Kroppen (BQ)

Tänk dig att du vaknar på morgonen, full av lust och inspiration, och du känner dig stark och energifylld. Du mår bra och det bästa av allt är att du mår bättre och bättre för varje dag som går, eftersom du vet att det är du själv som påverkar din hälsa. Du förstår vad som är bra för dig och din kropp, och det är både enkelt och självklart.

Skulle du vilja känna så? Det är fullt möjligt!

Din kropp har en egen intelligens som hela tiden försöker berätta för dig hur du ska ta hand om den. Emellertid är det många som inte lyssnar och därför inte heller tar hand om sin fysiska och psykiska hälsa så som de egentligen vill och borde. Då tänker vi på dålig kosthållning, för lite fysisk aktivitet, olika typer av beroenden som till exempel socker, tobak, alkohol och läkemedel, samt stress och distraktioner. Känner du igen dig?

Vet du om att du aldrig skulle stoppa i dig skräpmat eller utsätta dig för sådant som du mår dåligt av om du verkligen var i kontakt med din kropp och dina känslor – om du med andra ord var hjärtintelligent?

Så enkelt är det!

Samtidigt är det omvänt så att kosten och din livsstil i hög grad styr hur du mår. Genom att ta hand om din fysiska kropp och välja högoktanig mat (100 % växtbaserad föda) blir du klarare i tankarna, mer närvarande, får tillbaka vitaliteten, undviker välfärdssjukdomar och till och med föryngras. Detta påverkar alla områden i ditt liv!

I våra utbildningar tar vi upp vad som stärker och vad som bryter ner kroppen. På kurserna ingår ekologisk, 100 % växtbaserad, kulinarisk mat utan socker, mjöl/gluten och mjölk. Det blir som ett inre spa med detox.

Du kan förändra din hälsa till det bättre oavsett var i livet du befinner dig. Eftersom kroppen är ett levande system som hela tiden förnyas kan du åstadkomma mycket kraftfulla förändringar – med hjälp av rätt åtgärder och uthållighet – ofta större än vad du kanske trodde var möjligt. Det kvittar om du är ung eller äldre, frisk eller sjuk, för kroppen omskapas helt och hållet vart sjunde år, och alla celler byts ut inom den tidsperioden. Med andra ord går det att åstadkomma fantastiska förändringar när livsstilen ändras.

Det spelar ingen roll hur du har levt tidigare och vad du gjort eller inte gjort för din hälsa – det enda viktiga är vad du väljer från och med NU!

» Läs vidare om “Känslorna (EQ)”