Vi guidar dig till nya framsteg och större livsglädje!

Samtliga våra coacher och gruppledare är utbildade i, och har stor erfarenhet av, Human Awareness metodik.

De åtar sig nya klienter i mån av plats och har olika gruppaktiviteter på gång, så hör av dig direkt till respektive person för mer information, villkor etc.

Vi coachar både fysiskt och virtuellt, över nätet, dvs du kan befinna dig var som helst i landet eller världen. Vi erbjuder såväl individuell coaching och coaching av par & familj, som chefs- och ledarcoaching.

Det finns även möjlighet att bli coachad på engelska (se markering ??  hos respektive coach). Tipsa gärna dina internationella vänner som har behov av coaching!

» Läs mer om Human Awareness coaching

Diplomerade coacher & gruppledare


Gunilla Henriksson

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Södra Sandby
076-876 33 46

qinilla.se

Gunilla är diplomerad akupunktör (traditionell kinesisk medicin), qigonginstruktör och -healer, holistisk massör, friskvårdskonsulent och djurkommunikatör. Gunilla har utbildat sig och arbetat i USA, Spanien, Kina, Norge och Danmark. Hon har över 20 års erfarenhet av att leda grupper och arbetar numera i sitt eget företag, Qinilla, även som inspiratör och föredragshållare.


Eva-Lena Österström

Diplomerad coach
Diplomerad gruppledare

Karlskrona
070-994 12 23

.

Eva-Lena är barn- och undersköterska, psykiatri 80 poäng, boendehandledare, taktil beröringsterapeut, diplomerad healer, samtal både enskilt och familjerådgivning och väl insatt i 12-stegsprogrammet.


Erik Jonsson

Diplomerad coach
Gruppledare

Växjö
070-833 78 90

intuned.se

Erik är i grunden utbildad inom IT & Kommunikation och har jobbat som webbkonsult, webbutvecklare på kommunikationsbyrå och drivit eget företag inom webbutveckling. Han har även utbildning inom Heart IQ (Relationship Mastery Essentials) och jobbar numera som coach på sitt eget företag, Intuned.


Owe Hägglund

Diplomerad coach
Gruppledare

Ransta
073-960 19 89

ransta-friskvard-livskraft.se

Owe är i grunden mekanik-konstruktör med många års erfarenhet som industri-vd. Diplomerad Reikimaster och holistisk massör.


Lena Sundqvist

Diplomerad gruppledare
.

Karlskrona
070-999 79 92

.

Lena är biomedicinsk analytiker, kundalini-yogalärare, flertal kurser i blod och frekvensanalys och mikronäringslära, taktil beröringsterapeut, certifierad healer och zonterapeut.


Pia Peck Månsson

Diplomerad gruppledare
.

Södra Sandby
070-583 92 28‬

.

Pia är legitimerad sjukgymnast och yogainstruktör inom hatha yoga och medicinsk yoga, mindfulness-instruktör och akupunktör. Dessutom har hon pedagogisk utbildning.


» Läs mer om Human Awareness coaching

» Läs mer om Human Awareness gruppaktiviteter