att Human Awareness utbildningar finns. Hoppas på hjärt❤️intelligens i hela världen. Då blir det en fin plats🌍
Ann Sandqvist
Ann Sandqvist
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om DU vill vara den viktigaste personen i DITT liv, slänga av dig gamla präglingar och Jantelagen, känna dig som dig själv ska du verkligen gå Human Awareness kurser!! 🐬💦🐬 Jobbigt? Ja, det är mycket som kommer fram och som börjar bearbetas! Tuffa och proffsiga ledare och coacher lyssnar in och guidar dig vidare. Dyrt? Ja, om man bara tittar på siffrorna. MEN den bästa investeringen jag gjort för mig själv!! Upplevde så mycket tillit, kärlek och igenkänning som stärkte mig och visade att jag inte är ensam om mina problem. Idag lever jag mitt liv som jag vill och är den person som jag vill vara - PÅ RIKTIGT, inte för pappas, frökens, mannens eller arbetsgivarens skull 💕 Tacksam 😇
Lena och Staffan Sundqvist
Lena och Staffan Sundqvist
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi vill tacka er, Anneli och Carl, för en helt magisk kurs! Er styrka, proffsighet, ödmjukhet, samstämmighet, mjukt inkännande, kärleksfulla, humoristiska, glada, kreativa, kunskapsgivande, omtänksamma och trygga varande gör att … allt blir magiskt! Det blev en kärleksboost både för oss och det är otroligt hur mycket positivt som har fortsatt att hända även efter kursen! Vi är så tacksamma!
Pia Frida Boäng
Pia Frida Boäng
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har varit på flera av Tony Robbins kurser, även på Fiji, och har lärt mig mycket. Men jag har inte känt mig så hel som jag gör nu. Det här är så annorlunda, så hjärtfyllt. Att kursen har varat under så många dagar, 90 dagar, är otroligt bra, eftersom jag långsamt har kommit in i nya vanor. Jag har haft möjlighet att stöpas in i den formen som är jag och känt att nu börjar jag bli JAG – att jag har blivit mer och mer hel. Det är helt fantastiskt. Och jag kan behålla det även när det gungar omkring mig. Jag känner att jag älskar mig själv. Den största biten är att jag har fått uttrycka äkta ilska och kunnat stå kvar i min kraft och verkligen känna den. Human Awareness kurser har gjort att mitt liv har fått en vändning. Jag har fått en helt annan livskvalitet och mitt liv är så mycket mer levande. Tack för allt ni har gjort och ger. Jag har blivit så fantastiskt väl omhändertagen. Jag är rörd och tacksam.
man-generell
Anders Nilsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mitt liv har förändrats så mycket. Jag har blivit mycket bättre på att stå upp för mig själv och visa vem jag är. Jag har blivit mer medveten och kommer snabbt tillbaka till lugnet och tryggheten. En stor förändring är att jag har börjat tro på mig själv och vad jag vill lyssna på. Jag har fått så mycket svar på sådant som jag inte riktigt vågat tro på och även nya saker. Det är otroligt värdefullt för mig. Jag är stolt över att jag har vågat, för jag har satt upp tuffa mål. Kursen har lett mig till mina mål. Jag har kommit dit. Min största lärdom är att det finns inga begränsningar. Personligt Ledarskap 90 dagar är så genomtänkt, saker har kommit i precis rätt tidpunkt. Det är en väldigt väldigt bra kurs som jag är väldigt väldigt nöjd över att jag valde att gå. I dag känns det konstigt att jag tvekade innan. Om du gillar att utveckla dig själv så är det här en fantastisk möjlighet att få bra hjälp och stöd att komma framåt med din personliga utveckling, för det är det verkligen!
man-generell
Lars Söderberg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har alltid velat förändra mig men inte hittat något som riktigt kan hjälpa mig och känt mig frustrerad över det. Genom Human Awareness kurser har jag hittat verktygen för att få igång mig själv och komma framåt. Jag är så nöjd att jag är på väg.
Pia Peck Månsson
Pia Peck Månsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Magi är ett sammanfattande ord på de 90 dagar som jag har varit med om! En otroligt givande personlighetsutvecklande kurs som alla borde gå. Så skickligt ledd, massor av värme och skratt och jag har blivit så väl bemött med en helt underbar förståelse som är utöver det vanliga. Det har varit fantastiskt att få vara under era vingar. Jag känner mig berikad och jag har verkligen expanderat min upplevelse av mig. TACK!
