Konsten att leda dig själv

Personligt ledarskap 90 dagar

En livsförändrande kurs i djupgående självkännedom för dig som vill må riktigt bra, med god hälsa, hög livsenergi, känslomässig frihet och djupa, äkta relationer till andra människor. Vi hjälper dig att frigöra din inre drivkraft så att du kan leva det passionerade, fantastiska liv du är värd!

Är du redo att ta ett nytt steg? Vår 90-dagarskurs kommer att förändra ditt liv för alltid!

Den här kursen riktar sig till dig som har ett brinnande intresse av att växa som människa och som förstår att det är din inre utveckling som skapar verkliga resultat i ditt yttre liv. Du kommer att vara med om upplevelser som på ett bestående sätt påverkar ditt liv i grunden och få ökad förståelse för dig själv, vilka dina drivkrafter är, och vad du mår bra av och inte. Du blir medveten om vad som håller dig tillbaka – dina motstånd och försvar – och vad du behöver för att skapa mer tillfredsställelse och glädje i ditt liv. Relationer, kommunikation och gruppdynamik är viktiga delar. Kursen är baserad på djupgående personlig utveckling och det kräver att du är villig att gå utanför komfortzonen och ta personligt ansvar. Med andra ord är det här inte för alla. Känn efter … och lyssna på vad ditt hjärta säger.

Du vet att den här utbildningen är perfekt för dig ifall du längtar efter att använda dig av hela din potential och alla dina gåvor, och om du är en person som vill skapa ett liv där du känner dig riktigt levande och fri. För vi lovar att även om resten av världen inte är i harmoni ännu, så är det fullt möjligt för DIG att skapa detta i DITT liv redan nu!

Kursen är upplagd för att kunna kombineras med arbete och andra aktiviteter. Beskrivning av detaljerat innehåll finns längre ner på sidan.

» Jag är redo, ta mig till intresseanmälan!


Tack Anneli och Carl för en helt fantastisk kurs! Jag är så tacksam för att jag fick möjligheten att vara med. 90 dagar fyllda med insikter som har integrerats så att de verkligen känns, som har gjort resan till förändringen till något helt annat än jag visste fanns i mig… 90 dagar och de uppsatta målen av förändring känns i hela mig…

Ni har en underbar förmåga att få ihop gruppen och inge förtroende och energi. Vilken fantastisk grupp fylld av mod, hjärta och ärlighet det blev! ❤️

ANNA RAMSTRÖM


En omtumlande tid som i många fall överraskat och vänt gamla mönster och värderingar över ända. Värderingar som visat sig vara präglingar från samhälle uppväxt och/eller annat. Jag har skalat av lager av skyddande beteenden och vad jag trodde var mina egna värderingar, och i stället på djupet börjat hitta mig själv. Ett fantastiskt förtroende för varandra har byggts upp i gruppen där vi kunnat ge och få det stöd vi har behövt för att börja hitta essensen av oss själva. Mycket tillfredsställande och jag klappar mig själv på axeln för att jag gjorde det här!

OWE HÄGGLUND


Låter något av detta bekant?

 • Skjuter du upp det som är livsviktigt för dig? – Förändringar som du vet är helt nödvändiga, men som du tänker att du kan ta i morgon i stället, eller nästa vecka eller nästa månad … och så går åren.
 • Är du högpresterande – på jobbet, hemma, eller båda delarna – och stressar för att hinna med?
 • Känns det som att du inte har tid att leva och att livet springer ifrån dig?
 • Biter du ihop och kör på utan att känna efter hur du egentligen mår?
 • Har du en krävande, inre kritiker, som skapar negativa tankar och tvivel på dig själv?
 • Känner du inom dig att det finns så mycket mer att uppleva, som du längtar efter, men inte har tillgång till, så som kärleken till dina barn, din partner och inte minst till dig själv och livet? – Allt detta som vi så lätt tar för givet, men som egentligen är det viktigaste av allt.
 • Är livet inte riktigt som du hade tänkt dig?
 • Är du trött på att spela roller i stället för att kunna vara dig själv?
 • Längtar du efter djupa, äkta, sunda och okomplicerade relationer som ger dig kraft och inspiration i stället för tvärtom?
 • Har du redan arbetat i åratal med dig själv, men upplever att samma utmaningar och problem fortsätter att komma tillbaka, gång på gång?
 • Är du i riskzonen för att bli utbränd eller är du redan utbränd?
 • Vill du lära dig mer om gruppdynamik och gruppintelligens? – Unika kunskaper som du inte hittar någon annanstans i Sverige.
 • Vill du ha mer tid och energi för att kunna vara helt närvarande med de du verkligen älskar?
 • Är du redo och modig nog för att titta närmare på hur dina beteenden och din självbild påverkar dig själv och andra?
 • Vill du utvecklas och växa som människa genom att få verktygen som hjälper dig att navigera förbi dina motstånd och försvar, så att du kan förändra ditt liv på riktigt?
 • Är du medveten om att när du har balans i ditt liv kommer det alla tillgodo, både dig själv, din familj och din arbetsgivare?

