Human Awareness-coaching

Med våra diplomerade utövare

Vi erbjuder coaching genom våra duktiga coacher.

Human Awareness coachingmetod är en kombination av traditionell coaching och djupgående känslo- och energibaserad, holistisk coaching.

coaching-1-edited

Human Awareness coachingmetod

Human Awareness coachingmetod är helt unik och det är ett kraftfullt verktyg, baserat på djup respekt för den förmåga och visdom som finns inom varje individ.

Metoden är en kombination av traditionell coaching och djupgående känslo- och energibaserad, holistisk coaching med fokus på hjärta och själ. Den har terapeutisk och livsförändrande effekt och ger bestående resultat.

För att du ska kunna komma vidare i ditt liv så måste du känna. Det är det som gör det möjligt att frigöra och släppa blockeringar som håller dig tillbaka.

Din coach skapar tillsammans med dig ett förstärkt fält där detta är möjligt. Du kommer då i kontakt med ditt hjärta och dina äkta känslor, och det blir tydligt för dig när ditt ego försöker hålla dig tillbaka.

Att öka din medvetenhet är en viktig och helt avgörande del i vår metodik. Genom att öka din medvetenhet får du perspektiv och kan se när du går emot dig själv (egots väg) och när du väljer ditt hjärtas och din själs väg. Det är först då som du kan uppnå verklig tillfredsställelse och harmoni – när du är sann mot dig själv.

Human Awareness erbjuder såväl individuell coaching och coaching av par & familj, som chefs- och ledarcoaching.

Vi hjälper dig att ta nya, modiga och glädjefyllda steg i den riktning som du längtar efter att röra dig.

Human Awareness coacher

Samtliga våra coacher är utbildade i, och har stor erfarenhet av, Human Awareness metodik. 

Coaching sker både fysiskt  och virtuellt  över nätet, dvs du kan befinna dig var som helst i landet eller världen. 

Det finns även möjlighet att bli coachad på engelska us-uk

Välkommen att skicka in din intresseanmälan – klicka på knappen nedan!

Du kommer därefter att bli kontaktad för en diskussion kring dina behov och önskemål.

Mastery Team

tina-stromberg-wiklund

Tina Strömberg Wiklund

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Diplomerad coach

Östersund

Tina är socionom och folkhögskollärare och har arbetat med både vuxna, barn och ungdomar inom socialtjänst, grundskola, sjukhus och psykiatri, med SFI och etableringskurs på folkhögskola m.m.

Så här säger Tina: "Jag har alltid haft ett starkt intresse för personlig utveckling. Redan tidigt i livet sökte jag mig till olika terapier, både i grupp och individuellt, bland annat gestaltterapi, psykodynamisk terapi, KBT m.fl. vilket har varit bra. Men när jag fann Human Awareness och deras metod att se hela människan – tankar, fysisk kropp, känslor, vitalitet och intuition – kände jag att jag hittat rätt! Det stämde med det jag sökt – att stanna upp och lyssna på det hjärtat försöker säga – men på ett djupare plan än jag tidigare mött, och att livet kan bli mer av det du verkligen önskar och längtar efter. Detta vill jag hjälpa andra att få uppleva."

susann-bergensjo-allercrantz

Susann Bergensjö Allercrantz

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Diplomerad coach

Ekerö

Susann har mött människor på många plan genom sina år inom vården där både kroppen och själen har haft sina sår. Hon har arbetat inom somatiken, psykiatrin och inom omsorgen med neuropsykiatriska funktionshindrade. Sedan 11 år driver Susann en keramisk verkstad och har förmånen att få träffa personer inom alla yrken och där skapandet binder samman.

Susann berättar: "Spännande och lärorikt är livet, ja en fantastiskt resa! Jag är född in i en familj med en bipolär mamma, med allt vad det innebar. Så frågan har alltid funnits där: Varför och hur fungerar vi som människor och hur kan jag gå framåt för att skapa optimal hälsa trots allt? När jag mötte Human Awareness var det för mig som att hitta den saknade pusselbiten. Det vill jag ge vidare till andra så att de också kan finna sin sanna potential."

maria-wikander-2-500

Maria Wikander

us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Diplomerad coach

Stenstorp

Maria brinner för individens möjlighet att växa, känna sin inneboende kraft och sitt mod, och att få leva utifrån sin fulla potential. Att utforska områden som våra relationer på olika plan, våra unika livserfarenheter och vår innersta längtan, ligger Maria varmt om hjärtat.

