Personligt ledarskap 90 dagar

Djupgående avancerad självkännedom

Alla delar ingår som tillsammans hjälper dig att bygga ärliga relationer och kommunicera rakt och tydligt.

Du kommer att bli bättre på att hantera konflikter, får lättare att fatta beslut och stärker både din självkänsla och ditt självförtroende, vilket hjälper dig att stå stark i dig själv, med tydliga gränser och i kontakt med dina behov, även när det stormar omkring dig.

top-of-the-world

Är du redo att ta ett nytt steg?
Vår 90-dagarskurs kommer att förändra ditt liv för alltid!

Den här distansutbildningen riktar sig till dig som har ett brinnande intresse av att växa som människa och som förstår att det är din inre utveckling som skapar verkliga resultat i ditt yttre liv. Det enda beständiga är förändring, och att utvecklas är helt nödvändigt om du vill leva i din fulla potential. Utvecklas gör du genom att våga kliva utanför komfortzonen och lära dig mer om dig själv, om andra och om livet – helt enkelt genom att växa som människa.

Du kommer att vara med om upplevelser som på ett bestående sätt påverkar ditt liv i grunden och få ökad förståelse för dig själv, vilka dina drivkrafter är, och vad du mår bra av och inte. Du blir medveten om vad som håller dig tillbaka – dina motstånd och försvar – och vad du behöver för att skapa mer tillfredsställelse och glädje i ditt liv.

Personligt ledarskap 90 dagar är upplagd för att kunna kombineras med arbete och andra aktiviteter. Detaljerat innehåll finns längre ner på sidan. 

Läs hela kursbeskrivningen och följ instruktionerna så får du all information du behöver.

Varmt tack underbara Anneli och Carl för att ni skapat och utvecklat den här utbildningen med hög profession och stort hjärta. Ni har gett oss förutsättningar att få en helt ny dimension av livet med utgångspunkt från våra egna hjärtan och i samspel med andra. Insikten om att rörelser öppnar nya möjligheter kommer jag alltid att bära med mig. Det är bara en av alla lärdomar som förändrat mitt liv för alltid.

HELEN SALMONSSON, VD

Tack ska ni ha, Carl och Anneli, för en helt fantastisk kurs! Tack för ert otroliga engangemang och er trygga, varma guidning. Jag håller fortfarande på att integrera alla insikter, lärdomar och saker jag har fått till mig om mig själv, och jag VET att de är helt livsavgörande för mig. Jag känner stor tacksamhet gentemot mig själv över att jag valde att gå den här kursen. Saker jag har fått till mig i den här kursen betyder massor för mig själv och för de jag har i min närhet. Tack!

ERIK JONSSON, DIPLOMERAD COACH OCH WEBBUTVECKLARE

Låter något av detta bekant?

 • Skjuter du upp det som är livsviktigt för dig? Förändringar som du vet är helt nödvändiga, men som du tänker att du kan ta i morgon i stället, eller nästa vecka eller nästa månad … och så går åren.
 • Är du högpresterande – på jobbet, hemma, eller båda delarna – och stressar för att hinna med?
 • Biter du ihop och kör på utan att känna efter hur du egentligen mår?
 • Har du en krävande, inre kritiker, som skapar negativa tankar och tvivel på dig själv?
 • Är du trött på att spela roller i stället för att kunna vara dig själv?
 • Längtar du efter djupa, äkta, sunda och okomplicerade relationer som ger dig kraft och inspiration i stället för tvärtom?
 • Är du i riskzonen för att bli utbränd eller är du redan utbränd?
 • Vill du använda din tid på ett effektivare sätt?
 • Är du redo och modig nog för att titta närmare på hur dina beteenden och din självbild påverkar dig själv och andra?
 • Vill du utvecklas och växa som människa genom att få verktygen som hjälper dig att navigera förbi dina motstånd och försvar?

Om du känner igen dig i något eller flera av påståendena – läs vidare!

Varför finns den här utbildningen?

Få människor är “framgångsrika” både på jobbet och privat – dvs lever sitt liv i balans. Vi har själva upplevt det här dilemmat, och med hjälp av de verktyg som vi använder i utbildningen har vi förändrat våra liv på alla plan. Därför är vi passionerat entusiastiska över att hjälpa andra att göra detsamma.

I den här utbildningen drar vi nytta av alla de komponenter som ingår i Human Awareness koncept. Du har under 90 dagar full uppmärksamhet och guidning av en personlig coach som steg för steg hjälper dig att integrera Human Awareness viktigaste framgångsfaktorer i ditt dagliga liv, speciellt anpassat till dina personliga målsättningar.

Utbildningen ger dig ett komplett system som leder till långsiktiga, bestående resultat och som påverkar ditt liv i grunden och för alltid!

Tack Anneli och Carl för att jag fick chansen att vara med på den här 90-dagarsutbildningen! Mitt mål var att komma närmare mig själv och bli tydligare i mina relationer och det har varit en fantastisk resa. Jag har kunnat ta itu med beteenden som inte gagnat mig, men som jag helt enkelt varit omedveten om.

