juggler-edited

Personligt ledarskap 4 dagar

Fånga LIVET!

Vår mycket populära 4-dagarskurs är ett unikt tillfälle att stanna upp och möta dig själv, släppa stress och krav, och fylla på livsenergi.

Tillsammans med de andra i gruppen kommer du i kontakt med såväl dina motstånd och blockeringar som din inre drivkraft och styrka. Du kommer att bli bättre på att hantera konflikter och får dessutom en stor inblick i gruppdynamik när den är som allra bäst.

Den här kursen ger dig djup förståelse för hur dina egna beteenden, behov, känslor och självbild påverkar dig och andra.

Att utvecklas som människa är helt nödvändigt för att leva ett rikt och friskt liv. Och utvecklas gör du genom att våga kliva utanför komfortzonen och lära dig mer om dig själv, om andra och om livet – helt enkelt genom att växa som människa.

Genom ökad självkännedom och medvetenhet får du mer balans i livet, minskad stressnivå, blir effektivare och mer fokuserad, och dina relationer påverkas på ett positivt sätt.

Den här kursen ingår i utbildningen Avancerat ledarskap.

En tuff resa, men en enorm kick i det inre ledarskapet som du tar med dig så länge du lever!

PETER NILSSON, AFFÄRSCOACH

Det här är en möjlighet att komma närmare mitt riktiga jag, lära känna mig själv bättre, träffa likasinnade människor som vill känna mer glädje och utveckla sitt liv. Bra struktur, inget flum, starka processer och 100 % närvaro! En kurs som måste upplevas av alla minst en gång under sin livstid!

LAIMA ROMIENE, VD

Vad får du ut av kursen?

 • Du blir mer stresstålig i och med att du hittar inre lugn och närvaro.
 • Du lär dig att kommunicera rakt och tydligt, så att det verkligen landar hos mottagaren.
 • Du får en stark upplevelse av på vilket enastående sätt människor kan samverka när alla drar åt samma håll – oöverträffad gruppkänsla och gruppdynamik – och vi visar hur det går till att skapa detta.
 • Du hittar ett nytt sätt att förhålla dig till rädslor och försvar, som hjälper dig att kliva framåt i livet dit du vill, i stället för att stanna kvar i det som inte längre gagnar dig.
 • Du blir bättre på att hantera konflikter och får lättare att fatta beslut.
 • Du får ökad energi och vitalitet.
 • Du ökar kontakten med både dina egna och andras känslor, vilket gör att dina relationer blir djupare, mer äkta och givande. Det här är en ny dimension som du får ta del av och uppleva under kursen.
 • Du utvecklar din intuitiva förmåga och får konkret upplevelse av vad synkronicitet och gruppintelligens är.
 • Du stannar upp och får förståelse för hur dina präglingar har påverkat ditt liv och kan därigenom lösa upp blockeringar som hindrat dig.
 • Du lär känna dig själv – din essens – vilket ger en inre trygghet som hjälper dig att stå stark i dig själv, med tydliga gränser och i kontakt med dina behov, även när det stormar omkring dig.

Vad får arbetsgivaren ut av kursen?

En investering som ger resultat!

När chefer och medarbetare mår bra och trivs, mår företaget bra. Personlig utveckling för personalen innebär positiva förändringar för hela företaget – det frigör en mycket stor potential som inte annars kommer till sin rätt.

Vårt koncept handlar om att omsätta teoretiska kunskaper och intellektuella resonemang till verkliga och integrerade förmågor. 

Vi lär inte bara ut hur, utan ger även deltagarna en personlig upplevelse av varför, vilket är det starkaste incitamentet för verkligt lärande.

Företag med chefer och medarbetare som mår bra på alla plan blir mer framgångsrika än andra – det är visat av både Google och Gallup.

Kursens utformning

Tillsammans med de andra i gruppen frigör du kraften i DIG SJÄLV. Detta uppnås genom att vi medvetet använder gruppdynamiken i kombination med det unika hos varje individ. På så sätt öppnar sig ett helt nytt spektrum av möjligheter, vilket gör att du steg för steg kan ta dig dit du vill i ditt liv.

Under kursen gäller cyberdetox, det vill säga inga mobiltelefoner, plattor eller datorer. Många är ständigt uppkopplade och i princip aldrig ”avkopplade” och närvarande, varken med sig själv eller andra och när du släpper dessa distraktioner och går fullt in i kursen får du successivt igång ditt energiflöde och din livsenergi.

Känslan är obeskrivlig och många har glömt, eller aldrig tidigare upplevt, hur det är att vara fullt närvarande – det får du uppleva hos oss!

Vi utgår alltid från att människor har en inneboende kraft och kunskap om hur de kan nå sin fulla potential. Detta gäller alla områden, såväl hälsa, relationer, jobb som något annat. Oavsett var du befinner dig i livet kan du skapa ännu mer av det du vill ha!

Unik upplevelse i personlig utveckling. Detta koncept hjälper mig i alla delar av livet – relationer, jobb och hälsa! 

MAGNUS JOHANSSON, FÖRELÄSARE, FÖRFATTARE OCH KURSLEDARE

Jag har gått många kurser och denna är ett komplett koncept med ett fantastiskt upplägg! Den ger möjlighet att gå in och lösa upp blockeringar och bryta mönster, och jag får nycklarna till att "låsa upp" så att jag kan hitta den jag är. Jag tycker att kursledarna är otroligt bra synkade och det blir som det ska. Det märks att ni är kunniga och har tillit.

EVA-LENA ÖSTERSTRÖM, BOENDEHANDLEDARE 

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill skapa balans i livet och utvecklas genom ökad självkännedom och förståelse för hur du samverkar med andra människor.

Är du rätt person för den här kursen?