Om du känner igen dig i något eller flera av påståendena – läs vidare!

Varför finns den här utbildningen?

Det är fullt möjligt för dig att forma livet så som du vill ha det, men sanningen är att detta inte händer av sig själv. Det är få människor som är ”framgångsrika” både på jobbet och privat – dvs lever sitt liv i balans. Vi har själva upplevt detta, och med hjälp av de verktyg som vi använder i utbildningen har vi förändrat våra liv på alla plan. Därför är vi passionerat entusiastiska över att hjälpa andra att göra detsamma.

I den här kursen drar vi nytta av alla de komponenter som ingår i Human Awareness koncept. Under flerdagskursen Fånga LIVET! (Human Awareness Retreat) får du tillgång till din inre drivkraft och genom att bibehålla den känslan och energin under 90 dagar integreras detta i ditt dagliga liv, och det ger långsiktiga, bestående resultat. Du kommer således att få del av ett komplett system som påverkar ditt liv i grunden och för alltid.


Jag har haft turen att bli utvald att få göra denna 90-dagarsresan inom mig. Det har varit den viktigaste och största resan jag gjort i mitt liv. Jag har aldrig känt så mycket känslor och kärlek till livet som nu. Och alla fantastiska vänner som jag funnit i min grupp. Och alla fantastiska människor som finns i min omgivning, kända och okända, som jag nu ser och hör mer.

Anneli och Carl ❣️ vad ska man säga om dessa två – finns inte ord som kan beskriva dem. De är helt fantastiska, underbara, hängivna, engagerade och kärleksfulla. Jag önskar dem allt gott och lycka till på deras fortsatta resa och min resa bara fortsätter dit jag vill. Tack underbara människor, kärlek till er!

LENA NÅTFORS


Investering i dig själv som ger resultat!

Här är några exempel på resultat som du kan förvänta dig när du fullt ut går in i processen.

 • Du kommer att kunna leva ditt liv mycket mer i linje med det som just du drömmer om – detta är fullt möjligt och helt inom räckhåll!
 • Du hittar ett nytt sätt att förhålla dig till rädslor och försvar, som hjälper dig att kliva framåt i livet dit du vill, i stället för att stanna kvar i det som inte gagnar dig.
 • Du lär känna dig själv och din innersta essens, vilket ger en inre trygghet som hjälper dig att stå stark i dig själv, med tydliga gränser och i kontakt med dina behov, även när det stormar omkring dig.
 • Du ”landar i dig själv” och hittar lugn och närvaro.
 • Du får ökad energi och vitalitet och känner dig otroligt levande.
 • Din stressnivå minskar markant eller försvinner helt.
 • Din sömn förbättras radikalt.
 • Du ökar kontakten med både dina egna och andras känslor, och dina relationer, såväl på arbetet som hemma, blir därmed djupare, mer äkta och givande. Det här är en ny dimension som du får ta del av och uppleva under kursen.
 • Du stannar upp, ser över dina mönster och ändrar riktning i ditt liv så att det blir som du vill på alla plan.
 • Du blir medveten om när du projicerar, förstår ditt eget ansvar och kan agera proaktivt i stället för reaktivt. Det gör att du får bättre förmåga att samverka och kommunicera – såväl att uttrycka dina egna behov som att lyssna på och ta in vad andra människor uttrycker – både det som uttrycks med ord och på andra sätt.
 • Du skapar god kontakt med din kropp och får bättre förmåga att ta hand om din fysiska och psykiska hälsa, så att du mår riktigt bra även långsiktigt. På 4-dagarskursen Fånga LIVET! (Human Awareness Retreat) detoxar och stärker du kroppen med god, hälsosam och ekologisk mat.
 • Du blir effektivare och bättre på att fatta beslut, eftersom ökad självkännedom ger dig större handlingskraft.
 • Du får hjälp att se dina begränsande tankar, föreställningar och mönster som får dig att överprestera och känna dig otillräcklig.
 • Du får inblick i på vilket enastående sätt människor kan samverka när alla drar åt samma håll – oöverträffad gruppkänsla och gruppdynamik – och vi visar hur det går till att skapa detta.
 • När du tar personligt ansvar får du makten över ditt liv!

