Mangoglass (nicecream)

mango-nicecream

4 portioner (eller 2 stora för glassälskare)

Ingredienser

1 paket fryst mango
1,5–2  frysta bananer
1 citron 
Rivet skal från 0,5 citron

1 dl riven kokos
Ca 1 dl cashewnötter (valnötter, mandlar, eller dina favorit)
Ca 1 dl havredryck (blanda gärna med kokomjölk)
Söta ev med 0,5–1 msk honung (efter smak)

Gör så här

Börja med att torr-rosta den rivna kokosen i en stekpanna.

Rosta därefter nötterna.

Mixa de frysta bananerna med mangon och tillsätt havredrycken efter ett tag. Om du vill kan du blanda med kokosmjölk.

Häll i den rivna kokosen, citronsaften och rivet citronskal och eventuellt honung.

Mixa ett tag till.

Häll i de rostade nötterna i slutet.

Glassen är färdig när den fått den konsistens du önskar.

Om den känns för isig, tillsätt lite mer havredryck eller kokosdryck.

Toppa med rostade kokoschips och rostade nötter.