Kärlek utan tjafs

kärlek-utan-tjafs-3d 758x1200

Den här boken hjälper dig att lyfta ditt liv och dina relationer till en helt ny nivå! ❤️

”Jag blir glad och berörd och får många igenkänningar. Det som mest fascinerar mig är ert språk; hur ni lyckas formulera det svåra enkelt. Mod att ta upp de mest sårbara men naturliga aspekter av att leva i en relation. Jag har lärt mig massor och känner mig påfylld!”

~ Terése Stigdotter, dipl. psykoterapeut, par- och familjeterapeut


Kärlek utan tjafs är en kompromisslös bok om relationer, med ett innehåll som verkligen berör på djupet.

I boken varvas fakta med berättelser om Daniel och Sandra och deras familjer och vänner, där varje episod är ett avtryck från verkligheten som tydliggör budskapet genom konkreta exempel.

Många par har hört av sig och berättat att de läser boken tillsammans och vi har hört uttryck som att ”boken är som att vara på en ständig workshop” och ”för dem som funderar på att gå i terapi – läs den här boken först”.

Recensioner

Läsarna har gett många tummar upp!

Här finns recensioner ➢

Tror du att det är slumpen, tur eller otur, som avgör om ett förhållande kommer att utvecklas positivt och fortsätta att kännas bra eller försämras och med tiden blir allt mindre angenämt?

Tänk om det går att lära sig att leva med en annan människa så att varje dag blir ett spännande, glädjefyllt äventyr och kärleken blir starkare och starkare ju längre tiden går, i stället för tvärtom!

Det är väl det här alla drömmer om? Men är det ens möjligt? Det är ju så komplicerat med relationer!

"En fantastisk bok, helt outstanding!
Finns ingen bok som ens kommer i närheten av att tydliggöra relationer som den här boken gör."

Pia

"Jag känner att boken väcker så mycket mer inom mig än jag kunde tro medan jag läste. Boken är fantastisk!"

Christer

Oavsett om du redan lever i en relation, nyvunnen eller långvarig, eller om du längtar efter någon att dela ditt liv med, så finns det något som du behöver känna till: Ett hemligt språk och en magisk formel som inga relationsexperter i världen har en aning om.

Den här boken innehåller precis denna ovärderliga kunskap, som ger dig förmågan att skapa en magisk, passionerad och samtidigt trygg och harmonisk kärleksrelation som bara fortsätter att växa och blomstra för varje dag som går.

anneli-carl-2-3000x2000-edited

Kärlek utan tjafs är en fristående uppföljare till bästsäljaren Vägra följa John, av författarna Anneli Påmark & Carl Österberg. De lämnade sina framgångsrika chefskarriärer för att tjäna mänsklighetens uppvaknande. Genom sitt företag Human Awareness har de med hjälp av sin unika känslobaserade metod hjälpt tusentals människor att förbättra relationen med både sig själv och med andra.

"Helt plötsligt blev jag ansvarig för mitt liv!
Jag kunde inte ducka längre!!"

Lena

"Oj, vilka aha-upplevelser jag får i era exempel på medberoenden. Jag och min sambo skrattar gott åt detta."
Mikael

"Nu har jag läst klart, så fantastiskt bra!
Er bok är egentligen en psykologibok på en mycket hög nivå. Alla är inte där, kanske väldigt få. Jag ser innehållet som en stor utmaning för mig. Men även om det kan kännas ouppnåeligt och svårt så känns det hoppingivande och möjligt på samma gång."

Camilla

[Utdrag ur boken]

Inledning

En del menar att relationsproblem beror på att det saknas kärlek, men vi hävdar att det är precis tvärtom. Det är på grund av kärleken, sårbarheten och närheten som problemen och smärtan kommer upp till ytan. Ni kanske tror att det är er relation som gör att ni inte mår bra tillsammans, men det är allt gammalt som ni har med er i bagaget som är problemet. Era präglingar och tidigare upplevelser kommer fram när kärleken lyser upp era mörkaste skrymslen – era skuggsidor. Det är allt detta som många misstar för relationsproblem, när det egentligen är relationsmöjligheter.

När vi skalar bort lager för lager av det som hämmar oss, kommer kärnan och ljuset som bor i hjärtat fram. Då är vi alla strålande vackra, helt unika och magnetiskt attraherande varelser. Det gör att vi både känner kärleken inifrån och drar till oss kärlek utifrån.

Den här boken visar dig steg för steg hur du skapar en hjärtintelligent kärleksrelation, som kommer att ge dig det du alltid har längtat efter men kanske inte trodde var möjligt eller ens visste fanns.

"Vi har reflekterat över vår relation och våra tidigare relationer och vi känner många känslor. Vi har diskuterat medberoende högt och lågt, jätteintressant avsnitt! Vi reflekterar även mycket kring de berättelser som finns i boken. Där är igenkänningen stor i många fall."

Kärlekspar

"En mycket bra bok och den är kontroversiell!
Definitivt en bra efterföljare till Vägra följa John!" 

Tina

 

"Boken är helt FANTASTISK och livsomvälvande. Jag blir berörd, bekräftad och nyfiken att utforska mig själv och min relation. Min man och jag läser boken ihop och det känns SÅ inspirerande. Vi tar den bit för bit för att hinna reflektera och samtala. Det måste inte finnas uppenbara problem för att läsa den här boken. Den visar bl a på hur viktigt det är att båda individerna i en relation utvecklas var för sig för att sedan utveckla relationen tillsammans, på ett sunt, ärligt och kärleksfullt sätt. Både för individer och par är denna bok en ovärderlig gåva.”
Maria

När relationer fungerar kan livet vara ett paradis och när de inte fungerar riskerar livet att bli ett h-e! Relationsproblem är inte kul. 

Men det behöver inte vara så, och vi vill hjälpa dig att skapa fantastiska, djupa och äkta relationer!

Vi lovar att Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lycklig relation är full av information som du ALDRIG TIDIGARE hört talas om och som hjälper dig att skapa helt magiska relationer!

Fler utlåtanden ...

”Jag har endast ett ord till er, WOW!!!!”

"För mig känns det som om ni har suttit som en fluga på väggen och observerat mig och mitt tidigare förhållande. Ni sätter ord på mitt beteende som jag har haft för att fly från mina känslor."

"Många aha-upplevelser, jag är stum av insikter."

”Författarna är fenomenala på att lyfta fram det samspel som äger rum mellan och runt ett kärlekspar."

”Tredje delen var så inspirerande, där ni konkret går in på hur vi kan mötas i relationer. Hur vi kan kommunicera utan att vara anklagande och att våga stå kvar när vi tycker olika, om en konflikt uppstår. Viktiga verktyg för mig som inte har fått lära mig det.”

”Jag behövde verkligen läsa det här för att förstå vem jag är."

 

"Boken gör oss påminda om varför vi människor längtar efter att få uppleva kärleken och samhörigheten när den är som bäst – hur vi kan leva medvetet i glädje, lycka, tillfredställelse, närhet, kärlek och passion.”

"Underbart med insikter och förståelse för mig själv, utan att slå på mig själv och låta egot gå bananas.”

Boken finns överallt där böcker säljs och du hittar den i alla Akademibokhandelns butiker.

KAMPANJ PÅGÅR!

Du kan även beställa flera böcker och få ett ännu bättre pris!
📕📕📕📕📕 🎁

Köp boken direkt från lagret ➢