» Jag är redo, ta mig till intresseanmälan!

 

crossing

Här är utmaningen …

Varför är det då så svårt att leva så som vi egentligen vill? Jo, det beror på att vi i första hand styrs av våra undermedvetna programmeringar och präglingar, vilket gör att livet på många sätt handlar om kamp och överlevnad snarare än lycka, harmoni och passion. Faktum är att hela 95 % av alla beslut fattas av ditt undermedvetna, och om du inte är medveten om på vilket sätt det här sker kan det sabotera ditt liv i åratal – kanske under ett helt liv – ifall du inte bestämmer dig för att förändra detta.

Sanningen är den att du skulle aldrig bränna ut dig eller utsätta dig för ständig stress, inte heller hålla fast vid ett jobb där du inte trivs eller vid dåliga relationer, stoppa i dig skräpmat, skapa beroenden, eller något annat som du mår dåligt av, om du verkligen var i kontakt med dina känslor och fullt medvetet närvarande – om du var hjärtintelligent. Så enkelt är det!

Vi har lösningen till hur du tar dig förbi det som hindrar dig och når det du längtar efter!

Den här utbildning är unik!

I våra utbildningar arbetar vi med helheten. Vi använder oss av gruppdynamiken för att skapa situationer som ger djup förståelse för hur dina egna beteenden, behov, känslor och din självbild påverkar dig och andra. När du är i samklang med dig själv, i stället för i motstånd, mår du bra och dessutom presterar du bättre med mindre ansträngning. Det kommer både dig, de runt omkring dig och din arbetsplats tillgodo.

Innan vi tog fram det här konceptet gick vi en mängd olika utbildningar – både i traditionellt ledarskap och inom personlig utveckling och hälsa. Var och en av dessa är bra och ger resultat, men det var först när vi kom i kontakt med Heart IQ-metoden och satte ihop Human Awareness utvecklingsmodell (som bygger på den senaste kunskapen inom psykologi och personlig utveckling), som vi fullt ut lyckades ge deltagarna verkligt transformerande och bestående resultat.

Vår utvecklingsmodell involverar samtliga delar som tillsammans skapar god fysisk och psykisk hälsa, personligt ansvarstagande och sunda relationer, vilket hjälper dig på alla plan i ditt liv.

Om du är fullt ENGAGERAD i ditt växande som människa och REDO att gå in i en helt ny fas av ditt liv, så är den här kursen för dig!


Magi är ett sammanfattande ord på de 90 dagar som jag har varit med om. Det har varit fantastiskt att få vara under era vingar. Jag känner mig berikad och jag har verkligen expanderat min upplevelse av mig. TACK!

PIA PECK MÅNSSON


 

Programmets utformning

Vi arbetar tätt tillsammans med dig, både individuellt och i grupp, för att du ska nå de mål du satt upp.

Introduktionspaket

Vi gör tillsammans en kartläggning av ditt nuläge, där du tar fram din startpunkt, och målsättning med kursen. Du tydliggör de delar av ditt liv där ditt behov av förändring är som störst. Det kan vara något du är medveten om sedan tidigare, men även något helt annat. Det är sannolikt att du har en gömd (eller glömd) förmåga inom dig, något som du inte är kontakt med i dag, men som är unikt för just dig. Något som skulle kunna tillföra helt nya aspekter till ditt liv, de du har runt omkring dig och din sysselsättning.

Fånga LIVET! (Human Awareness Retreat)

Denna fantastiska 4-dagarskurs är holistisk och inkluderar både kropp och själ, med “detox” från det som håller dig tillbaka, och det är ett unikt tillfälle att ladda batterierna och boosta dig rejält. Du kommer att vara med om upplevelser som på ett bestående och positivt sätt påverkar ditt liv i grunden. Vi har cyberdetox, det vill säga inga mobiltelefoner, plattor eller datorer. Många är ständigt uppkopplade och i princip aldrig ”avkopplade” och närvarande, varken med sig själv eller andra och när du släpper dessa distraktioner får du successivt igång ditt energiflöde och din livsenergi. Känslan är obeskrivlig och många har glömt, eller aldrig tidigare upplevt, hur det är att vara fullt närvarande – det får du uppleva hos oss!

