Referenser & utlåtanden

Se videon med några deltagare som berättar om sina upplevelser av Human Awareness, presenterad av Carl Österberg.

Human Awareness ...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

...får högsta betyg av 99 % av deltagarna!

Läs nedan vad några referenser har att säga om våra kurser och utbildningar.

Anna Limmergård
Anna Limmergård
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Både kollegor o vänner säger att jag är myckets gladare nu för tiden, men det viktigaste är att jag själv känner mig så mycket lyckligare! Jag har hittat mig själv igen och blivit den fantastiska Anna som jag var tidigare. Jag är tillbaka i glädje, livslust och energi!
Kenneth Ledin
Kenneth Ledin
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ni gör verkligen skillnad i människors liv – ni har gjort stor skillnad i mitt liv. Ni har öppnat mitt hjärta så att all kärlek nu flödar med full kraft. Jag har lärt mig lyssna till mitt hjärta och är nu medveten om hur allt hänger ihop och hur jag funkar.Vilket år detta har varit och vilken resa jag har gjort! Nu när jag ser tillbaks inser jag vilka gigantiska steg jag tagit. Jag har tidigare levt som i en dimma men nu är allt kristallklart. Nu börjar livet och den nya världen!
Pernilla Thorén
Pernilla Thorén
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Human Awareness kurser är en kärleksboost! Känn kärleken för dig själv och andra. En plats att hitta ditt autentiska jag – ditt original. Du får möjlighet att känna på dina undertryckta känslor och bli befriad från dina försvar som håller dig tillbaka på olika områden i livet – relationer, arbete, utveckling etc. Tack för mitt nya liv!
Martin Jonsson
Martin Jonsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag älskar att spela golf, precis hemkommen från golfbanan. Lycklig som aldrig förr efter en runda! EFTER Fånga LIVET! har jag haft känslan att jag kommer nog att förbättra mig lite nu i golf eftersom jag "känner" mer istället för att "tänka". OJOJOJ vilken skillnad det var, inga dåliga utslag, bara bollar på green och min poäng slutade på efter nio hål, totalt 29 slag! Jag landar ofta mellan 37-40, men nu när jag bara spelade på känsla slog jag nytt personligt rekord med råge. 29 slag hade jag aldrig kunnat drömma om!!! Dessutom fick jag idag ett nytt jobb och att jag fyller år i dag är bara en liten parantes i allt detta härliga rus av bra känslor. 
TACK, DETTA FUNKAR ÄVEN I PRESTATIONER!! JÄTTELYCKLIG!!!
Marcus Werngren
Marcus Werngren
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Du har inte råd att inte gå den här kursen. Den ger så mycket kärlek och glädje och dessutom verktyg för att fortsätta resan/utvecklingen.
henrik-lindell-160x90
Henrik Lindell
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fånga LIVET! är ett sätt att komma i kontakt med sina inre önskningar. En fantastisk känsla och finkänslighet inför inriktningen i det som händer i gruppen. Ni är så skickliga på att pricka in precis det som varje person behöver – helt otroligt! Jag är så väldigt imponerad!
Camilla Williamsson
Camilla Williamsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Den här utbildningen har gett mig så väldigt mycket. Det har gett en helt ny dimension till hur jag ser på mig själv och andra. Jag har fått så många insikter och aha-upplevelser tack vare kursens uppbyggnad och jag unnar alla att få uppleva detta!
Pia Peck Månsson
Pia Peck Månsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Magi är ett sammanfattande ord på de 90 dagar som jag har varit med om! En otroligt givande personlighetsutvecklande kurs som alla borde gå. Så skickligt ledd, massor av värme och skratt och jag har blivit så väl bemött med en helt underbar förståelse som är utöver det vanliga. Det har varit fantastiskt att få vara under era vingar. Jag känner mig berikad och jag har verkligen expanderat min upplevelse av mig. TACK!
