Vegansk lasagne 


12–16 portioner (1 långpanna eller 2 stora formar) Lasagneplattor 10 auberginer och zucchini Eventuellt ett lager med lasagneplattor av bönpasta 400 g frusen… » Läs mer

Burgare med linser

Ingredienser till 8 burgare 0,5 hackad lök 4 hackade vitlöksklyftor 1,5 msk malen kummin 3,5 dl rivna rödbetor 3,5 dl kokta gröna linser… » Läs mer

Quinoa med valnötter

4 portioner En fantastiskt god och smakrik rätt som kan ätas som huvudrätt eller förrätt. Ingredienser 3 msk olivolja 1,5 selleristjälk i små tärningar… » Läs mer

Röd linsgryta – otroligt god!

4 portioner En mustig och fyllig vegansk gryta med lätt orientalisk smak. Servera gärna tillsammans med ugnsrostade rotsaker och pumpa. Ingredienser 1,5 msk olivolja 0,5 gul… » Läs mer

Scrambled Tofu

ca 2-3 portioner Den här tofuröran passar utmärkt på frukostbordet i stället för vanlig äggröra, och den passar också utmärkt att servera som… » Läs mer

Svarta bönburgare

Bönburgare – ca 10–12 stycken Ingredienser ca 6 dl kokta svarta bönor (2 förpackningar eller burkar om du köper färdigkokta) 2,5 dl riven… » Läs mer

Carls kryddiga biffar

– med svarta bönor & kikärtor, 12–15 stycken Ingredienser: 1 stor gul lök 4 vitlöksklyftor 460 g svarta bönor (2 pkt avrunnet) 230 g kikärtor… » Läs mer