carl-jump.jpg

Fånga LIVET!

Personligt ledarskap 4 dagar

Vår mycket populära 4-dagarskurs är ett unikt tillfälle att släppa det som inte längre gagnar dig och börja leva FULLT UT.

Ditt liv kommer att förändras för alltid!

Meningen med livet är att du ska må riktigt bra och leva så som du verkligen vill

Detta är en djupgående kurs som du kan gå individuellt eller tillsammans med andra som du vill skapa djupare och mer inspirerande och äkta relationer med (passar utmärkt för par). Vi lovar att ditt liv och dina relationer kommer att förändras för alltid!

Fånga LIVET! är hjärtat i vår verksamhet.

Att utvecklas som människa är helt nödvändigt för att leva ett rikt liv. Det innebär att du mer och mer blir den du egentligen är, och då ser du både dig själv och omvärlden i ett helt nytt ljus. Du får möjlighet att välja annorlunda och gå från ord till handling, och den här kursen ger dig en rivstart!

Fånga LIVET! är holistisk och inkluderar både kropp och själ, med “detox” från det som håller dig tillbaka. Du kommer att vara med om upplevelser som du inte kan hitta någon annanstans!

Den här kursen kan byggas på med utbildningen Personligt ledarskap 90 dagar

Känner du igen dig?

 • Känns det som att du inte har tid att leva och att livet springer ifrån dig?
 • Känner du inom dig att det finns så mycket mer att uppleva, som du längtar efter, men inte har tillgång till, så som kärleken till dina barn, din partner och inte minst till dig själv och livet? Allt detta som vi så lätt tar för givet, men som egentligen är det viktigaste av allt.
 • Är du trött på att spela roller i stället för att kunna vara dig själv?
 • Längtar du efter djupa, äkta, sunda och okomplicerade relationer som ger dig kraft och inspiration i stället för tvärtom?
 • Är du redo och modig nog för att titta närmare på hur dina beteenden och din självbild påverkar dig själv och andra?

Kursens utformning

Tillsammans med de andra i gruppen frigör du kraften i DIG SJÄLV. Detta uppnås genom att vi medvetet använder gruppdynamiken i kombination med det unika hos varje individ. På så sätt öppnar sig ett helt nytt spektrum av möjligheter, vilket gör att du steg för steg kan ta dig dit du vill i ditt liv.

Under kursen gäller cyberdetox, det vill säga inga mobiltelefoner, plattor eller datorer. Många är ständigt uppkopplade och i princip aldrig ”avkopplade” och närvarande, varken med sig själv eller andra och när du släpper dessa distraktioner och går fullt in i kursen får du successivt igång ditt energiflöde och din livsenergi.

Känslan är obeskrivlig och många har glömt, eller aldrig tidigare upplevt, hur det är att vara fullt närvarande – det får du uppleva hos oss!

Vi utgår alltid från att människor har en inneboende kraft och kunskap om hur de kan nå sin fulla potential. Detta gäller alla områden, såväl hälsa, relationer, jobb som något annat. Oavsett var du befinner dig i livet kan du skapa ännu mer av det du vill ha!

Jag är så påfylld av kärlek och energi. Allt var så genomtänkt, autentiskt och äkta. Den här kursen är inte lik något annat jag upplevt, inte i närheten. Kursen har gett mig så mycket på flera plan. Dels i min egen utveckling som människa, min personliga utveckling och dels min förståelse för andra och deras resa. Den har gett mig insikter och många aha-upplevelser. Tack!

MARIKA BLEYMANN

Sippor, händer

Hur förändras ditt liv?

