Personligt ledarskap Platinum

Skapa livet du drömmer om!

Det här är en livsförändrande utbildning för dig som vill ha känslomässig frihet, djupa, äkta relationer, hög livsenergi och god hälsa.

Vi hjälper dig att frigöra din inre drivkraft så att du kan leva det passionerade, fantastiska liv du är värd!

top-of-the-world

Vår Platinum-utbildning kommer att förändra ditt liv för alltid!

Den här utbildningen riktar sig till dig som har ett brinnande intresse av att växa som människa och som förstår att det är din inre utveckling som skapar verkliga resultat i ditt yttre liv.

Du kommer att vara med om upplevelser som på ett bestående sätt påverkar ditt liv i grunden och få ökad förståelse för dig själv, vilka dina drivkrafter är, och vad du mår bra av och inte.

Du blir medveten om vad som håller dig tillbaka – dina motstånd och försvar – och vad du behöver för att skapa mer tillfredsställelse och glädje i ditt liv. Relationer, kommunikation och gruppdynamik är viktiga delar som du får del av genom kursen Fånga LIVET!

Hela utbildningen är baserad på djupgående personlig utveckling och det kräver att du är villig att gå utanför komfortzonen och ta personligt ansvar. Med andra ord är det här inte för alla. Känn efter … och lyssna på vad ditt hjärta säger.

Du vet att Platinum är perfekt för dig ifall du längtar efter att använda dig av hela din potential och alla dina gåvor, och om du är en person som vill skapa ett liv där du känner dig riktigt levande och fri. 

För vi lovar att även om resten av världen inte är i harmoni ännu, så är det fullt möjligt för DIG att skapa detta i DITT liv redan nu!

Personligt ledarskap Platinum är upplagd för att kunna kombineras med arbete och andra aktiviteter. Den sker till största delen på distans, förutom 4-dagarskursen Fånga LIVET! som går i Stockholm. Detaljerat innehåll finns längre ner på sidan. Läs hela kursbeskrivningen och följ instruktionerna så får du all information du behöver.

Utbildningen finns även på distans (utan Fånga LIVET!) och den heter då Personligt ledarskap 90 dagar. 

Det bästa jag varit med om i mitt liv! Jag har varit på flera av Tony Robbins kurser, även på Fiji, och har lärt mig mycket. Men jag har inte känt mig hel som jag gör nu. Det här är så annorlunda, så hjärtfyllt. Jag har fått en helt ny livskvalitet och känner mig så mycket mer levande och kraftfull!

PIA FRIDA BOÄNG

Ni gör verkligen skillnad i människors liv – ni har gjort stor skillnad i mitt liv. Ni har öppnat mitt hjärta så att all kärlek nu flödar med full kraft. Jag har lärt mig lyssna till mitt hjärta och är nu medveten om hur allt hänger ihop och hur jag funkar.
Vilket år detta har varit och vilken jävla resa jag har gjort! Nu när jag ser tillbaks på 2020 så inser jag vilka gigantiska steg jag tagit. Jag har tidigare levt som i en dimma men nu är allt kristallklart. Nu börjar livet och den nya världen!

KENNETH LEDIN 

Låter något av detta bekant?

 • Skjuter du upp det som är livsviktigt för dig? Förändringar som du vet är helt nödvändiga, men som du tänker att du kan ta i morgon i stället, eller nästa vecka eller nästa månad … och så går åren.
 • Är du högpresterande – på jobbet, hemma, eller båda delarna – och stressar för att hinna med?
 • Känns det som att du inte har tid att leva och att livet springer ifrån dig?
 • Biter du ihop och kör på utan att känna efter hur du egentligen mår?
 • Har du en krävande, inre kritiker, som skapar negativa tankar och tvivel på dig själv?
 • Längtar du efter bättre självförtroende och självkänsla?
 • Känner du inom dig att det finns så mycket mer att uppleva, som du längtar efter, men inte har tillgång till, så som kärleken till dina barn, din partner och inte minst till dig själv och livet? – Allt detta som vi så lätt tar för givet, men som egentligen är det viktigaste av allt.
 • Är livet inte riktigt som du hade tänkt dig?
 • Är du trött på att spela roller i stället för att kunna vara dig själv?
 • Längtar du efter djupa, äkta, sunda och okomplicerade relationer som ger dig kraft och inspiration i stället för tvärtom?
 • Har du redan arbetat i åratal med dig själv, men upplever att samma utmaningar och problem fortsätter att komma tillbaka, gång på gång?
 • Är du i riskzonen för att bli utbränd eller är du redan utbränd?
 • Vill du lära dig mer om gruppdynamik och gruppintelligens? – Unika kunskaper som du inte hittar någon annanstans i Sverige.
 • Vill du ha mer tid och energi för att kunna vara helt närvarande med de du älskar?
 • Är du redo och modig nog för att titta närmare på hur dina beteenden och din självbild påverkar dig själv och andra?
 • Vill du utvecklas och växa som människa genom att få verktygen som hjälper dig att navigera förbi dina motstånd och försvar, så att du kan förändra ditt liv på riktigt?
 • Är du medveten om att när du har balans i ditt liv så kommer det alla tillgodo, både dig själv och din familj? Och det påverkar så klart även din sysselsättning positivt.

