Mastery Team

Human Awareness samarbetspartners

Nedanstående certifierade coacher arbetar i Human Awareness kurser och utbildningar

Coaching sker framför allt virtuellt  över nätet, dvs du kan befinna dig var som helst i landet eller världen. En del coachar även fysiskt  och det finns även möjlighet att bli coachad på engelska us-uk.

madeleine-lundqvist

Madeleine Lundqvist

ENSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Certifierad Coach

Ljungbyholm

Madeleine har lång erfarenhet inom olika yrken, såsom ridinstruktör/ridskolechef, elektroingenjör på Ericsson och gruppchef/coach inom Samhall, och har också drivit eget företag i många år. Förutom att ha fostrat fyra egna, idag vuxna barn har Madeleine också varit familjehem och hjälpt ett antal ungdomar. Hon har genomgått separation och senare även blivit änka, och därför haft mycket ensamansvar för barn och ungdomar.

Madeleine säger: "Jag har hela livet arbetat med ledarskap och personlig utveckling, och jag ”hittade hem” när jag kom i kontakt med Human Awareness. Att coacha, leda och utvecklas med hjärtintellegens som rättesnöre passade mej som handen i handsken, något jag inte hittat någon annanstans i alla utbildningar och kurser jag gått. Fånga LIVET!-kurserna och 90-dagarsutbildningen i personligt ledarskap har verkligen tagit mej framåt i livet – påverkat min egen utveckling och mitt sätt att möta och se på andra människor, både nya och familjenära. Jag brinner verkligen för att hjälpa människor att våga följa sitt hjärta, tro på sej själv och må bra och därigenom verkligen kunna leva livet fullt ut."

pia-bjornhard

Pia Björnhård

ENSEcoach-internet-mote.png

Mastery Team Member
Certifierad Coach

Nyköping

Pia har de senaste 15 åren arbetat med hållbar utveckling, som samhällsplanerare. Dessa år har tyvärr visat att hennes eget liv inte varit långsiktigt hållbart, varken för kroppen eller knoppen. Efter många hårda törnar i livet har hon kommit till insikt om hur viktig helheten är för att nå balans och må bra.

Pia berättar: "Jag har ett brinnande intresse för hälsa och välmående, och har tidigare inriktat mig främst på kost och olika träningsformer. Under åren har jag gått olika ledarskapsutbildningar och kurser i personlig utveckling. Det var först när jag kom i kontakt med Human Awareness som bestående förändring började ske. Den absolut viktigaste pusselbiten föll då på plats – att lyssna på min inre röst, från hjärtat, och hitta den rätta vägen för mig. Min inre resa har väckt en stark längtan att få hjälpa andra ta de viktiga stegen för att utvecklas och uppnå sin fulla potential."

tina-stromberg-wiklund

Tina Strömberg Wiklund

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Certifierad coach

Östersund

Tina är socionom och folkhögskollärare och har arbetat med både vuxna, barn och ungdomar inom socialtjänst, grundskola, sjukhus och psykiatri, med SFI och etableringskurs på folkhögskola m.m.

Så här säger Tina: "Jag har alltid haft ett starkt intresse för personlig utveckling. Redan tidigt i livet sökte jag mig till olika terapier, både i grupp och individuellt, bland annat gestaltterapi, psykodynamisk terapi, KBT m.fl. vilket har varit bra. Men när jag fann Human Awareness och deras metod att se hela människan – tankar, fysisk kropp, känslor, vitalitet och intuition – kände jag att jag hittat rätt! Det stämde med det jag sökt – att stanna upp och lyssna på det hjärtat försöker säga – men på ett djupare plan än jag tidigare mött, och att livet kan bli mer av det du verkligen önskar och längtar efter. Detta vill jag hjälpa andra att få uppleva."

maria-wikander-2-500

Maria Wikander

us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Certifierad coach

Stenstorp

Maria brinner för individens möjlighet att växa, känna sin inneboende kraft och sitt mod, och att få leva utifrån sin fulla potential. Att utforska områden som våra relationer på olika plan, våra unika livserfarenheter och vår innersta längtan, ligger Maria varmt om hjärtat.

Hon har jobbat som tandläkare drygt 30 år, nu senast som sjukhustandläkare. De medmänskliga mötena med människor genom livet, upplevelser och erfarenheter har gett Maria insikter och lärdomar som hon ser som styrkor i sitt liv idag. Maria har också jobbat med personlig utveckling, personligt ledarskap, taktil massage och meditation.

Maria säger: "Coaching enligt Human Awareness metodik är enormt kraftfullt när bestående förändringar i livet är målet. Det har jag upplevt själv på ett fantastiskt och livsomvälvande sätt, och nu ser jag fram emot att coacha DIG. Vad längtar DU efter?"

susann-bergensjo-allercrantz

Susann Bergensjö Allercrantz

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Certifierad coach

Ekerö

Susann har mött människor på många plan genom sina år inom vården där både kroppen och själen har haft sina sår. Hon har arbetat inom somatiken, psykiatrin och inom omsorgen med neuropsykiatriska funktionshindrade. Sedan 11 år driver Susann en keramisk verkstad och har förmånen att få träffa personer inom alla yrken och där skapandet binder samman.

Susann berättar: "Spännande och lärorikt är livet, ja en fantastiskt resa! Jag är född in i en familj med en bipolär mamma, med allt vad det innebar. Så frågan har alltid funnits där: Varför och hur fungerar vi som människor och hur kan jag gå framåt för att skapa optimal hälsa trots allt? När jag mötte Human Awareness var det för mig som att hitta den saknade pusselbiten. Det vill jag ge vidare till andra så att de också kan finna sin sanna potential."

linda-magnusson

Linda Magnusson

us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Certifierad coach

Ängelholm

Linda har efter sin filosofie magisterexamen inom personalvetenskap arbetat väldigt brett inom HR-frågor de senaste 15 åren. Hon brinner för att göra skillnad genom att coacha och vägleda chefer och medarbetare för att växa i sina roller och känna sig trygga i sitt ledarskap.

Linda berättar: "Jag är HSP, älskar utmaningar, skratt, musik samt äkta och genuina möten med och mellan andra människor. Det finaste en människa kan ge är tid och närvaro vilket jag vill fortsätta med. Human Awareness är ett naturligt nästa steg för dig som verkligen vill arbeta på djupet med dig själv. Min största drivkraft är att möta dig där du är och att coacha dig till att väcka din inre kompass för att hitta ditt rätta, glädjefyllda och sanna jag."

Intresseanmälan

Vi har alltid personlig kontakt med dem som vill bli coachade eller gå någon av våra kurser – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av att utvecklas. Detta är en av anledningarna till att våra deltagare uppnår så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kommer du till ett frågeformulär som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning. Uppgifterna kommer att hanteras i enlighet med vår integritetspolicy.

Därefter får du möjlighet att boka tid för ett kostnadsfritt, vägledande telefonsamtal, där vi stämmer av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar.

Intresseanmälan är inte bindande.