Human Awareness Platinum

Skapa livet du drömmer om!

Platinum är perfekt för dig som längtar efter att använda dig av hela din potential och alla dina gåvor, och som vill skapa ett liv där du känner dig riktigt levande och fri. 

Vi hjälper dig att sätta en helt ny riktning och ta stegen som förändrar ditt liv för alltid.

top-of-the-world

När du bara nöjer dig med det allra bästa ... Platinum!

Det här är den mest avancerade och djupgående utbildningen i personligt ledarskap som du kan hitta.

Du får del av ett komplett system som ger långsiktiga, bestående resultat och som påverkar ditt liv i grunden och för alltid!  

Med distansutbildningen Personligt ledarskap 90 dagar som innehåller teori, övningar, handledning och kraftfull Human Awareness-coaching, samt live-kursen Fånga LIVET!, är detta program helt oöverträffat.

Läs mer om respektive del via länkarna nedan.

Innehåll

Personligt ledarskap 90 dagar

I distansutbildningen Personligt ledarskap 90 dagar drar vi nytta av alla de komponenter som ingår i Human Awareness koncept. Du har under 90 dagar full uppmärksamhet och guidning av en Human Awareness-coach som steg för steg hjälper dig att integrera Human Awareness viktigaste framgångsfaktorer i ditt dagliga liv, speciellt anpassat till dina personliga målsättningar.

Läs mer här ➢

Fånga LIVET!

När du går 4-dagskursen Fånga LIVET! får du tillgång till din inre drivkraft på ett helt unikt sätt tillsammans med de andra deltagarna i gruppen. Vi använder oss av gruppdynamiken för att skapa situationer som ger djup förståelse för hur dina egna beteenden, behov, känslor och din självbild påverkar dig och andra.

Läs mer här ➢

Intresseanmälan

Vi har alltid personlig kontakt med dem som vill gå våra kurser – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av att förändra ditt liv. Detta är en av anledningarna till att våra utbildningar håller så hög kvalitet och ger så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kommer du till ett frågeformulär som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning. Uppgifterna kommer att hanteras i enlighet med vår integritetspolicy.

Därefter får du möjlighet att boka tid för ett kostnadsfritt, vägledande telefonsamtal, där vi stämmer av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar.

Obs! Vi har mycket stor efterfrågan på våra utbildningar och hanterar endast förfrågningar som kommer via intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan är inte bindande och garanterar inte heller en plats på den utbildning som du är intresserad av.

Övrigt

Till dig som är intresserad av Human Awareness coachutbildning. Att delta i Human Awareness Platinum är obligatoriskt innan du kan anmäla dig till coachutbildningen.