New Human Relations w. Anneli Påmark & Carl Österberg

Vi har haft den stora äran att vara med i Live the Impossible Show där vi blev intervjuade av ​Oliver Silverhøj, Tora Zophia Silverhøj och Pam Lob.

Live the Impossible Show har lyssnare från mer än 90 länder och de har tidigare intervjuat personer som David Icke, Dr. Christiane Northrup, Lorie Ladd, Dr. Andrew Kaufman och många fler.

Under intervjun berättar vi om hur det är att leva utanför den tredimensionella världen, något som vi har gjort under många år, och om de förändringar som sker i världen just nu. För första gången pratar vi om vår nya bok – kommer under 2021 – som handlar om relationer, parrelationer och mer specifikt hjärtintelligenta kärleksrelationer. Vi dyker in i frågeställningar som varför det är så svårt, skuggor i relationer, konflikter, hur ni gör för att nå fram till varandra, hur ofta är det normalt att ha sex, nycklarna till en sund relation och mycket mer.

Vi snuddar även vid varifrån vi har fått vår kunskap om, och känsla för, relationer. Med akademisk bakgrund som civilingenjörer var vi dock obekväma att prata öppet om det här – våra egon var helt enkelt inte redo – så vi får återkomma till ämnet en annan gång. 😀

Titta på videon (ovan) eller lyssna på podcasten (nedan).

Källa: New Beginnings Theme – Live the Impossible Show #130

Human Awareness World

Här hittar du vår internationella hemsida:
https://www.humanawareness.world

Skriv gärna en kommentar och berätta om dina reflektioner eller om du har frågor. Tipsa gärna dina vänner och bekanta genom att dela på sociala medier, med knapparna nedan.

6 kommentarer

Susann Bergensjö allercrantz
 

Tack för att ni delar detta med oss. jag känner stor glädje för er del och så stolt över att er strålglans spiller över till mänskligheten i medvetenhetens era.

Läs mer
Läs mindre
Human Awareness
Personal
 

Åh vilka fina ord, Susann, så stort! 😇 Tack själv för att du är med på den här resan! ❤️

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt
Maria Wikander
 

Tack för att ni delar en fin samvaro och samtal och olika spännande aspekter av livet på riktigt och vårt sanna jag. 😍 Härligt och häftigt!♥️

Läs mer
Läs mindre
Human Awareness
Personal
 

Tack underbara Maria! 🙏🏻 ❤️ Kul att höra! 

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt
Andrea B
 

Väldigt intressant intervju ni bjuder på här! Tack :-) Jag blir så inspirerad av att höra vad som pågår hos er (och i världen) och dessutom oerhört nyfiken på er nya bok! Kramar i mängd (på riktigt!)

Läs mer
Läs mindre
Human Awareness
Personal
 

Tack så mycket fina Andrea! 🙏 Vi blir jätteglada över att höra det! 😀 Massor av riktiga kramar till dig också! ❤️🤗

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt

Lämna en kommentar