✨ Sommarcoaching ✨
☀️🏌🏻🏇🪂🏄‍♂️🤽‍♀️🏖🏊🏻‍♀️😎 

Specialerbjudande om du anmäler dig senast 3 juli.

 

 PLATSERNA ÄR TYVÄRR SLUT 

 VI KAN INTE TA EMOT FLER ANSÖKNINGAR 

00

dagar

00

timmar

00

minuter

00

sekunder

Som att ha en egen PT – en personlig tränare – för DITT LIV!

Human Awareness-coaching är ett kraftfullt verktyg, baserat på djup respekt för den förmåga och visdom som finns inom varje individ. 

Vår coachingmetod är en kombination av traditionell coaching och djupgående känslo- och energibaserad, holistisk coaching.

Du får möjlighet att ta nya modiga och glädjefyllda steg i den riktning som du längtar efter att röra dig.

Alla våra coacher är fantastiska!

Och några av dem har möjlighet att ta emot nya klienter i sommar, både på distans och vid personliga möten ...

Du kommer att bli coachad under 3 månader, i första hand över internet, via din dator, vilket är vår specialitet.

Flera av coacherna har även möjlighet att ta emot vid fysiska möten (se symbol vid respektive coach). Så om du föredrar detta – och bor i närheten eller är beredd att resa till någon av dem – går det också bra.

Utlåtanden

"Jag har hittat tillbaka till att våga drömma och längta, jag ser framåt igen och det är jag oändligt tacksam över!"

"Jag kan med förtroende rekommendera denna coaching till alla som vill förstå sig själva på djupet."

"Jag har längtat till våra coachsessioner som varit som mjukgörande och frigörande balsam."

"De här tre månaderna är början på resten av mitt liv."

"Jag känner mig glad och busig för första gången på en evighet."

"Det känns som om jag kommit ut ur ett fängelse som jag suttit i hela mitt liv."

"Jag kände mig splittrad och förvirrad nu är jag samlad, alla delarna finns kvar, men håller ihop som en vitlök. 😊 Jag känner mig hel och älskar hela mig."

"Din närvaro som coach och fenomenala och kärleksfulla vägledning har tagit mig hit, till en plats jag inte trodde var möjlig."

 

image.jpeg

Vad du kan få hjälp med

Vill du ta dig framåt i livet på ett mer inspirerande sätt?

Vill du hitta din riktning och följa din innersta längtan?

Vill du frigöra din outnyttjade potential och hitta din inre drivkraft?

Vill du öka din medvetenhet och självkännedom så att du får nya perspektiv och fler valmöjligheter i ditt liv?

Det grundläggande syftet med Human Awareness-coaching är att du ska må riktigt bra och trivas med dig själv och andra i ditt liv.

Tillsammans med din coach gör du en kartläggning av ditt nuläge, och skapar en målsättning för de tre månader som programmet pågår.

 

Några exempel på målsättningar

  • Fördjupa och stärka din självbild, vilket ger ökad självkänsla.
  • Skapa en bättre balans mellan arbete och fritid, och minska stressnivån.
  • Komma i kontakt med din inre potential och kraft i stället för att hålla dig tillbaka och låta dig styras av begränsande tankar, motstånd och rädslor.
  • Öka förmågan att hantera förändringar och konflikter.
  • Hitta energi, lust och glädje i ditt liv.
  • Ta hand om din hälsa på allra bästa sätt.
  • Förbättra dina relationer (till partner, barn, släktingar, vänner, kolleger etc).
  • Hitta din livsuppgift, bli den du är avsedd att vara och göra ett avtryck i världen.

Förutsättningar för att bli klient

Erbjudande

Just nu har du möjlighet att bli coachad till ett förmånligt pris hos de coacher som är med i denna kampanj. Gäller till och med fredagen den 3 juli eller tills platserna är slut.

Coacher som gärna coachar dig i sommar

⬇︎  ⬇︎  ⬇︎

Klicka på knappen nedan för att skicka ett meddelande till oss, och bli tilldelad en ledig coach. Du kommer att bli kontaktad och få reda på upplägg, pris etcetera. 

Du kan även höra av dig direkt till någon av coacherna nedan.

 

Eva-Lena Österström

Eva-Lena Österström

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Karlskrona
070-994 12 23
evalena5650@gmail.com

Eva-Lena är barn- och undersköterska, psykiatri 80 poäng, boendehandledare, taktil beröringsterapeut och diplomerad healer. Hon är väl insatt i 12-stegsprogrammet.

