Vi har planerat att skriva åtminstone sju böcker de kommande åren ...

Våra nya, gamla och kommande böcker

 

Vägra följa John: Hjärtats intelligens – genvägen till hälsa, framgång och lycka

Denna fantastiskt populära och viktiga bok har nått stora framgångar och nu är det dags för en ny inbunden utgåva på nytt förlag. Än en gång är materialet kraftigt uppdaterat, kompletterat och friserat jämfört med tidigare utgåvor, för att DU ska få ut så mycket som möjligt och lära dig om det fantastiskt spännande området hjärtats intelligens.

ISBN:
9789176299968 (Bokfabriken – 2018)

» Läs mer


Vägra följa John – Genvägen till hälsa, framgång och lycka

Efterlängtad av många är den nu äntligen här – Vägra följa John som POCKET!

Men det är inte samma bok som tidigare. Vi har arbetat om stora delar av texten så att boken nu är ännu lättare att ta till sig, uppdaterat viktiga data med de senaste uppgifterna och kompletterat flera avsnitt med alldeles färsk information och djupare förklaringar av bland annat Heart IQ-metoden och vår syn på personlig utveckling.

Det här är Vägra följa John i en helt ny tappning, så även du som redan läst den första utgåvan kommer att få många nya pusselbitar och en ännu starkare läsupplevelse, och detta till ett riktigt bra pris!

ISBN:
9789175791678 (Pocketförlaget – 2016)
9789176299883 (Bokfabriken – 2018)


Vägra följa John – Från lagom vanligt normal till omåttligt unikt fenomenal

Den inbundna utgåvan av Vägra följa John kom ut första gången 2014. Boken som är en komplett guide till en hälsosam livsstil har blivit mycket omtalad och populär. 2016 har den omarbetats, uppdaterats och utökats – nu som pocket (se ovan).

ISBN: 9789187512032 (Utgången)


En bok om relationer …

Har du tänkt på att de flesta människors liv kretsar kring möten med andra människor? Det kan handla om kärleksrelationer, vänner, förälder – barn, syskon – syskon, lärare – elev – förälder, chef – medarbetare, kollega – kollega, ovänner och många, många fler situationer där vi människor gör vårt bästa för att kommunicera och samverka med varandra. Ibland lyckas vi bra och ibland mindre bra. Vet du vad det beror på? Kan du konsten att nå fram till någon annan och bli respekterad för den du är? Kan du konsten att låta andra nå fram till dig?

När relationer fungerar kan livet vara ett paradis och när de inte fungerar riskerar livet att bli ett h-e! Men vi vet att det inte behöver vara så, och vi vill hjälpa dig, och alla andra som är nyfikna, att skapa fantastiska, djupa och himlastormande relationer! Därför handlar vårt pågående bokprojekt om relationer i en mängd olika former.

Eftersom vi arbetar professionellt med relations-, grupp- och ledarskapsutveckling brinner vi för det här området, och vi kan lova att den kommande boken är full av information som du ALDRIG TIDIGARE hört talas om och som hjälper dig framåt i ditt liv!