New Human Relations w. Anneli Påmark & Carl Österberg

Vi har haft den stora äran att vara med i Live the Impossible Show där vi blev intervjuade av ​Oliver Silverhøj, Tora Zophia Silverhøj och Pam Lob.

Live the Impossible Show har lyssnare från mer än 90 länder och de har tidigare intervjuat personer som David Icke, Dr. Christiane Northrup, Lorie Ladd, Dr. Andrew Kaufman och många fler.

Under intervjun berättar vi om hur det är att leva utanför den tredimensionella världen, något som vi har gjort under många år, och om de förändringar som sker i världen just nu. För första gången pratar vi om vår nya bok – kommer under 2021 – som handlar om relationer, parrelationer och mer specifikt hjärtintelligenta kärleksrelationer. Vi dyker in i frågeställningar som varför det är så svårt, skuggor i relationer, konflikter, hur ni gör för att nå fram till varandra, hur ofta är det normalt att ha sex, nycklarna till en sund relation och mycket mer.

Vi snuddar även vid varifrån vi har fått vår kunskap om, och känsla för, relationer. Med akademisk bakgrund som civilingenjörer var vi dock obekväma att prata öppet om det här – våra egon var helt enkelt inte redo – så vi får återkomma till ämnet en annan gång. 😀

Titta på videon (ovan) eller lyssna på podcasten (nedan).

Källa: New Beginnings Theme – Live the Impossible Show #130

Human Awareness World

Här hittar du vår internationella hemsida:
https://www.humanawareness.world

Skriv gärna en kommentar och berätta om dina reflektioner eller om du har frågor. Tipsa gärna dina vänner och bekanta genom att dela på sociala medier, med knapparna nedan.