Camilla Williamsson
Camilla Williamsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Personligt Ledarskap 90 dagar har gett mig så väldigt mycket. Det har gett en helt ny dimension till hur jag ser på mig själv och andra. Jag har fått så många insikter och aha-upplevelser om mitt beteende och mina tankar tack vare kursens uppbyggnad med teori, coaching och övningar. Bland annat blivit medveten om mina täck-känslor. Att allt inte är som jag trott eller tänkt. Jag har fått en kick och är gladare och piggare, har fått mer energi. Den här kursen hjälper dig att komma i kontakt med dig själv och öppna ditt hjärta, må bra och vara lycklig. Jag unnar alla att få uppleva detta!
man-generell
Anders E
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har fått hjälp med att öppna upp och komma i kontakt med känslor som jag vet att jag haft, men inte kommit åt tidigare. Jag har fått hjälp att släppa loss känslorna. Det har känts riktigt, riktigt bra. Jag har fått viktiga insikter och hittat vägar framåt. Lyssna på min intuition. Jag känner mycket mer hopp, längtan. Gå Human Awareness kurser för att få hjälp att öppna upp, känna dina känslor och din innersta längtan och få hopp och tro på framtiden. Det krävs mod, men det är så mycket värt att öppna upp och gå framåt. Det här är fantastiska kurser. Jag är mycket tacksam!
Pernilla Thorén
Pernilla Thorén
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Human Awareness kurser är en kärleksboost! Känn kärleken för dig själv och andra. En plats att hitta ditt autentiska jag – ditt original. Du får möjlighet att känna på dina undertryckta känslor och bli befriad från dina försvar som håller dig tillbaka på olika områden i livet – relationer, arbete, utveckling etc. Tack för mitt nya liv!
Marcus Werngren
Marcus Werngren
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Du har inte råd att inte gå den här kursen. Den ger så mycket kärlek och glädje och dessutom verktyg för att fortsätta resan/utvecklingen.
man-generell
Peter Hardö
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Att i kärlek och gemenskap vända en vånda, att ha levt i konsekvenserna av präglingar, skapade i en tid av människor som inte förstod, är som att födas på nytt med glädje och hopp. Tveka inte... Human Awareness kurser är för dig som törs. Jag uppskattar så mycket ärligheten och äktheten. En djupdykning till livets innersta mening!
Monika Högberg
Monika Högberg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
TACK Anneli och Carl för dessa helt fantastiska, banbrytande kurser i livskunskap. Har aldrig varit med om något liknande. Den har för mig varit starkt förlösande och gett djupgående och omvälvande insikter om mig själv och mina medmänniskor! Kurserna inger också ett hopp om en bättre framtid för oss alla - sett i ljuset av de strukturella samhällsproblem som nu synliggörs allt mera via sociala medier och massmedia. Här kan kurserna göra stor skillnad så GÅ DEM! Alla borde göra det!
kvinna-generell
Sylvie Bedel
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Personligt Ledarskap 90 dagar är en livsomvälvande kurs som alla borde gå. Den handlar om kärlek till sig själv och andra. Något som borde prioriteras överallt, i skolor, på jobbet och hemma. Jag är väldigt tacksam för att jag gjort detta. Det har förändrat mitt liv!
Carl Lidberg
Carl Lidberg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fånga LIVET! är en fantastisk och djuplodande kurs. Jag känner att jag har hittat mig själv igen och kan vara den jag är! Kursen har gjort mig modigare och tryggare i mig själv! Mycket bra upplägg med varierat innehåll för att hela tiden gå framåt. Tack!
Estelle Ekström
Estelle Ekström
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Human Awareness kurser gör stora förändringar, helt klart värda vad som helst! De går på djupet och lämnar ingen oberörd. Härligt att helt och fullt få utrymme och tillfälle att öppna sitt hjärta och kunna gå vidare i livet med kärlek! Upplevelser som är livsgörande.
man-generell
Johan Stenberg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag hade mycket höga förväntningar innan jag åkte på den här kursen, men de har överträffats med råge. Stort tack för en fantastisk kurs!
Fredrik Adielsson
Fredrik Adielson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag är så tacksam över att ha fått chansen att göra det här. Jag är fortfarande mig själv, men jag är något mer, något mycket starkare. När jag ger mig själv kärlek, så får jag än så mer kärlek av alla andra. Och jag har förstått det där med här och nu. Personligt ledarskap 90 dagar har förändrat mitt liv totalt. Det är det största jag varit med om!
henrik-lindell-160x90
Henrik Lindell
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fånga LIVET! är ett sätt att komma i kontakt med sina inre önskningar. En fantastisk känsla och finkänslighet inför inriktningen i det som händer i gruppen. Ni är så skickliga på att pricka in precis det som varje person behöver – helt otroligt! Jag är så väldigt imponerad!
Martin Jonsson
Martin Jonsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag älskar att spela golf, precis hemkommen från golfbanan. Lycklig som aldrig förr efter en runda! EFTER Fånga LIVET! har jag haft känslan att jag kommer nog att förbättra mig lite nu i golf eftersom jag "känner" mer istället för att "tänka". OJOJOJ vilken skillnad det var, inga dåliga utslag, bara bollar på green och min poäng slutade på efter nio hål, totalt 29 slag! Jag landar ofta mellan 37-40, men nu när jag bara spelade på känsla slog jag nytt personligt rekord med råge. 29 slag hade jag aldrig kunnat drömma om!!! Dessutom fick jag idag ett nytt jobb och att jag fyller år i dag är bara en liten parantes i allt detta härliga rus av bra känslor. 
