Skapa magi på arbetsplatsen!

Gå via jobbet

Människor som utvecklar sitt personliga ledarskap är positivare, friskare, effektivare och samverkar och kommunicerar bättre. Detta är gynnsamt för hela arbetsplatsen och skapar god lönsamhet, lägre sjukfrånvaro och en kreativ, inspirerande och hållbar arbetsmiljö.

Därför går allt fler chefer och medarbetare våra utbildningar!

Är du arbetsgivare och redo att ta ditt företag till nästa nivå?

Vi erbjuder skräddarsydda, unika program utifrån företagets behov.

Vår metod hjälper företag och organisationer att skapa ett samarbetsklimat som präglas av arbetsglädje och trivsel, chefer och medarbetare som kommunicerar rakt och tydligt, personligt ansvarstagande och hög effektivitet i hela företaget.

Vi arbetar både med problemlösning och proaktiva åtgärder för organisationer som redan fungerar bra, men vill nå ännu högre nivåer av smidigt och effektivt samarbete.Vi börjar med att analysera ditt företagets eller organisations behov avseende arbets- och samarbetsklimat. Tillsammans planerar och genomför vi därefter de strategiska åtgärder och utbildningar som behövs för att skapa den kreativa, inspirerade och hållbara arbetsmiljö som krävs av morgondagens framgångsrika företag och organisationer.

Vi formar framtidens företagskultur redan i dag!

» Kontakta oss för en diskussion kring era behov och önskemål.

Våra erbjudanden


Personligt ledarskap 4 dagar – Fånga LIVET!

Ett unikt tillfälle att stanna upp och möta dig själv, släppa stress och krav, och fylla på livsenergi. Under kursen kommer du i kontakt med såväl dina motstånd och blockeringar som din inre drivkraft och styrka.

» Läs mer


Personligt ledarskap 90 dagar – Att leda dig själv

En livsförändrande utbildning i djupgående självkännedom för dig som vill må riktigt bra, med god hälsa, hög livsenergi, känslomässig frihet och djupa, äkta relationer. Frigör din inre drivkraft så att du kan leva det passionerade, fantastiska liv du är värd!

» Läs mer


Avancerat ledarskap – Att leda andra

Framtidens ledarskap redan idag! En omfattande och utmanande utbildning med fokus på avancerad individ- och gruppdynamik, som tar ditt ledarskap och ditt liv till en helt ny nivå.

» Läs mer


Team members discussing business plan and ideas in officeCoaching – Chefer & ledare

Coachingprogram för chefer och ledare som vill öka sin medvetenhet och självkännedom. Vi är ditt externa bollplank och stöttar utifrån din specifika situation och dina önskemål.

» Läs mer


team-iq-kvadratWorkshop Team IQ – Gruppintelligens i praktiken

Deltagarna får en helt ny förståelse för hur människor fungerar tillsammans. Vi visar kraften i äkta och öppen kommunikation, och stärker banden för bra samarbete.

» Läs mer