Konsten att leva på riktigt

Fånga LIVET! (HA Retreat)

Att delta i kursen Fånga LIVET! är en mycket speciell upplevelse. Kursen är holistisk och inkluderar både kropp och själ, med “detox” från det som håller dig tillbaka, och det är ett unikt tillfälle att ladda batterierna och boosta dig rejält. Du kommer att vara med om upplevelser som på ett bestående och positivt sätt påverkar ditt liv för alltid!

Tillsammans med de andra i gruppen hittar och frigör du kraften i DIG SJÄLV. Detta uppnås genom att vi medvetet använder gruppdynamiken i kombination med det unika hos varje individ. På så sätt öppnar sig ett helt nytt spektrum av möjligheter, vilket gör att du steg för steg kan ta dig dit du vill i ditt liv. Vi använder oss av Human Awareness utvecklingsmodell och Heart IQ-metoden.

Den här populär kursen ingår i utbildningen Personligt ledarskap 90 dagar.

Vad får du ut av den här kursen?

 • Du stannar upp och hittar lugn och närvaro i dig själv.
 • Du kommer i kontakt med dina känslor och kan därmed lösa upp inre blockeringar som hindrar dig.
 • Din stressnivå sjunker.
 • Du stärker din kropp med god, hälsosam och ekologisk mat.
 • Din energinivå ökar.
 • Du får möjlighet att se över dina mönster och ändra riktning i ditt liv.
 • Du får en stark upplevelse av vad gruppintelligens och verklig gruppkänsla innebär.
 • Du får nycklarna till att skapa äkta och djupa relationer till andra människor.
 • Du lär dig att kommunicera rakt och tydligt från hjärtat.
 • Du ökar din hjärtintelligens (HQ).
 • När du tar personligt ansvar får du makt över ditt liv!

Du kan aldrig föreställa dig vilken förändring detta kan ge ditt liv. En otroligt mäktig resa som du kommer att bära med dig vidare i livet som dig själv … Magiskt! Tack, Anneli och Carl, för att ni är just de ni är. Ni inspirerar så otroligt på ett helt fantastiskt sätt!

LENA ELMBY


Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill må bra och utvecklas genom ökad självkännedom och förståelse för hur du samverkar med andra människor. Är den här kursen rätt för dig och är du rätt person för den här kursen? Det tar vi reda på tillsammans! Vi har alltid ett personlig samtal med de som är intresserade av kursen, för att kunna garantera högsta kvalitet och bästa resultat för de som deltar.

Förkunskaper

Du ska ha tidigare erfarenhet av personlig utveckling, eftersom den här kursen till stor del är upplevelsebaserad och mycket djupgående. Alternativt ska du ha läst vår bok Vägra följa John och tagit till dig budskapet. Som person behöver du vara öppen, nyfiken och beredd att utmana dina invanda mönster genom att ta dig utanför komfortzonen. Du får vara med om upplevelser som kräver god förmåga till självreflektion, vilket är en viktig förutsättning för att du ska kunna bidra till gruppdynamiken och din egen utveckling. Minimiålder är 18 år.


Jag kan varmt rekommendera Human Awareness utbildningar, för det är något av det mest fantastiska jag upplevt i mitt liv! Jag har svårt att sätta ord på det, men MAGISKT är nog det ord som beskriver det bäst. Att delta i dessa kurser är den bästa investering jag gjort!

ERIK JONSSON


Utformning

Kursen pågår från torsdag till söndag.

Under kursen gäller cyberdetox, det vill säga inga mobiltelefoner, plattor eller datorer. Många är ständigt uppkopplade och i princip aldrig ”avkopplade” och närvarande, varken med sig själv eller andra och när du släpper dessa distraktioner får du successivt igång ditt energiflöde och din livsenergi. Känslan är obeskrivlig och många har glömt, eller aldrig tidigare upplevt, hur det är att vara fullt närvarande – det får du uppleva hos oss!

Detta är en kurs som vi rekommenderar att du går regelbundet med intervall som passar din utveckling.

Plats

För att du ska få ut så mycket som möjligt av våra kurser har vi med stor omsorg valt Ananda Mandala, Höghultströms kursgård, Åseda. Kursgården ligger i vacker, lugn och avskild miljö mitt i de småländska skogarna, med sagolik natur som öppnar upp för stort välbefinnande och inspiration. Vi reserverar hela anläggningen, vilket är en stor fördel för att skapa lugn och optimala förutsättningar för deltagarna.

Boendet är enkelt, men med fräscha, fina rum. Det finns dubbel-, trippel- och fyrbäddsrum, och det är först till kvarn som gäller. Du tar med egna sängkläder och handduk (kan även hyras).

Kosten består av ekologisk, vegetarisk, kulinarisk mat utan socker, mjöl/gluten och mjölk.

Kursen Fånga LIVET! (Human Awareness Retreat) går även som en 7-dagarsvariant i Thailand under namnet Human Awareness Luxury Retreat.


En möjlighet att se dina blockeringar och mönster. Jag får nycklar att låsa upp så att jag kan hitta vem jag är. Jag har gått många kurser men denna har hela konceptet och det är på grund av ett fantastiskt upplägg. En investering i dig själv!

EVA-LENA ÖSTERSTRÖM


Datum 2017

26–29 januari
20–23 april
21-24 september  Fåtal platser kvar
19-22 oktober

Kursledare

Anneli Påmark och Carl Österberg. Certifierade Heart IQ-coacher och gruppledare, och författare till boken Vägra följa John.

Intresseanmälan

Vi har alltid en personlig kontakt med de som vill gå våra kurser – vi vill veta vem du är och att du är seriöst intresserad av att förändra ditt liv. Vi är mycket måna om gruppsammansättningen, vilket är en av anledningarna till att våra kurserna håller så hög kvalitet och ger så kraftfulla resultat.

Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så kommer du till ett frågeformulär som hjälper dig att kartlägga ditt nuläge och din målsättning. Vi kontaktar dig därefter på telefon för ett förutsättningslöst samtal och stämmer då av målsättning, förväntningar, pris etc samt informerar om hur vi arbetar. Då kommer vi också tillsammans fram till om kursen kommer att tillföra det du förväntar dig.

Våra kurser blir snabbt fyllda, varför vi rekommenderar en tidig anmälan.

» Till intresseanmälan