Hon har jobbat som tandläkare drygt 30 år, nu senast som sjukhustandläkare. De medmänskliga mötena med människor genom livet, upplevelser och erfarenheter har gett Maria insikter och lärdomar som hon ser som styrkor i sitt liv idag. Maria har också jobbat med personlig utveckling, personligt ledarskap, taktil massage och meditation.

Maria säger: "Coaching enligt Human Awareness metodik är enormt kraftfullt när bestående förändringar i livet är målet. Det har jag upplevt själv på ett fantastiskt och livsomvälvande sätt, och nu ser jag fram emot att coacha DIG. Vad längtar DU efter?"

owe-hagglund

Owe Hägglund

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Ransta

Owe är diplomerad coach och gruppledare. Han är också praktiserande Reiki-Master samt massör. Med en bakgrund som VD för industriföretag under 10 år samt diverse platschef och arbetsledarroller är Owe väl förtrogen med stress och hur hårt den påverkar människor.

Owe säger: "När jag började min personliga utvecklingsresa för några år sedan anade jag inte vilken skakig resa det skulle bli. Min tanke var att läsa några böcker och snabbt bli en balanserad och lyckligare människa, alltså ett ganska lätt jobb som kunde göras med ena handen bakom ryggen. Så var det inte.
Att börja utvecklas och lämna min komfortabla zon vände upp och ner på min värld och mina föreställningar om hur livet skulle vara. Det var hårt, brutalt och stundtals otroligt kämpigt men i backspegeln ångrar jag ingenting. Att vara den jag är i dag och må bra med mig själv har bidragit till att jag insett hur kraftfullt personlig utveckling kan vara och därför vill jag hjälpa andra att uppnå detsamma."

linda-magnusson

Linda Magnusson

us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Diplomerad coach

Ängelholm

Linda har efter sin filosofie magisterexamen inom personalvetenskap arbetat väldigt brett inom HR-frågor de senaste 15 åren. Hon brinner för att göra skillnad genom att coacha och vägleda chefer och medarbetare för att växa i sina roller och känna sig trygga i sitt ledarskap.

Linda berättar: "Jag är HSP, älskar utmaningar, skratt, musik samt äkta och genuina möten med och mellan andra människor. Det finaste en människa kan ge är tid och närvaro vilket jag vill fortsätta med. Human Awareness är ett naturligt nästa steg för dig som verkligen vill arbeta på djupet med dig själv. Min största drivkraft är att möta dig där du är och att coacha dig till att väcka din inre kompass för att hitta ditt rätta, glädjefyllda och sanna jag."

pia-bjornhard

Pia Björnhård

ENSEcoach-internet-mote.png

Mastery Team Member
Diplomerad Coach

Tyresö

Pia har de senaste 15 åren arbetat med hållbar utveckling, som samhällsplanerare. Dessa år har tyvärr visat att hennes eget liv inte varit långsiktigt hållbart, varken för kroppen eller knoppen. Efter många hårda törnar i livet har hon kommit till insikt om hur viktig helheten är för att nå balans och må bra.

Pia berättar: "Jag har ett brinnande intresse för hälsa och välmående, och har tidigare inriktat mig främst på kost och olika träningsformer. Under åren har jag gått olika ledarskapsutbildningar och kurser i personlig utveckling. Det var först när jag kom i kontakt med Human Awareness som bestående förändring började ske. Den absolut viktigaste pusselbiten föll då på plats – att lyssna på min inre röst, från hjärtat, och hitta den rätta vägen för mig. Min inre resa har väckt en stark längtan att få hjälpa andra ta de viktiga stegen för att utvecklas och uppnå sin fulla potential."

madeleine-lundqvist

Madeleine Lundqvist

ENSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Mastery Team Member
Diplomerad Coach

Ljungbyholm

Madeleine har lång erfarenhet inom olika yrken, såsom ridinstruktör/ridskolechef, elektroingenjör på Ericsson och gruppchef/coach inom Samhall, och har också drivit eget företag i många år. Förutom att ha fostrat fyra egna, idag vuxna barn har Madeleine också varit familjehem och hjälpt ett antal ungdomar. Hon har genomgått separation och senare även blivit änka, och därför haft mycket ensamansvar för barn och ungdomar.