Om du känner igen dig i någon eller flera av punkterna ovan – läs vidare!

Jag har redan läst allt, skrolla ner till intresseanmälan ➢


Varför finns den här utbildningen?

Det är fullt möjligt för dig att forma livet så som du vill ha det, men sanningen är att detta inte händer av sig själv. Det är få människor som är ”framgångsrika” både på jobbet och privat – dvs lever sitt liv i balans. Vi har själva upplevt detta dilemma, och med hjälp av de verktyg som vi använder i utbildningen har vi förändrat våra liv på alla plan. Därför är vi passionerat entusiastiska över att hjälpa andra att göra detsamma.

I Platinum drar vi nytta av alla de komponenter som ingår i Human Awareness koncept. Du har under 90 dagar full uppmärksamhet och guidning av en personlig coach som steg för steg hjälper dig att integrera Human Awareness viktigaste framgångsfaktorer i ditt dagliga liv, speciellt anpassat till dina personliga målsättningar.

Under flerdagskursen Fånga LIVET! får du tillgång till din inre drivkraft på ett helt unikt sätt tillsammans med de andra deltagarna i gruppen. Vi använder oss av gruppdynamiken för att skapa situationer som ger djup förståelse för hur dina egna beteenden, behov, känslor och din självbild påverkar dig och andra.

Under utbildningen kommer du att få del av ett komplett system som ger långsiktiga, bestående resultat och påverkar ditt liv i grunden och för alltid!

Tack Human Awareness för att jag fick chansen att vara med på den här utbildningen! Mitt mål var att komma närmare mig själv och bli tydligare i mina relationer och det har varit en fantastisk resa. Jag har kunnat ta itu med beteenden som inte gagnat mig, men som jag helt enkelt varit omedveten om.

Jag kan nu glädja mig åt mina framsteg och mitt mod att kolla vad som finns i mitt mörker. Jag vågar nu visa vem jag är och stå kvar när det känns obehagligt. Jag har genom träning fått tillgång till mina känslor och min intuition som kommer att hjälpa mig vidare i min utveckling. Detta var bara början, men dessa verktyg kan inte tas ifrån mig och livet blir bara rikare.

Jag känner både stor sorg att dessa dagar är över och en omåttlig glädje att ha fått förmånen att uppleva detta. Jag vet att livet aldrig blir detsamma och att allt är en öppen bok som nu skall fyllas med mina egna drömmar att förverkliga.

Ingenting kan stoppa mig!

BIRGITTA WIGERT

Investering i dig själv som ger resultat!

Här är några exempel på resultat som du kan förvänta dig när du fullt ut går in i processen.

 • Du kommer att kunna leva ditt liv mycket mer i linje med det som just du drömmer om – detta är fullt möjligt och helt inom räckhåll!
 • Du lär känna dig själv – din essens – vilket ger en inre trygghet som hjälper dig att stå stark i dig själv, med tydliga gränser och i kontakt med dina behov, även när det stormar omkring dig.
 • Du ”landar i dig själv” och hittar lugn och närvaro.
 • Du får ökad energi och vitalitet och känner dig otroligt levande.
 • Din stressnivå minskar eller försvinner helt.
 • Din sömn förbättras.
 • Du kommer i kontakt med dina känslor och kan därmed lösa upp inre blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv så som du vill.
 • Du får nycklarna till att skapa äkta och djupa relationer till andra människor.
 • Du hittar ett nytt sätt att förhålla dig till rädslor och försvar, som stärker både din självkänsla och ditt självförtroende. Det hjälper dig att kliva framåt i livet dit du vill, i stället för att stanna kvar i det som inte längre gagnar dig.
 • Du stannar upp, ser över dina mönster och ändrar riktning så att det blir som du vill på alla plan.
 • Du blir medveten om när du projicerar, förstår ditt eget ansvar och kan agera proaktivt i stället för reaktivt. Det gör att du får bättre förmåga att samverka och kommunicera – såväl att uttrycka dina egna behov som att lyssna på och ta in andra människor – både det som uttrycks med ord och på annat sätt.
 • Du skapar god kontakt med din kropp och får bättre förmåga att ta hand om din fysiska och psykiska hälsa, så att du mår riktigt bra även långsiktigt. 
 • Du blir effektivare och bättre på att fatta beslut, eftersom ökad självkännedom ger dig större handlingskraft.
 • Du får hjälp att se dina begränsande tankar, föreställningar och mönster som får dig att känna dig otillräcklig och överprestera.
 • Händelser känns inte längre slumpmässiga, utan du förstår hur dina val, både medvetna och omedvetna, påverkar dig.
 • Du ökar din hjärtintelligens (HQ).
 • När du tar personligt ansvar får du makten över ditt liv!
crossing-e1532084379894-Här är utmaningen …

