Relationsakuten  

För att vissa saker inte löser sig av sig själv

Lever du i ett parförhållande och behöver hjälp?

 • Är du och din partner inte överens?
 • Känns det som att ni är på väg åt olika håll?
 • Hoppas du på att det ska bli en förändring mellan er?
 • Längtar du efter att ha en riktig relation överhuvudtaget?
 • Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med din partner, men förstår inte hur det ska gå till?
 • Funderar du på att avsluta din relation och vill vara säker på om det är det rätta?

Vi finns här för dig, din partner och er relation!

Väldigt många relationer, kanske de flesta, tar slut av fel anledning.

Andra relationer fortsätter av "gammal vana" trots att de borde ha avslutats för länge sedan, vilket rent krasst hade varit bättre för båda.

Att bryta upp från en relation på grund av misskötsel och okunskap, när det finns vägar framåt som bevarar och till och med förstärker kärleken, är tragiskt och helt onödigt.

Att stanna kvar i en relation på grund av bekvämlighet eller rädsla för konsekvenser som sällan har något med verkligheten att göra, är minst lika tragiskt och dessutom förödande för livskvalitén.

Detta blir extra tydligt och viktigt att hantera så gynnsamt som möjligt när det finns barn med i bilden.

Båda dessa scenarior går med rätt kunskaper och vägledning att undvika, men det sker inte av sig själv!

Du har hittat hit för att du inte längre blundar för hur det känns kring din relation, och du är redo att ta nästa steg, eller hur!

När något inte känns bra,
är det troligen för att det inte är det.

Exempel på varningsklockor

 • Tristess har smugit sig in i relationen (eller funnits ganska länge).
 • Passionen ni kände för varandra i början har minskat eller helt slocknat.
 • Ni tjafsar eller grälar om smått som stort.
 • I stället för att njuta av livet tillsammans lever ni parallella liv.
 • Det känns okej när ni har något att göra tillsammans – nya projekt eller umgås med andra människor är okej – men att bara vara är svårare.
 • Livet i tvåsamhet känns INTE som bilden nedan ...

pexels-j-carter-254069-happy-couple

💔 RELATIONSAKUTEN ❤️‍🩹

Vi har valt namnet Relationsakuten eftersom det beskriver precis det vi erbjuder. Men vi pratar inte bara om relationsproblem och ger förnuftiga råd som, handen på hjärtat, sällan fungerar lika bra i verkligheten som de framställs av "experterna" i Nyhetsmorgon på TV4. 😀

Hos oss får du möjlighet att komma till rätta med problemen på riktigt, som faktiskt sällan handlar om det du tror. Det finns så gott som alltid något som ligger djupare än det som syns på ytan.

En relation som inte vårdas slutar att utvecklas och börjar i stället stagnera. Förr eller senare går den in i en fas av "vanans makt" och "hemmablindhet".

På egen hand är det snudd på omöjligt att upptäcka de här mönstren eftersom det handlar om djupa präglingar som båda parter i en relation bär med sig. Med andra ord krävs det externa, objektiva ögon och öron för att kunna genomskåda dynamiken som utspelas.

Det gör en enorm skillnad att kunna förstå och ta sig ner till rotorsaken till problemen, i stället för att mer eller mindre planlöst angripa diverse symptom och testa olika lösningar som i längden blir verkningslösa.

Tyvärr är det få på den här planeten som verkligen förstår hur relationer fungerar och dessutom har verktygen, förmågan och modet att hjälpa andra att möta sina utmaningar på riktigt – vi har det!

Anneli Påmark & Carl Österberg, författare till den bästsäljande boken Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lycklig relation, kursledare och utbildare av certifierade coacher genom Human Awareness metodik.

Anneli & Carl Capistrano Playa Nerja-edited

Vi hjälper er

Vi har hjälpt många par som har det svårt att nå fram till varandra. En del har kämpat i flera år utan större framgång. Trots kloka råd, tips och terapi m.m. har de gång på gång fallit tillbaka i ogynnsamma mönster utan att komma vidare.

Stora ord från oss till dig: Relationer är vår expertis och vi garanterar vi kommer att hjälpa er att nå fram till varandra – utan undantag!

Till oss kommer även par som redan har ett bra förhållande, för att de vill fortsätta att utvecklas tillsammans.

De vill inte riskera att livet tillsammans ska bli slentrianmässigt, utan satsar på att fördjupa sin relation, komma ännu närmare varandra och skapa passion, flow och äventyr ihop.

Referenser & utlåtanden

Vi får toppbetyg från våra deltagare och här är några som berättar:

"Vi är så tacksamma för att ni har hjälpt oss. Det medförde en total vacker förändring och vi började att prata helt annorlunda. Våra känslor kom på plats och medförde djupa samtal från hjärtat igen och många glädjetårar. Ni har en unik enastående plattform där ni förmedlar fantastisk kärlek. Vi har verkligen hittat tillbaka till hjärtat och våra känslor, glädje och kärlek. Hjärtans TACK!" 
"Sedan jag och min fru gått Human Awareness kurser finns det ett innan och ett efter och jag vill aldrig mer gå tillbaka till livet innan kurserna. Det har varit som att födas på nytt."
"Jag kontaktade Human Awareness för att rädda mitt förhållande, men längs vägen ledde det till att jag hittade mig själv! Svartsjukan har försvunnit och jag och min fru har kommit varandra mycket närmare än på länge. Detta gör skillnad, det förändrar. Det är magiskt."

Läs vad andra deltagare säger: 

Kontakt

Innan ni kontaktar Relationsakuten behöver ni ha läst eller lyssnat färdigt på Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lycklig relation.

Boken ger er viktiga förkunskaper för att vi ska kunna föra en konstruktiv dialog kring era utmaningar och den förändring ni längtar efter.

Ni hittar boken här: Kärlek utan tjafs ➢


Vår vanligaste rekommendation

Relationsproblem handlar alltid om det som var och en har med sig i bagaget, präglingar från uppväxten, familjen, skolan, samhället etc.

Genom att ni båda jobbar med att frigöra er från dessa präglingar och lär er att kommunicera från hjärtat, så kommer er relation att förändras dramatiskt. 

Det första steget som vi brukar rekommendera är därför en utbildning i djupgående självkännedom.


Vägen framåt

Bekanta dig med våra olika erbjudanden, vad de innebär, hur de är prissatta etc. Här hittar du kurserna:

 • GULD – Vi vill ha det absolut bästa alternativet som finns (från 916 kr/månad och person vid delbetalning).
  Bli ditt bästa jag! | PL90 ➢

 • SILVER – Vi vill ha hjälp att kliva in på en helt ny väg och ta oss till nästa nivå i vår relation (från 526 kr/månad och person vid delbetalning).
  Kickstart till ditt nya liv! ➢

 • BRONS – Vi har inte möjlighet att investera så mycket, men vill ha en lösning som tar oss ur situationen vi befinner oss i just nu (från 292 kr/månad och person vid delbetalning).
  Börja LEVA på riktigt! ➢

Därefter finns det även, om det behövs, möjlighet att få parcoaching av oss, Anneli Påmark och Carl Österberg. Ofta behövs inte detta. 

Vi kommer att ta fram ett skräddarsytt förslag baserat på er specifika situation och era individuella behov. 

Klicka på knappen och boka ett vägledande samtal.