Madeleine säger: "Jag har hela livet arbetat med ledarskap och personlig utveckling, och jag ”hittade hem” när jag kom i kontakt med Human Awareness. Att coacha, leda och utvecklas med hjärtintellegens som rättesnöre passade mej som handen i handsken, något jag inte hittat någon annanstans i alla utbildningar och kurser jag gått. Fånga LIVET!-kurserna och 90-dagarsutbildningen i personligt ledarskap har verkligen tagit mej framåt i livet – påverkat min egen utveckling och mitt sätt att möta och se på andra människor, både nya och familjenära. Jag brinner verkligen för att hjälpa människor att våga följa sitt hjärta, tro på sej själv och må bra och därigenom verkligen kunna leva livet fullt ut."

Övriga

elin-little

Elin Adenfelt Little

us-uksecoach-internet-mote.png

Diplomerad Coach

Solna

Elin är diplomerad yogalärare med lång erfarenhet av både Hatha- och Yinyoga. Hon är även utbildad inom energimassage och healing, och har länge drivit eget företag inom hälsa. Elin använder sina konstnärliga och pedagogiska förmågor genom att arbeta med barn i skapandeprojekt.

Elin säger: "Mitt största intresse är hälsa och välmående, och jag brinner för att hjälpa människor att uppnå detta. Övertygelsen om att HELA människan måste inkluderas för att skapa balans har jag haft med mig länge, men det var först när jag lärde mig Human Awareness metoder och filosofi som det verkligen började hända saker inom min egna personliga utveckling. Att som coach få vara en del av andra människors resor mot att uppnå sin högsta potential, känns som det jag är menad att göra."

marika-bleymann

Marika Bleymann

us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach

Sigtuna

Marika är legitimerad fysioterapeut i grunden. Efter 10 år inom sjukvården förverkligade hon sin dröm och öppnade kliniken "Invivo" i Karlskoga. Där kombinerade hon träning, behandling och hälsokost, genom sina gedigna kunskaper inom näringterapi, fysisk aktivitet och energimedicin. Som holistisk hälsocoach hjälper Marika sina klienter att nå optimal fysisk och psykisk hälsa genom att hitta roten till symtom och nå balans.

Efter att ha bott i England, Sverige och Norge i olika omgångar bor Marika nu med sin man och fyra barn i Sigtuna, där hon driver företaget Holistic Harmony.

Marika säger: ”Jag har alltid brunnit för helheten inom hälsa och välmående, och när jag kom i kontakt med Human Awareness insåg jag att det är precis den pusselbit jag saknat. Att utbilda mig till HA coach var ett naturligt steg både för min egen utveckling och för att bredda min kapacitet att hjälpa mina kunder. Jag ser fram emot att jobba med dig!”

Gunilla Henriksson

Gunilla Henriksson

ENSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Södra Sandby, Lund

Gunilla är diplomerad akupunktör (traditionell kinesisk medicin), qigonginstruktör och -healer, holistisk massör, friskvårdskonsulent och djurkommunikatör. Gunilla har utbildat sig, och arbetat i, USA, Spanien, Kina, Norge och Danmark. Hon har över 20 års erfarenhet av att leda grupper och arbetar numera i sitt eget företag, Qinilla, där hon även är inspiratör och föredragshållare. 

Eva-Lena Österström

Eva-Lena Österström

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Karlskrona

Eva-Lena är barn- och undersköterska, psykiatri 80 poäng, boendehandledare, taktil beröringsterapeut och diplomerad healer. Hon är väl insatt i 12-stegsprogrammet.

Eva-Lena säger: "Jag har sedan jag var 18 år hjälpt människor på olika sätt. Jag hjälpte mig själv genom 12-stegsprogrammet och därefter med Human Awareness kurser och utbildningar. På Fånga livet och genom PL90 kom jag på riktigt i kontakt med mitt hjärta, och insåg att detta är en fantastiskt sätt att förändra sig själv. Jag förstod då att det var med den här metoden som jag ville hjälpa människor att komma framåt i livet.

