För dig som vill växa tillsammans med andra

Gruppaktiviteter hösten 2018

Våra duktiga gruppledare använder sig av Human Awareness metodik för att skapa den kraftfulla gruppenergin som är unik för våra kurser. Du får möjlighet att ta nya modiga och glädjefyllda steg i den riktning som du längtar efter att röra dig.

Du som är intresserad av personlig utveckling i grupp – se hit! Att vara tillsammans med andra människor i en fullt ut accepterande och kärleksfull miljö är väldigt helande och utvecklande och det ger konkreta, livsförändrande resultat!

Human Awareness metodik, som bygger på den senaste kunskapen inom psykologi och personlig utveckling, är baserad på Heart IQ-metoden. Under våra kurser tränar du dina känslo-, vitalitets- och intuitions-”muskler”. Du lär dig att lyssna på och kommunicera från hjärtat, vilket kommer att påverka dina relationer på ett magiskt sätt.


Hur förändras ditt liv?

  • Din stressnivå sjunker och du hittar lugn och närvaro i dig själv.
  • Du får ökad energi och vitalitet, och känner dig mer levande.
  • Dina relationer till andra människor blir ärligare, djupare och mer äkta.
  • Du lär dig att kommunicera från hjärtat på ett rakt och tydligt sätt.
  • Du upplever mer flow i tillvaron.
  • Du får ökad självkännedom.
  • Du får mer balans och harmoni i livet, vilket ger dig större handlingskraft.
  • Du får en upplevelse av vad verklig gruppkänsla innebär.

Målgrupp

Vi vänder oss till dig som vill känna glädje och entusiasm och leva livet fullt ut.Du är öppen, förstår att du ansvarar för ditt liv och längtar efter att växa och utvecklas som människa tillsammans med andra!

Du har tidigare erfarenhet av personlig utveckling och är redo att ta nästa steg!


Södra Sandby

Kurs i Human Awareness

Kursperiod

Tisdagkvällar 18.30–21.00.

27 november
11 december
15 januari
29 januari
12 februari
26 februari

Plats

Södra Sandby utanför Lund.

Övrigt

Lättare förtäring ingår.
Antal deltagare: Minst 6 personer, max antal platser är 8.

Anmälan

Anmälan görs genom att du skickar ett mejl med namn och telefonnummer, samt vilken kurs det gäller, till Gunilla Henriksson (se nedan). Du blir därefter uppringd för en kort intervju och mer information.


Fortsättningskurs

Vi vet att många som gått Human Awareness kurser, eller blivit coachade, gärna vill fortsätta sin personliga utveckling i en trygg miljö tillsammans med likasinnade.

Men det är inte så lätt hitta sådana sammanhang, eftersom skaran av människor som lever efter hjärtats intelligens än så länge är ganska liten.

Det här är en fortsättningskurs på hemmaplan som kräver förkunskaper för att bli så djupgående som vi vill att den ska bli.

Du kommer att få dela med dig från hjärtat och även bli coachad i grupp kring ett angeläget ämne (en till två personer per gång). Energin och andan från Fånga LIVET! och Human Awareness coaching kommer att prägla dessa tillfällen.

Kursen hålls av vår duktiga coach och gruppledare, Gunilla Henriksson.

Kursperiod

Start: Hösten/vintern 2018 med fortsättning in på det nya året.
Veckodag och startdatum anpassas efter gruppens önskemål.

Kurslängd: 3 månader. Gruppen träffas varannan vecka, totalt 6 gånger.

Plats

Södra Sandby utanför Lund.

Övrigt

Lättare förtäring ingår.

Antal deltagare: Minst 6 personer, max antal platser är 8.

Bonus

En valfri tjänst från Qinilla – välj en av följande tjänster:

  • Ett tillfälle med djupgående Human Awareness-coaching där du har möjlighet att fördjupa dig i något av det som kommer upp vid grupptillfällen eller något annat som är aktuellt i ditt liv.
  • En privatlektion i qigong, meditation eller mindfulness där du får ett program som är utformat just för dig.

Ett exemplar av nyugåvan av Vägra följa John: Hjärtats intelligens – Hela vägen till hälsa, framgång och lycka. Ge boken till dig själv eller ge bort i julklapp.

Anmälan

Anmälan görs genom att du skickar ett mejl med namn och telefonnummer, samt vilken kurs det gäller, till Gunilla Henriksson. Du blir därefter uppringd för en kort intervju och mer information.

Kursledare


Gunilla Henriksson är instruktör och inspiratör på Qinilla och Diplomerad Human Awareness-gruppledare och coach.
Hon är diplomerad Akupunktör (traditionell kinesisk medicin), qigonginstruktör och friskvårdskonsulent. Gunilla har utbildat sig och arbetat i USA, Spanien, Kina, Norge och Danmark och har mer än 20 års erfarenhet med goda resultat på såväl sig själv som deltagare genom åren.
Läs mer på www.qinilla.se

Kontakt:
076-876 33 46


Växjö

Din inre inspiration

För dig som vill utvecklas tillsammans med andra och hitta ännu mer glädje och inspiration i livet. Det här är en unik upplevelse som ger dig så mycket på så många plan.

Kursen börjar den 27:e november och därefter träffas vi varannan vecka under vintern, bortsett från ett juluppehåll i december och januari.

För mer information och anmälan:

» Din inre inspiration

Kursledare

Erik Jonsson är Human Awareness-gruppledare och coach. Erik är i grunden utbildad inom IT & Kommunikation och har jobbat som webbkonsult, webbutvecklare på kommunikationsbyrå och drivit eget företag inom webbutveckling. Han har även utbildning inom Heart IQ (Relationship Mastery Essentials) och jobbar numera som coach på sitt eget företag, Intuned.

Läs mer på www.intuned.se

Kontakt:
070-833 78 90

intuned.se


Karlskrona

Lena och Eva-Lena hälsar dig varmt välkommen till en fantastisk oas i stenkällaren med murade vackra stenväggar, takfönster som släpper in ljus och kvällstid tänder vi brasan som ger extra lugn och frid.

Kursperiod

Torsdagkvällar 18.30–21.00.

8 november
22 november
6 december
3 januari
17 januari

Plats

På hälsogården i Stenkällaren i Lyckeby, bredvid ”Cafe Kura”.

Anmälan

Anmälan görs genom att du skickar ett mejl med namn och telefonnummer till någon av kursledarna nedan. Du blir därefter uppringd för en kort intervju och mer info.

Kursledare


Eva-Lena Österström är Human Awareness-gruppledare och coach. Vidare är hon barn- och undersköterska, psykiatri 80 poäng, boendehandledare, taktil beröringsterapeut, diplomerad healer, samtal både enskilt och familjerådgivning, väl insatt i 12-stegsprogrammet.
Kontakt:
070-994 12 23


Lena Sundqvist är Human Awareness-gruppledare och coach. Vidare är hon biomedicinsk analytiker, kundaliniyogalärare, flertal kurser i blod och frekvensanalys och mikronäringslära, taktil beröringsterapeut, certifierad healer, zonterapeut.
Kontakt:
070-999 79 92


Våra gruppledare

Här hittar du Human Awareness utbildade gruppledare som leder gruppaktiviteter.

» Human Awareness coacher och gruppledare

» Här finns mer information om Human Awareness utvecklingsmodell.