Våra nya coacher söker övningsklienter

 Specialerbjudande om du anmäler dig senast 1 mars.

 

 

  

 PLATSERNA ÄR TYVÄRR SLUT 

 VI KAN INTE TA EMOT FLER ANSÖKNINGAR 

  Men det finns plats hos våra ordinarie coacher om du är intresserad, klicka här ➢ 

00

dagar

00

timmar

00

minuter

00

sekunder

Som att ha en egen PT – en personlig tränare – för DITT LIV!

Human Awareness-coaching är ett kraftfullt verktyg, baserat på djup respekt för den förmåga och visdom som finns inom varje individ. 

Vår coachingmetod är en kombination av traditionell coaching och djupgående känslo- och energibaserad, holistisk coaching.

Du får möjlighet att ta nya modiga och glädjefyllda steg i den riktning som du längtar efter att röra dig.

Våra tolv nya coacher är fantastiska!

Sedan hösten 2019 har våra coacher legat i hårdträning med övningsklienter och studiepartners. De har nu nått slutet av sin utbildning och ska snart diplomeras.

DU har chansen att bli övningsklient.

Vi har stor efterfrågan, så det är först till kvarn som gäller!

OBS - Detta gäller enbart dig som inte har någon tidigare erfarenhet av Human Awareness metodik (varken coaching eller kurser).

Du kommer att bli coachad under 3 månader och genom det här unika erbjudandet får du mycket stort värde till ett oslagbart pris (erbjudandet gäller tills nedräkningen ovan stannar eller när platserna är slut).

I första hand blir du coachad över internet, via din dator, vilket är vår specialitet. Flera av coacherna har även möjlighet att ta emot vid fysiska möten (se symbol vid respektive coach). Så om du föredrar detta – och bor i närheten eller är beredd att resa till någon av dem – går det också bra.

Vad du kan få hjälp med

Vill du ta dig framåt i livet på ett mer inspirerande sätt?

Vill du hitta din riktning och följa din innersta längtan?

Vill du frigöra din outnyttjade potential och hitta din inre drivkraft?

Vill du öka din medvetenhet och självkännedom så att du får nya perspektiv och fler valmöjligheter i ditt liv?

Det grundläggande syftet med Human Awareness-coaching är att du ska må riktigt bra och trivas med dig själv och andra i ditt liv.

Tillsammans med din coach gör du en kartläggning av ditt nuläge, och skapar en målsättning för de tre månader som programmet pågår.

 

Några exempel på målsättningar

  • Fördjupa och stärka din självbild, vilket ger ökad självkänsla.
  • Skapa en bättre balans mellan arbete och fritid, och minska stressnivån.
  • Komma i kontakt med din inre potential och kraft i stället för att hålla dig tillbaka och låta dig styras av begränsande tankar, motstånd och rädslor.
  • Öka förmågan att hantera förändringar och konflikter.
  • Hitta energi, lust och glädje i ditt liv.
  • Ta hand om din hälsa på allra bästa sätt.
  • Förbättra dina relationer (till partner, barn, släktingar, vänner, kolleger etc).
  • Hitta din livsuppgift, bli den du är avsedd att vara och göra ett avtryck i världen.

Förutsättningar för att bli övningsklient

Möt våra nya coacher

⬇︎  ⬇︎  ⬇︎

Klicka på knappen nedan för att skicka ett meddelande till oss, och bli tilldelad en ledig coach. Du kommer att bli kontaktad och få reda på upplägg, pris etcetera. 

Du kan även höra av dig direkt till någon av coacherna nedan.

 

anna-hessel.jpg

Anna Hessel

Alingsåscoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-345 80 01
anna.hellentin@gmail.com

Anna har en masterexamen i "livets skola". Hon går Human Awereness coachutbildning men har även egna erfarenheter från livets baksida. Anna har själv upplevt alkoholism, matmissbruk, misshandel, högkänslighet, depression, skilsmässa och duktiga-flickan-syndromet. Idag är dessa erfarenheter hennes styrka som coach.

Anna har under många år arbetat med människors hälsa, både mentalt och fysiskt. Hon hörs ofta säga "Kropp och själ är ett". Anna både praktiserar själv och tränar andra i uthållighetsidrott. Utöver det föreläser hon ofta och gärna i ämnet "vardagsäventyr".

christer-blank.jpg

Christer Blank

Delsbocoach-internet-mote.png
070-246 88 33
christer@blanken.se

Christer är i grunden transporttekniker och maskinentreprenör med stor erfarenhet av att driva eget företag. Han är även friluftsguide och skidinstruktör och har bott 6–7 år i Norge – kan därför med lätthet även coacha den som har norska som modersmål (utom udda dialekter).