TACK, DETTA FUNKAR ÄVEN I PRESTATIONER!! JÄTTELYCKLIG!!!
Maria Falk
Maria Falk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Du kan sluta leta nu. Det du söker är precis framför näsan på dig! Jag skulle inte vilja leva en dag till UTAN Human Awareness kurser! Det bästa som hänt mig sedan min födelse! Jag ser nu hur mitt sätt att vara sprider ringar på vattnet. Bland mina patienter, bland mina kollegor. Jag kan också tillägga att min pojkvän Mattias är HELT fascinerad! Vi har varit tillsammans i 7 år och han säger att "du är SÅ annorlunda. Du pratar på ett sätt som jag aldrig hört dig prata tidigare och jag är glad och tacksam för att du gått kursen. Inte bara för din skull, utan även för min. Du påverkar mig och min egna utveckling på ett grymt sätt." Det som har hänt inom mig är oändligt stort.
Rickard Behm
Rickard Behm
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Magiskt – jag kan starkt rekommendera Human Awareness kurser!
Agneta Lyrhagen
Agneta Lyrhagen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om du vill lära känna dig själv på djupet Om du vill uppleva ovillkorlig kärlek Om du vill vara med om något magiskt Då ska du åka på den här kursen!
Mia Larsson
Mia Larsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Att gå PL90 och Fånga LIVET! är det bästa och viktigaste jag gjort för mig själv på väldigt länge!
Johan Rösler
Johan Rösler
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kursen är unik i sitt slag. Den värme och omtanke som Anneli och Carl har förmågan att skapa är helt unik . Vill du vara med om en magisk resa och få uppleva sann tro, hopp och kärlek så är det här helt rätt kurs. Fantastiskt upplägg och metod för att få alla att öppna sina hjärtan. Jag är överväldigad. All värme till er, ni är fantastiska!
Linda Ellbén
Linda Ellbén
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Human Awareness metodik är verkligen unik och fantastisk! Tack vare er lever jag mer och mer, följer mitt hjärta mer och mer, mår såååå mycket bättre! Jag har transformerats. Jag älskar mitt liv mer och mer. Första gången jag gick en kurs hos er var för knappt tre år sedan å så mycket har hänt WOW! Så tacksam. Fortsätt med det ni gör! Det gör skillnad!
tina-stromberg-wiklund-edited
Tina Strömberg Wiklund
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
För några år sedan började min resa med Human Awareness - boken Vägra följa John, Fånga Livet, PL90 och coachutbildning. Idag känner jag mig trygg, står upp för mig själv och lever det liv jag vill och mår bra. Ta chansen du med! Det är du värd! ❣️
Eva-Lena Österström
Eva-Lena Österström
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det absolut bästa jag gjort. Jag trodde inte det var möjligt att känna mig så stabil som jag gör idag. Min självkänsla är god och min ångest är lätt att hantera. Reagerar och agerar till 99.9% från min hjärtintelligens. Och jag känner mest kärlek hela tiden. Till mig själv och alla andra levande varelser. Jag har öppnat upp alla sinnen och hjärnan har tystnat. När jag beslutade mig för att gå Human. Awareness kurser hände något fantastiskt. Själ, kropp och ande började processa en massa kärlek och fixade till tvivel som försvann i intet. Jag har gått många kurser i personlig utveckling, men ingen så djupgående som Human Awareness. Anneli Påmark o Carl Österberg är verkligen skickliga på att leda människor på rätt väg och ta fram det bästa hos oss. Jag har sett mirakel ske i deras utbildningar. Jag rekommenderar dessa kurser å det varmaste. 💓😍.
Christer Philipson
Christer Philipson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Att vakna utsövd, lycklig och känna att nu börjar resten av mitt nya levande liv, det är så sköööööööööööööönt. Jag kan bara tacka den osynliga kraft som visade på boken Vägra följa John som ledde vidare till en magisk kurs med Human Awareness. Mina nya kära vänner, med Anneli o Carl i spetsen, har visat på kraften i människor som tror och älskar. Mina nyvunna insikter och erfarenheter lockar till inre krafttag som jag inte tidigare trott vara möjligt. Jag upplever ett fantastiskt gränslöst tillstånd som jag vill fortsätta befinna mig i. Det är inte nödvändigt att förstå, det räcker så gott med att känna det som känns med kärlekens hjälp. Tack för mitt nya liv, älskade vänner!
