För dig som vill växa som människa, både privat och professionellt

Coaching

Coaching är ett kraftfullt verktyg, baserat på djup respekt för den förmåga och visdom som finns inom varje individ. Coachprocessen bygger på förtroende, närhet, direkt kommunikation och partnerskap mellan coachen och klienten. Vi hjälper dig att frigöra din potential, hitta din egen drivkraft och följa din inspiration och längtan. Vi arbetar med såväl individuell coaching och coaching av par & familj, som chefs- och ledarcoaching.

Vi erbjuder professionell coaching enligt Human Awareness metodik, som bygger på den senaste kunskapen inom psykologi och personlig utveckling. Vår coachingmetod är en kombination av traditionell coaching och djupgående holistisk coaching som bland annat är baserad på Heart IQ-metoden (utvecklad av Christian Pankhurst).


coaching-privat-kvadratCoaching – Individuell

För dig som vill öka din medvetenhet och självkännedom, och få nya perspektiv och fler valmöjligheter. Det grundläggande syftet är att du ska må riktigt bra och trivas med dig själv och andra i ditt liv.
» Läs mer


Coaching – Par & familj

För er som vill växa tillsammans, göra en nystart eller ett avslut vid en separation. Ett bra avslut är helt avgörande för hur den fortsatta relationen kommer att fungera. Detta är viktigt, inte minst när barn är med i bilden.
» Läs mer


Team members discussing business plan and ideas in officeCoaching – Chefer & ledare

Coachingprogram för chefer och ledare som vill öka sin medvetenhet och självkännedom. Vi är ditt externa bollplank och stöttar utifrån din specifika situation och dina önskemål.

» Läs mer


Våra coacher

Här hittar du Human Awareness utbildade coacher som erbjuder både individuell coaching och parcoaching.

Samtliga våra coacher och gruppledare är utbildade i, och har stor erfarenhet av, Human Awareness metodik. De åtar sig nya klienter i mån av plats och har olika gruppaktiviteter på gång, så hör av dig direkt till respektive person för mer information, villkor etc.

» Läs mer