När året har gått

end-of-year-edited

Tänk dig 12 månader framåt, i slutet av det här året. Du firar året som gått tillsammans med nära och kära – dina bästa vänner. Ni går laget runt och pratar om vad ni uppskattade mest med året som gått. När det är din tur berättar du hur det här året till slut blev DITT ÅR.

Du delar din tacksamhet för alla välsignelser, framsteg, förbättrade relationer och nya möjligheter som du fått. Du berättar även om DITT BÄSTA BESLUT som du gjorde under året – alla månaderna inräknade sedan januari. BESLUTET att göra en en riktig djupdykning i självmedvetenhet och personlig utveckling.

Tänk dig det här året som ...

  • Året då du lärde dig att förstå dina egna tankar och känslor, och blev mer säker på dig själv och vad du vill och behöver.
  • Året som du fick förmågan att få saker gjorda – du lärde dig att bli verkligt fokuserad och disciplinerad.
  • Året när du fick tillgång till avancerade principer för att leda dig själv – du utvecklade en gynnsam, hälsosam och glädjerik ny livsstil.
  • Året som du övervann självtvivel – du fick coaching och genomförde saker du drömt om.
  • Året som du äntligen överbryggade gapet mellan nuläget och det du verkligen längtade efter – du lyckades med genombrottet som du både behövde och förtjänade.
  • Året då du blev mer levande, mer uppkopplad, mer uppfylld av förväntan, entusiasm och livsglädje.
  • Året som du investerade i DIG SÄLV så att du verkligen skulle kunna finnas där även för andra, med större närvaro, högre kvalitet och äkta kärlek.
  • Året då du verkligen lyckades Fånga LIVET!

Du berättar ödmjukt om ditt anmärkningsvärda år av personligt ledarskap. Du känner dig stolt över hur långt du kommit och är i trygg förvissning om att du ändå bara har börjat din spännande resa till resten av ditt liv, som nu har fått en helt ny mening. Du är så tacksam för att du ägnade det här året åt lärande och personlig utveckling, och du är överväldigad av alla insikter, framsteg och förbättrade relationer. 

Det är den här bilden som vi vill att du ska föreställa dig!

Du kommer att avsluta det här året, det är helt säkert. Frågan är bara var du är och hur du har det. Hur mycket har du lärt dig? Vad är annorlunda mot hur det är i dag? Vilka motstånd har du brutit igenom? Vilka drömmar har du förverkligat? … eller åtminstone påbörjat att förverkliga. Hur långt har du kommit på din väg framåt?

Vi vet att svaren på de här frågorna helt och hållet beror på hur djupt du engagerar dig i din personliga utveckling. Så låt oss göra detta år, 2020, till året då du får uppleva den bästa versionen av dig själv! Om 12 månader är den här investeringen något som du kommer att vara stolt över och nöjd med för resten av ditt liv! 

Vi har skapat vårt drömliv.

Vill du också göra det?

Vi hjälper dig!!

Intresset för Human Awareness kurser och utbildningar är större än någonsin, och det är inte konstigt. De flesta lever på ett sätt som bara har råkat bli, och längtar egentligen efter något annat, men saknar det som behövs för att ta sig dit.

Fånga LIVET! är kursen som både berör och skakar om. Vår mycket populära 4-dagarskurs är ett unikt tillfälle att en gång för alla släppa det som inte längre gagnar dig och börja leva livet FULLT UT! Vårens tillfällen fylls på för fullt just nu och det finns endast ett fåtal platser – mars-kursen är redan fullbokad.

Personligt ledarskap 90 dagar är utbildningen som förändrar ditt liv i grunden. Du får allt du behöver för att kunna förverkliga det du drömmer om. Flexibel start, platser i mån av lediga coacher.

Certifierad Human Awareness-coach Den här utbildningen riktar sig till dig som redan arbetar med att hjälpa människor att utvecklas och växa, eller har detta som största önskan och mål i livet. Nästa tillfälle är hösten 2023 och platserna börjar redan fyllas på.

Anmäl dig redan i dag!

Fånga LIVET! ➢
Personligt ledarskap 90 dagar ➢
Certifierad Human Awareness-coach ➢