 • Du får ökad energi och vitalitet och känner dig otroligt levande.
 • Du hittar ett nytt sätt att förhålla dig till rädslor och försvar, som hjälper dig att kliva framåt i livet dit du vill, i stället för att stanna kvar i det som inte längre gagnar dig.
 • Du ”landar i dig själv”, hittar lugn och närvaro, och din stressnivå minskar radikalt.
 • Du stärker din kropp med god, hälsosam och ekologisk mat.
 • Du ökar kontakten med både dina egna och andras känslor, vilket gör att dina relationer blir djupare, mer äkta och givande. Det här är en ny dimension som du får ta del av och uppleva under kursen.
 • Du stannar upp, ser över dina mönster och ändrar riktning i ditt liv.
 • Du utvecklar din intuitiva förmåga och får konkret upplevelse av vad synkronicitet och gruppintelligens är.
 • Du lär dig att kommunicera rakt och tydligt från hjärtat.
 • Du får förståelse för hur dina präglingar har påverkat ditt liv och kan därigenom lösa upp blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv så som du vill.
 • Du lär känna dig själv – din essens – vilket ger en inre trygghet som hjälper dig att stå stark i dig själv, med tydliga gränser och i kontakt med dina behov, även när det stormar omkring dig.
 • Du får en stark upplevelse av på vilket enastående sätt människor kan samverka när alla drar åt samma håll – oöverträffad gruppkänsla och gruppdynamik – och vi visar hur det går till att skapa detta.
 • Du ökar din hjärtintelligens (HQ).
 • När du tar personligt ansvar får du makt över ditt liv!

Vi vill tacka er, Anneli och Carl, för en helt magisk kurs! Er styrka, proffsighet, ödmjukhet, samstämmighet, mjukt inkännande, kärleksfulla, humoristiska, glada, kreativa, kunskapsgivande, omtänksamma och trygga varande gör att … allt blir magiskt! Tack även till alla er i gruppen som gjorde att vi tillsammans skapade ett tryggt fält att vistas i. Det är otroligt hur mycket positivt som kan hända och som fortsätter att hända efter Fånga LIVET!  Vi är så tacksamma!

LENA OCH STAFFAN SUNDQVIST

En fantastisk och djuplodande kurs. Jag känner att jag har hittat mig själv igen och kan vara den jag är! Kursen har gjort mig modigare och tryggare i mig själv! Mycket bra upplägg med varierat innehåll för att hela tiden gå framåt. Tack!

CARL LIDBERG

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill må riktigt bra och utvecklas genom ökad självkännedom och förståelse för hur du samverkar med andra människor.

Är du rätt person för den här kursen?

Våra deltagare är medvetna människor som aktivt vill påverka sitt liv och är redo att ta nästa steg. De som söker sig till oss stämmer in på nedanstående:

 • Du har god reflektiv förmåga, dvs att du kan se dig själv ur ett större perspektiv och du förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv och ditt växande som människa.
 • Du är beslutsam och villig att gå utanför din komfortzon, även om det ibland kan vara obekvämt.
 • Du är villig att vara ärlig mot dig själv, redo att släppa taget om gamla mönster och blockeringar, och lämna de gamla hjulspåren för att styra in på en ny väg som är så mycket mer glädjefylld och inspirerande.
 • Du är beredd att investera i dig själv – tid, energi, fokus och pengar.
 • Du är nyfiken och öppen för att lyssna på och ta till dig ny kunskap, som kanske inte stämmer med det du fått lära dig tidigare – dvs lära nytt och lära om!
 • Du är coachbar och öppen för feedback.
 • Du fungerar bra tillsammans med andra människor och är lösningsfokuserad.
 • Du är så motiverad och redo att ta dig förbi det som hindrar dig – och hitta lösningar på dina utmaningar – att du har bestämt dig för att du vill ha en förändring NU!
 • Du ser fram emot att gå in i en helt ny fas av ditt liv!

Är den här kursen rätt för dig och är du rätt person för den här kursen? Det tar vi reda på tillsammans! Vi har alltid ett personlig samtal med de som är intresserade, för att garantera högsta kvalitet och bästa resultat för de som deltar.

wow-Ar-du-ratt-person-for-den-har-utbildningen-edited.jpg

Förkunskaper och krav

Du ska ha tidigare erfarenhet av personlig utveckling, eftersom den här kursen till stor del är upplevelsebaserad och mycket djupgående.

Alternativt ska du ha läst vår bok Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka, och tagit till dig budskapet.

Du får vara med om upplevelser som kräver god förmåga till självreflektion, vilket är en viktig förutsättning för att du ska kunna bidra till gruppdynamiken och din egen utveckling.

Minimiålder är 18 år.