Anna Ramström
Anna Ramström
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack Anneli och Carl för en helt fantastisk kurs! Jag är så tacksam för att jag fick möjligheten att vara med. 90 dagar fyllda med insikter som har integrerats så att de verkligen känns, som har gjort resan till förändringen till något helt annat än jag visste fanns i mig… 90 dagar och de uppsatta målen av förändring känns i hela mig… Ni har en underbar förmåga att få ihop gruppen och inge förtroende och energi. Vilken fantastisk grupp fylld av mod, hjärta och ärlighet det blev! 
susann-bergensjo-allercrantz-edited
Susanne Bergensjö Allercrantz
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det största och mest utvecklande som jag gjort. Som att få sin egen karta över den sanna riktningen till verklig frihet och att möta min glädje från hjärtat. Jag har mött mig själv med en sådan förståelse över mina tankar och handlingar, för att sedan välja nytt. Så mitt ord till dig är gör det!
pia-bjornhard-edited
Pia Björnhård
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En fantastisk kurs! Jag är så tacksam att jag gick kursen, den förändrade mitt liv fullständigt 🙏 ❤️
peter-berggren-edited
Peter Berggren
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har alltid tyckt om att resa. Men den inre resan jag fick uppleva genom Human Awareness slår allt! Jag är så tacksam att jag gick de här utbildningarna. Äntligen lever jag på riktigt!
kvinna-generell
Elisabet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag är outsägligt tacksam för att ni finns, och med sådan passion, humor och medmänsklighet förändrar liv och denna jordiska tillvaro. Er proffsighet, dynamik och förmåga att se, fånga upp och ta hand om allt som händer i gruppen är helt makalös. Det kändes som att landa från en annan dimension/galax när jag kom hem. På sätt och vis var det också så, för den inre plats vi kursdeltagare varit på tillsammans med er är en plats som legat slumrande likt en utopi som nu fått fysisk form och liv. Nu vet jag att denna plats finns och att den kan växa och ge ringar på vattnet om jag tillåter, tränar och odlar. Jag tror ingen av oss vill förlora det när vi väl fått en glimt in, då det är en värld av rikedom bortom allt materiellt tröstegods. Jag ser redan att dagarna med er har bidragit till steg mot läkning.
Carina-Holmqvist-edited
Carina Holmqvist
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Personligt Ledarskap 90 dagar och Fånga LIVET! är fantastiskt bra utbildningar för du jobbar med dig själv härifrån och framåt. Du hittar saker och ting men det är inte terapi. Det du har med dig löser sig genom att du kommer i kontakt med dig själv, med dina känslor. Att jag kommit i kontakt med mina känslor har gjort att det andra löst sig av sig själv. Det har gjort att jag har blivit mer närvarande och det blir en naturlig följd att jag har kunnat ta nästa steg. Genom att vara närvarande i mina tankar och mitt hjärta har jag kunnat fatta beslut som har tagit mig framåt. Jag är på en själslig resa. Kursens upplägg från början till slut är väldigt professionellt och seriös, inget svammel. Jag är verkligen supernöjd med den här kursen. Det är nästan så att jag vill gå en gång till och lära mig ännu mer. :-) Mycket lärorikt och kärleksfullt. Jag är så supernöjd och tacksam!
man-generell
Magnus P
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Human Awareness har hjälpt mig att öppna upp och få kontakt med mina innersta känslor och min längtan och få hopp och tro på framtiden. Det finns en väg framåt. Det behövs mod, men det är så otroligt mycket värt att våga ta steget. Jag har fått så mycket hjälp att få ut de där sista känslorna som suttit fast, en sorg som inte tidigare har velat släppa.
Helen Salomonsson
Helen Salmonsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Varmt tack underbara Anneli och Carl för att ni skapat och utvecklat Personligt Ledarskap 90 dagar och Fånga LIVET! med hög profession och stort hjärta. Ni har gett oss förutsättningar att få en helt ny dimension av livet med utgångspunkt från våra egna hjärtan och i samspel med andra. Insikten om att rörelser öppnar nya möjligheter kommer jag alltid att bära med mig. Det är bara en av alla lärdomar som förändrat mitt liv för alltid.
Tommy Åkerlund
Tommy Åkerlund
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En kurs som gav mig styrkan att se mina rädslor och bearbeta dem. I dag är jag stark och tror på mig själv. 🙏 ❤️ ❤️ 🙏
Maria Wikander
Maria Wikander
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ge dig själv gåvan att få uppleva en fantastisk kurs som ger effekt både under kursen och lång tid efter. 😍 💕 Jag gickPL90 och Fånga LIVET! 2019 och känner hur det ger mig massor fortfarande på många olika plan. Att utvecklas och växa gör vi hela livet, om vi ger det chansen. 👍 😊 ❤️
kvinna-generell
Sari
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Efter Personligt Ledarskap 90 dagar flödar jag av energi och det märks både på jobbet och privat. Från att ha tappat livslusten till att i dag veta precis vad jag vill. Jag är en helt annan människa, mår mycket bättre och är så stadig i mig själv. Jag börjar komma tillbaka till det spralliga jaget som jag var förut. Genom den här kursen hittar du ditt inre jag och förändrar ditt liv.
