Kärlek utan tjafs

Hemligheten bakom en lycklig relation

"Den bästa boken jag läst i hela mitt liv! En riktig aha-upplevelse som jag önskar jag fått tidigare i livet, men bättre sent än aldrig. Alla borde läsa den!"

Jeanette Karlsson

✨ Även som ljudbok! ✨

 KÄRLEK UTAN TJAFS_NY_3D

 

  Kärlek utan tjafs_audio

Kärlek utan tjafs har redan berört tusentals människor och vi är så tacksamma för alla som hör av sig och berättar hur mycket den har hjälpt dem.

Familjeterapeuter, kuratorer, psykologer, coacher och andra yrkesutövare prisar boken och rekommenderar den till sina klienter och kollegor.

❤️

”Jag blir glad och berörd och får många igenkänningar. Det som mest fascinerar mig är ert språk; hur ni lyckas formulera det svåra enkelt. Mod att ta upp de mest sårbara men naturliga aspekter av att leva i en relation. Jag har lärt mig massor och känner mig påfylld!”

Terése Stigdotter, dipl. psykoterapeut, par- och familjeterapeut

Tror du att det är slumpen, tur eller otur, som avgör om ett förhållande kommer att utvecklas positivt och fortsätta att kännas bra eller försämras och med tiden blir allt mindre angenämt?

Tänk om det går att lära sig att leva med en annan människa så att varje dag blir ett spännande, glädjefyllt äventyr och kärleken blir starkare och starkare ju längre tiden går, i stället för tvärtom!

Det är väl det här alla drömmer om? Men är det ens möjligt? Det är ju så komplicerat med relationer!

"En fantastisk bok, helt outstanding!
Finns ingen bok som ens kommer i närheten av att tydliggöra relationer som den här boken gör."

Pia

"Jag känner att boken väcker så mycket mer inom mig än jag kunde tro medan jag läste. Boken är fantastisk!".

Christer


"Helt annorlunda från de flesta relationsböcker. Den tar upp allt känns det som, missar inte minsta lilla ämne. Den är både intressant och tankeväckande." 

Josefine

"Boken är helt FANTASTISK och livsomvälvande. Jag blir berörd, bekräftad och nyfiken att utforska mig själv och min relation. Min man och jag läser boken ihop och det känns SÅ inspirerande. Vi tar den bit för bit för att hinna reflektera och samtala.

Det måste inte finnas uppenbara problem för att läsa den här boken. Den visar bl a på hur viktigt det är att båda individerna i en relation utvecklas var för sig för att sedan utveckla relationen tillsammans, på ett sunt, ärligt och kärleksfullt sätt. Både för individer och par är denna bok en ovärderlig gåva.”

Maria och Håkan

✨ SPECIALPRISER ✨

Böckerna säljs var och en för sig eller tillsammans.

Inbunden bok 📖 Ljudbok 🎧

Oavsett om du redan lever i en relation, nyvunnen eller långvarig, eller om du längtar efter någon att dela ditt liv med, så finns det något som du behöver känna till: Ett hemligt språk och en magisk formel som inga relationsexperter i världen har en aning om.

Den här boken innehåller precis denna ovärderliga kunskap, som ger dig förmågan att skapa en magisk, passionerad och samtidigt trygg och harmonisk kärleksrelation som bara fortsätter att växa och blomstra för varje dag som går.

"Jag känner att den här boken ger svar på relationsproblem, som jag har saknat i mitt liv. Den är enkel och för mig lättförståelig, med många fina exempel som går rakt in i mig. Helt plötsligt blir jag ansvarig för mitt liv! Jag kan inte ducka längre!!"

Lena

Fantastisk bok, som på enkelt och tydligt sätt guidar mot personlig utveckling och hållbar relation. Borde delas ut vid varje bröllop! Efter att ha läst boken ”Kärlek utan tjafs ” har jag fått upp ögonen på hur ett fungerande förhållande ser ut och vill utveckla mig och hitta den bästa av mig. Önskar att jag hade hittat boken tidigare.
Lars-Erik

"Oj, vilka aha-upplevelser jag får i era exempel på medberoenden. Jag och min sambo skrattar gott åt detta."
Mikael

"Nu har jag läst klart, så fantastiskt bra! Er bok är egentligen en psykologibok på en mycket hög nivå. Alla är inte där, kanske väldigt få. Jag ser innehållet som en stor utmaning för mig. Men även om det kan kännas ouppnåeligt och svårt så känns det hoppingivande och möjligt på samma gång."

Camilla

 

Recensenter har gett många tummar upp!