Christer har ett brinnande intresse av att se människor utvecklas och växa.

lena-natfors-2.jpg

Lena Nåtfors

Gävlecoach-internet-mote.png
073-759 59 60
lenalevcoaching@gmail.com

Lena utbildar sig till humanistisk socialpedagog och är väl insatt i 12-stegsprogrammen ACA (vuxna barn till alkoholister) och Al-Anon (vän och anhörig till alkoholister och medberoendeproblematik). Hon har förändrat sitt liv helt och hållet – bland annat brutit upp från en 30-årig relation, flyttat, ändrat sysselsättning – och blivit en helt ny människa.

Lena säger: ”I dag har jag massor med kärlek i mitt liv, varje dag, och jag känner sådan kraft i mig själv. Detta vill jag dela med andra."

peter-berggren.jpg

Peter Berggren

Munkedalcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-756-44-73
berggren_p9@hotmail.com 

Peter är utbildad inom traditionell kinesisk medicin och akupunktur. Han har jobbat med människor inom vården i cirka 15 år, som sjuksköterska både på sjukhus och inom ambulansverksamheten, och är även instruktör och kursledare inom första hjälpen och hjärt-lungräddning.

Så här säger Peter: "Jag har alltid varit intresserad av hälsa och välmående. Jag har jobbat mycket med min egen utveckling, medvetenhet och självkännedom. Nu är det dags för mig att hjälpa och stötta andra människor att nå sina inre och yttre mål, och det känns så fantastiskt!"

pia-peck-mansson.png

Pia Peck Månsson

Södra Sandby coach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-583-92-28
pia@helajag.com

Pia är sedan tidigare utbildad gruppledare, och nu på väg att bli även diplomerad coach inom Human Awareness. Hon arbetar som legitimerad fysioterapeut och är även yoga- och mindfulness-instruktör.

Pia säger: "Jag har många intressen, men ett sticker ut och det är mitt brinnande intresse för personlig utveckling. Det är fantastiskt att få känna hur livet kan bli bättre och bättre. Att inspirera, skapa mer glädje, balans och djup är livsviktigt för mig. Att symtombehandla är inget jag vill göra, utan jag önskar att komma till roten med varför symtomen en gång började."

johan-rosler.jpg

Johan Rösler

Västerås coach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-582 98 04
johros196@gmail.com

Johan har en stor passion och ett genuint intresse av att se människor utvecklas och hitta sitt rätta jag. Han har ett hjärta fyllt med empati och en längtan efter att se hur små förändringar gör skillnad. Hans brinnande intresse och engagemang för personlig utveckling gör att han nu vill dela med sig och hjälpa andra till självhjälp och att nå sina mål.

Enligt Johan: "Human Awareness metoder och filosofi har bland annat hjälpt mig att hitta ett inre lugn, lita på mig själv, bekanta mig med mitt ego, hitta vad jag vill med mitt liv och öka min handlingskraft. Det är helt enkelt fantastiskt vad det har inneburit för mig i min livskvalitet och mitt förhållningssätt till livet.”

linda-ellben.jpg

Linda Ellbén

Hässelby coach-internet-mote.png
070-728 67 01
lindaellben@gmail.com

Linda började sin resa inom Human Awareness med kursen Fånga LIVET! som väckte hennes längtan till att själv bli coach. Hon har sedan tonåren intresserat sig för personlig och andlig utveckling och är utbildad som medium och healer. Hon har även arbetat inom vården i många år samt är mamma till två tonårsbarn, den yngsta med autism. Linda brinner extra mycket för föräldrar till barn med särskilda behov samt för ungdomar som drabbats av psykisk ohälsa. Hon bor och arbetar i Stockholm samt i Turkiet.

Linda säger: "Human Awareness utbildning gav mig nycklarna till både min inre och yttre bur. Idag följer jag mycket mer mitt hjärta och upplever större glädje och frihet på alla plan, och längtar efter att få hjälpa andra att uppleva detsamma."

carina-hedenberg.jpg

Carina Hedenberg

Jönköping coach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-551 55 46
hedenbergcarina@gmail.com

Carina är zonterapeut, homeopat, KBT-terapeut steg 1 och utbildare i taktil massage. Hon har arbetat många år inom alternativ medicin, framförallt zonterapi.

