Professionell coaching

Med våra diplomerade utövare

Vi erbjuder professionell coaching genom våra duktiga coacher. De arbetar enligt Human Awareness metodik, som bygger på den senaste kunskapen inom personlig utveckling och psykologi.

Vår unika coachingmetod har terapeutisk och livsförändrande effekt, med bestående resultat.

Vi hjälper dig att frigöra din potential, hitta din inre drivkraft och följa din inspiration och längtan.

coaching-1-edited

Coaching, som att ha en egen PT – en personlig tränare – för DITT LIV!

Human Awareness-coaching är helt unikt. Det är ett kraftfullt verktyg, baserat på djup respekt för den förmåga och visdom som finns inom varje individ.

Vår coachingmetod är en kombination av traditionell coaching och djupgående känslo- och energibaserad, holistisk coaching med fokus på hjärta och själ.

Vi hjälper dig att ta nya modiga och glädjefyllda steg i den riktning som du längtar efter att röra dig.

Human Awareness erbjuder såväl individuell coaching och coaching av par & familj, som chefs- och ledarcoaching.

Utlåtanden

"Jag har hittat tillbaka till att våga drömma och längta, jag ser framåt igen och det är jag oändligt tacksam över!"

"Jag kan med förtroende rekommendera Human Awareness-coaching till alla som vill förstå sig själva på djupet."

"Jag har längtat till våra coachsessioner som varit som mjukgörande och frigörande balsam."

"De här tre månaderna är början på resten av mitt liv."

"Jag känner mig glad och busig för första gången på en evighet."

"Det känns som om jag kommit ut ur ett fängelse som jag suttit i hela mitt liv."

"Jag kände mig splittrad och förvirrad nu är jag samlad, alla delarna finns kvar, men håller ihop som en vitlök. 😊 Jag känner mig hel och älskar hela mig."

"Din närvaro som coach och fenomenala och kärleksfulla vägledning har tagit mig hit, till en plats jag inte trodde var möjligt."

Individuell coaching

Individuell coaching vänder sig till dig som vill öka din medvetenhet och självkännedom, vilket ger dig helt nya perspektiv och fler valmöjligheter. Det grundläggande syftet är att du ska må riktigt bra och trivas med dig själv och andra i ditt liv.

Vad kan du få hjälp med?

Vill du ...

ta dig framåt i livet på ett mer inspirerande sätt?

hitta din riktning och följa din innersta längtan?

frigöra din outnyttjade potential?

öka din medvetenhet och självkännedom så att du får nya perspektiv och fler valmöjligheter i ditt liv?

Då är du på helt rätt plats! Tillsammans med din coach kartlägger du ditt nuläge, och skapar en målsättning för coachingen.


Några exempel på målsättningar 

 • Hitta energi, lust och glädje i ditt liv.
 • Komma i kontakt med din inre potential och drivkraft i stället för att hålla dig tillbaka och låta dig styras av begränsande tankar, motstånd och rädslor.
 • Öka din förmåga att hantera förändringar och konflikter.
 • Förbättra dina relationer (till partner, barn, släktingar, vänner, kolleger etc).
 • Fördjupa och stärka din självbild, vilket ger ökad självkänsla.
 • Skapa en bättre balans mellan arbete och fritid, och minska stressnivån.
 • Ta hand om din hälsa på allra bästa sätt.
 • Hitta din livsuppgift, bli den du är avsedd att vara och göra ett avtryck i världen.

Förkunskaper

Om coachingen

Vår coachingmetod har terapeutisk och livsförändrande effekt, med bestående resultat.

För att du ska kunna komma vidare i ditt liv så måste du känna. Det är det som gör det möjligt att frigöra och släppa de emotionella blockeringarna som håller dig tillbaka.

Din coach skapar tillsammans med dig ett förstärkt fält där detta är möjligt. Du kommer då i kontakt med ditt hjärta och dina äkta känslor, och det blir tydligt för dig när ditt ego försöker hålla dig tillbaka.