Våra deltagare är medvetna människor som aktivt vill påverka sitt liv och är redo att ta nästa steg. De som söker sig till oss stämmer in på nedanstående:

 • Du har god reflektiv förmåga, dvs att du kan se dig själv ur ett större perspektiv och du förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv och ditt växande som människa.
 • Du är beslutsam och villig att gå utanför din komfortzon, även om det ibland kan vara obekvämt.
 • Du är villig att vara ärlig mot dig själv, redo att släppa taget om gamla mönster och blockeringar, och lämna de gamla hjulspåren för att styra in på en ny väg som är så mycket mer glädjefylld och inspirerande.
 • Du är beredd att investera i dig själv – tid, energi, fokus och pengar.
 • Du är nyfiken och öppen för att lyssna på och ta till dig ny kunskap, som kanske inte stämmer med det du fått lära dig tidigare – dvs lära nytt och lära om!
 • Du är coachbar och öppen för feedback.
 • Du fungerar bra tillsammans med andra människor och är lösningsfokuserad.
 • Du är så motiverad och redo att ta dig förbi det som hindrar dig – och hitta lösningar på dina utmaningar – att du har bestämt dig för att du vill ha en förändring NU!
 • Du ser fram emot att gå in i en helt ny fas av ditt liv!

Är den här kursen rätt för dig och är du rätt person för den här kursen? Det tar vi reda på tillsammans! Vi har alltid ett personlig samtal med de som är intresserade, för att garantera högsta kvalitet och bästa resultat för de som deltar.

wow-Ar-du-ratt-person-for-den-har-utbildningen-edited

Förkunskaper och krav

Du ska ha tidigare erfarenhet av personlig utveckling, eftersom den här kursen till stor del är upplevelsebaserad och mycket djupgående.

Alternativt ska du ha läst vår bok Vägra följa John: Hjärtats intelligens – hela vägen till hälsa, framgång och lycka, och tagit till dig budskapet.

Du får vara med om upplevelser som kräver god förmåga till självreflektion, vilket är en viktig förutsättning för att du ska kunna bidra till gruppdynamiken och din egen utveckling.

Minimiålder är 18 år.

Fantastiska innehållsrika dagar! Utvecklande och inspirerande! Älskar konceptet! 4 dagar helt klart värda vad som helst. Härligt att helt och fullt få utrymmer och tillfälle att öppna sitt hjärta och kunna gå vidare i livet med kärlek! UNDERBART!

ESTELLE EKSTRÖM, LEGITIMERAD SJUKSKÖTERSKA

Jag hade mycket höga förväntningar innan jag åkte på den här kursen, men de har överträffats med råge. Stort tack för en fantastisk kurs!

JOHAN STENBERG, VD 

Plats

Efterfrågan på våra kurser och utbildningar är större än någonsin, och för att öka tillgängligheten för deltagarna som kommer från hela Sverige, finns kurserna i Stockholm.

Med stor omsorg har vi valt Fredriksborg Hotell på norra Värmdö i Stockholms skärgård.

Du får uppleva en fantastisk miljö med vacker natur och lugnt och avskilt läge på en höjd alldeles intill vattnet. Platsen öppnar upp för nya perspektiv, stort välbefinnande, glädjerik kreativitet och flödande inspiration.

Kosten är av högsta kvalitet och består av kulinarisk, ekologisk och 100 % växtbaserad mat, utan socker, mjöl/gluten eller tillsatser.

Lokaler och omgivningar är exklusiva för gruppen, vilket är en stor fördel för att skapa lugn och optimala förutsättningar för deltagarna.


Kursdatum


Hösten 2022

6 – 9 okt – dags att boka 
13 – 16 okt – börjar fyllas, hög tid att boka


Start- och sluttider

Kursen startar torsdag kl. 16.30 med incheckning från kl. 15.00 (senast kl. 16.00) och slutar söndag kl. 15.30.

Det är mycket viktigt att du kan delta under hela kursen, både för din egen skull och på grund av gruppenergin.

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg är certifierade Heart IQ-coacher och gruppledare. De har  mångårig erfarenhet inom näringslivet på olika chefspositioner och är i grunden civilingenjörer. De är författare till succéboken Vägra följa John.

En helt fantastisk kurs! Oavsett hur bra du tycker att du ”känner” dig själv så finns det så mycket kvar. Så många insikter som gör att du växer som människa.

Går det att vara med om så här mycket på 4 dagar?
Är det möjligt att släppa så här mycket på 4 dagar?

Jag är helt otroligt nöjd och tacksam för dessa dagar och allt det har givit. Stort tack!

ANNA RAMSTRÖM, PRODUKTUTVECKLINGSCHEF

anneli-carl-2-3000x2000

Intresseanmälan

Vi har alltid en personlig kontakt med de som vill gå våra kurser – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av att förändra ditt liv. Vi är mycket måna om gruppsammansättningen, vilket är en av anledningarna till att våra kurser håller så hög kvalitet och ger så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kommer du till ett frågeformulär som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning. Uppgifterna kommer att hanteras i enlighet med vår integritetspolicy.

Därefter får du möjlighet att boka tid för ett kostnadsfritt, vägledande telefonsamtal, där vi stämmer av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar.

Vi kommer att förbereda oss genom att läsa igenom dina svar så att vi kan ge dig tips och konkreta exempel på vad just du behöver göra för att komma vidare. Då kommer vi också tillsammans fram till om den här utbildningen kommer att tillföra det du förväntar dig.

Kurserna blir snabbt fyllda, varför vi rekommenderar en tidig anmälan.

Obs! Vi har mycket stor efterfrågan och hanterar endast förfrågningar som kommer via intresseanmälan nedan. Intresseanmälan är inte bindande och garanterar inte heller en plats på den kurs som du är intresserad av.