Relationsakuten  

För att vissa saker inte löser sig av sig själv

Lever du i ett parförhållande och behöver hjälp?

 • Är du och din partner inte överens?
 • Känns det som att ni är på väg åt olika håll?
 • Hoppas du på att det ska bli en förändring mellan er?
 • Längtar du efter att ha en riktig relation överhuvudtaget?
 • Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med din partner, men förstår inte hur det ska gå till?
 • Funderar du på att avsluta din relation och vill vara säker på om det är det rätta?

Vi finns här för dig, din partner och er relation!

Väldigt många relationer, kanske de flesta, tar slut av fel anledning.

Andra relationer fortsätter av "gammal vana" trots att de borde ha avslutats för länge sedan, vilket rent krasst hade varit bättre för båda.

Att bryta upp från en relation på grund av misskötsel och okunskap, när det finns vägar framåt som bevarar och till och med förstärker kärleken, är tragiskt och helt onödigt.

Att stanna kvar i en relation på grund av bekvämlighet eller rädsla för konsekvenser som sällan har något med verkligheten att göra, är minst lika tragiskt och dessutom förödande för livskvalitén.

Detta blir extra tydligt och viktigt att hantera så gynnsamt som möjligt när det finns barn med i bilden.

Båda dessa scenarior går med rätt kunskaper och vägledning att undvika, men det sker inte av sig själv!

Du har hittat hit för att du inte längre blundar för hur det känns kring din relation, och du är redo att ta nästa steg, eller hur!

När något inte känns bra,
är det troligen för att det inte är det.

Exempel på varningsklockor

 • Tristess har smugit sig in i relationen (eller funnits ganska länge).
 • Passionen ni kände för varandra i början har minskat eller helt slocknat.
 • Ni tjafsar eller grälar om smått som stort.
 • I stället för att njuta av livet tillsammans lever ni parallella liv.
 • Det känns okej när ni har något att göra tillsammans – nya projekt eller umgås med andra människor är okej – men att bara vara är svårare.
 • Livet i tvåsamhet känns INTE som bilden nedan ...

pexels-j-carter-254069-happy-couple

💔 RELATIONSAKUTEN ❤️‍🩹

Vi har valt namnet Relationsakuten eftersom det beskriver precis det vi erbjuder. Men vi pratar inte bara om relationsproblem och ger förnuftiga råd som, handen på hjärtat, sällan fungerar lika bra i verkligheten som de framställs av "experterna" i Nyhetsmorgon på TV4. 😀

Hos oss får du möjlighet att komma till rätta med problemen på riktigt, som faktiskt sällan handlar om det du tror. Det finns så gott som alltid något som ligger djupare än det som syns på ytan.

En relation som inte vårdas slutar att utvecklas och börjar i stället stagnera. Förr eller senare går den in i en fas av "vanans makt" och "hemmablindhet".

På egen hand är det snudd på omöjligt att upptäcka de här mönstren eftersom det handlar om djupa präglingar som båda parter i en relation bär med sig. Med andra ord krävs det externa, objektiva ögon och öron för att kunna genomskåda dynamiken som utspelas.

Det gör en enorm skillnad att kunna förstå och ta sig ner till rotorsaken till problemen, i stället för att mer eller mindre planlöst angripa diverse symptom och testa olika lösningar som i längden blir verkningslösa.

Tyvärr är det få på den här planeten som verkligen förstår hur relationer fungerar och dessutom har verktygen, förmågan och modet att hjälpa andra att möta sina utmaningar på riktigt – vi har det!

Anneli Påmark & Carl Österberg, författare till den hyllade boken Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lycklig relation, kursledare och utbildare av certifierade coacher genom Human Awareness metodik.

Anneli & Carl Capistrano Playa Nerja-edited

Intresseanmälan

Innan ni kontaktar Relationsakuten behöver ni ha läst boken Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lycklig relation. Tack vare boken har tusentals människor fått hjälp även utan ytterligare kontakt med oss.

Boken ger er tillräckliga förkunskaper för att vi ska kunna föra en konstruktiv dialog kring era utmaningar och den förändring ni längtar efter.

Ni hittar boken här: Kärlek utan tjafs ➢

Därefter har ni möjlighet att kontakta oss för ett kostnadsfritt vägledande samtal. 

Klicka på knappen så startar ditt mejlprogram. Ett mejl är förifyllt med några inledande rader – uppgifter att besvara, så att vi kan kontakta er.