Din personliga utveckling, 
 vår excellens! 
 


  

Du är värd att må riktigt bra

Human Awareness livsförändrande utbildningar i djupgående personligt ledarskap har hjälpt tusentals människor – med helt olika bakgrunder och utmaningar – att hitta mer glädje och tillfredsställelse både privat och på jobbet.

Vi förändrar ditt liv för alltid!

Personligt ledarskap 90 dagar

Det här är en livsförändrande distansutbildning i djupgående självkännedom.  
Vi hjälper dig att frigöra din inre drivkraft så att du kan leva det fantastiska liv du är värd!

Läs mer ➢

Fånga LIVET!

Vår mycket populära flerdagskurs är ett unikt tillfälle att släppa det som inte längre gagnar dig och börja leva FULLT UT. Vi lovar att ditt liv och dina relationer kommer att förändras för alltid!

Läs mer ➢

Human Awareness Platinum

Det här är den mest avancerade och djupgående utbildningen i personligt ledarskap som du kan hitta. Platinum är perfekt för dig som längtar efter att skapa ett liv där du känner dig riktigt levande, passionerad och fri!

Läs mer ➢

Human Awareness coachutbildning

Bli en framgångsrik, certifierad coach. Den här utbildningen riktar sig till dig som redan arbetar med att hjälpa människor att utvecklas och växa, eller har detta som största önskan och mål i livet.

Läs mer ➢

 • Human Awareness

  “Jag har kommit i kontakt med mig själv, hela mig! Jag är så lycklig!!!! Det här är resten av mitt liv! Ett ljust och vackert liv fullt med kärlek! Allt runt omkring mig känns så mycket mer äkta, så mycket mer klart och tydligt. Jag känns på riktigt! Titeln "Fånga LIVET!" är precis vad PL90 och kursen har betytt för mig. Jag beundrar ert arbete bortom allt.”

  Anna-Hessel-edited

  Förmögenhetsrådgivare

 • Human Awareness

  “En kurs som ger dig verktyg att leva ett liv med mer glädje, harmoni och frid.”

  palle-hillenius-160x90

  Vd

 • Human Awareness

  “Du kan sluta leta nu. Utbildningen du söker är precis framför näsan på dig! Jag skulle inte vilja leva en dag till UTAN denna! Det bästa som hänt mig sedan min födelse!
  Jag ser nu hur mitt sätt att vara sprider ringar på vattnet. Bland mina patienter, bland mina kollegor. Det som har hänt inom mig är oändligt stort. ”

  Maria Falk

  Legitimerad dietist

 • Human Awareness

  “Kursen har gett mig större livsglädje, insikter och inspiration. Den har också gett mig många nya insikter och verktyg att gå vidare i mitt liv. Alla borde gå den här kursen. Den kan inte nog berömmas för sin proffsighet och kärleksfulla genomförande.”

  Staffan Sundqvist

  Avdelningsansvarig

 • Human Awareness

  “Du kan aldrig föreställa dig vilken förändring detta kan ge ditt liv. Fånga LIVET! är en otroligt mäktig resa som du kommer att bära med dig vidare i livet som dig själv … Magiskt! Tack Anneli och Carl för att ni är just de ni är. Ni inspirerar så otroligt på ett helt fantastiskt sätt!”

  Lena Elmby

  Förskollärare

 • Human Awareness

  “Kärleksboost! Känn kärleken för dig själv och andra. En plats att hitta ditt autentiska jag – ditt original. Du får möjlighet att känna på dina undertryckta känslor och bli befriad från dina försvar som håller dig tillbaka på olika områden i livet – relationer, arbete, utveckling etc. Tack för mitt nya liv!”

  Pernilla Thorén

  Distriktssköterska

 • Human Awareness

  “Magiskt – jag kan starkt rekommendera Human Awareness kurser. ”

  Rickard Behm

  Vd

 • Human Awareness

  “Tusen tack till er för en stark kurs! Mycket känslor i omlopp, speglingar och en massa processer …
  Ni är jätteduktiga kursledare och det var superkul att vara med! Lycka till med allt viktigt arbete ni gör!”

  agneta-oreheim

  Astrolog

 • Human Awareness

  “Unik, holistisk personlighetsutvecklande kurs! Kärleksboost och en gruppkemi utan motstycke!
  Carl och Anneli, ni gör världen till en bättre plats att leva på!”

  mats-asberg-160x90

  Operational Product Manager

 • Human Awareness

  “Human Awareness Platinum har gett mig så väldigt mycket. Det har gett en helt ny dimension till hur jag ser på mig själv och andra. Jag har fått så många insikter och aha-upplevelser tack vare kursens uppbyggnad och jag unnar alla att få uppleva detta! ”

  Camilla Williamsson
 • Human Awareness

  “Jag är fortfarande mig själv, men jag är något mer, något mycket starkare. Den här utbildningen har förändrat mitt liv totalt. Det är det största jag varit med om."”

  Fredrik Adielsson

  Area manager

Hyllad av tusentals läsare!

Vägra följa John – Hela vägen – 3d

"Det bästa jag läst. Nu är det din tur!"
PETER HARDÖ

"En helt fantastisk bok som har fått mig att se på livet ur en helt annan synvinkel. Den har öppnat upp mig och fått mig att våga ta steget mot min dröm. Så otroligt motiverande bok som alla BÖR läsa."
AMINA

"Början på mitt eller ditt nya liv kan faktiskt finnas innanför de här pärmarna."
TIDNINGEN AMELIA

 

Finns även som ljudbok och e-bok.

Läs mer ➢

Blogg

Följ våra inlägg med spännande ämnen, tänkvärda reflektioner och tips inom personlig utveckling, hälsa och livsstil. Du hittar bloggen här ➢ 

Recept

Om du letar efter våra uppskattade recept hittar du dem på den gamla bloggen, här ➢