Att öka din medvetenhet är en viktig och helt avgörande del i vår metodik. Genom att öka din medveten får du perspektiv och kan se när du går emot dig själv och när du väljer ditt hjärtas och din själs väg.

Det är först då som du kan uppnå tillfredsställelse och harmoni – när du är sann mot dig själv.

Du kommer att bli coachad under 3 månader, i första hand över internet, via din dator, vilket är vår specialitet.

Flera av coacherna har även möjlighet att ta emot vid fysiska möten (se symbol vid respektive coach). Så om du föredrar detta – och bor i närheten eller är beredd att resa – går det också bra.

Coachingprocessen bygger på förtroende, närhet, direkt kommunikation och partnerskap mellan coachen och dig.

Parcoaching

Det finns de som nöjer sig med att vara i relationer som nätt och jämt fungerar, där endast dem grundläggande behoven är uppfyllda. Det finns en outtalad överenskommelse om att inte titta på, eller rota i det som inte fungerar.

Sen finns det de som inte nöjer sig med detta, utan är beredda att göra allt som krävs för att skapa en relation som är respektfull, innerlig och passionerad.

Är ni ett sådant par? Då är Human Awareness parcoaching något för er!

Vi coachar par som vill växa tillsammans, göra en nystart eller ett avslut vid en separation. Att avsluta en kärleksrelation på ett bra sätt vinner båda på. Det är grunden för hur det kommer att fungera mellan er efteråt, viktigt är viktigt inte minst när barn är med i bilden. Ett avsluta en relation är inget misslyckande. Rätt genomfört finns det mycket att lära sig, och det kan vara helt avgörande för om nästa relation kommer att fungera eller inte.

Några exempel på målsättningar:

 • Fördjupa och stärka relationen så att förhållandet blir innerligt, respektfullt och passionerat.
 • Öka förståelsen för er själva och varandra.
 • Kommunicera på ett rakt, tydligt och ärligt sätt.
 • Hitta era gränser så att ni båda kan vara i relationen utan att tappa bort er själva, utan i stället förstärka var och ens kraft.
 • Hitta nya perspektiv och fler valmöjligheter som gör att relationen stärks.
 • Öka förmågan att hantera förändringar och konflikter.
 • Hitta energi, lust och glädje tillsammans.
 • Avsluta en kärleksrelation på ett konstruktivt och kärleksfullt sätt.

Förutsättningar och förkunskaper

 • Ni vill båda två satsa på er relation och är beredda att ta de stegen som krävs för att nå de målsättningar ni sätter upp.
 • Ni har båda god förmåga till självreflektion.
 • Ni behöver båda ha tidigare erfarenhet av personlig utveckling, helst någon av Human Awareness eller kurser så att ni har en upplevelse av hur det är att vara i hjärtat respektive i egot. Alternativt kan det fungera om ni har gått i coaching, terapi, ledarskapsutbildning, eller liknande. Vi stämmer av detta vid det vägledande samtalet.
 • Ni behöver båda antingen ha läst boken om hjärtintelligens, Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka eller den kostnadsfria eboken/ljudboken 4 steg till ett lyckligare liv.
 • Minimiålder är 18 år.

Human Awareness coacher

Samtliga våra coacher är utbildade i, och har stor erfarenhet av, Human Awareness metodik. 

Coacherna åtar sig nya klienter i mån av plats och har olika gruppaktiviteter på gång, så hör av dig direkt till respektive person för mer information, villkor etc.

Coaching sker både fysiskt  och virtuellt  över nätet, dvs du kan befinna dig var som helst i landet eller världen. 

Det finns även möjlighet att bli coachad på engelska us-uk och norska no och snart även på franska fr (hösten 2020) – tipsa gärna dina internationella vänner som har behov av coaching!

Intresseanmälan 

Klicka på knappen nedan och svara på några korta frågor. Du blir därefter kontaktad för ett kostnadsfritt, vägledande samtal kring ditt nuläge och målsättning och vi berättar om upplägg, pris etcetera. 