Eva-Lena säger: "Jag har sedan jag var 18 år hjälpt människor på olika sätt. Det var när jag hjälpte mig själv genom 12-stegsprogram och senare Human Awareness som jag förstod att det var med denna metoden jag ville hjälpa människor. På Fånga livet och genom PL90 kom jag på riktigt i kontakt med mitt hjärta, och insåg att detta är en fantastisk metod att förändra sig själv.

Att få bidra till att människor kommer i kontakt med sitt hjärta och kan uppnå sin högsta potential är något av det finaste som finns med att vara gruppledare och coach."

Diplomerad coach Peter Berggren

Peter Berggren

Diplomerad Coach

Munkedalus-ukSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-756-44-73
berggren_p9@hotmail.com
hearttoheartcoaching.se

Peter är utbildad inom traditionell kinesisk medicin och akupunktur. Han har jobbat med människor inom vården i cirka 15 år, som sjuksköterska både på sjukhus och inom ambulansverksamheten, och är även instruktör och kursledare inom första hjälpen och hjärt-lungräddning.

Så här säger Peter: "Jag har alltid varit intresserad av hälsa och välmående. Jag har jobbat mycket med min egen utveckling, medvetenhet och självkännedom. Nu är det dags för mig att hjälpa och stötta andra människor att nå sina inre och yttre mål, och det känns så fantastiskt!"

maria-wikander-2-500.jpeg

Maria Wikander

Coach

Stenstorp us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-241 13 90
62heartbodyandsoul@gmail.com

Maria brinner för individens möjlighet att växa, känna sin inneboende kraft och sitt mod, och att få leva utifrån sin fulla potential. Att utforska områden som våra relationer på olika plan, våra unika livserfarenheter och vår innersta längtan, ligger Maria varmt om hjärtat.

Hon har jobbat som tandläkare drygt 30 år, nu senast som sjukhustandläkare. De medmänskliga mötena med människor genom livet, upplevelser och erfarenheter har gett Maria insikter och lärdomar som hon ser som styrkor i sitt liv idag. Maria har också jobbat med personlig utveckling, personligt ledarskap, taktil massage, meditation.

Maria säger: "Coaching enligt Human Awareness metodik är enormt kraftfullt när bestående förändringar i livet är målet. Det har jag upplevt själv på ett fantastiskt och livsomvälvande sätt, och nu ser jag fram emot att coacha DIG. Vad längtar DU efter?"

Coach och Diplomerad gruppledare Pia Peck Månsson

Pia Peck Månsson

Coach
Diplomerad gruppledare

Södra Sandbyus-ukSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-583-92-28
pia@helajag.com

Pia är sedan tidigare utbildad gruppledare, och nu på väg att bli även diplomerad coach inom Human Awareness. Hon arbetar som legitimerad fysioterapeut och är även yoga- och mindfulness-instruktör.

Pia säger: "Jag har många intressen, men ett sticker ut och det är mitt brinnande intresse för personlig utveckling. Det är fantastiskt att få känna hur livet kan bli bättre och bättre. Att inspirera, skapa mer glädje, balans och djup är livsviktigt för mig. Att symtombehandla är inget jag vill göra, utan jag önskar att komma till roten med varför symtomen en gång började."

Coach Linda Ellben

Linda Ellbén

Coach

Hässelbyus-ukSEcoach-internet-mote.png
070-728 67 01
lindaellben@gmail.com

Linda började sin resa inom Human Awareness med kursen Fånga LIVET! som väckte hennes längtan till att själv bli coach. Hon har sedan tonåren intresserat sig för personlig och andlig utveckling och är utbildad som medium och healer. Hon har även arbetat inom vården i många år samt är mamma till två tonårsbarn, den yngsta med autism. Linda brinner extra mycket för föräldrar till barn med särskilda behov samt för ungdomar som drabbats av psykisk ohälsa. Hon bor och arbetar i Stockholm samt i Turkiet.

Linda säger: "Human Awareness utbildning gav mig nycklarna till både min inre och yttre bur. Idag följer jag mycket mer mitt hjärta och upplever större glädje och frihet på alla plan, och längtar efter att få hjälpa andra att uppleva detsamma."

Coach Johan Rösler

Johan Rösler

Coach

VästeråsSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-582 98 04
johros196@gmail.com

Johan har en stor passion och ett genuint intresse av att se människor utvecklas och hitta sitt rätta jag. Han har ett hjärta fyllt med empati och en längtan efter att se hur små förändringar gör skillnad. Hans brinnande intresse och engagemang för personlig utveckling gör att han nu vill dela med sig och hjälpa andra till självhjälp och att nå sina mål.