kvinna-generell
Gunilla
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Personligt Ledarskap 90 dagar och Fånga LIVET! är fantastiska utbildningar som gjort att jag fått ett helt nytt liv. Utbildningar som alla borde gå för att förstå sig själv och andra bättre! Har gått många utbildningar i mitt liv men dessa är enastående! Idag förstår jag vad som händer i mig och varför det känns på olika sätt i mig tex ångest som jag tidigare fått har ibland varit att jag ej bejakat min ilska eller att jag tagit in andra människors stress/ångest i mig. Idag vet jag hur jag ska hantera ångesten. Jag skulle verkligen känna att något djupt inom mig skulle fattas om jag inte gått kurserna! Tveka inte utan unna dig och ditt liv denna gåva! Tack Anneli och Carl för att ni skapat de här unika utbildningarna där människor verkligen förändras på djupet .💖
linda-magnusson-edited
Linda Magnusson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det finns INGEN annan kurs som har gett mig så mycket under fullspäckade dagar med genuina människor. Önskar alla fick chansen att gå 👌 ⭐️ 🔥
man-generell
Johan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mycket utvecklande kurs som ger insikter om livet, människor och samhörighet. Bygger trygghet och mod samt förlöser tunga ”ryggsäckar” och trauman. Ni som kursledare ger verkligen allt för att alla ska få det de behöver – STORT TACK!!
Karin Wall
Karin Wall
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evigt tacksam för Fånga LIVET!, dess deltagare och inte minst Anneli och Carl som gjort detta möjligt. Upplyftande, berikande, djup, insiktsfull, utmanande… superlativen räcker inte till. Från levande död till levande, alla borde gå den här kursen! Rekommenderar den av hela mitt hjärta.
Peter Tornberg
Peter Tornberg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk kurs som har gett mig oerhört mycket energi och möjlighet att komma i kontakt med mina känslor. Magiska möten och processer med nya, bra vänner. Underbart ställe, god mat.
Marja Moen
Marja Moen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Inspirerande, engagerande och samtidigt så djup! Tack Anneli och Carl, ni är fantastiska!
kvinna-generell
Désirée
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En livsupplevelse jag aldrig kommer att glömma. Jag älskar er mänsklighet, att ni är så naturliga och modiga. Tack för att ni gör det ni gör!
Pernilla Franzén
Pernilla Franzén
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En fantastisk möjlighet att få möta mig själv i kärleksfull gemenskap med andra. Här får jag chansen att vara HELA mig och HELAS.
Camilla Jogenby
Camilla Jogenby
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Innan jag gick kursen vågade jag inte riktigt tro på att det som hade bestridits kunde uppnås. Jag trodde aldrig att jag skulle få vara med om något liknande. Men det gjorde det och mer därtill. Jag finner knappt ord. Det har hjälpt mig att få fram sånt jag inte visste låg inom mig. Det har fått mig att inse att det finns en plats där jag kan höra hemma och att jag är fantastiskt och har så mycket att ge. Helt magiskt. Så över förväntan!
Lena Nåtfors
Lena Nåtfors
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har haft turen att bli utvald att få göra denna resan inom mig. Det har varit den viktigaste och största resan jag gjort i mitt liv. Jag har aldrig känt så mycket känslor och kärlek till livet som nu. Anneli och Carl ❣️vad ska man säga om dessa två, finns inte ord som kan beskriva dem, helt fantastiska, underbara, hängivna, engagerade och kärleksfulla. Jag önskar dem allt gott och lycka till på deras fortsatta resa och min resa bara fortsätter dit jag vill.
man-generell
Mikael
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det är fantastiskt att vara i den här miljön. Jag uppskattar den brutala ärligheten. Jag är otroligt tacksam för allt jag har fått av kursen och min coach och även av mig själv.
kvinna-generell
Kajsa Norell
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fånga LIVET! var magiskt transformerande. Jag ville inte att kursen skulle ta slut. Den bästa investeringen jag har gjort för mig själv i mitt liv. Vill du hitta vägen till ditt hjärta är det den här kursen du ska gå. Ni är fantastiska. Fortsätt med allt de magiska ni gör för universum.
