Quornwok med curry och äpple

4 portioner

Ingredienser

300 g quornfiléer (ej vegansk, innehåller äggvita)
3 schalottenlökar eller
1 gul lök

1 gul paprika
1 röd paprika
200 g haricots verts
2 äpplen
2 tsk curry
1/2 dl koncentrerad äppeljuice
1 tärning grönsaksbuljong 
1 msk soja
ca 1 dl vatten
Salt, vitpeppar

Gör så här

Skala och hacka löken.

Dela quornfileerna i ganska stora bitar. Skär diagonalt tvärs över så att det blir ca 4 bitar per filé.

Fräs löken tillsammans med quornbitarna.

Krydda med salt och lite vitpeppar.

Lägg undan så länge.

Stek paprikan lite snabbt, blanda i haricot verts, äpple och curry.

Stek vidare en liten stund.

Blanda ihop allting och tillsätt grönsaksbuljong, äpplejuice, soja och vatten.

Låt koka i 5 minuter.

Smaka av med salt och peppar.  

Servera med ris.