Följ ditt hjärtas längtan!

Det som håller dig tillbaka från att leva fullt ut har från början uppstått i relation till andra människor och därför behövs andra för att frigöra detta.

Att vara tillsammans med människor i full acceptans, är en fantastisk upplevelse! 

Följ ditt hjärtas längtan 2

Magi tillsammans med andra

Vill du känna mer livsglädje?

Längtar du efter energi och hoppfullhet?

Har du något som tynger dig som du vill lätta på?

Vill du hitta en ny riktning framåt?

Vi hjälper dig!

Om kursen

Kursen riktar sig till dig som vill må riktigt bra och utvecklas genom ökad självkännedom och förståelse för hur du samverkar med andra människor.

Human Awareness metodik involverar allt du behöver för att kunna leva ditt liv i balans med dig själv och dina medmänniskor. 

Tillsammans med de andra i gruppen frigör du kraften i DIG SJÄLV. Detta uppnås genom att vi medvetet använder gruppdynamiken i kombination med det unika hos varje individ. På så sätt öppnar sig ett helt nytt spektrum av möjligheter, vilket gör att du steg för steg kan ta dig dit du vill i ditt liv.

Utlåtande

En stund av avkoppling, kärlek, glädje och tårar. Banden som skapades i gruppen var fantastiska och jag gick därifrån lugnare och gladare. Nyttigt, bra och framför allt: MÄNSKLIGT.

Fantastisk mötesplats i trygghet med möjlighet till utveckling och förändring. Fint ledarskap med 100 % stöd från ledarna och medverkande i gruppen. Stort helhjärtat engagemang.

En möjlighet att släppa vardagens stress och känna efter hur du verkligen mår. Våga utmana dig själv att utvecklas som människa.

Plats

Linköping.

Datum och tid

12 december kl 11.00–18.00.

Sista anmälningsdag torsdagen den 3 december.

Ingår

Fika och lunch.

Kursledare

Kursen leds av Eva-Lena Österström, diplomerad Human Awareness-coach och gruppledare tillsammans med Carl Österberg, grundare av Human Awareness.  

Förkunskaper

Du ska ha läst eller lyssnat på 4 steg till ett lyckligare liv eller Vägra följa John innan du går kursen.

Du har god reflektiv förmåga, dvs att du kan se dig själv ur ett större perspektiv och du förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv och ditt växande som människa.

✨ Intresseanmälan ✨

Klicka på knappen nedan och ange följande uppgifter:

Namn, e-post och mobilnummer.
Några ord om  varför du vill gå kursen. 

Därefter ringer vi upp dig för ett kort vägledande samtal.
Du får då all praktisk information, inklusive pris etc.

Till intresseanmälan ➢
Eva-Lena Österström

Eva-Lena Österström

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Eva-Lena är barn- och undersköterska, psykiatri 80 poäng, boendehandledare, taktil beröringsterapeut och diplomerad healer. Hon är väl insatt i 12-stegsprogrammet.

Eva-Lena säger: "Jag har sedan jag var 18 år hjälpt människor på olika sätt. Jag hjälpte mig själv genom 12-stegsprogrammet och därefter med Human Awareness kurser och utbildningar. På Fånga livet och genom PL90 kom jag på riktigt i kontakt med mitt hjärta, och insåg att detta är en fantastiskt sätt att förändra sig själv. Jag förstod då att det var med den här metoden som jag ville hjälpa människor att komma framåt i livet.

Att få bidra till att människor kommer i kontakt med sitt hjärta och kan uppnå sin högsta potential är något av det finaste som finns med att vara coach och gruppledare."

Carl - sq

Carl Österberg

Grundare till Human Awareness

Läs om Carl här ➢