Coaching & gruppaktiviteter

Med våra diplomerade utövare

Vi erbjuder professionell coaching och gruppaktiviteter genom våra duktiga coacher och gruppledare. De arbetar enligt Human Awareness metodik, som bygger på den senaste kunskapen inom psykologi och personlig utveckling. Vår coachingmetod är en kombination av traditionell coaching och djupgående känslo- och energibaserad, holistisk coaching.

Du får möjlighet att ta nya modiga och glädjefyllda steg i den riktning som du längtar efter att röra dig.

coaching-1-edited.png

Information om våra coacher och gruppledare samt aktuella gruppaktiviteter finns längre ner på sidan.

Genväg till coacher ➢

Genväg till gruppaktiviteter ➢

We also coach internationally – visit this page in English. us-uk


 

Coaching – som att ha en egen PT – en personlig tränare – för DITT LIV!

Human Awareness-coaching är ett kraftfullt verktyg, baserat på djup respekt för den förmåga och visdom som finns inom varje individ. Coachprocessen bygger på förtroende, närhet, direkt kommunikation och partnerskap mellan coachen och klienten. Vi hjälper dig att frigöra din potential, hitta din egen drivkraft och följa din inspiration och längtan.

Vi erbjuder såväl individuell coaching och coaching av par & familj, som chefs- och ledarcoaching.

Individuell coaching

Individuell coaching vänder sig till dig som vill öka din medvetenhet och självkännedom, vilket ger dig helt nya perspektiv och fler valmöjligheter. Det grundläggande syftet är att du ska må riktigt bra och trivas med dig själv och andra i ditt liv.

Vi gör tillsammans en kartläggning av ditt nuläge och sätter upp en målsättning för coachingen.


Några exempel på målsättningar:

 • Fördjupa och stärka din självbild, vilket ger ökad självkänsla.
 • Skapa en bättre balans mellan arbete och fritid, och minska stressnivån.
 • Komma i kontakt med din inre potential och kraft i stället för att hålla dig tillbaka och låta dig styras av begränsande tankar, motstånd och rädslor.
 • Öka förmågan att hantera förändringar och konflikter.
 • Hitta energi, lust och glädje i ditt liv.
 • Ta hand om din hälsa på allra bästa sätt.
 • Hitta din livsuppgift, bli den du är avsedd att vara och göra ett avtryck i världen.

Parcoaching

Parcoaching vänder sig till par som vill växa tillsammans, göra en nystart eller ett avslut vid en separation. Att avsluta en kärleksrelation på ett bra sätt är helt avgörande för hur nästa relation kommer att fungera. Detta är viktigt, inte minst när barn är med i bilden.

Det finns de som nöjer sig med att vara i relationer som nätt och jämt fungerar, där endast de grundläggande behoven är uppfyllda. Det finns en outtalad överenskommelse om att inte titta på, eller rota i det som inte fungerar.

Sen finns det de som inte nöjer sig med detta, utan är beredda att göra det som krävs för att skapa en relation som är respektfull, innerlig och passionerad. Är ni ett sådant par? Då är vår coaching något för er!

Några exempel på målsättningar:

 • Öka förståelsen för er själva och varandra.
 • Kommunicera på ett rakt, tydligt och ärligt sätt.
 • Hitta era gränser så att ni båda kan vara i relationen utan att tappa bort er själva, utan i stället förstärka var och ens kraft.
 • Hitta nya perspektiv och fler valmöjligheter som gör att relationen stärks.
 • Öka förmågan att hantera förändringar och konflikter.
 • Hitta energi, lust och glädje tillsammans.
 • Fördjupa och stärka relationen så att förhållandet blir innerligt, respektfullt och passionerat.
 • Avsluta en kärleksrelation på ett konstruktivt och kärleksfullt sätt.

Coachingpaket

Vi erbjuder följande alternativ:

 • 3 månader 
 • 6 månader 
 • 12 månader

Gruppaktiviteter – för att vissa saker blir sååå mycket bättre tillsammans med andra!

Att utvecklas tillsammans med en duktig coach är fantastiskt, och det kan hjälpa dig att nå långt på vägen till det du längtar efter. Mycket längre än vad du kan göra på egen hand.

Men det finns saker som du behöver göra och uppleva tillsammans med en grupp för att kunna komma tillrätta med – det går helt enkelt inte annars!

Det som håller dig tillbaka från att leva fullt ut har från början uppstått i relation till andra människor och därför behövs andra för att frigöra detta. Att vara tillsammans med människor i full acceptans, är en fantastisk upplevelse och sätter begreppet relationer i ett helt nytt perspektiv.