Du har inte råd att inte gå den här kursen. Den ger så mycket kärlek och glädje och dessutom verktyg för att fortsätta resan/utvecklingen hemma.

MARCUS WERNGREN

Fantastiska innehållsrika dagar! Utvecklande och inspirerande! Älskar konceptet! 4 dagar helt klart värda vad som helst. Härligt att helt och fullt få utrymme och tillfälle att öppna sitt hjärta och kunna gå vidare i livet med kärlek! UNDERBART!

Härligt med kosten och att den är så genomtänkt. Bra komplement till det övriga.

ESTELLE EKSTRÖM

Plats

Efterfrågan på våra kurser och utbildningar är större än någonsin, och för att öka tillgängligheten för deltagarna som kommer från hela Sverige, finns kurserna nu i Stockholm.

Med stor omsorg har vi valt Fredriksborg Hotell på norra Värmdö i Stockholms skärgård.

Du får uppleva en fantastisk miljö med vacker natur och lugnt och avskilt läge på en höjd alldeles intill vattnet. Platsen öppnar upp för nya perspektiv, stort välbefinnande, glädjerik kreativitet och flödande inspiration.

Kosten är av högsta kvalitet och består av kulinarisk, ekologisk och 100 % växtbaserad mat, utan socker, mjöl/gluten eller tillsatser.

Lokaler och omgivningar är exklusiva för gruppen, vilket är en stor fördel för att skapa lugn och optimala förutsättningar för deltagarna.

Kursen är unik i sitt slag. Den värme och omtanke som Anneli och Carl har förmågan att skapa är helt unik. Vill du vara med min en magisk resa och få uppleva sann tro, hopp och kärlek så är det här helt rätt kurs. Fantastiskt upplägg och metod för att få alla att öppna sina hjärtan. Jag är överväldigad. All värme till er, ni är fantastiska!

 JOHAN RÖSLER

Datum

Hösten 2020

17–20 september – Fullbokad
15–18 oktober – Fullbokad 

Våren 2021

11–14 mars
15–18 april
6–9 maj


Start- och sluttider

Kursen startar torsdag kl. 16.30 med incheckning från kl. 15.00 (senast kl. 16.00) och slutar söndag kl. 15.45.

Det är mycket viktigt att du kan delta under hela kursen, både för din egen skull och på grund av gruppenergin.

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg är Certifierade Heart IQ-coacher och gruppledare, och författare till succéboken Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka. 

 

anneli-carl-2-3000x2000.jpg

Intresseanmälan

Vi har alltid en personlig kontakt med de som vill gå våra kurser – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av att förändra ditt liv. Vi är mycket måna om gruppsammansättningen, vilket är en av anledningarna till att våra kurser håller så hög kvalitet och ger så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kommer du till ett frågeformulär som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning. Uppgifterna kommer att användas i enlighet med vår integritetspolicy.

Därefter får du möjlighet att boka tid för ett kostnadsfritt, vägledande telefonsamtal, där vi stämmer av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar. Då kommer vi också tillsammans fram till om kursen kommer att tillföra det du förväntar dig.

Kurserna blir snabbt fyllda, varför vi rekommenderar en tidig anmälan.

Obs! Vi har mycket stor efterfrågan och hanterar endast förfrågningar som kommer via intresseanmälan nedan. Intresseanmälan är inte bindande och garanterar inte heller en plats på den kurs som du är intresserad av.

Att vakna utsövd, lycklig och känna att nu börjar resten av mitt nya levande liv, det är så sköööööööööööööönt. Jag kan bara tacka den osynliga kraft som visade på boken Vägra följa John som ledde vidare till en magisk kurs med Human Awareness. Mina nya kära vänner, med Anneli o Carl i spetsen, har visat på kraften i människor som tror och älskar. Mina nyvunna insikter och erfarenheter lockar till inre krafttag som jag inte tidigare trott vara möjligt. Jag upplever ett fantastiskt gränslöst tillstånd som jag vill fortsätta befinna mig i. Det är inte nödvändigt att förstå, det räcker så gott med att känna det som känns med kärlekens hjälp. Tack för mitt nya liv, älskade vänner!

CHRISTER PHILIPSSON