Coaching & gruppaktiviteter

Med våra diplomerade utövare

Vi erbjuder professionell coaching och gruppaktiviteter genom våra duktiga coacher och gruppledare. De arbetar enligt Human Awareness metodik, som bygger på den senaste kunskapen inom psykologi och personlig utveckling. Vår coachingmetod är en kombination av traditionell coaching och djupgående känslo- och energibaserad, holistisk coaching.

Du får möjlighet att ta nya modiga och glädjefyllda steg i den riktning som du längtar efter att röra dig.

coaching-1-edited.png

Information om våra coacher och gruppledare samt aktuella gruppaktiviteter finns längre ner på sidan.

Genväg till coacher ➢

Genväg till gruppaktiviteter ➢

Coaching – som att ha en egen PT – en personlig tränare – för DITT LIV!

Coaching är ett kraftfullt verktyg, baserat på djup respekt för den förmåga och visdom som finns inom varje individ. Coachprocessen bygger på förtroende, närhet, direkt kommunikation och partnerskap mellan coachen och klienten. Vi hjälper dig att frigöra din potential, hitta din egen drivkraft och följa din inspiration och längtan.

Vi erbjuder såväl individuell coaching och coaching av par & familj, som chefs- och ledarcoaching.

Individuell coaching

Individuell coaching vänder sig till dig som vill öka din medvetenhet och självkännedom, vilket ger dig helt nya perspektiv och fler valmöjligheter. Det grundläggande syftet är att du ska må riktigt bra och trivas med dig själv och andra i ditt liv.

Vi gör tillsammans en kartläggning av ditt nuläge och sätter upp en målsättning för coachingen.

 

Några exempel på målsättningar:

 • Fördjupa och stärka din självbild, vilket ger ökad självkänsla.
 • Skapa en bättre balans mellan arbete och fritid, och minska stressnivån.
 • Komma i kontakt med din inre potential och kraft i stället för att hålla dig tillbaka och låta dig styras av begränsande tankar, motstånd och rädslor.
 • Öka förmågan att hantera förändringar och konflikter.
 • Hitta energi, lust och glädje i ditt liv.
 • Ta hand om din hälsa på allra bästa sätt.
 • Hitta din livsuppgift, bli den du är avsedd att vara och göra ett avtryck i världen.

Parcoaching

Parcoaching vänder sig till par som vill växa tillsammans, göra en nystart eller ett avslut vid en separation. Att avsluta en kärleksrelation på ett bra sätt är helt avgörande för hur nästa relation kommer att fungera. Detta är viktigt, inte minst när barn är med i bilden.

Det finns de som nöjer sig med att vara i relationer som nätt och jämt fungerar, där endast de grundläggande behoven är uppfyllda. Det finns en outtalad överenskommelse om att inte titta på, eller rota i det som inte fungerar.

Sen finns det de som inte nöjer sig med detta, utan är beredda att göra det som krävs för att skapa en relation som är respektfull, innerlig och passionerad. Är ni ett sådant par? Då är vår coaching något för er!

Några exempel på målsättningar:

 • Öka förståelsen för er själva och varandra.
 • Kommunicera på ett rakt, tydligt och ärligt sätt.
 • Hitta era gränser så att ni båda kan vara i relationen utan att tappa bort er själva, utan i stället förstärka var och ens kraft.
 • Hitta nya perspektiv och fler valmöjligheter som gör att relationen stärks.
 • Öka förmågan att hantera förändringar och konflikter.
 • Hitta energi, lust och glädje tillsammans.
 • Fördjupa och stärka relationen så att förhållandet blir innerligt, respektfullt och passionerat.
 • Avsluta en kärleksrelation på ett konstruktivt och kärleksfullt sätt.

Coachingpaket

Vi erbjuder följande alternativ:

 • 3 månader 
 • 6 månader 
 • 12 månader

Gruppaktiviteter – för att vissa saker blir sååå mycket bättre tillsammans med andra!