Tillsammans med de andra i gruppen hittar och frigör du kraften i DIG SJÄLV. Detta uppnås genom att vi medvetet använder gruppintelligensen i kombination med det unika hos varje individ och genom denna kan du få dina största genombrott och viktigaste insikter även i samband med att andra i gruppen coachas. Energin och känslan som du uppnår på retreaten behåller och integrerar du under hela 90-dagarskursen, så att det blir en naturlig del av ditt liv.
Omfattning: Torsdag – söndag.
» Läs mer om Fånga LIVET! (Human Awareness retreat)

Individuell coaching 

Du får djupgående, transformerande Heart IQ-coaching via Skype, telefon eller personligt möte. Coachingen spelas in så att du kan följa upp och fördjupa dig.
Omfattning: 2 tillfällen à 1 timme.

Gruppcoaching via webinar 

I de här gruppcoachingarna använder vi samma principer som under retreaten, med djupgående Heart IQ-coaching, och denna hjälper dig att behålla energin och inspirationen som du uppnår under Fånga LIVET! (Human Awareness Retreat). Dessa tillfällen är ett effektivt sätt att stanna kvar i din kraft, fylla på energi och få guidning och stöd i de utmaningar och möjligheter som du står inför. Gruppcoachingarna spelas in.
Omfattning: 5 tillfällen à 2 timmar.

7 moduler i djupgående, personlig utveckling

Vi har sammanställt de viktigaste komponenterna, baserade på Human Awareness utvecklingsmodell och Heart IQ-metoden. Varje modul börjar med en presentation (20–30 minuter) där vi går igenom teorin, som kompletteras med kraftfulla övningar. Dessa hjälper dig att omsätta kunskaperna i praktiken och förstärker utvecklingsprocessen. Mediafiler och dokument med kompletterande information och övningar ingår.
» Läs mer om innehållet i de sju modulerna

Tillgång till en privat Facebook-grupp

Här håller du kontakt med oss och de andra i gruppen och får stöd och support. Vi finns tillgängliga och svarar på frågor som dyker upp på vägen.

Incheckningspartner

Du har under kursen incheckningsmöten med en incheckningspartner varannan vecka. Dessa möten sker utifrån en tydlig struktur som främjar kursens syfte på ett ypperligt sätt.


Tack Anneli och Carl för att jag fick chansen att vara med på 90-dagars kursen! Att vara kärleksfullt uppmärksammad i 90 hela dagar av fina, sanna i från hjärtat goa vänner och vägledd av två helt fantastiska guider, Anneli och Carl, är rent magiskt. Jag har kunnat ta itu med beteenden som inte gagnat mig, men som jag helt enkelt varit omedveten om. Kommunikationen genom våra hjärtan har fört oss nära varandra och medfört att samtliga tagit modiga steg framåt och visat både styrka och sårbarhet.

Jag känner både stor sorg att dessa dagar är över och en omåttlig glädje att ha fått förmånen att uppleva detta. Jag har nu kunnat landa i mig själv och fått insikter som på ett magiskt sätt förändrat mitt förhållningssätt till omvärlden och till mig själv. Jag vet att livet aldrig blir detsamma och att allt är en öppen bok som nu skall fyllas med mina egna drömmar att förverkligas. Ingenting kan stoppa mig!

BIRGITTA WIGERT


 

Bilder från Fånga LIVET! (Human Awareness Retreat) i Åseda

Är du rätt person för den här utbildningen?

Våra deltagare är medvetna människor med förståelse för att det är möjligt att aktivt påverka sitt liv, och som är redo att ta nästa steg. De som söker sig till oss stämmer in på nedanstående:

 • Du har god reflektiv förmåga, dvs att du kan se dig själv ur ett större perspektiv och du förstår att du är 100 % ansvarig för ditt eget liv och ditt växande som människa.
 • Du är beslutsam och villig att gå utanför din komfortzon, även om det ibland kan vara obekvämt.
 • Du är villig att vara ärlig mot dig själv, redo att släppa taget om gamla mönster och blockeringar och lämna dina gamla hjulspår för att styra in på en ny väg som är så mycket mer glädjefylld och inspirerande.
 • Du är beredd att investera i dig själv – tid, energi, fokus och pengar.
 • Du är nyfiken och öppen för att lyssna på och ta till dig ny kunskap, som kanske inte stämmer med det du fått lära dig tidigare – dvs lära nytt och lära om!
 • Du är coachbar och öppen för feedback.
 • Du fungerar bra tillsammans med andra människor och är lösningsfokuserad.
 • Du har redan erfarenhet av personlig utveckling och förståelse för hur dina präglingar har påverkat ditt liv. Alternativt har du läst vår bok, Vägra följa John, och tagit till dig budskapet.
 • Du är så motiverad och redo att ta dig förbi det som hindrar dig – och hitta lösningar på dina utmaningar – att du har bestämt dig för att du vill ha en förändring NU!
 • Du ser fram emot att gå in i en helt ny fas av ditt liv!

MEN om du inte är beredd att förändras – utan hellre vill hålla kvar vid dina gamla präglingar och invanda mönster, inte är intresserad av att förstå varför du är som du är och lära dig mer om dig själv och andra (och få tillgång till HELA dig), om du inte vill ha några djupare relationer till andra människor och om du inte vågar ta personligt ansvar för din hälsa, framgång och lycka – då är den här utbildningen inte något för dig!


Kursen ger fantastiska upplevelser och verktyg för att mer leva livet och skapa glädje för dig själv och dina nära. Rekommenderas av hela mitt hjärta! Pure love!

MARCUS WERNGREN


Är du redo att gå vidare? Då är nästa steg enkelt!

stenpelare

Om du läst så här långt känner du antagligen en pirrande längtan efter att ta steget som kommer att förändra ditt liv. Men det finns kanske tankar som: ”Det här låter för bra för att vara sant”, ”Jag är inte helt redo för detta”, ”Jag klarar nog av att göra förändringen själv”, ”Jag vet ju redan allt det här, vad mer finns att lära?”, ”Det är säkert för dyrt”, ”Det funkar inte just nu – jag har alldeles för mycket på gång så jag måste hitta rätt tillfälle” eller något liknande.

Var uppmärksam på om det är ditt ego som uttalar sig. Egot kommer alltid att hitta ett sätt för att få dig att inte ta det viktiga steget. Det är i all välmening förstås, eftersom egot strävar efter att hålla dig kvar i den trygga komfortzonen och säkra din överlevnad.

Men livet kan vara så mycket mer än att bara överleva. Livet kan vara alldeles fantastiskt! Vägen att ta dig förbi det inre motståndet är genom att lyssna på ditt hjärta, din intuition och känsla.

Vi har själva varit i den här situationen många gånger då vi klivit in i sammanhang som legat utanför vår komfortzon, men vi skulle aldrig ha varit de personerna vi är i dag, utan dessa steg. Det är så vi lever våra liv – genom att våga utmana oss själva och fortsätta växa och utvecklas hela tiden och vi är så tacksamma över att få hjälpa andra att göra detsamma!


Tack Anneli och Carl för en helt fantastisk utbildning – ni är så enormt skickliga och kärleksfulla! 💜 Jag är så tacksam för allt som hänt i mig och alla insikter och den oerhörda kärlek som funnits i gruppen med öppenhet, mod och ärlighet. Det här är en av de starkaste, djupaste utbildningar jag deltagit i. Jag rekommenderar Human Awareness kurser till alla! Tack underbara ni!

GUNILLA HENRIKSSON


Datum 2017

PL90-1

9 januari – 7 april
Retreat 26–29 januari
FULLBOKAD

PL90-2

3 april – 30 juni
Retreat 20–23 april
FULLBOKAD

PL90-3

4 september – 1 december
Retreat 21–24 september
FINNS NÅGRA PLATSER KVAR

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg. Certifierade Heart IQ-coacher och gruppledare, och författare till boken Vägra följa John.

Intresseanmälan

Vi har alltid en personlig kontakt med de som vill gå våra kurser – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av att förändra ditt liv. Vi är mycket måna om gruppsammansättningen, vilket är en av anledningarna till att våra kurserna håller så hög kvalitet och ger så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kommer du till ett frågeformulär som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning. Vi kontaktar dig därefter på telefon för ett förutsättningslöst samtal och stämmer då av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar. Då kommer vi också tillsammans fram till om kursen kommer att tillföra det du förväntar dig.

Våra kurser blir snabbt fyllda, varför vi rekommenderar en tidig anmälan.

» Till intresseanmälan