Jag kan nu glädja mig åt mina framsteg och mitt mod att kolla vad som finns i mitt mörker. Jag vågar nu visa vem jag är och stå kvar när det känns obehagligt. Jag har genom träning fått tillgång till mina känslor och min intuition som kommer att hjälpa mig vidare i min utveckling. Detta var bara början men dessa verktyg kan inte tas ifrån mig och livet blir bara rikare.

BIRGITTA WIGERT, LEGITIMERAD TANDLÄKARE

Vad får du ut av den här utbildningen?

Här är några exempel på resultat som du kan förvänta dig när du fullt ut går in i processen.

 • Du får hjälp att se dina begränsande tankar, föreställningar och mönster som får dig att överprestera och känna dig otillräcklig.
 • Du hittar ett nytt sätt att förhålla dig till rädslor och försvar, som stärker både din självkänsla och ditt självförtroende. Det hjälper dig att kliva framåt i livet dit du vill, i stället för att stanna kvar i det som inte längre gagnar dig.
 • Du blir effektivare och bättre på att fatta beslut, eftersom ökad självkännedom ger dig större handlingskraft.
 • Händelser känns inte längre slumpmässiga, utan du förstår hur dina val, både medvetna och omedvetna, påverkar dig.
 • Du blir medveten om när du projicerar, förstår ditt eget ansvar och kan agera proaktivt i stället för reaktivt. Det gör att du får bättre förmåga att samverka och kommunicera – såväl att uttrycka dina egna behov som att lyssna på och ta in andra människor – både det som uttrycks med ord och på annat sätt.
 • Du lär känna dig själv – din essens – vilket ger en inre trygghet som hjälper dig att stå stark i dig själv, med tydliga gränser och i kontakt med dina behov, även när det stormar omkring dig.
 • Du ”landar i dig själv” och hittar lugn och närvaro.
 • Du får ökad energi och vitalitet och känner dig otroligt levande.
 • Din stressnivå minskar eller försvinner helt.
 • Din sömn förbättras.
 • Du kommer i kontakt med dina känslor och kan därmed lösa upp inre blockeringar som hindrar dig.
 • Du får nycklarna till att skapa äkta och djupa relationer till andra människor.
 • Du skapar god kontakt med din kropp och får bättre förmåga att ta hand om din fysiska och psykiska hälsa, så att du mår riktigt bra även långsiktigt.

När du har balans i livet kommer det både dig själv och din arbetsgivare tillgodo!

crossing-e1532084379894-Här är utmaningen …

Vad får arbetsgivaren ut av kursen?
En investering som ger resultat!

När chefer och medarbetare mår bra och trivs, mår företaget bra. Personlig utveckling för personalen innebär positiva förändringar för hela företaget – det frigör en mycket stor potential som inte annars kommer till sin rätt.

Vårt koncept handlar om att omsätta teoretiska kunskaper och intellektuella resonemang till verkliga och integrerade förmågor.

Vi lär inte bara ut hur, utan ger även deltagarna en personlig upplevelse av varför, vilket är det starkaste incitamentet för verkligt lärande.

Företag med chefer och medarbetare som mår bra på alla plan blir mer framgångsrika än andra – det är bevisat av både Google och Gallup!

Den här utbildning är unik!

I våra utbildningar arbetar vi med helheten. Vår utvecklingsmodell involverar samtliga delar som tillsammans skapar god fysisk och psykisk hälsa, personligt ansvarstagande och sunda relationer, vilket hjälper dig på alla plan i ditt liv. När du är i samklang med dig själv, i stället för i motstånd, mår du bra och dessutom presterar du bättre med mindre ansträngning. Det kommer både dig och de runt omkring dig tillgodo.

Om du är FULLT ENGAGERAD i ditt växande som människa och REDO att gå in i en helt ny fas av ditt liv, så är den här kursen för dig!

Magi är ett sammanfattande ord på de 90 dagar som jag har varit med om. Det har varit fantastiskt att få vara under era vingar. Jag känner mig berikad och jag har verkligen expanderat min upplevelse av mig. TACK!

PIA PECK MÅNSSON, LEG. SJUKGYMNAST

Programmets utformning

Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att du ska nå de mål du satt upp.

Introduktionspaket

Vi gör tillsammans en kartläggning av ditt nuläge, där du tar fram din startpunkt, och målsättning med kursen. Du tydliggör de delar av ditt liv där ditt behov av förändring är som störst.

Individuell coaching 

Du tilldelas en personlig coach som ger dig djupgående, transformerande Human Awareness-coaching genom videosamtal eller personliga möten. Dessa tillfällen är ett effektivt sätt att hitta din inre drivkraft, fylla på energi, få guidning och stöd i de utmaningar och möjligheter som du står inför, så att du når dina målsättningar.

Omfattning: 8 tillfällen à 1 timme.