Anja Eneberg
Anja Eneberg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En månad har gått sen FångaLivet på Fredriksborg och det var där och då jag öppnade mitt hjärta för livet. Varje dag sedan dess fylls det med kärlek och jag befinner mig i ljuv förundran och tacksamhet. Tack💖
kvinna-generell
Anna Nilsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vill tacka er så innerligt för allt jag fått vara med om, er omtanke, professionalism, inspiration och magin ni sprider. Tusen tack för allt! ❤️
Anna Träff
Anna Träff
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ska du gå EN kurs i livet tycker jag du ska gå Fånga LIVET! Passar inte alla, men vill du utmana dej själv och förstå ännu mer vem du är och vad du präglas av i livet ... Gå!!! Jag har väldigt höga krav men denna kurs slog alla förväntningar med råge! Fantastisk logi och ljuvlig mat gjorde inte vistelsen sämre.
man-generell
Jörgen Sandin
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Är nyss hemkommen från en fantastisk kurs. Helt fokuserat på att bli mer lycklig! Bara fantastiska människor, fantastiska övningar och en fantastisk miljö. Jag har verkligen tankat energi!
man-generell
Nicklas Larsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En utmanande, klargörande och glädjefylld kurs. Den har fått mig att påbörja mitt nya liv. Tack Carl och Anneli för en fantastisk resa.
man-generell
Jacob
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Över min vildaste fantasi. Helt otroligt. Carl och Anneli, ni har visat ett ledarskap som är bortom ord. Ledarskapet och relationen till oss och varandra är bland det finaste och coolaste jag har sett. Evigt tacksam!
madeleine-lundqvist
Madeleine Lundqvist
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Att komma till Human Awareness och Fånga livet var som "att ha hittat hem" för mej. ❤️ När jag hittade Human Awareness och deras utbildningar kändes det som att komma hem. Jag visste inte förrän nu att det var detta jag sökt hela mitt liv. Hela mitt liv har förändrats sen jag började leva hjärtintellegent. Jag gick vidare och utbildade mej till coach inom Human Awareness och har arbetat som Mastery coach för Human Awareness sen dess. Det är sååå givande och helt underbart ❤️ att få dela med sej och hjälpa andra att hitta ett hjärtintellegent leverne. Mitt liv har en riktning och livet känns meningsfullt när jag följer mitt hjärtas vilja 🙏 och jag älskar att visa denna väg för andra. Det bästa jag gjort!
kvinna-generell
Susann
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De här kurserna är det mest transformerande jag har upplevt. Det känns som orden hur jag vill beskriva det som händer inte räcker till. Jag blir alldeles varm i hjärtat att tänka på vad det betytt för mig. Anneli och Carl som leder är magiska och så fulla av kärlek till deltagarna för att leda oss framåt.
kvinna-generell
Paula
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack för att universum beslutade sig för att ni skulle träffas, skriva en bok och förändra liv.
man-generell
Marcus
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Du får uppleva att hitta ditt sanna jag som du var när du var riktigt liten. Du får även läka dina emotionella sår. En kurs som egentligen passar alla.
kvinna-generell
Karin Blick
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ni kursledare kompletterar varandra så bra, ni är fantastiska, inspirerande, äkta och genuina i era känslor och ert agerande. Tusen tack för allt!
kvinna-generell
Liselott Ek
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ska du välja en kurs i personlig utveckling så är det denna. Den har gett mig livet och vänner i mitt ❤️. Kursen är komplett
kvinna-generell
Elisabet Larsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack för en helt underbar kurs. Jag trodde inte att jag kunde komma så nära helt okända och till synes olika människor som jag gjorde under de här dagarna. Att vi har så mycket gemensamt och kunde stötta varandra. Känner mig tacksam för denna upplevelse och för att jag investerat i mig själv.
kvinna-generell
Maria
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Efter kursen var jag modig och full av energi! Jäklar vilken livsviktig U-sväng jag gjorde! Nu seglar mitt skepp på ett helt annat hav! Ett hav som varken är för grunt eller för djupt. Mitt spännande hav, i min fina båt!
kvinna-generell
Camilla
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt otroligt ledarskap av Anneli och Carl som ledde oss i processerna och övningarna. Gruppintelligensen gjorde att jag känner mig full av nya insikter och definitivt mer hjärtintelligent. Fått med mig såå mycket som jag kommer att ha med mig resten av livet. Tack!
man-generell
Jonas
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag var ganska skeptisk (och är generellt mot sånt som kanske kan klassas som ”hippie”, spirituellt, healing osv). Denna kurs är inte ”flum” och slog mina förväntningar med hästlängder.
kvinna-generell
Maria Hillerius
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fånga Livet-kursen var startskottet för mig. Det var då jag började förstå mina egna präglingar, som jag fått i tidig ålder. Startskottet för min utveckling på att verkligen lära känna mig själv. Bästa jag gjort! Har ni inte gått den GÅÅÅÅ!!
carola-svedberg
Carola Svedberg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En så fin, hjärtöppnande kurs som jobbar på djupet. Kursen förbereder alla deltagare för framtiden och de nya, höga frekvenserna.