Henrik-Ohlsson-249w-286h
Henrik Ohlsson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det bästa och viktigaste som hänt mig! Allt var så välplanerat och oerhört proffsigt. Finns inte ord som kan beskriva hur jag känner.
Estelle Ekström
Estelle Ekström
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastiska innehållsrika dagar! Utvecklande och inspirerande! Älskar konceptet! Dessa dagar är helt klart värda vad som helst. Härligt att helt och fullt få utrymme och tillfälle att öppna sitt hjärta och kunna gå vidare i livet med kärlek! UNDERBART!
Johan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag hade mycket höga förväntningar innan jag åkte på den här kursen, men de har överträffats med råge. Stort tack för en fantastisk kurs!
Pia Frida Boäng
Pia Frida Boäng
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har varit på flera av Tony Robbins kurser, även på Fiji, och har lärt mig mycket. Men jag har inte känt mig hel som jag gör nu. Det här är så annorlunda, så hjärtfyllt. Jag har fått en helt ny livskvalitet och känner mig så mycket mer levande och kraftfull!
Rickard Behm
Rickard Behm
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Magiskt – jag kan starkt rekommendera Human Awareness kurser!
Agneta Lyrhagen
Agneta Lyrhagen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om du vill lära känna dig själv på djupet Om du vill uppleva ovillkorlig kärlek Om du vill vara med om något magiskt Då ska du åka på den här kursen!
Peter Andersson och Cecilia Svensson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
För bara några månader sedan hade vi ett stagnerat förhållande som efter 6,5 år var på väg mot ett definitivt slut. Nu älskar, känner och lever vi, och vi har hittat passionen som vi båda saknat så mycket. Ni har väckt oss på alla plan och vi har en relation som är magisk och mycket djupare än någon av oss tidigare upplevt!
Lena och Staffan Sundqvist
Lena och Staffan Sundqvist
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi vill tacka er, Anneli och Carl, för en helt magisk kurs! Er styrka, proffsighet, ödmjukhet, samstämmighet, mjukt inkännande, kärleksfulla, humoristiska, glada, kreativa, kunskapsgivande, omtänksamma och trygga varande gör att … allt blir magiskt! Tack även till alla er i gruppen som gjorde att vi tillsammans skapade ett tryggt fält att vistas i. Det är otroligt hur mycket positivt som kan hända och som fortsätter att hända efter Fånga LIVET!  Vi är så tacksamma!
Carl Lidberg
Carl Lidberg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En fantastisk och djuplodande kurs. Jag känner att jag har hittat mig själv igen och kan vara den jag är! Kursen har gjort mig modigare och tryggare i mig själv! Mycket bra upplägg med varierat innehåll för att hela tiden gå framåt. Tack!
Johan Rösler
Johan Rösler
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kursen är unik i sitt slag. Den värme och omtanke som Anneli och Carl har förmågan att skapa är helt unik . Vill du vara med min en magisk resa och få uppleva sann tro, hopp och kärlek så är det här helt rätt kurs. Fantastiskt upplägg och metod för att få alla att öppna sina hjärtan. Jag är överväldigad. All värme till er, ni är fantastiska!
Maria Falk
Maria Falk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Du kan sluta leta nu. Utbildningen du söker är precis framför näsan på dig! Jag skulle inte vilja leva en dag till UTAN denna! Det bästa som hänt mig sedan min födelse! Jag ser nu hur mitt sätt att vara sprider ringar på vattnet. Bland mina patienter, bland mina kollegor. Det som har hänt inom mig är oändligt stort.
