Human Awareness Platinum

Skapa livet du drömmer om!


När du bara nöjer dig med det allra bästa ... Platinum!

Platinum är perfekt för dig som längtar efter att använda dig av hela din potential och alla dina gåvor, och som vill skapa ett liv där du känner dig riktigt levande och fri. 

Oavsett om du vill uppgradera din karriär eller om du siktar på privata förändringar får du hjälp att sätta en helt ny riktning och ta stegen som förändrar ditt liv för alltid.

Det här är den mest avancerade och djupgående utbildningen i personligt ledarskap som du kan hitta. Oavsett vad du har gjort tidigare inom självledarskap och personlig utveckling kommer du att hitta nya, värdefulla pusselbitar och få insikter som du inte kan hitta någon annanstans.

Dessutom, genom Human Awareness metodik kommer även dina tidigare kunskaper att falla på plats och integreras ännu mer. Du får del av ett komplett system som ger långsiktiga, bestående resultat och som påverkar ditt liv i grunden och för alltid!

Du kan sluta leta nu. Utbildningen du söker är precis framför näsan på dig! Jag skulle inte vilja leva en dag till UTAN denna! Det bästa som hänt mig sedan min födelse!
Jag ser nu hur mitt sätt att vara sprider ringar på vattnet. Bland mina patienter, bland mina kollegor. Det som har hänt inom mig är oändligt stort.

Maria Falk, leg. dietist

Du har inte råd att inte gå den här kursen. Den ger så mycket kärlek och glädje och dessutom verktyg för att fortsätta resan/utvecklingen.

Marcus Werngren, Key Account, projektledare

Utbildningen består av ...

Personligt Ledarskap 90 dagar – innehåller teori, övningar, handledning och kraftfull Human Awareness-coaching.

Personligt Ledarskap i Grupp, även kallad Fånga LIVET! – 5-dagars livekurs i Stockholm.

Individuellt anpassad utbildningsplan och behovsstyrd rådgivning under och efter utbildningen.

Kombinationen gör detta program helt oöverträffat.

Läs mer om respektive del nedan.

Innehåll

Personligt Ledarskap 90 dagar

I den här distansutbildningen får du nytta av alla de komponenter som ingår i Human Awareness metodik. Du får full uppmärksamhet och guidning av en certifierad Human Awareness-coach som steg för steg hjälper dig att integrera Human Awareness viktigaste framgångsfaktorer i ditt dagliga liv, speciellt anpassat till dina personliga målsättningar.

Läs mer här ➢

Personligt Ledarskap i Grupp | Fånga LIVET!

I den här 5-dagars live-kursen får du tillgång till din inre drivkraft på ett helt unikt sätt tillsammans med de andra deltagarna i gruppen. Vi använder oss av gruppdynamiken för att skapa situationer som ger djup förståelse för hur dina egna beteenden, behov, känslor och din självbild påverkar dig och andra.

Läs mer här ➢

Ni gör verkligen skillnad i människors liv – ni har gjort stor skillnad i mitt liv. Ni har öppnat mitt hjärta så att all kärlek nu flödar med full kraft. Jag har lärt mig lyssna till mitt hjärta och är nu medveten om hur allt hänger ihop och hur jag funkar.

Vilket år detta har varit och vilken resa jag har gjort! Nu när jag ser tillbaks inser jag vilka gigantiska steg jag tagit. Jag har tidigare levt som i en dimma men nu är allt kristallklart. Nu börjar livet och den nya världen!

Kenneth Ledin, vd och projektledare

Det bästa jag varit med om i mitt liv! Jag har varit på flera av Tony Robbins kurser, även på Fiji, och har lärt mig mycket. Men jag har inte känt mig hel som jag gör nu. Det här är så annorlunda, så hjärtfyllt. Jag har fått en helt ny livskvalitet och känner mig så mycket mer levande och kraftfull!

Pia Frida Boäng, leg. tandläkare

Intresseanmälan

Vi har alltid personlig kontakt med dem som vill gå våra utbildningar – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av att förändra ditt liv. Detta är en av anledningarna till att våra utbildningar håller så hög kvalitet och ger så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kommer du till ett frågeformulär som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning. Uppgifterna kommer att hanteras i enlighet med vår integritetspolicy.

Därefter får du möjlighet att boka tid för ett kostnadsfritt, vägledande telefonsamtal, där vi stämmer av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar.

Obs! Vi har mycket stor efterfrågan på våra utbildningar och hanterar endast förfrågningar som kommer via intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan är inte bindande.

Övrigt

Platinum är det första steget i Human Awareness coachutbildning