– Genvägen till hälsa, framgång och lycka


Boken finns att köpa hos Akademibokhandeln, dagligvaruhandel, pocketbutiker, etc.
Du kan också beställa boken på nätet:


Vägra följa John – följ dig själv!

Vet du om att meningen med livet är att du ska må riktigt bra och leva så som du verkligen vill? Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Genom att bli medveten, närvarande och hitta inspiration inifrån dig själv, får du kraft att gå från ord till handling.

Vägra följa John är fullständigt nydanande och innehåller allt du behöver för att en gång för alla förändra ditt liv till det du drömmer om och längtar efter. Bokens budskap och konkreta råd, som tiotusentals läsare lovordar, vänder upp och ner på den etablerade synen på hälsa, framgång och lycka. Här vägleds läsaren till att förstå varför vi människor gör som vi gör i stället för som vi egentligen, innerst inne, vill.


Jag är djupt imponerad och övertygad om att boken är en av de bästa som skrivits inom området personlig utveckling! Jag har själv länge funderat på att skriva en bok i ämnet men skrinlägger nu dessa planer.

JAN OLEBY, LEGITIMERAD LÄKARE


Efter att dramatiskt ha förändrat sina egna liv visar nu författarna hur du kan ta genvägen till ett annat sätt att leva, som är tillgängligt för alla. Vägra följa John är en inspirerande guide till hur du kan leva livet fullt ut, och den lämnar ingen oberörd.


Står du i ett vägskäl? Vill du förändra ditt liv? Då ska du läsa Vägra följa John!

ALINA CARLSSON, FRILANSJOURNALIST OCH BLOGGARE

Boken är genomläst! Det var en fantastisk resa genom minerat område, både i holistiskt perspektiv och i den distinkta skildringen av både läkemedels- och livsmedelsindustrin! I 39 år har jag arbetat som kirurg och med åren blivit alltmer distanserad till den våldsamma girighet som läkemedelsbranschen uppvisar. Likaså gäller detta livsmedelsindustrin. Detta är oerhört viktig information till oss, vanliga Svenssons! Tack båda två för boken!

JOHAN SÄLLSTRÖM, MEDICINE DOKTOR, KIRURG


Genvägen till hälsa, framgång och lycka

Vet du vad det är som hindrar dig från att nå det du önskar allra mest? Tror du kanske att du inte har det som krävs för att få ett hälsosamt, rikt och lyckligt liv, och att det bara är andra som lyckas?

Då är det dags att tänka om! Om du känner att ”nu är det dags för mig” är den här boken verkligen för DIG! Och du, tiden är mogen precis just nu!


Bästa boken någonsin, och den kom till mig när jag behövde den som mest. Kände att det är inget fel på mig utan känner mig stolt att jag tagit mod till mig att våga vägra följa John. Tack för en helt fantastisk bok!

EMMA-LINDA BORG


Ur innehållet:

Myter och oskrivna regler – om hur vi litar för mycket på det vi ser och hör och därför är alltför lätta att manipulera. När vi börjar tänka och framför allt känna mer själva, kan vi lättare leva som vi vill.

Att utvecklas som människa – om personlig utveckling på djupet, baserad på modern kunskap om hur människan fungerar fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt.

Grunden till att må bra – om hur du undviker välfärdssjukdomar och håller dig frisk. Du får en grundlig beskrivning av hemligheten bakom hur du blir friskare, starkare, smalare, yngre och fylld av energi.

Att vårda det friska – om varför det är gynnsamt att skifta fokus från att bota det sjuka till att i stället vårda det friska. Författarna beskriver varför symptomlindring inte fungerar i längden.

Att leva i den nya tidsåldern – världen och mänskligheten är inne i ett stort skifte och författarna berättar om hur detta ser ut.

Och mycket mer!


Boken är helt briljant rakt igenom och jag gillar extra mycket den delen som handlar om kost. Egentligen första gången som jag känner riktigt engagemang och nyfikenhet gällande ämnet. Har verkligen insett vikten av att äta rätt nu! Och aldrig fått allting så enkelt och informationstätt levererat tidigare, outstanding!!! Dessa författares bok är en gåva till dig och mig, oss och alla från djupet av deras hjärtan. TACK till ER!

LOTTA DAGERBRANT, KRIMINALINSPEKTÖR

På samma sätt som böcker av till exempel författarna Wayne W. Dyer och Anthony Robbins är Anneli Påmarks och Carl Österbergs bok Vägra följa John fantastiskt lärorik, tankeväckande och till och med paradigmförändrande. Författarna har fått med mer än allt!

PIA HELLERTZ, FILOSOFIE DOKTOR, SOCIONOM, PSYKOTERAPEUT

» Läs fler utlåtanden


Pocketversionen av Vägra följa John är den omarbetade och uppdaterade utgåvan av den omtalade och populära inbundna boken som utkom 2014.

NYA Vägra följa John innehåller fler än 60 nya sidor jämfört med förra utgåvan. Du får ta del av de allra senaste rönen inom hälsa, kost, välbefinnande och personlig utveckling, bland annat helt unik information om Heart IQ-metoden och hur du kan hitta genvägen till hälsa framgång och lycka.

Vägra följa John – komplement

Letar du efter kompletterande information som nämns i boken? Vi har gjort en sammanställning av texter, bilder, ljud och filmer som är spännande även för dig som ännu inte läst boken!

» Se här