Att utvecklas tillsammans med en duktig coach är fantastiskt, och det kan hjälpa dig att nå långt på vägen till det du längtar efter. Mycket längre än vad du kan göra på egen hand.

Men det finns saker som du behöver göra och uppleva tillsammans med en grupp för att kunna komma tillrätta med – det går helt enkelt inte annars!

Det som håller dig tillbaka från att leva fullt ut har från början uppstått i relation till andra människor och därför behövs andra för att frigöra detta. Att vara tillsammans med människor i full acceptans, är en fantastisk upplevelse och sätter begreppet relationer i ett helt nytt perspektiv.

Det är därför vi har utvecklat vår uppskattade 4-dagarsaktivitet, Fånga LIVET! som är en djupdykning i personlig utveckling tillsammans med likasinnade.

En del av Human Awareness utövare arbetar med egna gruppaktiviteter baserade på Human Awareness metodik, och även med inslag av andra aktiviteter som qigong, yoga m.m.

Klicka på knappen för att se vad som är på gång just nu! 

Human Awareness coacher och gruppledare

Samtliga våra coacher och gruppledare är utbildade i och har stor erfarenhet av Human Awareness metodik. 

Coacherna åtar sig nya klienter i mån av plats och har olika gruppaktiviteter på gång, så hör av dig direkt till respektive person för mer information, villkor etc.

Coaching sker både fysiskt och virtuellt, över nätet, dvs du kan befinna dig var som helst i landet eller världen. 

Det finns även möjlighet att bli coachad på engelska (se markering) – tipsa gärna dina internationella vänner som har behov av coaching!

Välkommen att kontakta någon av våra coacher och gruppledare nedan, för en diskussion kring dina behov och önskemål.

Gunilla Henriksson

Gunilla Henriksson

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Södra Sandby, LundENSV
076-876 33 46
qinilla@gmail.com
qinilla.se

Gunilla är diplomerad akupunktör (traditionell kinesisk medicin), qigonginstruktör och -healer, holistisk massör, friskvårdskonsulent och djurkommunikatör. Gunilla har utbildat sig, och arbetat i, USA, Spanien, Kina, Norge och Danmark. Hon har över 20 års erfarenhet av att leda grupper och arbetar numera i sitt eget företag, Qinilla, där hon även är inspiratör och föredragshållare. 

Eva-Lena Österström

Eva-Lena Österström

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

KarlskronaSV
070-994 12 23
evalena5650@gmail.com

Eva-Lena är barn- och undersköterska, psykiatri 80 poäng, boendehandledare, taktil beröringsterapeut och diplomerad healer. Hon är väl insatt i 12-stegsprogrammet.

Lena Sundqvist

Lena Sundqvist

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

KarlskronaSV
070-999 79 92
lena.analysia@gmail.com

Lena är biomedicinsk analytiker, kundalini-yogalärare, flertal kurser i blod och frekvensanalys och mikronäringslära, taktil beröringsterapeut, certifierad healer och zonterapeut.

Erik Johnsson

Erik Jonsson

Diplomerad coach
Gruppledare

VäxjöSV
070-833 78 90
erik@intuned.se
intuned.se

Erik är i grunden utbildad inom IT & Kommunikation och har jobbat som webbkonsult, webbutvecklare på kommunikationsbyrå och drivit eget företag inom webbutveckling. Han har även utbildning inom Heart IQ (Relationship Mastery Essentials) och jobbar numera som coach på sitt eget företag, Intuned.

Pia Peck Månsson

Pia Peck Månsson

Coach
Diplomerad gruppledare

Södra Sandby, LundSV
070-583 92 28‬
pia@helajag.com

Pia är legitimerad sjukgymnast och yogainstruktör inom hatha yoga och medicinsk yoga, mindfulness-instruktör och akupunktör. Dessutom har hon pedagogisk utbildning.