Human Awareness-coach

Lär dig vår metod, och bli en framgångsrik diplomerad coach

Den här utbildningen riktar sig till dig som redan arbetar med att hjälpa människor att utvecklas och växa, eller som har detta som största önskan och mål i livet.

stepping-stones-ext

Du har troligen gått någon eller flera av våra kurser och vet hur oerhört kraftfullt vårt arbetssätt är ...

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta med avancerad coaching.

Du kan även använda kunskaperna för att utveckla ditt coachande ledarskap, så du måste inte ha ambitionen att arbeta heltid som coach.

Utbildningen är djupgående och transformerande och ger dig rätt att titulera dig diplomerad Human Awareness-coach.

Beskrivning

Den här utbildningen löper under totalt 9 månader. En stor del av teorin (Human Awareness metodik) lär du dig genom utbildningen Personligt ledarskap 90 dagar, där du arbetar med din egen personliga utveckling. Du ska vara godkänd i samtliga moment innan du startar Human Awareness coachutbildning.

Utbildningen till diplomerad coach består av följande delar:

  • Personligt ledarskap 90 dagar (3 månader).
  • Intensivutbildning i Human Awareness-coaching – teori och praktik, egen utveckling samt övningsklienter (4 månader).
  • Fortsatt utveckling av dina färdigheter genom coaching av egna klienter samt egen utveckling (3 månader).
  • Diplomering 

Du får all teoretisk och praktisk kunskap du behöver och lär dig att använda verktygen som gör att dina klienter når fantastiska resultat. 

   

Human Awareness-coach

Vi lär dig alla delar som ingår i Human Awareness-coaching, som är en kombination av Heart IQ-mettoden och traditionell coaching, och vi följer ICF:s riktlinjer. Den här kombinationen är helt unik och ger oerhört kraftfulla och bestående resultat – vi tvekar inte att benämna den som den mest avancerade coachingen som finns.

Du får del av vår beprövade coachingstruktur, med teori och övningar, som hjälper dig att bygga en stabil och säker grund där trygghet, öppenhet och ärlighet är basen. Du får lära dig att coacha både enskilda klienter och par.

Teoretiska kunskaper

Från teoridelen som ingår i Personligt Ledarskap 90 dagar har du goda baskunskaper om hjärtintelligens. I coachutbildningen fördjupar du dig ytterligare och lär dig att tillämpa detta praktiskt.

Praktiska kunskaper

Undervisningen sker i en liten grupp som vi arbetar tätt tillsammans med. Här lär du dig Human Awareness-coachingens grunder och tillämpar dessa praktiskt med direkt handledning av oss.

Du tilldelas även en studiepartner. Tillsammans tränar ni er på teorin och de praktiska momenten.

I utbildningen ingår att du har övningsklienter för att tillämpa dina kunskaper och få erfarenhet.

Bygg en framgångsrik verksamhet

Oavsett hur kompetent du är och hur goda resultat dina klienter uppnår, behöver du även ha förmåga att bygga en verksamhet som ger dig god lönsamhet. Därför ingår viktiga moment inom marknadsföring och försäljning. En avgörande (och ofta förbisedd) komponent för att lyckas är att du lär dig att värdesätta dig själv och det du erbjuder dina klienter. Genom den här utbildningen kommer du att växa mycket både på det personliga planet och i din roll som utövare och företagare.

Omfattning

Utbildningen är intensiv, men fullt möjlig att genomföra vid sidan om din vanliga sysselsättning om du är fokuserad och målinriktad.

Förkunskaper och krav

Personligt ledarskap 90 dagar.

Det är viktigt att du har ett brinnande intresse av personlig utveckling och att du vill vara med och förändra världen till en plats som genomsyras av medmänsklighet, kärlek och hållbarhet på alla plan.

Diplomering

För att bli diplomerad gäller följande:

  • Du ska vara godkänd i utbildningen Personligt ledarskap 90 dagar.
  • Du ska vara godkänd i samtliga moment i coachutbildningen, såväl de teoretiska som praktiska.
  • Du ska ha haft övningsklienter samt egna klienter och vara godkänd i dina coachingfärdigheter, enligt kraven för utbildningen.
  • Du ska ha deltagit vid minst 2 tillfällen i kursen Fånga LIVET!, dvs du behöver delta vid ytterligare minst ett tillfälle utöver det som ingår i utbildningen Personligt ledarskap 90 dagar.

Övrigt

Detaljerad information ges i samband med din ansökan.

Kursdatum 

Nästa kurs startar i oktober 2020 och det finns endast någon enstaka plats kvar.

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg, certifierade Heart IQ-coacher och gruppledare på högsta nivån, och författare till boken Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka.

Utlåtanden om coachutbildningen

Jag har utbildat mig till Human Awareness-coach och gruppledare, och älskar mitt jobb! Det berör mig verkligen på djupet i mitt hjärta att vara del av de steg framåt som mina klienter tar när de börjar följa sitt hjärta. Det är så starkt och fantastiskt att se hur de börja lysa av inre glädje och få en massa insikter och börja leva fullt ut! Tack Anneli och Carl för en såååå värdefull utbildning!

Gunilla Henriksson

Det här är den bästa utbildningen jag gått. Förutom att jag har fått ett nytt yrke, har den gett mig så mycket på det personliga planet. Annelis och Carls handledning har varit fantastisk, så ärlig och äkta, och de har gett allt för att vi ska bli riktigt bra coacher. Oavsett om du väljer att arbeta som Human Awareness-coach eller inte, så har du stor nytta av den här utbildningen. Jag använder mig av färdigheterna i mitt andra jobb också, framför allt genom att kommunicera med mina klienter på ett hjärtintelligent sätt genom att vara ärlig och äkta och våga ge rak feedback. Jag har dessutom fått många nära äkta vänner bland de andra coacherna, tack vare att vi arbetat så tätt med varandra under utbildningen.

Eva-Lena Österström

Intresseanmälan

Om du redan har gått Personligt ledarskap 90 dagar

Du som har gått Personligt ledarskap 90 dagar är kvalificerad till coachutbildningen och ansöker via nedanstående formulär (ej bindande).

Klicka på knappen och fyll i dina uppgifter så kommer du till ett frågeformulär. Du får även boka ett telefonmöte med oss när frågorna är besvarade.

Uppgifterna kommer att användas i enlighet med vår integritetspolicy

Om du inte har gått Personligt ledarskap 90 dagar

Personligt ledarskap 90 dagar är obligatorisk förkunskap för att du ska kunna utbilda dig till coach. Om du inte har gått den utbildningen, behöver du göra det först.

Våra coacher

Här hittar du våra utbildade coacher från tidigare år.

Human Awareness-coacher