Här är utmaningen …

Varför är det då så svårt att leva så som vi egentligen vill? Jo, det beror på att vi i första hand styrs av våra undermedvetna programmeringar och präglingar, vilket gör att livet på många sätt handlar om kamp och överlevnad snarare än lycka, harmoni och passion.

Faktum är att omkring 95 % av alla beslut fattas av ditt undermedvetna, och om du inte är medveten om på vilket sätt det här sker kan det sabotera ditt liv i åratal – kanske under ett helt liv – ifall du inte bestämmer dig för att förändra detta.

Sanningen är den att du skulle aldrig bränna ut dig eller utsätta dig för ständig stress, inte heller hålla fast vid ett jobb där du inte trivs eller vid dåliga relationer, stoppa i dig skräpmat, skapa beroenden, eller något annat som du mår dåligt av, om du verkligen var i kontakt med dina känslor och fullt medvetet närvarande – om du var hjärtintelligent. Så enkelt är det!

Vi har lösningen till hur du tar dig förbi det som hindrar dig och når det du längtar efter!

Platinum är unik!

Innan vi tog fram det här konceptet gick vi en mängd olika kurser och utbildningar – både i traditionellt ledarskap och inom personlig utveckling och hälsa. Var och en av dessa är bra och ger resultat, men det var först när vi kombinerade allt detta med hjärtintelligens och den senaste kunskapen inom personlig utveckling och psykologi, som vi fullt ut lyckades ge deltagarna verkligt transformerande och bestående resultat.

I våra utbildningar arbetar vi med helheten. Human Awareness utvecklingsmodell involverar samtliga delar som tillsammans skapar god fysisk och psykisk hälsa, personligt ansvarstagande och sunda relationer, vilket hjälper dig på alla plan i ditt liv. 

När du är i samklang med dig själv, i stället för i motstånd, mår du bra och dessutom presterar du bättre med mindre ansträngning. Det har både du och dem runt omkring dig nytta av.

Om du är FULLT ENGAGERAD i ditt växande som människa och REDO att gå in i en helt ny fas av ditt liv, så är Platinum för dig!

Jag har alltid tyckt om att resa. Men den inre resan jag fick uppleva när jag gick Platinum slår allt! Jag är så tacksam att jag gick den här utbildningen.
Äntligen lever jag på riktigt!

PETER BERGGREN

Programmets utformning

Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att du ska nå de mål du satt upp. 

Introduktionspaket

Vi gör tillsammans en kartläggning av ditt nuläge, där du tar fram din startpunkt och målsättning med utbildningen. Du tydliggör de delar av ditt liv där behovet av förändring är störst. Det kan vara något du är medveten om sedan tidigare, men även något helt annat. 

Det är sannolikt att du har en gömd (eller glömd) förmåga inom dig, som du inte är kontakt med i dag, men som är unik för just dig. Något som skulle kunna tillföra helt nya aspekter till ditt liv, dem du har runt omkring dig och din sysselsättning.

Fånga LIVET!

Att delta i Fånga LIVET! är en mycket speciell upplevelse där du får maximal effekt i ditt växande. Detta är en djupgående kurs som förändrar ditt liv för alltid!

Denna fantastiska 4-dagarskurs är holistisk och inkluderar både kropp och själ, med “detox” från det som håller dig tillbaka, och det är ett unikt tillfälle att ladda batterierna och boosta dig rejält. Du kommer att vara med om upplevelser som på ett bestående och positivt sätt påverkar ditt liv i grunden.