Det är därför vi har utvecklat vår uppskattade 4-dagarsaktivitet, Fånga LIVET! som är en djupdykning i personlig utveckling tillsammans med likasinnade.

En del av Human Awareness utövare arbetar med egna gruppaktiviteter baserade på Human Awareness metodik, och även med inslag av andra aktiviteter som qigong, yoga m.m.

Klicka på knapparna för att se vad som är på gång just nu! 

Introduktionskurs i hjärtintelligens Följ ditt hjärtas längtan

Human Awareness coacher och gruppledare

Samtliga våra coacher och gruppledare är utbildade i och har stor erfarenhet av Human Awareness metodik. 

Coacherna åtar sig nya klienter i mån av plats och har olika gruppaktiviteter på gång, så hör av dig direkt till respektive person för mer information, villkor etc.

Coaching sker både fysiskt  och virtuellt  över nätet, dvs du kan befinna dig var som helst i landet eller världen. 

Det finns även möjlighet att bli coachad på engelska us-uk och norska no och snart även på franska fr (hösten 2020) – tipsa gärna dina internationella vänner som har behov av coaching!

Välkommen att skicka in din intresseanmälan nedan så blir du kontaktad av någon av våra coacher för en diskussion kring dina behov och önskemål.

Du kan även kontakta någon av coacherna direkt.

Gunilla Henriksson

Gunilla Henriksson

ENSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Södra Sandby, Lund
076-876 33 46
qinilla@gmail.com
qinilla.se

Gunilla är diplomerad akupunktör (traditionell kinesisk medicin), qigonginstruktör och -healer, holistisk massör, friskvårdskonsulent och djurkommunikatör. Gunilla har utbildat sig, och arbetat i, USA, Spanien, Kina, Norge och Danmark. Hon har över 20 års erfarenhet av att leda grupper och arbetar numera i sitt eget företag, Qinilla, där hon även är inspiratör och föredragshållare. 

Eva-Lena Österström

Eva-Lena Österström

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Karlskrona
070-994 12 23
evalena5650@gmail.com

Eva-Lena är barn- och undersköterska, psykiatri 80 poäng, boendehandledare, taktil beröringsterapeut och diplomerad healer. Hon är väl insatt i 12-stegsprogrammet.

Eva-Lena säger: "Jag har sedan jag var 18 år hjälpt människor på olika sätt. Det var när jag hjälpte mig själv genom 12-stegsprogram och senare Human Awareness som jag förstod att det var med denna metoden jag ville hjälpa människor. På Fånga livet och genom PL90 kom jag på riktigt i kontakt med mitt hjärta, och insåg att detta är en fantastisk metod att förändra sig själv.

Att få bidra till att människor kommer i kontakt med sitt hjärta och kan uppnå sin högsta potential är något av det finaste som finns med att vara gruppledare och coach."

Diplomerad coach Peter Berggren

Peter Berggren

Diplomerad coach

Munkedalus-ukSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png
070-756-44-73
berggren_p9@hotmail.com
hearttoheartcoaching.se

Peter är utbildad inom traditionell kinesisk medicin och akupunktur. Han har jobbat med människor inom vården i cirka 15 år, som sjuksköterska både på sjukhus och inom ambulansverksamheten, och är även instruktör och kursledare inom första hjälpen och hjärt-lungräddning.

Så här säger Peter: "Jag har alltid varit intresserad av hälsa och välmående. Jag har jobbat mycket med min egen utveckling, medvetenhet och självkännedom. Nu är det dags för mig att hjälpa och stötta andra människor att nå sina inre och yttre mål, och det känns så fantastiskt!"

marika-bleymann.jpg

Marika Bleymann

us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach

Sigtuna
070-670 03 47
marikableymann@icloud.com

Marika är legitimerad fysioterapeut i grunden. Efter 10 år inom sjukvården förverkligade hon sin dröm och öppnade kliniken "Invivo" i Karlskoga. Där kombinerade hon träning, behandling och hälsokost, genom sina gedigna kunskaper inom näringterapi, fysisk aktivitet och energimedicin. Som holistisk hälsocoach hjälper Marika sina klienter att nå optimal fysisk och psykisk hälsa genom att hitta roten till symtom och nå balans.

Efter att ha bott i England, Sverige och Norge i olika omgångar bor Marika nu med sin man och fyra barn i Sigtuna, där hon driver företaget Holistic Harmony.