Carina säger: "Jag upptäckte efter ett tag att läkning och de bästa resultaten kom när jag hade äkta djupa möten med mina klienter. Att arbeta som coach känns därför inspirerande eftersom möten via hjärtat utgör själva grunden. Av de terapier som jag har erfarenhet av är Human Awareness metod den mest kraftfulla och djupgående. Jag brinner för att hjälpa människor att utvecklas. Hör av dig till mig om du känner att du 'fastnat' och inte kommer vidare, är stressad, har problem med vikten eller något annat i livet där du längtar efter förändring."

maria-wikander.jpg

Maria Wikander

Stenstorp coach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-241 13 90
62heartbodyandsoul@gmail.com

Maria brinner för individens möjlighet att växa, känna sin inneboende kraft och sitt mod, och att få leva utifrån sin fulla potential. Att utforska områden som våra relationer på olika plan, våra unika livserfarenheter och vår innersta längtan, ligger Maria varmt om hjärtat.

Hon har jobbat som tandläkare drygt 30 år, nu senast som sjukhustandläkare. De medmänskliga mötena med människor genom livet, upplevelser och erfarenheter har gett Maria insikter och lärdomar som hon ser som styrkor i sitt liv idag. Maria har också jobbat med personlig utveckling, personligt ledarskap, taktil massage, meditation.

Maria säger: "Coaching enligt Human Awareness metodik är enormt kraftfullt när bestående förändringar i livet är målet. Det har jag upplevt själv på ett fantastiskt och livsomvälvande sätt, och nu ser jag fram emot att coacha DIG. Vad längtar DU efter?"

 

linda-olausson.jpg

Linda Olausson

Lindome coach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-218 68 93
linda.olivolausson@gmail.com

Linda är Leg. psykolog sedan 15 år tillbaka. Hon har jobbat med alltifrån att utreda barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till att vara chef för Sveriges säkraste avdelning för ungdomsvård. Linda har även lång erfarenhet av samtalsterapi samt att leda medarbetare och chefer vad gäller personligt ledarskap och grupputveckling.

Human Awareness är nästa steg för att skapa en djupare och mer innerlig förståelse för att den yttre kraften styrs av den inre. Lindas största drivkraft är att coacha dig till att bli den bästa versionen av dig själv.

marika-bleymann.jpg

Marika Bleymann

Sigtuna coach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-670 03 47
marikableymann@icloud.com

Marika är legitimerad fysioterapeut i grunden. Efter 10 år inom sjukvården förverkligade hon sin dröm och öppnade kliniken "Invivo" i Karlskoga. Där kombinerade hon träning, behandling och hälsokost, genom sina gedigna kunskaper inom näringterapi, fysisk aktivitet och energimedicin. Som holistisk hälsocoach hjälper Marika sina klienter att nå optimal fysisk och psykisk hälsa genom att hitta roten till symtom och nå balans.

Efter att ha bott i England, Sverige och Norge i olika omgångar bor Marika nu med sin man och fyra barn i Sigtuna, där hon driver företaget Holistic Harmony.

Marika säger: ”Jag har alltid brunnit för helheten inom hälsa och välmående, och när jag kom i kontakt med Human Awareness insåg jag att det är precis den pusselbit jag saknat. Att utbilda mig till HA coach känns som ett naturligt steg både för min egen utveckling och för att bredda min kapacitet att hjälpa mina kunder. Jag ser fram emot att jobba med dig!”

elin-little.jpg

Elin Adenfelt Little

Solna coach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
076-325 38 44
elin.adenfelt.little@gmail.com

Elin är diplomerad yogalärare med lång erfarenhet av både Hatha- och Yinyoga. Hon är även utbildad inom energimassage och healing, och har länge drivit eget företag inom hälsa. Elin använder sina konstnärliga och pedagogiska förmågor genom att arbeta med barn i skapandeprojekt.

Elin säger: "Mitt största intresse är hälsa och välmående, och jag brinner för att hjälpa människor att uppnå detta. Övertygelsen om att HELA människan måste inkluderas för att skapa balans har jag haft med mig länge, men det var först när jag lärde mig Human Awareness metoder och filosofi som det verkligen började hända saker inom min egna personliga utveckling. Att som coach få vara en del av andra människors resor mot att uppnå sin högsta potential, känns som det jag är menad att göra."

Coachar vid fysiska möten coach-fysiskt-mote.png 

Coachar över internet, via dator coach-internet-mote.png 

Klicka på knappen nedan för att skicka ett meddelande till oss, och bli tilldelad en ledig coach. Du kommer att bli kontaktad och få reda på upplägg, pris etcetera. 

Du kan även höra av dig direkt till någon av coacherna ovan.