Gunilla Henriksson

Gunilla Henriksson

ENSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Södra Sandby, Lund

Gunilla är diplomerad akupunktör (traditionell kinesisk medicin), qigonginstruktör och -healer, holistisk massör, friskvårdskonsulent och djurkommunikatör. Gunilla har utbildat sig, och arbetat i, USA, Spanien, Kina, Norge och Danmark. Hon har över 20 års erfarenhet av att leda grupper och arbetar numera i sitt eget företag, Qinilla, där hon även är inspiratör och föredragshållare. 

Eva-Lena Österström

Eva-Lena Österström

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Karlskrona

Eva-Lena är barn- och undersköterska, psykiatri 80 poäng, boendehandledare, taktil beröringsterapeut och diplomerad healer. Hon är väl insatt i 12-stegsprogrammet.

Eva-Lena säger: "Jag har sedan jag var 18 år hjälpt människor på olika sätt. Jag hjälpte mig själv genom 12-stegsprogrammet och därefter med Human Awareness kurser och utbildningar. På Fånga livet och genom PL90 kom jag på riktigt i kontakt med mitt hjärta, och insåg att detta är en fantastiskt sätt att förändra sig själv. Jag förstod då att det var med den här metoden som jag ville hjälpa människor att komma framåt i livet.

Att få bidra till att människor kommer i kontakt med sitt hjärta och kan uppnå sin högsta potential är något av det finaste som finns med att vara coach och gruppledare."

Diplomerad coach Peter Berggren

Peter Berggren

Diplomerad coach

Munkedalus-ukSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Peter är utbildad inom traditionell kinesisk medicin och akupunktur. Han har jobbat med människor inom vården i cirka 15 år, som sjuksköterska både på sjukhus och inom ambulansverksamheten, och är även instruktör och kursledare inom första hjälpen och hjärt-lungräddning.

Så här säger Peter: "Jag har alltid varit intresserad av hälsa och välmående. Jag har jobbat mycket med min egen utveckling, medvetenhet och självkännedom. Nu är det dags för mig att hjälpa och stötta andra människor att nå sina inre och yttre mål, och det känns så fantastiskt!"

marika-bleymann

Marika Bleymann

us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach

Sigtuna

Marika är legitimerad fysioterapeut i grunden. Efter 10 år inom sjukvården förverkligade hon sin dröm och öppnade kliniken "Invivo" i Karlskoga. Där kombinerade hon träning, behandling och hälsokost, genom sina gedigna kunskaper inom näringterapi, fysisk aktivitet och energimedicin. Som holistisk hälsocoach hjälper Marika sina klienter att nå optimal fysisk och psykisk hälsa genom att hitta roten till symtom och nå balans.

Efter att ha bott i England, Sverige och Norge i olika omgångar bor Marika nu med sin man och fyra barn i Sigtuna, där hon driver företaget Holistic Harmony.

Marika säger: ”Jag har alltid brunnit för helheten inom hälsa och välmående, och när jag kom i kontakt med Human Awareness insåg jag att det är precis den pusselbit jag saknat. Att utbilda mig till HA coach var ett naturligt steg både för min egen utveckling och för att bredda min kapacitet att hjälpa mina kunder. Jag ser fram emot att jobba med dig!”

Diplomerad coach Anna Hessel

Anna Hessel

us-ukSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad Coach

Alingsås

Anna har en masterexamen i "livets skola" med egna erfarenheter från livets baksida. Hon har själv upplevt alkoholism, matmissbruk, misshandel, högkänslighet, depression, skilsmässa och duktiga-flickan-syndromet. Idag är dessa erfarenheter hennes styrka som coach.

Anna har under många år arbetat med människors hälsa, både mentalt och fysiskt. Hon hörs ofta säga "Kropp och själ är ett". Anna både praktiserar själv och tränar andra i uthållighetsidrott. Utöver det föreläser hon ofta och gärna i ämnet "vardagsäventyr".

elin-little

Elin Adenfelt Little

us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad Coach

Solna

Elin är diplomerad yogalärare med lång erfarenhet av både Hatha- och Yinyoga. Hon är även utbildad inom energimassage och healing, och har länge drivit eget företag inom hälsa. Elin använder sina konstnärliga och pedagogiska förmågor genom att arbeta med barn i skapandeprojekt.

