Här växer människor!

Vi har hjälpt tusentals människor att hitta mer glädje och tillfredsställelse i livet. Hos oss når du hela vägen till hälsa, framgång och verklig lycka! 

"Du kan sluta leta nu. Utbildningen du söker är precis framför näsan på dig! Jag skulle inte vilja leva en dag till UTAN denna! Det bästa som hänt mig sedan min födelse! Jag ser nu hur mitt sätt att vara sprider ringar på vattnet. Bland mina patienter och mina kollegor. Det som har hänt inom mig är oändligt stort."
MARIA FALK

"Det bästa och viktigaste som hänt mig! Allt var så välplanerat och oerhört proffsigt. Finns inte ord som kan beskriva hur jag känner."
HENRIK OHLSSON

Human Awareness förändrar ditt liv för alltid!


Personligt ledarskap Platinum

En livsförändrande utbildning i djupgående självkännedom för dig som vill må riktigt bra, med god hälsa, hög livsenergi, känslomässig frihet och djupa, äkta relationer.

Med teori, övningar, handledning och kraftfull Human Awareness-coaching, samt live-kursen Fånga LIVET! är detta avancerade program helt oöverträffat.

Vi hjälper dig att sätta en ny riktning och att ta stegen som förändrar ditt liv för alltid, så att du kan leva det passionerade, fantastiska liv du är värd!

LÄS MER ➢

Personligt ledarskap 90 dagar

Den här utbildningen går helt och hållet på distans.

Den är i mångt och mycket som Personligt Ledarskap Platinum, men utan 4-dagarskursen Fånga LIVET! och passar därför dig som av olika skäl inte har möjlighet att delta på plats i Stockholm.


 

LÄS MER ➢

Fånga LIVET!

Vår mycket populära 4-dagarskurs är ett unikt tillfälle att en gång för alla släppa det som inte längre gagnar dig och börja leva livet FULLT UT!

Du kommer att få vara med om upplevelser som du inte hittar någon annanstans. Vi lovar att ditt liv och dina relationer kommer att förändras för alltid!

 

 

LÄS MER ➢

Diplomerad Human Awareness-coach

I den här 11 månader långa utbildningen lär du dig att coacha med Human Awareness unika metod.

Utbildningen är enbart möjlig att söka för dig som har gått Personligt ledarskap Platinum, det vill säga deltagit i både Personligt Ledarskap 90 dagar och Fånga LIVET! Dessa utgör det första steget i coachutbildningen. LÄS MER ➢

Gå via jobbet

Människor som utvecklar sitt personliga ledarskap är positivare, friskare, effektivare och samverkar och kommunicerar bättre.

Detta är gynnsamt för hela arbetsplatsen och skapar god lönsamhet, lägre sjukfrånvaro och en kreativ, inspirerande och hållbar arbetsmiljö. Därför går allt fler chefer och medarbetare våra utbildningar!

Är du arbetsgivare och redo att ta ditt företag till nästa nivå?

Läs mer om vad våra kurser och utbildningar kan göra för dig, dina kollegor och medarbetare. Vi erbjuder även skräddarsydda, unika program utifrån företagets behov.

LÄS MER ➢