Här finns recensioner ➢
Kärlek-utan-tjafs–omslag-x2-2D

Provlyssna den nya ljudboken 🎧

Tove läser Kut

Inläst av Tove Edfeldt.

[Utdrag ur boken]

Inledning

En del menar att relationsproblem beror på att det saknas kärlek, men vi hävdar att det är precis tvärtom. Det är på grund av kärleken, sårbarheten och närheten som problemen och smärtan kommer upp till ytan. Ni kanske tror att det är er relation som gör att ni inte mår bra tillsammans, men det är allt gammalt som ni har med er i bagaget som är problemet. Era präglingar och tidigare upplevelser kommer fram när kärleken lyser upp era mörkaste skrymslen – era skuggsidor. Det är allt detta som många misstar för relationsproblem, när det egentligen är relationsmöjligheter.

När vi skalar bort lager för lager av det som hämmar oss, kommer kärnan och ljuset som bor i hjärtat fram. Då är vi alla strålande vackra, helt unika och magnetiskt attraherande varelser. Det gör att vi både känner kärleken inifrån och drar till oss kärlek utifrån.

Den här boken visar dig steg för steg hur du skapar en hjärtintelligent kärleksrelation, som kommer att ge dig det du alltid har längtat efter men kanske inte trodde var möjligt eller ens visste fanns.

”Författarna är fenomenala på att lyfta fram det samspel som äger rum mellan och runt ett kärlekspar."

Psykolog

 

"Vi har reflekterat över vår relation och våra tidigare relationer och vi känner många känslor. Vi har diskuterat medberoende högt och lågt, jätteintressant avsnitt! Vi reflekterar även mycket kring de berättelser som finns i boken. Där är igenkänningen stor i många fall."

Kärlekspar

"En mycket bra bok och den är kontroversiell!
Definitivt en bra efterföljare till Vägra följa John!" 

Socionom

När relationer fungerar kan livet vara ett paradis och när de inte fungerar riskerar livet att bli ett h-e! Relationsproblem är inte kul. 

Men det behöver inte vara så, och vi vill hjälpa dig att skapa fantastiska, djupa och äkta relationer!

Vi lovar att Kärlek utan tjafs: hemligheten bakom en lycklig relation är full av information som du ALDRIG TIDIGARE hört talas om och som hjälper dig att skapa helt magiska relationer!

Om författarna

För drygt tio år sedan hoppade vi av karriärhetsen och förändrade våra liv på alla plan. Sedan dess har vi arbetat som författare och kursledare inom djup­gående personlig utveckling och ledarskap. Vi utbildar även certifierade coacher i Human Awareness metodik. 

Det är speciellt två områden som vi vågar påstå att vi är experter inom. Det ena är relationer och det andra är egostrategier (de präglingar som får oss människor att bete oss på ett omedvetet och ogynnsamt sätt).

Ett flertal utbildningar och otaliga böcker i all ära, men det vi har lärt oss mest av i livet är genom de människor som vi har mött. Både genom åren som chefer och ledare, och alla de tusentals människor som vi har hjälpt i våra kurser och vid coachingmöten.

I den här boken delar vi med oss av våra allra bästa tips för hur du skapar djupa, äkta, sunda och okomplicerade relationer som ger dig kraft och inspiration i stället för tvärtom.

Anneli Påmark & Carl Österberg

anneli-carl-2-3000x2000

Fler utlåtanden ...

”Jag har endast ett ord till er, WOW!!!!”

"För mig känns det som om ni har suttit som en fluga på väggen och observerat mig och mitt tidigare förhållande. Ni sätter ord på mitt beteende som jag har haft för att fly från mina känslor."

"Många aha-upplevelser, jag är stum av insikter."

"Ni som funderar på att gå i terapi – läs den här boken först!"

”Tredje delen var så inspirerande, där ni konkret går in på hur vi kan mötas i relationer. Hur vi kan kommunicera utan att vara anklagande och att våga stå kvar när vi tycker olika, om en konflikt uppstår. Viktiga verktyg för mig som inte har fått lära mig det.”

”Jag behövde verkligen läsa det här för att förstå vem jag är."

"Boken gör oss påminda om varför vi människor längtar efter att få uppleva kärleken och samhörigheten när den är som bäst – hur vi kan leva medvetet i glädje, lycka, tillfredställelse, närhet, kärlek och passion.”

"Underbart med insikter och förståelse för mig själv, utan att slå på mig själv och låta egot gå bananas.”

✨ SPECIALPRISER ✨

Köp boken som förändrar dina relationer för alltid!

Inbunden bok 📖 Ljudbok 🎧

Boken finns överallt där böcker säljs och du hittar den i alla Akademibokhandelns butiker.