Human Awareness-coach

Lär dig vår metod, och bli en framgångsrik diplomerad coach

Den här utbildningen riktar sig till dig som redan arbetar med att hjälpa människor att utvecklas och växa, eller som har detta som största önskan och mål i livet.

stepping-stones-ext

Du har redan gått Personligt ledarskap Platinum och vet hur oerhört kraftfull Human Awareness metodik är ...

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta med avancerad coaching.

Du kan även använda kunskaperna för att utveckla ditt coachande ledarskap, så du måste inte ha ambitionen att arbeta som coach.

Utbildningen är djupgående och transformerande och ger dig rätt att titulera dig diplomerad Human Awareness-coach, och du har även möjlighet att bli certifierad.

Beskrivning

Coachutbildningen löper under totalt 11 månader. En stor del av teorin (Human Awareness metodik) lär du dig genom utbildningen Personligt ledarskap Platinum, där du arbetar med din egen personliga utveckling. Du ska vara godkänd i samtliga moment innan du startar Human Awareness coachutbildning.

Utbildningen till diplomerad coach består av följande delar:

  • Utbildningen Personligt ledarskap Platinum (3 månader).
  • Intensivutbildning i Human Awareness-coaching – teori och praktik, egen utveckling samt övningsklienter (5 månader).
  • Fortsatt utveckling av dina färdigheter genom coaching av egna klienter samt egen utveckling (3 månader).
  • Diplomering 

Du får all teoretisk och praktisk kunskap du behöver och lär dig att använda verktygen som gör att dina klienter når fantastiska resultat. 

   

Human Awareness-coach

Vi lär dig alla delar som ingår i Human Awareness-coaching, som är en kombination av Heart IQ-metoden och traditionell coaching, och vi följer ICF:s riktlinjer. Den här kombinationen är helt unik och ger oerhört kraftfulla och bestående resultat – vi tvekar inte att benämna den som den mest avancerade coachingmetoden som finns.

Du får del av vår beprövade coachingstruktur, med teori och övningar, som hjälper dig att bygga en stabil och säker grund där trygghet, öppenhet och ärlighet är basen. Du får lära dig att coacha både enskilda klienter och par.

Teoretiska kunskaper

Från teoridelen som ingår i Personligt Ledarskap Platinum har du goda baskunskaper om hjärtintelligens. I coachutbildningen fördjupar du dig ytterligare och lär dig att tillämpa detta praktiskt.

Praktiska kunskaper

Undervisningen sker i en liten grupp som vi arbetar tätt tillsammans med. Här lär du dig Human Awareness-coachingens grunder och tillämpar dessa praktiskt med direkt handledning av oss.

Du tilldelas olika studiepartner som och tillsammans tränar ni er på teorin och de praktiska momenten.

I utbildningen ingår att du har övningsklienter för att tillämpa dina kunskaper och få erfarenhet.

Bygg en framgångsrik verksamhet

Oavsett hur kompetent du är och hur goda resultat dina klienter uppnår, behöver du även ha förmåga att bygga en verksamhet som ger dig god lönsamhet. Därför ingår viktiga moment inom marknadsföring och försäljning.

En avgörande (och ofta förbisedd) komponent för att lyckas är att du lär dig att värdesätta dig själv och det du erbjuder dina klienter. Genom den här utbildningen kommer du att växa mycket både på det personliga planet och i din roll som utövare och företagare.

Omfattning

Utbildningen är intensiv, men fullt möjlig att genomföra vid sidan om din vanliga sysselsättning om du är fokuserad och målinriktad.

Förkunskaper och krav

Personligt Ledarskap Platinum (Personligt ledarskap 90 dagar och Fånga LIVET!)

Det är viktigt att du har ett brinnande intresse av personlig utveckling och att du vill vara med och förändra världen till en plats som genomsyras av medmänsklighet, kärlek och hållbarhet på alla plan.

Diplomering

För att bli diplomerad gäller följande:

  • Du ska vara godkänd i utbildningen Personligt ledarskap Platinum.
  • Du ska vara godkänd i samtliga moment i coachutbildningen, såväl de teoretiska som praktiska.
  • Du ska ha haft övningsklienter samt egna klienter och vara godkänd i dina coachingfärdigheter, enligt kraven för utbildningen.
  • Du ska ha deltagit vid minst 2 tillfällen i kursen Fånga LIVET!.

Övrigt

Detaljerad information ges i samband med din ansökan.

Kursdatum 

Tbd.

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg, certifierade Heart IQ-coacher och gruppledare på högsta nivån, och författare till boken Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka.

Utlåtanden om coachutbildningen

Jag har utbildat mig till Human Awareness-coach och gruppledare, och älskar mitt jobb! Det berör mig verkligen på djupet i mitt hjärta att vara del av de steg framåt som mina klienter tar när de börjar följa sitt hjärta. Det är så starkt och fantastiskt att se hur de börja lysa av inre glädje och få en massa insikter och börja leva fullt ut! Tack Anneli och Carl för en såååå värdefull utbildning!

Gunilla Henriksson

Jag har under ett antal år haft en dröm om att själv jobba som coach, och under mina coaching-sessioner i utbildningen Personligt ledarskap 90 dagar, väcktes den här längtan ytterligare. Jag kände, att det här är bra, det fungerar verkligen på riktigt. Så här vill jag också jobba. Jag följde min känsla och gick Human Awareness coachutbildning. Det var en gedigen utbildning som gav mig alla kunskaper och verktyg jag behövde för att själv börja jobba som coach. Idag driver jag mitt eget företag där jag coachar människor över hela Sverige, och jag älskar det! Mycket tack vare Human Awareness mår jag idag bättre än någonsin, och jag lever min dröm. Ta steget du också, mot att förverkliga just din dröm!

Peter Berggren

Jag tycker det är så spännande och lärorikt att coacha och jag förundras om och om igen hur bra den här metoden är. Jag har provat och utövat många metoder i mitt liv men den här är slår allt annat. Det är fantastiskt att vara delaktig i klienternas processer och framsteg och samtidigt utvecklas själv. Human Awareness har en fantastisk metod som leder till magiska resultat!

Carina Hedenberg

Det här är den bästa utbildningen jag gått. Förutom att jag har fått ett nytt yrke, har den gett mig så mycket på det personliga planet. Annelis och Carls handledning har varit fantastisk, så ärlig och äkta, och de har gett allt för att vi ska bli riktigt bra coacher. Oavsett om du väljer att arbeta som Human Awareness-coach eller inte, så har du stor nytta av den här utbildningen. Jag använder mig av färdigheterna i mitt andra jobb också, framför allt genom att kommunicera med mina klienter på ett hjärtintelligent sätt genom att vara ärlig och äkta och våga ge rak feedback. Jag har dessutom fått många nära äkta vänner bland de andra coacherna, tack vare att vi arbetat så tätt med varandra under utbildningen.

Eva-Lena Österström

Har du rätt förkunskaper?

Du som har gått Personligt ledarskap Platinum är kvalificerad att ansöka till coachutbildningen.

Mejla till oss om du har frågor eller om du vill boka ett förutsättningslöst samtal för att ta nästa steg och anmäla dig till utbildningen.

Om du inte har förkunskaperna

Personligt ledarskap Platinum (Personligt ledarskap 90 dagar och Fånga LIVET!) är obligatorisk innan du kan utbilda dig till Human Awareness-coach. Om du inte har gått den här utbildningen behöver du göra det först. Detta är det första steget som resten av utbildningen bygger vidare på.

Personligt ledarskap Platinum

Våra coacher

Här hittar du våra utbildade coacher från tidigare år.

Human Awareness-coacher ➢