Här växer människor!

Vi har hjälpt tusentals människor att hitta mer glädje och tillfredsställelse i livet. Hos oss når du hela vägen till hälsa, framgång och verklig lycka! 

Human Awareness förändrar ditt liv för alltid.


🔥 NYHET 🔥

Nu kan du ta del av den kostnadsfria minikursen "Hur du gör för att ALDRIG mer tappa bort dig själv och och förlora kontrollen över ditt liv."
Du hittar kursen här ➢


Letar du efter ditt kursmaterial för någon av våra utbildningar?
Du hittar det på Human Awareness Academy ➢


Human Awareness Platinum

Du vet att Platinum är perfekt för dig ifall du längtar efter att använda dig av hela din potential och alla dina gåvor, och om du är en person som vill skapa ett liv där du känner dig riktigt levande och fri.

Med teori, övningar, handledning och kraftfull Human Awareness-coaching, samt live-kursen Fånga LIVET! är detta avancerade program helt oöverträffat.

Vi hjälper dig att sätta en ny riktning och att ta stegen som förändrar ditt liv för alltid!

LÄS MER ➢

Personligt ledarskap 90 dagar

Det här är en livsförändrande utbildning i djupgående självkännedom för dig som vill må riktigt bra, med god hälsa, hög livsenergi, känslomässig frihet och djupa, äkta relationer.

Med teori, övningar, handledning och kraftfull Human Awareness-coaching kommer du att kunna frigöra din inre drivkraft så att du kan leva det passionerade, fantastiska liv du är värd!

Utbildningen går helt på distans.

LÄS MER ➢

Fånga LIVET!

Vår mycket populära 4-dagarskurs är ett unikt tillfälle att en gång för alla släppa det som inte längre gagnar dig och börja leva livet FULLT UT!

Du kommer att få vara med om upplevelser som du inte hittar någon annanstans. Vi lovar att ditt liv och dina relationer kommer att förändras för alltid!

LÄS MER ➢

Certifierad Human Awareness-coach

I den här utbildningen lär du dig att coacha med Human Awareness unika metod.

Utbildningen är enbart möjlig att söka för dig som har gått Human Awareness Platinum, det vill säga deltagit i både Personligt Ledarskap 90 dagar och Fånga LIVET! Dessa utgör det första steget i coachutbildningen. 

LÄS MER ➢

Gå via jobbet

Människor som utvecklar sitt personliga ledarskap är positivare, friskare, effektivare och samverkar och kommunicerar bättre.

Detta är gynnsamt för hela arbetsplatsen och skapar god lönsamhet, lägre sjukfrånvaro och en kreativ, inspirerande och hållbar arbetsmiljö. Därför går allt fler chefer och medarbetare våra utbildningar!

Är du arbetsgivare och redo att ta ditt företag till nästa nivå?

Läs mer om vad våra kurser och utbildningar kan göra för dig, dina kollegor och medarbetare. Vi erbjuder även skräddarsydda, unika program utifrån företagets behov.

LÄS MER ➢