Ut med 2020, in med 2021

Några ord om året som gått och det som precis har börjat ...

Den första dagen på det nya året vill vi dela med oss av våra tankar kring året som vi precis lämnat bakom oss, och vilka stora möjligheter som ligger framför oss.

I den här videon tar vi upp likheter och olikheter, egot och hjärtat, mänskliga grundläggande behov, kärlek och en del annat smått och gott.


Skriv gärna en kommentar och berätta om dina reflektioner eller om du har frågor. Tipsa gärna dina vänner och bekanta genom att dela på sociala medier, med knapparna nedan.

14 kommentarer

Gerd Erland
 

Frihet, gemenskap och kärlek in i 2021 🙏❤️🌟💥💫

Läs mer
Läs mindre
Human Awareness
Personal
 

Tack snälla Gerd, vilka fina ledord! De skriver vi under på! ❤️

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt
Anja Eneberg
 

Tack. Där sitter ni precis som ni är. Lite vimsiga,  lite flummiga och underbara. Precis som ni var på Fånga livet. Som den stora kritiker jag är så blir jag så lycklig av att se er och känna ren kärlek trots att ni är så mänskliga... Lycklig för att jag observerar mig själv och min kritiska vana att döma. Jag gör inte det. Kärleken står över. Kärleken är klokare. 

Tack!!!

"Ut med 2020..." Nej. Tack detta år som fått alla människor att stanna upp och vara närvarande. Vi har tagit så mycket för givet så länge. Det har varit bra med "dödshot" för att väcka oss. Äntligen kanske vi kan ta lärdom? Så ta med 2020 på en hedersplats och låt det hålla dig vaken. Skapa ett fantastiskt år 2021 med 2020 som ett hemskt alternativ men med tacksamhet för lärdomen och ödmjukhet för livet...

Rent privat har jag 2020 att tacka för så mycket. Inte de dödsfall som drabbade min närmsta krets, men Fånga Livet på Fredriksborg.

Ni pratar om det jag fick uppleva där; bli sedd, älskad, känna trygghet och gemenskap, vara okej som jag är. Och mycket, mycket annat. Det kommer jag ta med mig in i 2021 som påminnelse hur jag vill känna och leva mitt liv.

Tack underbara Anneli och Carl!!! ♡♡

Läs mer
Läs mindre
Human Awareness
Personal
 

Tack fina Anja för din underbara råärlighet! ❤️😂 Vi fick oss ett glatt skratt samtidigt som dina ord berör oss djupt i hjärtat! Du sätter ord på många viktiga saker.

Håller med om det du skriver om 2020, ett viktigt år på många sätt som har gett viktiga perspektiv och så underbart med dina upplevelser från Fånga LIVET! och att du tar med det in i 2021. Wow! ✨

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt
Maria Hillerius
 

Underbart att se Er kloka människor ❤️
Ta hand om Er ni behövs i världen💕🌟

Läs mer
Läs mindre
Human Awareness
Personal
 

Åh tack snälla Maria! Så fint att höra! ❤️🙏🏻
Tack detsamma till dig! ❤️

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt
Maria Wikander
 

Tack underbara ni!

Jag känner mig SÅ berörd av det ni pratar om, och det ger mig en glädje, värme, nyfikenhet och riktning framåt: att sprida Human Awareness och dess hjärtintelligens i min närmiljö, Sverige, världen och universum.

Jag tycker Gerd sammanfattade 2021 på ett mycket fint sätt: Frihet Gemenskap och Kärlek.😘🥰💕 Och jag älskar er formulering: att bli den bästa versionen av MIG under 2021.♥️♥️♥️

Läs mer
Läs mindre
Human Awareness
Personal
 

Tack underbara Maria för att du är med och sprider hjärtintelligens till varje hörn av den här planeten och universum också! ❤️ 😀 Fantastiskt!! Vi är så glada över vårt samarbete! 🙏🏻

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt
Peter Berggren
 

Jättebra video! Jag har noterat precis det ni pratar om ang separation och två läger bland människor. Grupperingar med olika ståndpunkt och åsikter. Det är tråkigt på ett vis. Som ni säger så är det viktigt att skilja på sak och person (människa).

Det känns bra att ni planerar kurser och verksamhet som vanligt för 2021 👍 Det behövs!

Kram Peter❤

Läs mer
Läs mindre
Human Awareness
Personal
 

Tack snälla Peter, jättekul att höra! 🙏🏻 Ja, det är en tuff situation som gör att människor lätt faller in i negativa beteenden. 

Känns så bra med dina ord om kurserna! Vi känner samma sak och siktar på att hålla kurserna precis som vanligt. ❤️😀

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt
Agneta Lyrhagen
 

Hej fina ni. Jag ser fram emot er bok, har nyligen läst boken "Vägra följa John" igen, superbra.  

Läs mer
Läs mindre
Human Awareness
Personal
 

Tack fina Agneta! ❤️ Underbart att du läst Vägra följa John igen, det gör oss glada. Boken är mer aktuell än någonsin. 

Kul att du ser fram emot den nya boken! 🥰

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt
Sylvie Bedel
 

Finaste Annelie och Carl

Så tacksam att ni påminner att man kan påverka sitt eget liv, oavsett. Jag jobbar med det, att inte låta något som egentligen inte är mitt påverka mitt liv för mycket. Att ha en egen vision, att vara fri, våga  och inte styras av rädslor. Rädslor är det som styr mest. Både inifrån och utifrån. Ni har påverkat mitt liv , även om det tar tid, kommer det aldrig att vara som det var innan jag träffade er. Jag bär nya perspektiv för alltid. 

Längtar till er nya bok!

Kram ❤❤

Läs mer
Läs mindre
Human Awareness
Personal
 

Tack snälla Sylvie för dina fina ord - vi blir så berörda! 🙏🏻 ❤️ Och så klokt du skriver – känner din bestämdhet och kraft! 

Underbart att du längtar efter den nya boken! Det gör oss mycket glada! 
Kram 🤗

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt

Lämna en kommentar