Att få bidra till att människor kommer i kontakt med sitt hjärta och kan uppnå sin högsta potential är något av det finaste som finns med att vara coach och gruppledare."

Diplomerad coach Peter Berggren

Peter Berggren

Diplomerad coachus-ukSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Munkedal

Peter är utbildad inom traditionell kinesisk medicin och akupunktur. Han har jobbat med människor inom vården i cirka 15 år, som sjuksköterska både på sjukhus och inom ambulansverksamheten, och är även instruktör och kursledare inom första hjälpen och hjärt-lungräddning.

Så här säger Peter: "Jag har alltid varit intresserad av hälsa och välmående. Jag har jobbat mycket med min egen utveckling, medvetenhet och självkännedom. Nu är det dags för mig att hjälpa och stötta andra människor att nå sina inre och yttre mål, och det känns så fantastiskt!"

Diplomerad coach Anna Hessel

Anna Hessel

us-ukSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad Coach

Alingsås

Anna har en masterexamen i "livets skola" med egna erfarenheter från livets baksida. Hon har själv upplevt alkoholism, matmissbruk, misshandel, högkänslighet, depression, skilsmässa och duktiga-flickan-syndromet. Idag är dessa erfarenheter hennes styrka som coach.

Anna har under många år arbetat med människors hälsa, både mentalt och fysiskt. Hon hörs ofta säga "Kropp och själ är ett". Anna både praktiserar själv och tränar andra i uthållighetsidrott. Utöver det föreläser hon ofta och gärna i ämnet "vardagsäventyr".

Lena Sundqvist

Lena Sundqvist

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Karlskrona

Lena är biomedicinsk analytiker, kundalini-yogalärare, flertal kurser i blod och frekvensanalys och mikronäringslära, taktil beröringsterapeut, certifierad healer och zonterapeut.

Coach och Diplomerad gruppledare Pia Peck Månsson

Pia Peck Månsson

ENSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Södra Sandby

Pia är legitimerad sjukgymnast och yogainstruktör inom hatha yoga och medicinsk yoga, mindfulness-instruktör och akupunktör. Dessutom har hon pedagogisk utbildning.

Pia säger: "Jag har många intressen, men ett sticker ut och det är mitt brinnande intresse för personlig utveckling. Det är fantastiskt att få känna hur livet kan bli bättre och bättre. Att inspirera, skapa mer glädje, balans och djup är livsviktigt för mig. Att symtombehandla är inget jag vill göra, utan jag önskar att komma till roten med varför symtomen en gång började."

Linda Ellbén - Coach

Linda Ellbén

us-ukSEcoach-internet-mote.png

Coach

Hässelby

Linda har sedan tonåren intresserat sig för personlig och andlig utveckling och är utbildad som medium och healer. Hon har även arbetat inom vården i många år samt är mamma till två tonårsbarn, den yngsta med autism. Linda brinner extra mycket för föräldrar till barn med särskilda behov samt för ungdomar som drabbats av psykisk ohälsa. Hon bor och arbetar i Stockholm samt i Turkiet.

Linda säger: "Human Awareness utbildning gav mig nycklarna till både min inre och yttre bur. Idag följer jag mycket mer mitt hjärta och upplever större glädje och frihet på alla plan, och längtar efter att få hjälpa andra att uppleva detsamma."

pernilla-franzen

Pernilla Franzén

ENSEcoach-internet-mote.png

Coach

Långasjö

Pernilla har socionomutbildning och har i stort sett hela sitt liv arbetat med människor på olika sätt – ridinstruktör, enhetschef och behandlingspedagog för ungdomar. Hon har även hållit kurser i personlig utveckling med hästen som guide. För drygt tio år sedan drabbades hon av en whiplashskada och utvecklade senare ME/CFS, vilket ledde till en lång period av sjukskrivning. Hennes intresse för hälsa på alla plan väcktes då på allvar.

