Vegansk lasagne 


12–16 portioner (1 långpanna eller 2 stora formar) Lasagneplattor 10 auberginer och zucchini Eventuellt ett lager med lasagneplattor av bönpasta 400 g frusen… » Läs mer

Burgare med linser

Ingredienser till 8 burgare 0,5 hackad lök 4 hackade vitlöksklyftor 1,5 msk malen kummin 3,5 dl rivna rödbetor 3,5 dl kokta gröna linser… » Läs mer

Citrusbollar

 – med sting! Ingredienser Välj i möjligaste mån ekologiska ingredienser: 2 dl havregryn 1 dl mandlar 1 dl valnötter 1 dl solrosfrön 1… » Läs mer

Quinoa med valnötter

4 portioner En fantastiskt god och smakrik rätt som kan ätas som huvudrätt eller förrätt. Ingredienser 3 msk olivolja 1,5 selleristjälk i små tärningar… » Läs mer

Röd linsgryta – otroligt god!

4 portioner En mustig och fyllig vegansk gryta med lätt orientalisk smak. Servera gärna tillsammans med ugnsrostade rotsaker och pumpa. Ingredienser 1,5 msk olivolja 0,5 gul… » Läs mer

Scrambled Tofu

ca 2-3 portioner Den här tofuröran passar utmärkt på frukostbordet i stället för vanlig äggröra, och den passar också utmärkt att servera som… » Läs mer

Hyvelbar veganost

Ingredienser 1 stor ost 8 ½ dl vatten 2 dl morötter (eller kålrot eller färdigkokta röda linser) 3 msk agar-agarpulver 3 dl naturella… » Läs mer