Vem är du beredd att förlora?

jumpstory-download20211015-145958-edited

Varför envisas vi med att försöka ha relationer med personer som vi inte har något utbyte av och som till och med dränerar oss på energi och i många fall utnyttjar oss?

Är det inte bättre att välja att inte ha en relation med sådana personer, än att behöva slå knut på dig och ändra ditt sätt att vara för att du ska kunna stå ut, och låtsas som att du mår bra i relationen eller till och med övertyga dig om att du mår bra, fast du inte gör det?

Vi lyssnade precis på en så kallad guru, som menar att det bara är att ändra dina tankar så kommer du att kunna njuta av att till exempel umgås med din svärmor och andra personer som är besvärliga.

Tänk rätt tankar = bit ihop och håll masken, och förändra ditt sätt att se på din svärmor = tryck ner och ignorera dina känslor, så kan du vara tillsammans med vem som helst och må bra.

Vi håller absolut inte med om detta!

Vi har träffat hur många människor som helst som har försökt och försökt att förändra sig för att kunna vara tillsammans med personer som inte respekterar dem. Allt från släktingar och partners, till vänner, kollegor, chefer, you name it.

Det går faktiskt att välja bort relationer som inte ger dig det du behöver. Det kan vara väldigt smärtsamt, men efteråt känner du att det är det bästa du har gjort.

Sedan menar du kanske att det finns relationer som du ”måste ha”, åtminstone kortsiktigt. Såsom kollegor på jobbet chefer och släktningar.

gammal och ny vänskap

Det går faktiskt att göra något åt dessa relationer också, men inte genom att försöka styra med tankarna och ignorera de känslor som du faktiskt känner.

Utan genom att uttrycka precis det du känner och hur du upplever situationen, ärligt och äkta med alla känslor som finns med, i en trygg miljö. Vi lovar att det är sååå befriande.

Därigenom kommer du att få viktiga pusselbitar som ger dig vägledning om hur du ska gå vidare med relationen.
Framför allt kommer du att hitta din drivkraft och du kommer att stärka kontakten med ditt hjärta och din själ, och det kommer att påverka alla delar av ditt liv.

Ja, det kommer att förändra allt för alltid! För detta är bara en av alla situationer där du håller tillbaka din kraft och förminskar dig själv.

Det är det här och så mycket mer som vi hjälper dig med i våra kurser och utbildningar.

Välkommen att höra av dig så tar vi tillsammans reda på om det här är något för dig!

Personligt Ledarskap 90 dagar är vägen till emotionell frihet ➢