Linda Ellbén
Linda Ellbén
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Human Awareness metodik är verkligen unik och fantastisk! Tack vare er lever jag mer och mer, följer mitt hjärta mer och mer, mår såååå mycket bättre! Jag har transformerats. Jag älskar mitt liv mer och mer. Första gången jag gick en kurs hos er var för knappt tre år sedan å så mycket har hänt WOW! Så tacksam. Fortsätt med det ni gör! Det gör skillnad!
anna-hessel-edited
Anna Hessel
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kursen har förändrat hela mitt liv! Tveka inte!!!
tina-stromberg-wiklund-edited
Tina Strömberg Wiklund
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En fantastisk utbildning som gett mig nya insikter på djupet. Idag lever jag mer det liv jag vill och mår bra av ❣️ Rekommenderar varmt! 🙏 ❤️
Eva-Lena Österström
Eva-Lena Österström
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har gått många utbildningar under åren för att hitta mig och vad jag vill med mitt liv. När jag våren-17 gick pl90 fann jag verktygen att leva fullt ut, en helt fantastisk utbildning. Att leva i hjärtintelligens borde alla människor få uppleva. Jag rekommenderar denna kursen av hela mitt öppna hjärta. 💞
Christer Philipson
Christer Philipson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Att vakna utsövd, lycklig och känna att nu börjar resten av mitt nya levande liv, det är så sköööööööööööööönt. Jag kan bara tacka den osynliga kraft som visade på boken Vägra följa John som ledde vidare till en magisk kurs med Human Awareness. Mina nya kära vänner, med Anneli o Carl i spetsen, har visat på kraften i människor som tror och älskar. Mina nyvunna insikter och erfarenheter lockar till inre krafttag som jag inte tidigare trott vara möjligt. Jag upplever ett fantastiskt gränslöst tillstånd som jag vill fortsätta befinna mig i. Det är inte nödvändigt att förstå, det räcker så gott med att känna det som känns med kärlekens hjälp. Tack för mitt nya liv, älskade vänner!
pia-bjornhard-edited
Pia Björnhård
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En fantastisk kurs! Jag är så tacksam att jag gick kursen, den förändrade mitt liv fullständigt 🙏 ❤️
susann-bergensjo-allercrantz-edited
Susanne Bergensjö Allercrantz
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det största och mest utvecklande som jag gjort. Som att få sin egen karta över den sanna riktningen till verklig frihet och att möta min glädje från hjärtat. Jag har mött mig själv med en sådan förståelse över mina tankar och handlingar, för att sedan välja nytt. Så mitt ord till dig är gör det!
peter-berggren-edited
Peter Berggren
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har alltid tyckt om att resa. Men den inre resan jag fick uppleva när jag gick PL90 slår allt! Jag är så tacksam att jag gick den här utbildningen. Äntligen lever jag på riktigt!
Elisabet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag är outsägligt tacksam för att ni finns, och med sådan passion, humor och medmänsklighet förändrar liv och denna jordiska tillvaro. Er proffsighet, dynamik och förmåga att se, fånga upp och ta hand om allt som händer i gruppen är helt makalös. Det kändes som att landa från en annan dimension/galax när jag kom hem. På sätt och vis var det också så, för den inre plats vi kursdeltagare varit på tillsammans med er är en plats som legat slumrande likt en utopi som nu fått fysisk form och liv. Nu vet jag att denna plats finns och att den kan växa och ge ringar på vattnet om jag tillåter, tränar och odlar. Jag tror ingen av oss vill förlora det när vi väl fått en glimt in, då det är en värld av rikedom bortom allt materiellt tröstegods. Jag ser redan att dagarna med er har bidragit till steg mot läkning.
Tommy Åkerlund
Tommy Åkerlund
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En kurs som gav mig styrkan att se mina rädslor och bearbeta dem. I dag är jag stark och tror på mig själv. 🙏 ❤️ ❤️ 🙏
Maria Wikander
Maria Wikander
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ge dig själv gåvan att få uppleva en fantastisk kurs som ger effekt både under kursen och lång tid efter. 😍 💕 Jag gick 2019 och känner hur den ger mig massor fortfarande på många olika plan. Att utvecklas och växa gör vi hela livet, om vi ger det chansen. 👍 😊 ❤️
Sari
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag flödar av energi och det märks både på jobbet och privat. Från att ha tappat livslusten till att i dag veta precis vad jag vill. Jag är en helt annan människa, mår mycket bättre och är så stadig i mig själv. Jag börjar komma tillbaka till det spralliga jaget som jag var förut. Genom den här kursen hittar du ditt inre jag och förändrar ditt liv.
