Human Awareness Coachande Ledarskap

Lär dig vår metod och använd den både i ditt arbete och privat 


Du vill hjälpa andra att växa genom Human Awareness metodik och vill lära dig allt!

Den här är en vidareutbildning för dig som vill utveckla ditt coachande ledarskap. 

Antagligen arbetar du redan med att hjälpa människor att utvecklas och växa, privat eller professionellt. Du kanske arbetar som chef, projektledare, handledare, kurator, terapeut, psykolog, psykiatriker, rektor, lärare eller på annat sätt samverkar med andra människor.

Utbildningen passar även dig som har ett genuint intresse för människor (inte minst du som är förälder) och vill utvecklas genom större självkännedom. Du vet (eller har en känsla av) hur djupgående och transformerande Human Awareness metodik är, och ser utbildningen som en vidareutveckling och spännande resa där du kan fortsätta att växa som människa. 

Det finns gemensamma nämnare med utbildningen till Certifierad Human Awareness-coach, eftersom coachande ledarskap innefattar många av de viktiga utbildningsmomenten som du behöver behärska som coach.

Beskrivning

Human Awareness coachande ledarskapsutbildning löper under totalt 8 månader och består av följande delar:

  • Coachande ledarskap steg 1 
    Du lär dig grunderna i Human Awareness metodik och arbetar med din egen personliga utveckling. 

    Coachutbildning steg 1 består av följande utbildningar: 

  • Coachande ledarskap steg 2
    Diplomutbildning (5 månader) – Teori och praktik samt, tillämpning av hur du kan använda dig av coachande ledarskap tillsammans med andra, samt fortsatt egen utveckling. 

Du får all teoretisk och praktisk kunskap du behöver och lär dig att använda verktygen som gör att du utvecklar ett coachande ledarskap. Detta kommer att påverka alla dina relationer på ett fantastiskt sätt – såväl på jobbet som privat. 

Human Awareness-coaching

För att utveckla ditt coachande ledarskap kommer du att få lära dig alla delar som ingår i Human Awareness-coaching. Detta är en kombination av Heart IQ-metoden och traditionell coaching, och vi följer ICF:s riktlinjer.

Den här kombinationen är helt unik och ger oerhört kraftfulla och bestående resultat – vi tvekar inte att benämna detta som den mest avancerade coachingmetoden som finns.

Du får del av vår beprövade coachingstruktur, med teori och övningar, som hjälper dig att bygga en stabil och säker grund där trygghet, öppenhet och ärlighet är basen. 

Teoretiska kunskaper

Genom teoridelen som ingår i Coachande ledarskap  steg 1 har du goda baskunskaper om hjärtintelligens.

I Coachande ledarskap steg 2, fördjupar du dig och lär dig att tillämpa detta praktiskt. 

Praktiska kunskaper

Undervisningen sker i grupp som vi arbetar tätt tillsammans med. Här lär du dig Human Awareness-coachingens grunder och tillämpar dessa praktiskt med direkt handledning av oss.

Du tilldelas olika studiepartner och tillsammans tränar ni er på teorin och de praktiska momenten. Du kommer att utvecklas otroligt mycket, både som människa och i din roll som ledare genom de här momenten. 

I utbildningen ingår att du har övningsklienter för att tillämpa dina kunskaper och få erfarenhet.

Omfattning

Utbildningen är intensiv, men fullt möjlig att genomföra vid sidan om din vanliga sysselsättning om du är fokuserad och målinriktad. Den sker mestadels på distans.

Förkunskaper och krav

Det är viktigt att du har ett brinnande intresse av personlig utveckling och att du är lika intresserad av att utvecklas själv som att hjälpa andra att växa och utvecklas.

Examinering

Du får ett diplom när du fullföljt utbildningen. Om du längs utbildningens gång känner att du vill utbilda dig till diplomerad eller certifierad Human Awareness-coach går det bra att komplettera med de delar som behövs i efterhand.

Information om diplomering och certifiering hittar du här ➢

Kursdatum 

Nästa omgång av "Coachande ledarskap steg 2" startar hösten 2023. För att kunna delta behöver du gå "Coachande ledarskap steg 1 innan.

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg är certifierade coacher och gruppledare. De är författare till den bästsäljande boken Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka och den nyligen utgivna boken Kärlek utan tjafs: Hemligheten bakom en lycklig relation.

Läs mer om Anneli & Carl ➢

Övrigt

Detaljerad information om utbildningen ges i samband med din ansökan.

Ansök här till utbildningen

Vi har alltid personlig kontakt med dem som vill gå våra utbildningar – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av självutveckling och att förändra ditt liv. Detta är en av anledningarna till att våra utbildningar håller så hög kvalitet och ger så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och boka en tid för ett kostnadsfritt, vägledande samtal, där vi stämmer av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar.

Du kommer först få besvara några frågor som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning samt hjälper oss att ge dig den bästa vägledningen under samtalet. Uppgifterna hanteras i enlighet med vår integritetspolicy.

Obs! Vi har mycket stor efterfrågan på våra utbildningar och hanterar endast förfrågningar som kommer via intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan är inte bindande.