Om du bara ska tänka på en enda sak ...

Vi älskar relationer!

Dynamiken som uppstår mellan människor är något av det mest lärorika som finns. Om vi vill utvecklas som människa (och vem vill inte det?!?) finns det med andra ord alltid god tillgång till "lärare" runt omkring oss, nämligen ANDRA MÄNNISKOR som vi möter på vår väg genom livet.

Du har möjlighet att lära dig av varenda möte ... om du vill och är uppmärksam, nyfiken och närvarande, vill säga. En del möten är angenäma medan andra är mindre angenäma. Oavsett vilket har du något att lära.

Vi människor är inte isolerade öar och ensam är inte stark. Tillsammans är vi starkare – men det gäller bara när vi har sunda, medvetna relationer. 
ANNELI PÅMARK & CARL ÖSTERBERG

Varje människa har en uppgift på jorden och det är att ta ansvar för sitt eget liv och då blir det samtidigt till gagn för andra.

Mänskliga relationer är basen i Human Awareness metodik. Det handlar om att skapa djupa och äkta relationer, där du kan vara dig själv precis som den du verkligen är, innerst inne. Då blir allt så mycket lättare.


Vi lär dig att kommunicera rakt och ärligt från hjärtat. Du tränar dig på att ge feedback och hantera konflikter, vara sårbar och öppna upp för andra människor utan att gå i försvar. Du lär dig också att sätta tydliga gränser.

Du kommer att uppleva äkthet, intimitet och trygghet på en helt ny nivå, vilket gör att dina relationer förändras för alltid.

Bli den bästa versionen av sig själv!

Det finns något som är viktigare än allt annat för att uppnå verklig storhet, och det är att vara ditt bästa jag. Ha intentionen att vara en ljuspunkt, en frisk fläkt av kärlek, omsorg och hjälpsamhet till dem du möter.

Men samtidigt, tappa inte bort dig själv – du behöver vara sann och äkta. 

Våga ge ut av dig själv till andra!

En viktig aspekt av relationer är att våga ge ut av sig själv. Att bekräfta andra, visa att du ser och känner dem, att du finns där som en vänlig medmänniska. Det kan räcka med en blick eller varför inte kosta på dig ett leende eller en kommentar. I varje relation – oavsett om det är en kund, chef, anställd, teammedlem, leverantör, vän, din stora kärlek eller servitören på restaurangen – gör det till din uppgift, ditt värdefulla uppdrag i livet, att verkligen möta personen.

Du kan förgylla andra människors dag och få dem att må bättre efter ert möte än innan. När du ger spontant från hjärtat, fylls även du av mer kärlek. 

Om du kan göra det här till en naturligt integrerad del av ditt sätt att vara, så kan det inte gå fel. Om du har detta som din första prioritet, kommer du att hitta vägen framåt på ett glädjerikt sätt! Alla andra strategier, levnadsråd, affärsknep och smarta tips är sekundära.