Vi har cyberdetox, det vill säga inga mobiltelefoner, plattor eller datorer. Många är ständigt uppkopplade och i princip aldrig ”avkopplade” och närvarande, varken med sig själv eller andra och när du släpper dessa distraktioner får du successivt igång ditt energiflöde och din livsenergi. Känslan är obeskrivlig och många har glömt, eller aldrig tidigare upplevt, hur det är att vara fullt närvarande – det får du uppleva hos oss!

Tillsammans med de andra i gruppen hittar och frigör du kraften i DIG SJÄLV. Detta uppnås genom att vi medvetet använder gruppintelligensen i kombination med det unika hos varje individ och härigenom kan du få dina största genombrott och viktigaste insikter även i samband med att andra i gruppen coachas.

Omfattning: Torsdag – söndag.

Individuell coaching 

Du tilldelas en personlig coach och handledare som ger dig djupgående, transformerande Human Awareness-coaching genom Zoom-möten.

Du har under 90 dagar full uppmärksamhet och guidning av din coach, som steg för steg hjälper dig att integrera Human Awareness viktigaste framgångsfaktorer i ditt dagliga liv, speciellt anpassat till dina personliga målsättningar.

Coachingmötena är ett effektivt sätt att hitta din inre drivkraft, fylla på energi, få guidning och stöd i de utmaningar och möjligheter som du står inför, så att du når dina målsättningar.

Omfattning: 8 tillfällen à 1 timme.

7 moduler i djupgående personlig utveckling

Vi har sammanställt de viktigaste komponenterna, baserade på Human Awareness utvecklingsmodell. Varje modul börjar med en presentation (20–30 minuter) där vi går igenom teorin, som kompletteras med kraftfulla övningar. Dessa hjälper dig att omsätta kunskaperna i praktiken och förstärker utvecklingsprocessen. Mediafiler och dokument med kompletterande information och övningar ingår.

Klicka här och läs mer om innehållet i de sju modulerna ➢


Du är den viktigaste personen i ditt liv och du behöver verkligen ta ansvar för att bli den bästa versionen av dig själv. Det här är ett jättebra sätt att göra det på. Att prioritera sig själv för sin egen skull men också för sina anhörigas skull.

Den här utbildningen ger så mycket, du får verkligen bra och konkreta verktyg som du kan använda i ditt vanliga liv, men också att få hjälp att komma vidare.

Jag tror att vi kan gå i terapi hela livet och inte komma framåt eftersom vi bara är i ”mindet” och pratar och pratar. Men det här är ett sätt att komma in till sig själv och hitta svaren och lösa upp knutar som jag inte tror att det går att göra på så många andra sätt, till exempel med terapi. Det här metoden går in direkt i kroppen och i hjärtat och det är så himla effektivt.

Jag känner mig tacksam och stolt för den jag är och jag uppskattar mig själv och tycker faktiskt att jag är en bra person. Jag är en bra förebild för mina barn och det här har hjälpt mig jättemycket. Det här är en milstolpe i mitt liv.

MARIA SUNDESTEN

wow-Ar-du-ratt-person-for-den-har-utbildningen-edited

Är du rätt person för Platinum?

Våra deltagare är medvetna människor med förståelse för att det är möjligt att aktivt påverka sitt liv, och som är redo att ta nästa steg. De som söker sig till oss stämmer in på nedanstående:

 • Du har erfarenhet av personlig utveckling och förståelse för hur dina präglingar har påverkat ditt liv. Alternativt har du läst vår bok, Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka, och tagit till dig budskapet.
 • Du har god reflektiv förmåga, dvs att du kan se dig själv ur ett större perspektiv och du förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv och ditt växande som människa.
 • Du är beslutsam och villig att gå utanför din komfortzon, även om det ibland kan vara obekvämt.
 • Du är villig att vara ärlig mot dig själv, redo att släppa taget om gamla mönster och blockeringar och lämna dina gamla hjulspår för att styra in på en ny väg som är så mycket mer glädjefylld och inspirerande.
 • Du är beredd att investera i dig själv – tid, energi, fokus och pengar.
 • Du är nyfiken och öppen för att lyssna på och ta till dig ny kunskap, som kanske inte stämmer med det du fått lära dig tidigare – dvs lära nytt och lära om!
 • Du är coachbar och öppen för feedback.
 • Du fungerar bra tillsammans med andra människor och är lösningsfokuserad.
 • Du är så motiverad och redo att ta dig förbi det som hindrar dig – och hitta lösningar på dina utmaningar – att du har bestämt dig för att du vill ha en förändring NU!
 • Du ser fram emot att gå in i en helt ny fas av ditt liv!

MEN om du inte är beredd att förändras – utan hellre vill hålla kvar vid dina gamla präglingar och invanda mönster, inte är intresserad av att förstå varför du är som du är och lära dig mer om dig själv och andra (och få tillgång till HELA dig), om du inte vill ha djupare relationer till andra människor och om du inte vågar ta personligt ansvar för din hälsa, framgång och lycka – då är den här utbildningen inte något för dig!

Om den här utbildningen är rätt för dig, och du är rätt person för den här utbildningen, tar vi reda på tillsammans. 

Vi har alltid ett personlig samtal med dem som är intresserade, för att garantera högsta kvalitet och bästa resultat för dem som deltar.

 

Det har varit en fantastisk upplevelse hela vägen och om du vill leva livet fullt ut, gå då den här utbildningen. Tack för att jag fick möjligheten att delta!

JOHN ERIK KOSTENNIEMI

Både kollegor o vänner säger att jag är mycket gladare nu för tiden men det viktigaste är att jag själv känner mig så mycket lyckligare! Jag har hittat mig själv igen och blivit den fantastiska Anna som jag var tidigare. Jag är tillbaka i glädje, livslust och energi!

ANNA LIMMERGÅRD

hand-blommor-Är du redo att gå vidare

Är du redo att gå vidare?
Då är nästa steg enkelt!

Om du läst så här långt känner du antagligen en pirrande längtan efter att ta steget som kommer att förändra ditt liv. Men det finns kanske tankar som: ”Det här låter för bra för att vara sant”, ”Jag är inte helt redo för detta”, ”Jag klarar nog av att göra förändringen själv”, ”Jag vet ju redan allt det här, vad mer finns att lära?”, ”Det är säkert för dyrt”, ”Det funkar inte just nu – jag har alldeles för mycket på gång så jag måste hitta rätt tillfälle” eller något liknande.

Var uppmärksam på om det är ditt ego som uttalar sig. Egot kommer alltid att hitta ett sätt för att få dig att inte ta det viktiga steget. Det är i all välmening förstås, eftersom egot strävar efter att hålla dig kvar i den trygga komfortzonen och säkra din överlevnad.

Men livet kan vara så mycket mer än att bara överleva. Livet kan vara alldeles fantastiskt! Vägen att ta dig förbi det inre motståndet är genom att lyssna på ditt hjärta, din intuition och känsla.

Vi har själva varit i den här situationen många gånger då vi klivit in i sammanhang som legat utanför vår komfortzon, men vi skulle aldrig ha varit de personerna vi är i dag, utan dessa steg. Det är så vi lever våra liv – genom att våga utmana oss själva och fortsätta växa och utvecklas hela tiden och vi är så tacksamma över att få hjälpa andra att göra detsamma!

Kursstart

Vi erbjuder flexibel kursstart i mån av tillgängliga coacher. Du anmäler ditt intresse nedan och får därefter information om hur snart du kan påbörja utbildningen.

Du hittar mer information om 4-dagarskursen Fånga LIVET! samt aktuella datum, genom länken nedan. 

Klicka här och läs mer om Fånga LIVET! ➢

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg. Certifierade Heart IQ-coacher och gruppledare, och författare till boken Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka.

Coacher

Samtliga coacher och handledare i Platinum är diplomerade enligt Human Awareness utvecklingsmodell och har stor erfarenhet av vår metodik.

anneli-carl-2-3000x2000

Intresseanmälan

Vi har alltid en personlig kontakt med dem som vill gå våra kurser – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av att förändra ditt liv. Vi är även mycket måna om gruppsammansättningen. Detta är en av anledningarna till att våra utbildningar håller så hög kvalitet och ger så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kommer du till ett frågeformulär som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning. Uppgifterna kommer att hanteras i enlighet med vår integritetspolicy.

Därefter får du möjlighet att boka tid för ett kostnadsfritt, vägledande telefonsamtal, där vi stämmer av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar. Då kommer vi också tillsammans fram till om den här utbildningen kommer att tillföra det du förväntar dig.

Obs! Vi har mycket stor efterfrågan på våra utbildningar och hanterar endast förfrågningar som kommer via intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan är inte bindande och garanterar inte heller en plats på den utbildning som du är intresserad av.

Övrigt

Till dig som är intresserad av Human Awareness coachutbildning. Att delta i Personligt ledarskap Platinum är obligatoriskt innan du kan anmäla dig till coachutbildningen.