7 moduler i djupgående personlig utveckling

Vi har sammanställt de viktigaste komponenterna, baserade på Human Awareness utvecklingsmodell. Varje modul börjar med en presentation (20–30 minuter) där vi går igenom teorin, som kompletteras med kraftfulla övningar. Dessa hjälper dig att omsätta kunskaperna i praktiken och förstärker utvecklingsprocessen. Mediafiler och dokument med kompletterande information och övningar ingår.

Läs mer om innehållet i de sju modulerna ➢

 Jag har kommit i kontakt med mig själv, hela mig! Jag är så lycklig!!!! Det här är resten av mitt liv! Ett ljust och vackert liv fullt med kärlek! Allt runt omkring mig känns så mycket mer äkta, så mycket mer klart och tydligt. Jag känns på riktigt! Jag beundrar ert arbete bortom allt. 

ANNA HESSEL, PRIVAT- OCH FÖRETAGSRÅDGIVARE

Är du rätt person för den här utbildningen?

Våra deltagare är medvetna människor med förståelse för att det är möjligt att aktivt påverka sitt liv, och som är redo att ta nästa steg. De som söker sig till oss stämmer in på nedanstående:

 • Du har erfarenhet av personlig utveckling och förståelse för hur dina präglingar har påverkat ditt liv. Alternativt har du läst vår bok, Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka, och tagit till dig budskapet.
 • Du har god reflektiv förmåga, dvs att du kan se dig själv ur ett större perspektiv och du förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv och ditt växande som människa.
 • Du är beslutsam och villig att gå utanför din komfortzon, även om det ibland kan vara obekvämt.
 • Du är villig att vara ärlig mot dig själv, redo att släppa taget om gamla mönster och blockeringar och lämna dina gamla hjulspår för att styra in på en ny väg som är så mycket mer glädjefylld och inspirerande.
 • Du är beredd att investera i dig själv – tid, energi, fokus och pengar.
 • Du är nyfiken och öppen för att lyssna på och ta till dig ny kunskap, som kanske inte stämmer med det du fått lära dig tidigare – dvs lära nytt och lära om!
 • Du är coachbar och öppen för feedback.
 • Du fungerar bra tillsammans med andra människor och är lösningsfokuserad.
 • Du är så motiverad och redo att ta dig förbi det som hindrar dig – och hitta lösningar på dina utmaningar – att du har bestämt dig för att du vill ha en förändring NU!
 • Du ser fram emot att gå in i en helt ny fas av ditt liv!

MEN om du inte är beredd att förändras – utan hellre vill hålla kvar vid dina gamla präglingar och invanda mönster, inte är intresserad av att förstå varför du är som du är och lära dig mer om dig själv och andra (och få tillgång till HELA dig), om du inte vill ha djupare relationer till andra människor och om du inte vågar ta personligt ansvar för din hälsa, framgång och lycka – då är den här utbildningen inte något för dig!

Ifall den här kursen är rätt för dig och du är rätt person för den här kursen tar vi reda på tillsammans. Vi har alltid ett personlig samtal med de som är intresserade, för att garantera högsta kvalitet och bästa resultat för de som deltar.

Det har varit en fantastisk upplevelse hela vägen och om du vill leva livet fullt ut, gå då den här utbildningen. Tack för att jag fick möjligheten att delta!

JOHN ERIK KOSTENNIEMI, VD

Det har varit 90 dagar som på ett enkelt och självklart sätt har handlat om mej själv och min utveckling. Och också gruppen och allt annat runtomkring mig. Och det bästa är, utvecklingen slutar inte när kursen är slut, den BÖRJAR nu. Och pågår i 90 dagar till, och sen i all oändlighet. Vilken tillgång!

CISSAN STRÖMMER, ENHETSCHEF

Kursstart

På grund av den stora efterfrågan erbjuder vi nu flexibel kursstart i mån av tillgängliga coacher. Du anmäler ditt intresse nedan och får därefter information om hur snart du kan påbörja utbildningen.

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg. Certifierade Heart IQ-coacher och gruppledare, och författare till boken Vägra följa John.

Coacher

Samtliga coacher som är handledare i utbildningen är diplomerade enligt Human Awareness utvecklingsmodell och har stor erfarenhet av vår metodik. 

anneli-carl-2-3000x2000

 

Intresseanmälan

Vi har alltid en personlig kontakt med de som vill gå våra kurser – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av att förändra ditt liv. Vi är mycket måna om gruppsammansättningen, vilket är en av anledningarna till att våra kurser håller så hög kvalitet och ger så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kommer du till ett frågeformulär som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning. Uppgifterna kommer att hanteras i enlighet med vår integritetspolicy.

Därefter får du möjlighet att boka tid för ett kostnadsfritt, vägledande telefonsamtal, där vi stämmer av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar. Då kommer vi också tillsammans fram till om kursen kommer att tillföra det du förväntar dig.

Kurserna blir snabbt fyllda, varför vi rekommenderar en tidig anmälan.

Obs! Vi har mycket stor efterfrågan på våra kurser och hanterar endast förfrågningar som kommer via intresseanmälan nedan. Intresseanmälan är inte bindande och garanterar inte heller en plats på den kurs som du är intresserad av.