Stort reportage om Human Awareness

free-2020-4-page-ad-1920x1080.jpg

Intresset för Human Awareness har ökat lavinartat de senaste åren, och det bara fortsätter att öka. För att möta efterfrågan har vi utbildad 12 nya coacher under 2019–2020, och till hösten startar vi ännu en coachutbildning.

Vill du veta varför?

I den här artikeln, från tidningen Free nr 4, juli–augusti 2020, får du inblick i Human Awareness verksamhet och Annelis och Carls liv. Läs den inspirerande intervjun, författad av Agneta Orlå, och lär dig mer om hjärtintelligens!

Tidningen är gratis och du kan läsa den online eller hämta en papperstidning på ett utlämningsställ, bland annat i många hälsokostbutiker.

Läs artikeln elektroniskt ➢ 

Hämta gratis tidning här ➢


Några utlåtanden som förklarar intresset ...

”För bara några månader sedan hade vi ett stagnerat förhållande som efter 6,5 år var på väg mot ett definitivt slut. Nu älskar, känner och lever vi, och vi har hittat passionen som vi båda saknat så mycket. Ni har väckt oss på alla plan och vi har en relation som är magisk och mycket djupare än någon av oss tidigare upplevt!”

~ Peter Andersson och Cecilia Svensson 

”Jag har varit på flera av Tony Robbins kurser, även på Fiji, och har lärt mig mycket. Men jag har inte känt mig hel som jag gör nu. Det här är så annorlunda, så hjärtfyllt. Jag har fått en helt ny livskvalitet och känner mig så mycket mer levande och kraftfull!”

~ Pia Frida Boäng

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar