Vi heter Anneli Påmark och Carl Österberg och är författare, kursledare och föredragshållare. Vi har studerat 3 år vid Heart IQ Academy och är certifierade på högsta nivån som coacher och gruppledare inom Heart IQ-metoden, som bygger på den senaste kunskapen inom psykologi och personlig utveckling. Heart IQ-metoden baseras på djupgående kunskap om individ- och gruppdynamik.

Vi har mångårig erfarenhet inom näringslivet på olika chefspositioner och är i grunden civilingenjörer. Vi brinner för personlig utveckling och har ägnat många år åt att utveckla oss själva och andra, både genom egna upplevelser och utbildningar. Över 800 deltagare har deltagit i Human Awareness kurser.

I Human Awareness koncept kombinerar vi våra erfarenheter från företagsvärlden med personlig utveckling, vilket ger ett brett spektrum av värdefulla kunskaper som i vanliga fall är svåra att hitta på ett och samma ställe. Vi vågar påstå att det är få som behärskar både de ”hårda” och ”mjuka” aspekterna och därtill har en fungerande modell och förmåga att lära ut detta till andra.

Vi har det!