Gunilla Henriksson
Gunilla Henriksson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk utbildning, som öppnade en ny dimension i mitt liv. En utbildning alla skulle gå för att förstå sig själv och andra bättre! Har gått många utbildningar i mitt liv och denna är enastående! Jag skulle verkligen känna att något djupt inom mig skulle fattas om jag inte gått utbildningen! Tveka inte utan unna dig och ditt liv denna gåva! Tack Anneli och Carl för att ni skapat denna unika utbildning där människor verkligen förändras på djupet .💖
linda-magnusson-edited
Linda Magnusson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det finns INGEN annan kurs som har gett mig så mycket under fullspäckade dagar med genuina människor. Önskar alla fick chansen att gå 👌 ⭐️ 🔥
Johan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mycket utvecklande kurs som ger insikter om livet, människor och samhörighet. Bygger trygghet och mod samt förlöser tunga ”ryggsäckar” och trauman. Ni som kursledare ger verkligen allt för att alla ska få det de behöver – STORT TACK!!
Monika Högberg
Monika Högberg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt otroligt fantastiskt! Har aldrig varit med om något liknande. Kursen borde definitivt vara obligatorisk på alla företag!
Peter Tornberg
Peter Tornberg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk kurs som har gett mig oerhört mycket energi och möjlighet att komma i kontakt med mina känslor. Magiska möten och processer med nya, bra vänner. Underbart ställe, god mat.
Marja Moen
Marja Moen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Inspirerande, engagerande och samtidigt så djup! Tack Anneli och Carl, ni är fantastiska!
Désirée
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En livsupplevelse jag aldrig kommer att glömma. Jag älskar er mänsklighet, att ni är så naturliga och modiga. Tack för att ni gör det ni gör!
Pernilla Franzén
Pernilla Franzén
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En fantastisk möjlighet att få möta mig själv i kärleksfull gemenskap med andra. Här får jag chansen att vara HELA mig och HELAS.
Mikael
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det är fantastiskt att vara i den här miljön. Jag uppskattar den brutala ärligheten. Jag är otroligt tacksam för allt jag har fått av kursen och min coach och även av mig själv.
Fredrik Adielsson
Fredrik Adielson
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag är fortfarande mig själv, men jag är något mer, något mycket starkare. Personligt ledarskap 90 dagar har förändrat mitt liv totalt. Det är det största jag varit med om!
Anna Träff
Anna Träff
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ska du gå EN kurs i livet tycker jag du ska gå Fånga LIVET! Passar inte alla, men vill du utmana dej själv och förstå ännu mer vem du är och vad du präglas av i livet ... Gå!!! Jag har väldigt höga krav men denna kurs slog alla förväntningar med råge! Fantastisk logi och ljuvlig mat gjorde inte vistelsen sämre.
Carina-Holmqvist-edited
Carina Holmqvist
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Human Awareness kurser har gett mig insikt i att verkligen fånga livet! Mycket lärorikt och kärleksfullt. Jag är så supernöjd och tacksam!
John Erik K-edited
John Erik Kostenniemi
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har alltid satt mitt företag först, men nu har jag berikat mig själv och satt mig själv först. Jag är mer harmonisk och har fått större vitalitet, är inte lika stressad som tidigare och kan känna spontan glädje. Det har varit en fantastisk upplevelse hela vägen och om du vill leva livet fullt ut, gå då Fånga LIVET! och Personligt Ledarskap 90 dagar. Tack för att jag fick möjlighet att gå de här kurserna!