Elin säger: "Mitt största intresse är hälsa och välmående, och jag brinner för att hjälpa människor att uppnå detta. Övertygelsen om att HELA människan måste inkluderas för att skapa balans har jag haft med mig länge, men det var först när jag lärde mig Human Awareness metoder och filosofi som det verkligen började hända saker inom min egna personliga utveckling. Att som coach få vara en del av andra människors resor mot att uppnå sin högsta potential, känns som det jag är menad att göra."

Lena Sundqvist

Lena Sundqvist

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Karlskrona

Lena är biomedicinsk analytiker, kundalini-yogalärare, flertal kurser i blod och frekvensanalys och mikronäringslära, taktil beröringsterapeut, certifierad healer och zonterapeut.

owe-hagglund

Owe Hägglund

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Ransta

Owe är diplomerad coach och gruppledare. Han är också praktiserande Reiki-Master samt massör. Med en bakgrund som VD för industriföretag under 10 år samt diverse platschef och arbetsledarroller är Owe väl förtrogen med stress och hur hårt den påverkar människor.

Owe säger: "När jag började min personliga utvecklingsresa för några år sedan anade jag inte vilken skakig resa det skulle bli. Min tanke var att läsa lite böcker och snabbt bli en balanserad och lyckligare människa, alltså ett ganska lätt jobb. Så var det inte. Att börja utvecklas som människa vände upp och ner på min värld och mina föreställningar om hur livet skulle vara. Det var hårt och brutalt och stundtals otroligt kämpigt, men i backspegeln ångrar jag ingenting. Att vara den jag är i dag och må bra med mig själv har bidragit till att jag insett hur kraftfullt personlig utveckling kan vara och därför vill jag hjälpa andra att uppnå detsamma."

Coach och Diplomerad gruppledare Pia Peck Månsson

Pia Peck Månsson

ENSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach
Diplomerad gruppledare

Södra Sandby

Pia är legitimerad sjukgymnast och yogainstruktör inom hatha yoga och medicinsk yoga, mindfulness-instruktör och akupunktör. Dessutom har hon pedagogisk utbildning.

Pia säger: "Jag har många intressen, men ett sticker ut och det är mitt brinnande intresse för personlig utveckling. Det är fantastiskt att få känna hur livet kan bli bättre och bättre. Att inspirera, skapa mer glädje, balans och djup är livsviktigt för mig. Att symtombehandla är inget jag vill göra, utan jag önskar att komma till roten med varför symtomen en gång började."

maria-wikander-2-500

Maria Wikander

us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Stenstorp

Maria brinner för individens möjlighet att växa, känna sin inneboende kraft och sitt mod, och att få leva utifrån sin fulla potential. Att utforska områden som våra relationer på olika plan, våra unika livserfarenheter och vår innersta längtan, ligger Maria varmt om hjärtat.

Hon har jobbat som tandläkare drygt 30 år, nu senast som sjukhustandläkare. De medmänskliga mötena med människor genom livet, upplevelser och erfarenheter har gett Maria insikter och lärdomar som hon ser som styrkor i sitt liv idag. Maria har också jobbat med personlig utveckling, personligt ledarskap, taktil massage och meditation.

Maria säger: "Coaching enligt Human Awareness metodik är enormt kraftfullt när bestående förändringar i livet är målet. Det har jag upplevt själv på ett fantastiskt och livsomvälvande sätt, och nu ser jag fram emot att coacha DIG. Vad längtar DU efter?"

Linda Ellbén - Coach

Linda Ellbén

us-ukSEcoach-internet-mote.png

Coach

Hässelby

Linda har sedan tonåren intresserat sig för personlig och andlig utveckling och är utbildad som medium och healer. Hon har även arbetat inom vården i många år samt är mamma till två tonårsbarn, den yngsta med autism. Linda brinner extra mycket för föräldrar till barn med särskilda behov samt för ungdomar som drabbats av psykisk ohälsa. Hon bor och arbetar i Stockholm samt i Turkiet.

