Här växer människor!

Vi har hjälpt tusentals människor att hitta mer glädje och tillfredsställelse i livet. Hos oss når du hela vägen till hälsa, framgång och verklig lycka! 

"Du kan sluta leta nu. Utbildningen du söker är precis framför näsan på dig! Jag skulle inte vilja leva en dag till UTAN denna! Det bästa som hänt mig sedan min födelse! Jag ser nu hur mitt sätt att vara sprider ringar på vattnet. Bland mina patienter och mina kollegor. Det som har hänt inom mig är oändligt stort."
MARIA FALK

"Det bästa och viktigaste som hänt mig! Allt var så välplanerat och oerhört proffsigt. Finns inte ord som kan beskriva hur jag känner."
HENRIK OHLSSON

Hjärtats intelligens förändrar ditt liv för alltid!


Personligt ledarskap 90 dagar

En livsförändrande utbildning i djupgående självkännedom för dig som vill må riktigt bra, med god hälsa, hög livsenergi, känslomässig frihet och djupa, äkta relationer.

Med teori, övningar, handledning och kraftfull Human Awareness-coaching, är detta avancerade tremånadersprogram helt oöverträffat.

Vi hjälper dig att sätta en ny riktning och att ta stegen som förändrar ditt liv för alltid, så att du kan leva det passionerade, fantastiska liv du är värd!


LÄS MER

Fånga LIVET!

Vår mycket populära 4-dagarskurs är ett unikt tillfälle att en gång för alla släppa det som inte längre gagnar dig och börja leva livet FULLT UT! Detta är en djupgående kurs som du kan gå individuellt eller tillsammans med andra som du vill skapa djupare och mer inspirerande och äkta relationer med (passar utmärkt för par). Vi lovar att ditt liv och dina relationer kommer att förändras för alltid!

Fånga LIVET! är hjärtat i vår verksamhet.


LÄS MER

Diplomerad Human Awareness-coach

Den här utbildningen riktar sig till dig som redan arbetar med att hjälpa människor att utvecklas och växa, eller som har detta som största önskan och mål i livet.

Du lär dig grunderna i Human Awareness utvecklingsmodell och får möjlighet att som Diplomerad coach och gruppledare använda vår metod, antingen renodlat eller i kombination med andra modaliteter som du redan utövar. 

En viktig del som ingår handlar om hur du bygger en framgångsrik verksamhet.


LÄS MER

Gå via jobbet

Människor som utvecklar sitt personliga ledarskap är positivare, friskare, effektivare och samverkar och kommunicerar bättre.

Detta är gynnsamt för hela arbetsplatsen och skapar god lönsamhet, lägre sjukfrånvaro och en kreativ, inspirerande och hållbar arbetsmiljö. Därför går allt fler chefer och medarbetare våra utbildningar!

Är du arbetsgivare och redo att ta ditt företag till nästa nivå?

Läs mer om vad våra kurser och utbildningar kan göra för dig, dina kollegor och medarbetare. Vi erbjuder även skräddarsydda, unika program utifrån företagets behov.

LÄS MER