Pernilla berättar: "Att bli frisk i en värld som faktiskt inte främjar hälsa på djupet, har varit en riktig utmaning och jag har samlat på mig ovärderlig kunskap och nyttiga erfarenheter längs vägen. Jag har alltid sökt efter det som är sant och autentiskt och min inre resa startade för tjugo år sedan när jag ville bli en bättre människa för mina hästar och de människor jag hade runt mig. Men det var först i samband med whiplashskadan som jag förstod att jag var på väg åt fel håll och att resan faktiskt handlade om att bli en bättre människa för mig själv i första hand. Det andra får man liksom på köpet… Nu ser jag fram emot att coacha dig till att hitta det som är sant och autentiskt i dig så att du kan odla den viktigaste relationen i Ditt liv – den till Dig själv!"

linda-olausson

Linda Olausson

secoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Lindome

Linda är Leg. psykolog sedan 15 år tillbaka. Hon har jobbat med alltifrån att utreda barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till att vara chef för Sveriges säkraste avdelning för ungdomsvård. Linda har även lång erfarenhet av samtalsterapi samt att leda medarbetare och chefer vad gäller personligt ledarskap och grupputveckling.

Human Awareness är nästa steg för att skapa en djupare och mer innerlig förståelse för att den yttre kraften styrs av den inre. Lindas största drivkraft är att coacha dig till att bli den bästa versionen av dig själv.

Coach Johan Rösler

Johan Rösler

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Västerås

Johan har en stor passion och ett genuint intresse av att se människor utvecklas och hitta sitt rätta jag. Han har ett hjärta fyllt med empati och en längtan efter att se hur små förändringar gör skillnad. Hans brinnande intresse och engagemang för personlig utveckling gör att han nu vill dela med sig och hjälpa andra till självhjälp och att nå sina mål.

Enligt Johan: "Human Awareness metoder och filosofi har bland annat hjälpt mig att hitta ett inre lugn, lita på mig själv, bekanta mig med mitt ego, hitta vad jag vill med mitt liv och öka min handlingskraft. Det är helt enkelt fantastiskt vad det har inneburit för mig i min livskvalitet och mitt förhållningssätt till livet.”

carina-hedenberg

Carina Hedenberg

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Jönköping

Carina är zonterapeut, homeopat, KBT-terapeut steg 1 och utbildare i taktil massage. Hon har arbetat många år inom alternativ medicin, framförallt zonterapi.

Carina säger: "Jag upptäckte efter ett tag att läkning och de bästa resultaten kom när jag hade äkta djupa möten med mina klienter. Att arbeta som coach känns därför inspirerande eftersom möten via hjärtat utgör själva grunden. Av de terapier som jag har erfarenhet av är Human Awareness metod den mest kraftfulla och djupgående. Jag brinner för att hjälpa människor att utvecklas. Hör av dig till mig om du känner att du 'fastnat' och inte kommer vidare, är stressad, har problem med vikten eller något annat i livet där du längtar efter förändring."

Coach Christer Blank

Christer Blank

noSEcoach-internet-mote.png

Coach

Delsbo

Christer är i grunden transporttekniker och maskinentreprenör med stor erfarenhet av att driva eget företag. Han är även friluftsguide och skidinstruktör och har bott 6–7 år i Norge – kan därför med lätthet även coacha den som har norska som modersmål (utom udda dialekter).

Christer har ett brinnande intresse av att se människor utvecklas och växa.

lena-natfors-c-Resized

Lena Nåtfors

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Gävle

Lena Nåtfors är utbildad Humanistisk socialpedagog med inriktning mot missbruksvård och 12-stegsprogram. Hon har tidigare arbetat på olika jobb inom servicesektorn.

Lena säger: "Jag har ett brinnande intresse för personlig utveckling och att behandla symtom är inget för mig. Jag vill gå till botten med varför vi hamnade där vi är. Min resa i personlig utveckling började för 20 år sedan och av de terapier som jag har erfarenhet av, är Human Awareness metod den mest kraftfulla och
djupgående. Jag kom i kontakt med den när jag fick utmattningssyndrom 2016 och fick titta närmare på mitt duktig flicka-syndrom som var en stor orsak till mitt dåvarande mående. Inget bagage är för stort eller tungt att inte packa upp och lämna bakom oss.“

Coachar vid fysiska möten coach-fysiskt-mote.png 

Coachar över internet, via dator coach-internet-mote.png