Stort reportage om Human Awareness

Reportage om Human Awareness och hur dem fortsätter utbilda chefer och människor

Intresset för Human Awareness har ökat lavinartat de senaste åren, och det bara fortsätter att öka. För att möta efterfrågan har vi utbildad 12 nya coacher under 2019–2020, och till hösten startar vi ännu en coachutbildning.

Vill du veta varför?

I den här artikeln, från tidningen Free nr 4, juli–augusti 2020, får du inblick i Human Awareness verksamhet och Annelis och Carls liv. Läs den inspirerande intervjun, författad av Agneta Orlå, och lär dig mer om hjärtintelligens!

Vi pratar även om boken Vägra följa John.

Tidningen är gratis och du kan läsa den online eller hämta en papperstidning på ett utlämningsställ, bland annat i många hälsokostbutiker.

Läs artikeln elektroniskt ➢ 

Hämta gratis tidning här ➢


Några utlåtanden som förklarar intresset ...

"Jag är så glad, för jag har precis läst ut en av de bästa böckerna som jag någonsin har läst! Den tar upp allt. Vad du ärver/påverkas av från att du är ett barn, besvarar frågor varför du är som du är, hur du påverkas av allt, människor, samhället osv. Varför samhället är uppbyggd som det är osv... Allt för att DU ska förstå dig själv bättre och förstå samhället, för att du ska kunna välja en annan väg i livet (det DU verkligen vill göra) och känna dig lyckligare!"
~ Bokslukerskan

"Det bästa jag läst. Nu är det din tur!"
~ Peter Hardö

"Först fascinerade boken mig och sen kom den att förändra mitt liv. Den ledde mig till fantastiska saker som jag inte trodde var möjligt. Vill du veta hur du hittar till mer livsglädje, läs "Vägra följa John."
~ Laima Romiene

”För bara några månader sedan hade vi ett stagnerat förhållande som efter 6,5 år var på väg mot ett definitivt slut. Nu älskar, känner och lever vi, och vi har hittat passionen som vi båda saknat så mycket. Ni har väckt oss på alla plan och vi har en relation som är magisk och mycket djupare än någon av oss tidigare upplevt!”

~ Peter Andersson och Cecilia Svensson 

”Jag har varit på flera av Tony Robbins kurser, även på Fiji, och har lärt mig mycket. Men jag har inte känt mig hel som jag gör nu. Det här är så annorlunda, så hjärtfyllt. Jag har fått en helt ny livskvalitet och känner mig så mycket mer levande och kraftfull!”

~ Pia Frida Boäng


Här finns mer information om Vägra följa John ➢