Mastery Team

Human Awareness samarbetspartners

Nedanstående certifierade coacher arbetar i Human Awareness kurser och utbildningar. 

Coaching sker framför allt virtuellt  över nätet, dvs du kan befinna dig var som helst i landet eller världen. En del coachar även fysiskt  och det finns även möjlighet att bli coachad på engelska us-uk och finska fi-flag-228sq.

Pia-Björnhård

Pia Björnhård

ENFISEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Certifierad Coach

Nyköping

Pia har de senaste 15 åren arbetat med hållbar utveckling, som samhällsplanerare. Dessa år har tyvärr visat att hennes eget liv inte varit långsiktigt hållbart, varken för kroppen eller knoppen. Efter många hårda törnar i livet har hon kommit till insikt om hur viktig helheten är för att nå balans och må bra.

Pia berättar: "Jag har ett brinnande intresse för hälsa och välmående, och har tidigare inriktat mig främst på kost och olika träningsformer. Under åren har jag gått olika ledarskapsutbildningar och kurser i personlig utveckling. Det var först när jag kom i kontakt med Human Awareness som bestående förändring började ske. Den absolut viktigaste pusselbiten föll då på plats – att lyssna på min inre röst, från hjärtat, och hitta den rätta vägen för mig. Min inre resa har väckt en stark längtan att få hjälpa andra ta de viktiga stegen för att utvecklas och uppnå sin fulla potential."

tina-stromberg-wiklund

Tina Strömberg Wiklund

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Certifierad coach

Visby

Tina är socionom och folkhögskollärare och har arbetat med både vuxna, barn och ungdomar inom socialtjänst, grundskola, sjukhus och psykiatri, med SFI och etableringskurs på folkhögskola m.m.

Så här säger Tina: "Jag har alltid haft ett starkt intresse för personlig utveckling. Redan tidigt i livet sökte jag mig till olika terapier, både i grupp och individuellt, bland annat gestaltterapi, psykodynamisk terapi, KBT m.fl. vilket har varit bra. Men när jag fann Human Awareness och deras metod att se hela människan – tankar, fysisk kropp, känslor, vitalitet och intuition – kände jag att jag hittat rätt! Det stämde med det jag sökt – att stanna upp och lyssna på det hjärtat försöker säga – men på ett djupare plan än jag tidigare mött, och att livet kan bli mer av det du verkligen önskar och längtar efter. Detta vill jag hjälpa andra att få uppleva."

madeleine-lundqvist

Madeleine Lundqvist

ENSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Certifierad Coach

Ljungbyholm

Madeleine har lång erfarenhet inom olika yrken, såsom ridinstruktör/ridskolechef, elektroingenjör på Ericsson och gruppchef/coach inom Samhall, och har också drivit eget företag i många år. Förutom att ha fostrat fyra egna, idag vuxna barn har Madeleine också varit familjehem och hjälpt ett antal ungdomar. Hon har genomgått separation och senare även blivit änka, och därför haft mycket ensamansvar för barn och ungdomar.

Madeleine säger: "Jag har hela livet arbetat med ledarskap och personlig utveckling, och jag ”hittade hem” när jag kom i kontakt med Human Awareness. Att coacha, leda och utvecklas med hjärtintelligens som rättesnöre passade mej som handen i handsken, något jag inte hittat någon annanstans i alla utbildningar och kurser jag gått. Fånga LIVET!-kurserna och 90-dagarsutbildningen i personligt ledarskap har verkligen tagit mej framåt i livet – påverkat min egen utveckling och mitt sätt att möta och se på andra människor, både nya och familjenära. Jag brinner verkligen för att hjälpa människor att våga följa sitt hjärta, tro på sej själv och må bra och därigenom verkligen kunna leva livet fullt ut."