Marika säger: ”Jag har alltid brunnit för helheten inom hälsa och välmående, och när jag kom i kontakt med Human Awareness insåg jag att det är precis den pusselbit jag saknat. Att utbilda mig till HA coach var ett naturligt steg både för min egen utveckling och för att bredda min kapacitet att hjälpa mina kunder. Jag ser fram emot att jobba med dig!”

Diplomerad coach Anna Hessel

Anna Hessel

us-ukSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad Coach

Alingsås
070-345 80 01
anna.hellentin@gmail.com

Anna har en masterexamen i "livets skola" med egna erfarenheter från livets baksida. Hon har själv upplevt alkoholism, matmissbruk, misshandel, högkänslighet, depression, skilsmässa och duktiga-flickan-syndromet. Idag är dessa erfarenheter hennes styrka som coach.

Anna har under många år arbetat med människors hälsa, både mentalt och fysiskt. Hon hörs ofta säga "Kropp och själ är ett". Anna både praktiserar själv och tränar andra i uthållighetsidrott. Utöver det föreläser hon ofta och gärna i ämnet "vardagsäventyr".

elin-little.jpg

Elin Adenfelt Little

us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad Coach

Solna
076-325 38 44
elin.adenfelt.little@gmail.com

Elin är diplomerad yogalärare med lång erfarenhet av både Hatha- och Yinyoga. Hon är även utbildad inom energimassage och healing, och har länge drivit eget företag inom hälsa. Elin använder sina konstnärliga och pedagogiska förmågor genom att arbeta med barn i skapandeprojekt.

Elin säger: "Mitt största intresse är hälsa och välmående, och jag brinner för att hjälpa människor att uppnå detta. Övertygelsen om att HELA människan måste inkluderas för att skapa balans har jag haft med mig länge, men det var först när jag lärde mig Human Awareness metoder och filosofi som det verkligen började hända saker inom min egna personliga utveckling. Att som coach få vara en del av andra människors resor mot att uppnå sin högsta potential, känns som det jag är menad att göra."

Lena Sundqvist

Lena Sundqvist

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Karlskrona
070-999 79 92
lena.analysia@gmail.com

Lena är biomedicinsk analytiker, kundalini-yogalärare, flertal kurser i blod och frekvensanalys och mikronäringslära, taktil beröringsterapeut, certifierad healer och zonterapeut.

maria-wikander-2-500.jpeg

Maria Wikander

us-uksecoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Stenstorp
070-241 13 90
62heartbodyandsoul@gmail.com

Maria brinner för individens möjlighet att växa, känna sin inneboende kraft och sitt mod, och att få leva utifrån sin fulla potential. Att utforska områden som våra relationer på olika plan, våra unika livserfarenheter och vår innersta längtan, ligger Maria varmt om hjärtat.

Hon har jobbat som tandläkare drygt 30 år, nu senast som sjukhustandläkare. De medmänskliga mötena med människor genom livet, upplevelser och erfarenheter har gett Maria insikter och lärdomar som hon ser som styrkor i sitt liv idag. Maria har också jobbat med personlig utveckling, personligt ledarskap, taktil massage och meditation.

Maria säger: "Coaching enligt Human Awareness metodik är enormt kraftfullt när bestående förändringar i livet är målet. Det har jag upplevt själv på ett fantastiskt och livsomvälvande sätt, och nu ser jag fram emot att coacha DIG. Vad längtar DU efter?"

Coach och Diplomerad gruppledare Pia Peck Månsson

Pia Peck Månsson

ENSEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach
Diplomerad gruppledare

Södra Sandby
070-583-92-28
pia@helajag.com

Pia är legitimerad sjukgymnast och yogainstruktör inom hatha yoga och medicinsk yoga, mindfulness-instruktör och akupunktör. Dessutom har hon pedagogisk utbildning.

Pia säger: "Jag har många intressen, men ett sticker ut och det är mitt brinnande intresse för personlig utveckling. Det är fantastiskt att få känna hur livet kan bli bättre och bättre. Att inspirera, skapa mer glädje, balans och djup är livsviktigt för mig. Att symtombehandla är inget jag vill göra, utan jag önskar att komma till roten med varför symtomen en gång började."

Linda Ellbén - Coach

Linda Ellbén

us-ukSEcoach-internet-mote.png

Coach

Hässelby
070-728 67 01
lindaellben@gmail.com

Linda har sedan tonåren intresserat sig för personlig och andlig utveckling och är utbildad som medium och healer. Hon har även arbetat inom vården i många år samt är mamma till två tonårsbarn, den yngsta med autism. Linda brinner extra mycket för föräldrar till barn med särskilda behov samt för ungdomar som drabbats av psykisk ohälsa. Hon bor och arbetar i Stockholm samt i Turkiet.