Linda säger: "Human Awareness utbildning gav mig nycklarna till både min inre och yttre bur. Idag följer jag mycket mer mitt hjärta och upplever större glädje och frihet på alla plan, och längtar efter att få hjälpa andra att uppleva detsamma."

carina-hedenberg

Carina Hedenberg

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Jönköping

Carina är zonterapeut, homeopat, KBT-terapeut steg 1 och utbildare i taktil massage. Hon har arbetat många år inom alternativ medicin, framförallt zonterapi.

Carina säger: "Jag upptäckte efter ett tag att läkning och de bästa resultaten kom när jag hade äkta djupa möten med mina klienter. Att arbeta som coach känns därför inspirerande eftersom möten via hjärtat utgör själva grunden. Av de terapier som jag har erfarenhet av är Human Awareness metod den mest kraftfulla och djupgående. Jag brinner för att hjälpa människor att utvecklas. Hör av dig till mig om du känner att du 'fastnat' och inte kommer vidare, är stressad, har problem med vikten eller något annat i livet där du längtar efter förändring."

linda-olausson

Linda Olausson

secoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Lindome

Linda är Leg. psykolog sedan 15 år tillbaka. Hon har jobbat med alltifrån att utreda barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till att vara chef för Sveriges säkraste avdelning för ungdomsvård. Linda har även lång erfarenhet av samtalsterapi samt att leda medarbetare och chefer vad gäller personligt ledarskap och grupputveckling.

Human Awareness är nästa steg för att skapa en djupare och mer innerlig förståelse för att den yttre kraften styrs av den inre. Lindas största drivkraft är att coacha dig till att bli den bästa versionen av dig själv.

Coach Christer Blank

Christer Blank

noSEcoach-internet-mote.png

Coach

Delsbo

Christer är i grunden transporttekniker och maskinentreprenör med stor erfarenhet av att driva eget företag. Han är även friluftsguide och skidinstruktör och har bott 6–7 år i Norge – kan därför med lätthet även coacha den som har norska som modersmål (utom udda dialekter).

Christer har ett brinnande intresse av att se människor utvecklas och växa.

Coach Johan Rösler

Johan Rösler

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Västerås

Johan har en stor passion och ett genuint intresse av att se människor utvecklas och hitta sitt rätta jag. Han har ett hjärta fyllt med empati och en längtan efter att se hur små förändringar gör skillnad. Hans brinnande intresse och engagemang för personlig utveckling gör att han nu vill dela med sig och hjälpa andra till självhjälp och att nå sina mål.

Enligt Johan: "Human Awareness metoder och filosofi har bland annat hjälpt mig att hitta ett inre lugn, lita på mig själv, bekanta mig med mitt ego, hitta vad jag vill med mitt liv och öka min handlingskraft. Det är helt enkelt fantastiskt vad det har inneburit för mig i min livskvalitet och mitt förhållningssätt till livet.”

lena-natfors-c-Resized

Lena Nåtfors

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Gävle

Lena Nåtfors är utbildad Humanistisk socialpedagog med inriktning mot missbruksvård och 12-stegsprogram. Hon har tidigare arbetat på olika jobb inom servicesektorn.

Lena säger: "Jag har ett brinnande intresse för personlig utveckling och att behandla symtom är inget för mig. Jag vill gå till botten med varför vi hamnade där vi är. Min resa i personlig utveckling började för 20 år sedan och av de terapier som jag har erfarenhet av, är Human Awareness metod den mest kraftfulla och
djupgående. Jag kom i kontakt med den när jag fick utmattningssyndrom 2016 och fick titta närmare på mitt duktig flicka-syndrom som var en stor orsak till mitt dåvarande mående. Inget bagage är för stort eller tungt att inte packa upp och lämna bakom oss.“

Coachar vid fysiska möten coach-fysiskt-mote.png 

Coachar över internet, via dator coach-internet-mote.png