Human Awareness Mastermind

Syfte

Human Awareness Mastermind är för dig som satsar professionellt på coaching. Du vill arbeta med ständig utveckling för att nå allt högre resultat, tillsammans med en grupp likasinnade.

Det här är den högsta utbildningsnivån inom Human Awareness – en kontinuerlig vidareutbildning för professionella Human Awareness-coacher – och för att få delta i gruppen behöver du kvalificera dig.

Fokus

Vi själva lever med hjärtintelligens och "andas" Human Awareness varje dag. För oss är det ingen skillnad på hur vi agerar privat mot hur det är på till exempel Fånga LIVET! Vi strävar alltid efter ärlighet, äkthet, autenticitet och väjer inte för varandras egon. Det är en fantastisk miljö att växa och må bra i, och detta kommer att prägla den här gruppen också. 

Human Awareness Mastermind kommer att bestå av en mindre grupp diplomerade coacher som både vill och har förmåga att få saker att hända. Vi kommer att samskapa för att uppnå både gemensamma och individuella mål. För att detta ska bli möjligt behöver energinivån vara hög i gruppen. Därför är det viktigt att alla har samma intention.

Du kommer att ...

 • Boosta ditt företagande, speciellt med inriktning mot marknadsföring och försäljning.
 • Bli trygg i din nya high end-roll så att du på ett självklart sätt kan representera Human Awareness, och likt en magnet attrahera nya klienter både till dig själv och gruppen.
 • Stärka din roll som professionell coach, vilket innebär fördjupning och finslipning av dina kunskaper och färdigheter inom Human Awareness-coaching.
 • Fördjupa din personliga utveckling:
  • Jobba med skuggarbete och "ego busting" för att få syn på och bli medveten om präglingar, ego-strategier och distraktioner.
  • Ta dig förbi motstånd som hindrar dig från att nå dina mål.
  • Öka din självkänsla.

Innehåll

 • Zoom-möte varannan vecka med Anneli & Carl.
 • Gruppforum där du håller kontakten med oss och de andra i gruppen mellan mötena. 
 • Längre online-event en gång i halvåret.
 • 3-dagars live-event 1 gång per år, Fredriksborg, Värmdö, eller motsvarande. Endast för HA Mastermind (subventionerat pris).
 • E-postkonto med namn@humanawareness.se.
 • Dropbox-konto med obegränsad lagringskapacitet.
 • Prioriterad coach på HA:s hemsida (när du är diplomerad).
 • Möjlighet att exponera dig och din coaching i HA:s nyhetsmejl och genom inlägg på Facebook/Instagram/LinkedIn.
 • Möjlighet att annonsera om dig och din verksamhet på Facebook/Instagram genom Human Awareness annonskonto.
 • Möjlighet att ha en egen hemsida på Human Awareness plattform (en smärre kostnad tillkommer för att bygga upp sidan beroende på omfattning).
 • Prioriterad att få coachingklienter och att arbeta med kursdeltagare i PL90.

Fördelar

Du kommer att ingå i ett hjärtintelligent sammanhang med ett starkt fält, positiv energi, framåtanda och mottot: ”Allt är möjligt” – tillsammans med oss och en grupp drivna, likasinnade, duktiga coacher som är helt inställda på att lyckas uppnå det de sätter upp som mål.

Du kommer att bli starkare i din roll som coach genom fortbildning med fördjupning i viktiga moment och kraftfulla övningar.

Du får kontinuerlig tillgång till Anneli & Carl.

Du kommer att bli en fena på marknadsföring – något som är helt nödvändigt att bemästra för att du ska lyckas med din business.

Du får tillgång till ett high end-koncept som redan fungerar, Personligt Ledarskap 90-dagar, och får använda Human Awareness starka varumärke i din marknadsföring.

Du slipper bygga och underhålla en egen hemsida, vilket som minimum betyder att välja plattform, lära sig det tekniska, skapa innehåll, designa och färgsätta, "hitta" eller köpa bilder etc, etc.

Du behöver inte ta fram och underhålla en Facebook-sida, vilket bland annat inkluderar att lära dig Facebook Business Suite och Ads Manager, förstå hur annonsering i sociala medier fungerar.

Du slipper också andra tekniska utmaningar m.m.

Du kan naturligtvis göra allt detta själv om du vill, men genom HA Mastermind klarar du dig utan.

Krav för kvalificering

 • Du ska vara diplomerad Human Awareness-coach eller ha som avsikt att bli diplomerad inom kort.
 • Du ska ha ett eget företag.
 • Du ska ha en stark längtan efter att coacha människor enligt Human Awareness metod och vilja arbeta med detta heltid, deltid eller vad som passar just dig. Det viktiga är att du känner att det här är helt rätt för dig.
 • Du ska vara självgående, drivande och ha en stark vilja att komma framåt. Detta innefattar förstås att fronta ditt ego och röra dig framåt även när det känns obekvämt.
 • Du ska vilja växa som människa och hela tiden utvecklas och lära dig mer om dig själv och andra.
 • Du ska ta ansvar för din egen utveckling och bli coachad av kolleger för att fortsätta utvecklas. Du kommer även coacha dina kolleger på motsvarande sätt efter ett roterande schema.
 • Du ska uppträda på ett professionellt sätt för att kunna ge en positiv bild av varumärket Human Awareness, som du representerar.
 • För att både du och gruppen ska kunna uppnå resultat tillsammans måste du vilja samarbeta och vara beredd att genomföra de åtaganden som vi kommit överens om.

Hur vet du att detta inte är för dig?

Du har gått coachutbildningen för att du ville utvecklas på det personliga planet och kanske coacha vid sidan om, eller som hobby. Du är inte intresserad av att coacha professionellt och bygga en verksamhet som kan försörja dig.

Du vill jobba med coaching helt och hållet i egen regi – du är ensamvarg och föredrar att göra jobbet själv, på ditt eget sätt.

Du har redan en tydlig plan för hur du ska få igång din verksamhet, en budget för annonsering och tekniskt och kommersiellt kunnande för att bygga ditt eget företag.

Du har mycket fritid, biinkomster och/eller sparkapital att leva på medan du i lugnt tempo skapar ditt eget varumärke. (Det tog oss 5 år att bygga Human Awareness till ett framgångsrikt företag).

Du är mest intresserad av att få kunder från Human Awareness och är inte beredd att engagera dig, investera tid och pengar och göra jobbet som krävs.

Hur vet du att detta är för dig?

Du är en "lagspelare" och brinner för att sprida Human Awareness och hjärtintelligens ut i världen – du kan nästan inte sluta tänka på detta.

Du vill arbeta som framgångsrik Human Awareness-coach och få en bra inkomst på din coaching, som gör att du kan leva utifrån den livsstil som du mår bra av och längtar efter.

Du är helt inställd på att nå dina målsättningar med ditt företagande och har bestämt dig för att göra allt som krävs för att bli en duktig entreprenör och förverkliga dina drömmar.


[Sparad 2021-09-07 10:37 – Texten ovan är ett utkast och kan komma att justeras.]