kvinna-generell
Ulrika A B
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag är tacksam över att ha gått den här kursen och fått ta del av alla starka upplevelser. Jag har aldrig upplevt sån kärlek under hela mitt liv som under Fånga LIVET!.
kvinna-generell
Yvonne Morelius
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag kan verkligen rekommendera kursen! För mej blev det ett stort förlösande av ett gammalt trauma! Stort tack Anneli och Carl! Så bra! 💖🌟💖

Christer Goldring
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vill du leva ett lyckligare, mer glädjefyllt och kärleksfullt liv? Då är den här kursen en möjlighet att via mycket kompetenta ledare få tillgång till sina inneboende krafter, energi, glädje, kärleksfullhet och lekfullhet. Det blir så bra som jag tillåter det att bli för mig men med den metodik, övning/processer och kursledare så gör alltsammans att det blir bäst! TACK!!
mats-asberg-160x90
Mats Åsberg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En kurs som gör att du blir mer människa fullt ut i alla aspekter. Magiska processer som Carl och Anneli lotsar gruppen igenom. I processerna spelas det vanliga livet upp så att det känns fullt verkligt.
Peter Nilsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En tuff resa, men en enorm kick i det inre ledarskapet som du tar med dig så länge du lever!
Jan-Erik Svensson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Inspirerande, levande, kärlek. Det känns som livet fått en ny mening
laima-romiene-160x90
Laima Romiene
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mycket av det jag är, gör, och har uppnått, har jag Human Awareness att tacka för. Bra struktur, inget flum, starka processer och 100 % närvaro! En kurs som måste upplevas av alla minst en gång under sin livstid! Du blir förändrad på ett sätt du bara kunde drömma om.
Lisa
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det var en unik, magiskt och kraftfull upplevelse som inte liknar något annat. Att lyckas skapa total tillit och så mycket kärlek med personer som inte känner varandra är fantastiskt! Jag har blivit berörd på djupet! Anneli och Carl - ni är fantastiska på att känna av och in - helt otroligt! Ni lockar fram det som behövs och har full koll! Ni är fantastiska på att skapa en gruppkänsla/dynamik som är otrolig!
Britt Sylvander
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fånga LIVET! är en oerhört inspirerande kurs som gav många kloka insikter och kunskap om hur våra olika känslor fungerar och påverkar oss. Gruppdynamik i en trygg och kärleksfull miljö. Supernöjd med upplägg, innehåll, mat och miljö. Anneli & Carl, ni är fantastiskt proffsiga och roliga. Perfekta förebilder för denna kurs!
Peter Karlsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk, omvälvande kurs! Är mycket nöjd! Anneli och Carl ❤️
Jessica
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk, gudomlig, kärleksfull, själslig resa. Tack Carl och Anneli för att ni sprider denna kunskap. Ni är fantastiska på så många plan. Gudomlig energi sprider ni och en sådan kärlek som jag kommer att bära med mig. Hoppas vi ses igen! Maten och rummet var helt fantastiskt. ❤️ ❤️
Marika
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Den här kursen är inte lik något annat jag upplevt, inte i närheten. Kursen har gett mig så mycket på flera plan. Dels i min egen utveckling som människa, min personliga utveckling och dels min förståelse för andra och deras resa. Den har gett mig insikter och många aha-upplevelser. Jag är så påfylld av kärlek och energi. Allt är så genomtänkt, autentiskt och äkta. ❤️ Tack
Kajsa von Dahn
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det mest effektfulla kurs jag varit med på. Känner att jag VERKLIGEN blivit av med gamla präglingar och hittat min kraft inifrån. Ni gör verkligen skillnad i ens mående. Jag känner mig så oerhört stark. Har aldrig känt så förut. Rekommenderar den här kursen. Gick den i helgen och har aldrig upplevt något liknande. Helt fantastisk kurs
Camilla Schött
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt otroligt ledarskap av Anneli och Carl som ledde oss i processerna och övningarna. Gruppintelligensen gjorde att jag känner mig full av nya insikter och definitivt mer hjärtintelligent. Fått med mig såå mycket som jag kommer att ha med mig resten av livet. Proffsigt!
Elin
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt magiskt! Att få uppleva denna närvaro, kärleksfullhet och omtanke på bara några dagar är en ynnest! Kursen är både välorganiserad, proffsig och så otroligt givande på så många plan. Jag älskar att delta. All kärlek till er och det ni gör. Det är så viktigt och ger mig hopp om framtiden.
Susanne L
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Livsnödvändigt för att få ett skifte från att leva i ekorrhjul till att LEVA. Kärleksbombning för alla själar. Tid och rum försvann. Upplägg i ständigt bra flow. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig när jag steg in i kurslokalen. Stiger nu ut i en ny skepnad och med en insikt om vad som är viktigt för mig för att till fullo kunna leva mitt liv så som jag vill.
