Sanning med konsekvenser

Kvinna som känner frihet

Sanningen är svårfångad. Det är så lätt att tro på sina tankar. Men bara för att det är en tanke, och bara för att du råkar tro på den, betyder det inte att det är sant.

Fråga dig själv:

  • Är det verkligen sant?
  • Hur vet jag att det är sant?
  • Kan jag verkligen, verkligen veta att det är sant?
  • Tänk om det inte är sant?
  • Tänk om det motsatta är sant?

Att inse och erkänna att du hade fel om något kan kännas som ett nederlag. Tills du förstår att det enda det betyder är att du har lärt dig av dina misstag och vuxit genom nya kunskaper. När detta verkligen har sjunkit in på djupet så kan du till och med uppskatta känslan av: "Jösses, jag hade fel om den här saken!" Då har du förstått att den där pinsamma känslan som du fick när du insåg att du hade fel, faktiskt motsvarar frihet. Frihet från ditt mentala fängelse som är byggt av falska övertygelser, trosuppfattningar.

Det som du inte är medveten om har du ingen möjlighet att påverka. Det är svårt, rentav omöjligt, att få syn på sina egna falska trosuppfattningar. Det är bara i möten med andra människor som du har möjlighet att bli varse dina skuggsidor.

När du får hjälp att genomskåda dina omedvetna präglingar och trosuppfattningar, som du lärt dig av dina föräldrar, skola och samhälle, så förändras ditt liv. Så snart du blir medveten så får du nämligen möjlighet att välja annorlunda. Då kommer du inte längre att vara ett offer och en slav under rädslor, bekräftelsebehov och annat som hindrar dig från att fullt ut vara den du är, innerst inne.

Vi är hängivna DIN FRIHET och visar dig vägen som leder till DIN SANNING, den som finns i ditt hjärta!

Vill du göra den här spännande resan som kommer att förändra ditt liv för alltid? Läs mer här:

Bli den du är på riktigt ➢