Linda säger: "Human Awareness utbildning gav mig nycklarna till både min inre och yttre bur. Idag följer jag mycket mer mitt hjärta och upplever större glädje och frihet på alla plan, och längtar efter att få hjälpa andra att uppleva detsamma."

carina-hedenberg.jpg

Carina Hedenberg

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Jönköping
070-551 55 46
hedenbergcarina@gmail.com

Carina är zonterapeut, homeopat, KBT-terapeut steg 1 och utbildare i taktil massage. Hon har arbetat många år inom alternativ medicin, framförallt zonterapi.

Carina säger: "Jag upptäckte efter ett tag att läkning och de bästa resultaten kom när jag hade äkta djupa möten med mina klienter. Att arbeta som coach känns därför inspirerande eftersom möten via hjärtat utgör själva grunden. Av de terapier som jag har erfarenhet av är Human Awareness metod den mest kraftfulla och djupgående. Jag brinner för att hjälpa människor att utvecklas. Hör av dig till mig om du känner att du 'fastnat' och inte kommer vidare, är stressad, har problem med vikten eller något annat i livet där du längtar efter förändring."

linda-olausson.jpg

Linda Olausson

secoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Lindome
070-218 68 93
linda.olivolausson@gmail.com

Linda är Leg. psykolog sedan 15 år tillbaka. Hon har jobbat med alltifrån att utreda barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till att vara chef för Sveriges säkraste avdelning för ungdomsvård. Linda har även lång erfarenhet av samtalsterapi samt att leda medarbetare och chefer vad gäller personligt ledarskap och grupputveckling.

Human Awareness är nästa steg för att skapa en djupare och mer innerlig förståelse för att den yttre kraften styrs av den inre. Lindas största drivkraft är att coacha dig till att bli den bästa versionen av dig själv.

Coach Christer Blank

Christer Blank

noSEcoach-internet-mote.png

Coach

Delsbo
070-246 88 33
christer@blanken.se
livscoaching.one

Christer är i grunden transporttekniker och maskinentreprenör med stor erfarenhet av att driva eget företag. Han är även friluftsguide och skidinstruktör och har bott 6–7 år i Norge – kan därför med lätthet även coacha den som har norska som modersmål (utom udda dialekter).

Christer har ett brinnande intresse av att se människor utvecklas och växa.

Coach Johan Rösler

Johan Rösler

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Västerås
070-582 98 04
johros196@gmail.com

Johan har en stor passion och ett genuint intresse av att se människor utvecklas och hitta sitt rätta jag. Han har ett hjärta fyllt med empati och en längtan efter att se hur små förändringar gör skillnad. Hans brinnande intresse och engagemang för personlig utveckling gör att han nu vill dela med sig och hjälpa andra till självhjälp och att nå sina mål.

Enligt Johan: "Human Awareness metoder och filosofi har bland annat hjälpt mig att hitta ett inre lugn, lita på mig själv, bekanta mig med mitt ego, hitta vad jag vill med mitt liv och öka min handlingskraft. Det är helt enkelt fantastiskt vad det har inneburit för mig i min livskvalitet och mitt förhållningssätt till livet.”

lena-natfors-c-Resized.jpg

Lena Nåtfors

SEcoach-internet-mote.pngcoach-fysiskt-mote.png

Coach

Gävle
073-759 59 60
lenalevcoaching@gmail.com
lenalevcoaching.com

Lena Nåtfors är utbildad Humanistisk socialpedagog med inriktning mot missbruksvård och 12-stegsprogram. Hon har tidigare arbetat på olika jobb inom servicesektorn.

Lena säger: "Jag har ett brinnande intresse för personlig utveckling och att behandla symtom är inget för mig. Jag vill gå till botten med varför vi hamnade där vi är. Min resa i personlig utveckling började för 20 år sedan och av de terapier som jag har erfarenhet av, är Human Awareness metod den mest kraftfulla och
djupgående. Jag kom i kontakt med den när jag fick utmattningssyndrom 2016 och fick titta närmare på mitt duktig flicka-syndrom som var en stor orsak till mitt dåvarande mående. Inget bagage är för stort eller tungt att inte packa upp och lämna bakom oss.“

Coachar vid fysiska möten coach-fysiskt-mote.png 

Coachar över internet, via dator coach-internet-mote.png