Pernilla
Jag är tacksam över hur ni hjälpt mig att leva ut och komma i kontakt med mina känslor och känslan av att alla känslor är okej. Jag är tacksam över hur mirakulöst min och min mans relation har förbättrats under PL90.
image-edited
Erik Jonsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack ska ni ha, Carl och Anneli för en helt fantastisk kurs! Tack för ert otroliga engangemang och er trygga, varma guidning. Jag håller fortfarande på att integrera alla insikter, lärdomar och saker jag har fått till mig om mig själv i Personligt Ledarskap 90 dagar och jag VET att de är helt livsavgörande för mig. Jag känner stor tacksamhet gentemot mig själv över att jag valde att gå den här kursen. Saker jag har fått till mig i den här kursen betyder massor för mig själv och för de jag har i min närhet. Tack!
Carina
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag känner mycket mer kontakt med mina känslor. Den här frustrationen, irritationen och stressen kommer inte längre när saker inte fungerar. Jag kan stå upp för mig själv, för vad jag tycker och känner. Jag har gjort det tidigare men nu är det på ett annat sätt, med mer närvaro och mer äkta från mig själv. Det gör att jag inte känner mig lika stressad utan lugn och samlad. Jag har haft lätt för att gå in för mycket i jobbet, men genom att gå Personligt Ledarskap 90 dagar har jag ökat min förmåga att lyssna på mig själv. Det är väldigt skönt. Min största lärdom är kunskapen om tankar, kropp, känslor och intuition. Jag har en fått stor bekräftelse på att jag kan lita på min intuition och jag ser ännu tydligare meningen med mitt liv som har fört mig dit jag är i dag. Jag har landat i att jag ska gå vidare på en ny väg.
Staffan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fånga LIVET! är fantastisk. Kursen fick mig att öppna upp min person väldigt mycket jämfört med hur det var innan. Kursen har givit mig större livsglädje, insikter och inspiration. Den har också gett mig många nya insikter och verktyg att gå vidare i mitt liv. Alla borde gå den här kursen. Den kan inte nog berömmas för sin proffsighet och kärleksfulla genomförande. En riktig kärleksboost! Stort tack Anneli och Carl för fantastiska dagar.
Tina H
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Du lär dig att öppna upp. Du kommer in i ditt sanna jag. Du lär dig att acceptera dig själv precis som du är och du lär dig att älska dig själv med alla styrkor och svagheter. Tacksam för att det var så god och hälsosam mat. Jag trodde inte att det skulle vara så starkt att det verkligen skulle förändra något. Men det gör det. Det går in på djupet och är så befriande!
Elisabeth H
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hela jag blir varm när jag tänker tillbaka på helgens Fånga Livet. Att få uppleva så mycket kärlek på så kort tid trodde jag inte var möjligt .. är så otroligt tacksam över all kärlek jag fick som har stärkt mig i massor.... Sen att jag har fått uppleva denna Fånga Livet kurs med min älskade finaste syster Katarina har jag inga ord för. Är sååå oerhört tacksam att vi fick uppleva detta tillsammans, känner att våra syskonband har stärkts i massor ❤️. Min önskan är nu att mina 2 andra syskon kommer att ta till sig Fånga Livet och följer med mig och Katarina nästa gång 🙏 Längtan idag är att få leva mitt liv i kärlekens tecken till alla runt omkring och bevara känslan i min kropp efter Fånga Livet. Tack 🙏för denna resa .. Bästa resan jag gjort i hela mitt liv och den kommer jag att fortsätta på
Pia
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag är nyss hemkommen från min andra fånga livet-kurs. Förutom den magiska upplevelsen och allting på det känslomässiga planet har jag har verkligen fått sååå mycket mer. Jag har fått min frihet tillbaka. Jag har levt med ryggsmärta i 12 år. Har genomgått två diskbråcksoperationer under denna tidsperiod, varav den senaste i november. Trots operationen har jag fortfarande haft kraftig smärta. Efter kursen igår kände jag en mjukhet i kroppen och att jag var mycket rörligare. Idag har jag inte haft någon smärta alls! Första dagen smärtfri på flera år!! Jag har gått hos en osteopat nästan varje vecka i 2-3 år för min ryggsmärta. Jag var där i torsdags innan kursen för smärtlindring. Idag när jag var där så var hans respons väldigt tydlig. Om han inte hade sett att det var mig han behandlade, hade han aldrig kunnat tro sina ögon (eller ja, sina händer). Alla vävnadslager, i hela kroppen, hade en mjukhet, smidighet och följsamhet. En förändring, från nacken ända ner till fötterna, i alla vävnadslager, som är helt obeskrivlig. En helt ofattbar förändring på så kort tid. Jag är helt överväldigad, saknar ord för att beskriva den känsla av frihet och eufori att vara smärtfri efter så lång tid med kraftig smärta. Tusen tack för detta mirakel