Enligt Johan: "Human Awareness metoder och filosofi har bland annat hjälpt mig att hitta ett inre lugn, lita på mig själv, bekanta mig med mitt ego, hitta vad jag vill med mitt liv och öka min handlingskraft. Det är helt enkelt fantastiskt vad det har inneburit för mig i min livskvalitet och mitt förhållningssätt till livet.”

elin-little.jpg

Elin Adenfelt Little

Coach

Solna us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
076-325 38 44
elin.adenfelt.little@gmail.com

Elin är diplomerad yogalärare med lång erfarenhet av både Hatha- och Yinyoga. Hon är även utbildad inom energimassage och healing, och har länge drivit eget företag inom hälsa. Elin använder sina konstnärliga och pedagogiska förmågor genom att arbeta med barn i skapandeprojekt.

Elin säger: "Mitt största intresse är hälsa och välmående, och jag brinner för att hjälpa människor att uppnå detta. Övertygelsen om att HELA människan måste inkluderas för att skapa balans har jag haft med mig länge, men det var först när jag lärde mig Human Awareness metoder och filosofi som det verkligen började hända saker inom min egna personliga utveckling. Att som coach få vara en del av andra människors resor mot att uppnå sin högsta potential, känns som det jag är menad att göra."

marika-bleymann.jpg

Marika Bleymann

Coach

Sigtuna us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-670 03 47
marikableymann@icloud.com

Marika är legitimerad fysioterapeut i grunden. Efter 10 år inom sjukvården förverkligade hon sin dröm och öppnade kliniken "Invivo" i Karlskoga. Där kombinerade hon träning, behandling och hälsokost, genom sina gedigna kunskaper inom näringterapi, fysisk aktivitet och energimedicin. Som holistisk hälsocoach hjälper Marika sina klienter att nå optimal fysisk och psykisk hälsa genom att hitta roten till symtom och nå balans.

Efter att ha bott i England, Sverige och Norge i olika omgångar bor Marika nu med sin man och fyra barn i Sigtuna, där hon driver företaget Holistic Harmony.

Marika säger: ”Jag har alltid brunnit för helheten inom hälsa och välmående, och när jag kom i kontakt med Human Awareness insåg jag att det är precis den pusselbit jag saknat. Att utbilda mig till HA coach känns som ett naturligt steg både för min egen utveckling och för att bredda min kapacitet att hjälpa mina kunder. Jag ser fram emot att jobba med dig!”

linda-olausson.jpg

Linda Olausson

Coach

Lindome secoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-218 68 93
linda.olivolausson@gmail.com

Linda är Leg. psykolog sedan 15 år tillbaka. Hon har jobbat med alltifrån att utreda barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till att vara chef för Sveriges säkraste avdelning för ungdomsvård. Linda har även lång erfarenhet av samtalsterapi samt att leda medarbetare och chefer vad gäller personligt ledarskap och grupputveckling.

Human Awareness är nästa steg för att skapa en djupare och mer innerlig förståelse för att den yttre kraften styrs av den inre. Lindas största drivkraft är att coacha dig till att bli den bästa versionen av dig själv.

Lena Sundqvist

Lena Sundqvist

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Karlskrona
070-999 79 92
lena.analysia@gmail.com

Lena är biomedicinsk analytiker, kundalini-yogalärare, flertal kurser i blod och frekvensanalys och mikronäringslära, taktil beröringsterapeut, certifierad healer och zonterapeut.

Gunilla Henriksson

Gunilla Henriksson

ENSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Södra Sandby, Lund
076-876 33 46
qinilla@gmail.com
qinilla.se

Gunilla är diplomerad akupunktör (traditionell kinesisk medicin), qigonginstruktör och -healer, holistisk massör, friskvårdskonsulent och djurkommunikatör. Gunilla har utbildat sig, och arbetat i, USA, Spanien, Kina, Norge och Danmark. Hon har över 20 års erfarenhet av att leda grupper och arbetar numera i sitt eget företag, Qinilla, där hon även är inspiratör och föredragshållare. 

Coachar vid fysiska möten coach-fysiskt-mote.png 

Coachar över internet, via dator coach-internet-mote.png 

Klicka på knappen nedan för att skicka ett meddelande till oss, och bli tilldelad en ledig coach. Du kommer att bli kontaktad och få reda på upplägg, pris etcetera. 

Du kan även höra av dig direkt till någon av coacherna ovan.

JAG VILL BLI COACHAD!